#بستنی_گیلاس
مواد لازم
350 گرم گیلاس
۱/۲ فنجان آب
۱/۴ فنجان شکر
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه
شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهیتابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاسهای پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوطکن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قراردهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍒🍭🍒🍭🍒🍭🍒
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کمپیر_پنیر_یاسیب_زمینی_تنوری
این خوشمزه رو میتونین برای عصرونههای دوستانه و مهمونیهاتون درست کنین و در کنار عزیزانتون از این طعم جدید، لذت ببرین.
کمپیر یا سیب زمینی شکم پر یه پیش غذا یا غذای لذیذ ترکیه ای هست, که تو خیابونها و فست فودهای ترکیه به چشم میخوره, با نگاه کردن بهش متوجه شید چی هست
اگه تونستید که سیب زمینی رو تنوری که چه خوب, نتونستید همون آپز کنید, یه غذای فوری بی دردسر, انشالله درست کنید و لذتش رو ببریید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_لاکچری_كاپ_كيك_پِرِسی
چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب
كاپ_كيك پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد.
اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#ترفند_تهیه_چهـــــار_مدل_مختلف_لیموناد
لیموناد نعنایی
لیوناد تمشک و هلو
لیموناد توت فرنگی
لیموناد انبه و آناناس
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#مرغ_درسته_درفر
برای مزه دار کردنش من از
نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه،پیاز،سیر، فلفل دلمه ،آب لیموترش تازه و در آخر روغن زیتون یا اگر نبود روغن مایع استفاده کردم
بعد از ۲۴ ساعت که ادویه ها به خرد مرغ رفت برای پختش میتونید از انواع سبزیجات در دسترس تون استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_زمینی_مارپیچ
مواد لازم :
۶۰۰ گرم سیب زمینی پخته شده معادل ۳ عدد سیب زمینی متوسط
یک عدد تخم مرغ درشت
نمک فلفل زردچوبه آویشن به مقدار دلخواه
نشاسته ذرت ۲۰ گرم حدود یک و نیم قاشق غ خ
یک سوم لیوان شیر ولرم معادل ۷۰گرم
طرز تهیه :
سیب زمینی های اب پز که کاملا داغه را با گوشتکوب یا چنگال حسابی بکوبید تا کاملا نرم شوند
ادویه ها و تخم مرغ و نشاسته ذرت و شیر را اضافه کنید و حسابی ورز دهید
باید مایه خیلی خیلی نرم باشه و اصلا گلوله گلوله نباشه
میتونید داخل غذاساز بریزید یا با گوشتکوب برقی میکس کنید یا از الک رد کنید
اگر مایه ،سفت بود کمی تخم مرغ همزده اضافه کنید و اگر شل بود نشاسته ذرت بریزید.
داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نیم سانت برش بزنید.نباید قطر برش زیادی پهن باشه چون ترد نمیشن.
داخل روغن داااااغ نواری بزنید و سرخ کنید
روی دستمال بگذارید تا کاملا روغن آنها کشیده و خنک شوند
روی هم نگذارید چون نرم میشوند
با سس دلخواه سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گوشت_چرخ کرده رو همراه پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده (له)
و آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و فلفل و زیره خوب ورز میدیم
میذاریم یخچال نیم ساعت استراحت کنه
بعد از موادمون به اندازه یه گردو درشت (نارنگی) برمیداریم و روی نایلون (کیسه فریزر) باز میکنیم و داخلش پنیرپیتزا ورقه ای میذاریم البته (یک طرف) بعد مثل فیلم تا میکنیم و لبه ها رو با انگشت فشرده میکنیم
یعنی به شکل نیم دایره در بیاد
و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
و همراه پیاز گوجه فرنگی فلفل_سبز شیرین سرخ شده سرو میکنیم
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_پفکی
1 زرده تخم مرغ برای رومال
1 فنجان ماست (100 میلی لیتر)
1 لیوان روغن بیکینگ پودر ۱ ق چ
1 قاشق چایخوری نمک
جعفری و پنیر فتا 1 کاسه
2 فنجان آرد
همه مواد را طبق کلیپ باهم مخلوط میکنیمتا خمیر ما آماده شود. سپس گلوله های کوچک برمیداریم و در سینی فر قرار میدهیم تا زپانی که روی نان ها طلایی شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
#تست_مرغ_کنجدی
مواد لازم
سینه کامل مرغ ۱ عدد ، ران مرغ ۱ عدد ، پیاز بزرگ ۱ عدد ، سیر ۲ حبه ، فلفل دلمه رنده شده ۱ عدد ، جعفری خورد شده ۳ ق غ ، هویج رنده شده ۱ عدد ، کنجد به میزان لازم ، نان تست به میزان لازم ، فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف ق چ
طرز تهیه
ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرین. سیر رو هم رنده کنید
حالا مرغها رو که از استخوان جدا کرده همراه پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنین . بعد که چرخ شد با فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و هویج مخلوط کنید
کناره های نون تست رو برش بدین و ازش جدا کنین . از مواد مرغ یک لایه روی نون بمالید (سعی کنید خیلی ضخیم نباشه نه نازک باشه نه ضخیم) . بعد داخل کنجد بزنین و به هر شکل خواستین برش بزنین
بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید. فقط از طرفی که مرغ داره سرخ کنید ، از طرف نون سرخ نکنید . وقتی از روغن خارج کردین از طرف مرغ روی دستمال بزارید تا روغن اضافی جذب دستمال بشه و به خورد نون تست نره
بعد هم با سس میل کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮