6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_پاناکوتای_انار
ژله انار یک بسته
شیر یک لیوان
شکر ۳قاشق
گلاب یک قاشق
وانیل کمی
پودر ژلاتین یک قاشق
خامه صبحانه ۵۰گرم
آب سرد یک چهارم پیمانه
انار دون شده
کاملا ذراتش حل بشه و شفاف در بیاد،برای لایه اول ژله حداقل ۲ساعت تو یخچال بمونه تا بسته بشه
برای اینکه خامه گوله نشه داخل شیر حتما یه ملاقه شیر داغ و داخل خامه بریزین وهم بزنید بعد اضافه کنید
برای اینکه دونه های انار رو ژله شناور بشه انار و ک ریختین یه لایه خیلی نازک ژله بریزین و بذارین یخچال تا ببنده بعد دوبار ژله رو بریزین روش اینجوری انار معلق میمونه رو نمیاد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_ترشی_لیته
مواد لازم
بادمجان ۲کیلو
هویج نیم کیلو
سرکه انگور یا خونگی 3 لیوان
فلفل سبز تند (اگه ترشی رو تند دوست دارین ۱۰۰گرم اگه تند نه ۳عدد)
سیر ۲بوته
نمک به میزان لازم
زردچوبه ۱قاشق و نیم
سیاه دونه ۱قاشق
گلپر دو قاشق که اختیاربه و قابل حذف
سبزی معطر چند قاشق که شامل چوچاق گشنیز نعنا و ریحان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_سمبوسه
مواد لازم برای 50 عدد سمبوسه
5 تا 7 عدد سیب زمینی بزرگ آبپز
1/5 قاشق جعفری ساطوری
1/5 قاشق تره ساطوری
1/5 قاشق گشنیز ساطوری
1 عدد پیاز بزرگ نگینی خورد شده
نمک؛فلفل قرمز؛ادویه کاری؛پودر تخم گشنیز؛پودر زیره سبز به میزان لازم
خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه 1 بسته
میتوانید از نان لواش استفاده کنید
.
ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده و با گوشت کوب بکوبید یا ریز نگینی کنید.
در تابه پیاز را با کمی روغن تفت دهید تاا طلایی شود و بعد ادویه ها را اضافه و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها خارج شود.
سیب زمینی را اضافه و با ادویه ها مخلوط و کمی تفت دهید.
در پایان سبزیهای ساطوری را اضافه و مخلوط و بلافاصله حرارت را خاموش کنید.
مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند.
سپس مطابق فیلم #سمبوسه ها را بپیچید و در روغن داغ شناور سرخ کنید.
سمبوسه ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#_سیر_قلیه_شمالی
مواد لازم
لپه: ۱ پیمانه
برگ سیر :4 پیمانه
مرغ به قطعات دلخواه
تخم مرغ : ۲ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرزتهیه
لپه ها رو از شب قبل خیس کنید. مرغ را با لپه خیس خورده بذارید بپزه. (بعد از جوش اومدن کف روش رو بگیرین)
در این مدت برگ سیرهای خرد شده را در روغن سرخ کنید. دقت کنید که نسوزه و سیاه نشه.
نکته : برگ سیر بعد از سرخ شدن حجمش خیلی کم میشه پس دو برابر مقداری که در خورش نیاز هست را سرخ می کنیم تا به مقدار مورد نظرمون برسه!
تخم مرغ زده شده را که بهش نمک و زردچوبه زدید، به سیرهای سرخ شده اضافه کنید.
نکته مهمش اینه که وقتی تخم مرغها را روی برگ سیر می ریزید باید اجازه بدید تا خودش را کمی بگیره و بعد به هم بزنید.
بعدش که به همش زدید از ماهیتابه درش بیارید و بگذارید کنار تا وقتی مرغها پخت بهش اضافه کنید.
بعد که مرغها تا حد زیادی پخت برگ سیر سرخ شده را اضافی می کنیم و میگذاریم تا جا بیوفته.
دقت کنید که این خورشت نباید زیاد آب داشته باشه.
این غذا با سیر ترشی و ترب سفید سرومیشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
14.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_ماکتیل_کاکتوس_بری
(سفیده تخم مرغ هیچگونه طعمی ندارد)
.
رسپی
۳۰ میلی لیتر سیروپ رز بری
۶۰ میلی لیتر اب کاکتوس
۳۰ میلی لیتر پیناکولادا
۱۵ میلی لیتر ابلیمو
سفیده یک عدد تخم مرغ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧