#پنکیک_سبزیجات_ترکیه_ای
مواد لازم
تخم مرغ2 عدد شیر 1 لیوان روغن مایع1 فنجان قهوه خوری (حدود 60 گرم) آرد 1 لیوان +1 قاشق غذاخوری پربکینگ پودر2.5 قاشق چایخوری هویج کوچک1 عددپیازچه3 ساقه شویدمقداری جعفری مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمزیه مقدار لازم پنیر در صورت تمایل مقداری
طرز تهیه
ابتدا سبزیجات را ریز خرد کنید. هویج را رنده کنید. تخم مرغ و شیر را هم بزنید. روغن مایع را اضافه کرده هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید. تا زمانی که خمیر یکدستی شود هم بزنید. هویج رنده شده، سبزیجات و ادویه ها را به مایه پنکیک اضافه کرده با قاشق هم بزنید.
من از ماهیتابه مخصوص پنکیک استفاده کردم. ماهیتابه تفلون هم می توانید استفاده کنید. ماهیتابه را به کمک فرچه با روغن مایع چرب کنید.
روی حرارت ملایم گذاشته با قاشق یا ملاقه از مایه پنکیک بریزید. صبر کنید تا مواد خودش پخش شود.
وقتی روی پنکیک حباب زد آن را برگردانید. بعد از پختن هر دو طرف، در ظرف سرو می گذاریم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_نارگیل_چرب
#فرق_بین_نارگیل_چرب_خشک
حتما این فیلم رو نگاه کنید تا از نظر ظاهری فرق بین نارگیل چرب و خشک رو ببینید تا خرید اشتباه نداشته باشین
آموزش کامل شیرینی نارگیلی در پست بعدی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_رولت_خرما
پارت اول
مواد رولت
خرما بدون هسته : ۳۰۰ گرم (حدود۳۰ الی ۳۵ عدد)
مغز گردو : ۷۰ گرم(حدود ۱۵ عدد)
بيسکوئيت پتی بور پودر شده : ۷۰ گرم (حدود ۱۷ الی ۱۸ عدد)
کره ذوب شده د ۲۵ گرم
پودر زنجفیل یا دارچین : یک قاشق چایخوری
مواد داخل رولت:
آرد گندم یا آرد قنادی ۸۰ گرم (حدودا ۸ قاشق غذاخوری سر خالی)
آرد نخودچی ۳۰ گرم (حدودا سه قاشق غذاخوری سر خالی)
کره ۱۰۰ گرم(یا ترکیب کره و روغن جامد یا نیمه جامد )
کنجد برای غلطوندن به مقدار لازم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_کیک_وانیلی
داخل فر گازی با دمای ۱۸۰
توی فر برقی و توستر با دمای ۱۶
حدود ۵۰ تا۶۰ دقیقه زمان بدین تا بپزه
وقتی سرد شد و خوب خنک شد قسمت بالایی کیک ها رو جدا کنین و بارنده درشت رنده کنین و کنار بذارین
سطح کیک ها رو با شیر مرطوب کنین
و از کرم گاناش بین دو تا کیک بذارین و دورش هم بزنین و به دیواره ها هم کرم بزنین و با خورده کیک تزئین کنین و روش هرچی خواستین بذارین
برای کرم
۲۰۰ گرم خامه صبحانه پاکتی رو ذوب کنین
و وقتی خوب باز شد شکلات خورد شده ۲۰۰ گرم بهش اضافه کنین خوب مخلوط کنین
به مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال بذارین و بعد با همزن خوب هم بزنین تا رنگش عوض شه و حاضره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_خامه_مشکی
#خامه_سیاه
طرز تهیه خامه مشکی با کمترین رنگ ترکیب رنگ خامه مشکی. مخلوط رنگ قهوه ای و مشکی هستش
بخاطر اینکه خامه مشکی به دست بیارم باید حجم بالایی از رنگ را مخلوط خامه کنیم .
اما همین اضافه کردن رنگ بیش از حد باعث میشه خامه مشکی رنگ پس بده وبسیار مضره برای بدن و بد طعم هم میشه
اما یه دستور مناسب تر میخوام بگم که درصد مخلوط رنگو به یک دهم میاره و خامه بهتر مناسبتری میتونیم به دست بیاریم
ما به جای مخلوط کردن رنگ از روغن کاکائو استفاده میکنیم. (پودر کاکائو را در کمترین مقدار روغن مایع حل میکنیم ) و با اضافه کردن روغن کاکائو به خامه و مقدار کمی رنگ مشکی ترجیحا برنده. ( فو) باشه بهتره میتونیم خامه مشکی مناسب با ضرر کمتر تهیه کنیم..
رنگ خامه چند دقیقه بعد مخلوط شدن یک پرده سیرتر میشه
از خامه مشکی برای خامه کشی کلی کیک استفاده نکنید بهتره مطابق فیلم بعد صاف کردن کیک با خامه مقداری کیک داخل فریزر قرار بدید سطح کیک سفت بشه و با خامه مشکی یک لایه نازک روکش بر روی کیک انجام بدید
از خامه مشکی بیشتر در ماسوره کاری استفاده کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣