eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.3هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم فیله مرغ روغن ۳ق پیاز ۱ عدد برنج ۱لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش یکونیم لیوان برای سس روی مرغ ۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه درماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج روریخته بعد کره و ادویه هاروبریزیدآبجوش رو هم بریزیدتاباهم تفت بخورن و بپزن برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
یه دوست ارمنی دارم،١٣-۱۴ سال پيش رفتیم خونه‌ی مادربزرگش؛ مادر بزرگه همش دمنوش نعنا، پرتقال و چوب دارچین میداد من وراج طاقت نیاوردم پرسیدم چرا؟! واسه چی خوبه؟! پیرزن بهم گفت : این دمنوش رو هر روز بخور، همیشه بوی نعنا پرتقال میدی! عرق تنت، ادرار و حتی ترشحات بدنت (خيلی زن رهایی بود راحت صحبت ميكرد) آقا من خنديدم و رد كردم تا اینکه رفتم دستشویی اون شب ديدم اِاِاِ! چرا بوی نعنا-پرتقال راه افتاد؟! خلاصه که از اون زمان تا الان عادت کردم به نوشیدن اين دمنوش و هميشه ميخورم! شما هم امتحان کنید🍋🍃 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد مواد لازم نصف لیوان شیر خامه قنادی ۳ ق غ بستنی شکلاتی ۳ اسکوپ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 8 عدد ران مرغ 150 میلی خامه صبحانه مقدار خیلی کم فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری نمک 3_2 قاشق غذاخوری روغن زیتون کمی آویشن 1 و یا 2 حبه سیر 4_3 عدد برش لیمو طرز تهیه: ران ها را بشویید و داخل ظرف بریزید تمام مواد سس را روی ران ها بریزید و هم بزنید در آخر برش های لیمو را روی مرغ بذارید. روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود 30 دقیقه داخل فر 200_180 درجه بپزید. 10 دقیقه آخر کاغذ روغنی را بردارید و تا وقتی که کاملا سرخ شود بپزید (میتوانید شعله بالا را روشن کنید) هم راحت هم خیلی خوشمزه است حتما امتحان کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
(شوری) مواد لازم ادویه ترشی به میزان دلخواه سرکه قرمز4 لیوان گوجه فرنگی4 کیلو موسیر(در صورت دلخواه)50 گرم سبزی معطر(نعنا ،گشنیز،ریحان ،ترخون،جعفری)500 گرم ساقه کرفس3 ساقه خیار3 عدد هویج3 عدد سیر1 بوته کلم برک سفید1 گل کلم1 عدد کوچک نمک به مقدار لازم فلفل سبز تند100 گرم دستور پخت سالاد ترشی مشهد(شوری) یک سالاد و ترشی خوش طعم تمام سبزیجات را شسته وریز خرد میکنیم روی یه پارچه تمیز پهن کرده تا خشک شود. سبزی معطر ترشی را هم شسته وخشک کرده وساطوری میکنیم. گوجه فرنگی رایا رنده کرده یا در غذاساز ریخته وپوره کنید. گوجه را به همراه کمی نمک در قابلمه ریخته وروی حرارت به مدت یکربع بماند.در ازای هر کیلو گوجه 1 لیوان سرکه قرمز میریزیم. تمواد سبزیجات را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کرده وادویه ترشی میزنیم وپوره گوجه را که کمی از حرارت افتاده را اضافه کنید.یک شبانه روز در همان ظرف بماند(چون ممکنه سرریز بشه).بعد داخل شیشه ریخته ودر جای خنک نکهداری کنید .ترشی بعد از یک هفته آماده است. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکویت پتی بور ساده 1.5 پاکت خامه صبحانه 200 میلی 1 پاکت شیر 100 گرم ، حدود یک 1 استکان کمر باریک ترک پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری شکلات 80 گرمی 2 عدد (کلا 160 گرم) مواد لازم 1 لیوان پودر نارگیل 200 میلی خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری پودر قند طرز تهیه بیسکویت ها را با دست خرد کنید. 1 پاکت خامه و شیر را روی اجاق گرم کنید. دقت کنید فقط گرم شود و نجوشد. سپس از روی اجاق بردارید. شکلات خرد شده و پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. روی بیسکوییت ها بریزید و هم بزنید. سپس مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید. دوباره روی مواد سلفون بذارید و با وردنه صاف کنید تا نازک شود. پودر نارگیل را داخل کاسه ای بریزید. 1 پاکت خامه و 2 قاشق غذاخوری پودر قند را به پودر نارگیل اضافه کنید و هم بزنید. روی مواد کیک موزاییک بریزید و در تمام قسمت ها پخش کنید. با کمک سلفون رول کنید. حداقل 2 ساعت در قسمت بالای یخچال استراحت دهید. در صورت تمایل روی آن شکلات آب شده (به روش بن ماری) بریزید. روی آن را تزیین کرده و سرو کنید. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز قرمز ۱عدد درشت سیر ۲ الی ۳ حبه سرکه سفید ۳/۴پیمانه آب جوشیده ولرم ۱پیمانه شکر نصف ق چ نمک ۱ق غ پیاز ها رو پوست بکنید و بشویید و مانند تصویر خرد کنید و‌داخل ظرف شیشه ای تمیز و‌خشک‌شده بریزید. سیرهارو‌ ورقه ای خرد کنید و روی پیازها بریزید. آب ولرم و سرکه سفید و نمک و شکر را باهم مخلوط کرده و روی پیازها بریزید. در ظرف رو محکم ببندید و‌برای اینکه ترشی تُردی داشته باشید در بخچال نگهداری کنید. یک هفته تا ۱۰روز بعد تُرشیتون آماده ست. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
من يه كم لپه رو ويه كم برنجو پختم ابش که كشيده شد با گوشت چرخكرده پياز خيلى ريز خرد شده وسبزى كوفته شامل تره جعفرى گشنيز ترخون شبيد ونعنا و نمك و فلفل وزردچوبه حسابى ورز دادم در ضمن من از سبزى خشك استفاده كردم بايد تا جايى كه موادمون حالت چسبندگى پيدا كنه ورز بديم بعد به اندازه يه نارنگى بر ميداريم توی دستمون باز ميكنيم من وسطش الو گذاشتم ميتونى بدونه اينكه چيزى توش بذارى گردش كنى برای سسش هم يه پيازو خيلى ريز خرد كردم تفت دادم كمى زردچوبه زدم ودو ق غ رب گوجه فرنگی تفت دادم به اندازه تقريبا ٢ليوان اب جوش ريختم بعد كوفته هامو انداختم تويه اين سس حدودا ١-٢ساعت با شعله كم غذا حاضر ميشه من چون موادو چشمى اندازه ميزنم اندازه دقيقه نگفتم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. فقط کافیه سیب زمینی رو‌آبپز کنی خوب پوره کنی بعد نمک وفلفل ونشاسته ذرت و پنیرپیتزا اضافه کنید خوب ورز بدید تا منسجم بشه موقع سرخ شدن بازنشه داخلشو پنیر پیتزا بذارید اول داخل آرد گندم بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودرپانکو وداخل روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم پودر کاکائویک لیوان شکریک لیوان شیر کم چرب یک لیتر کره پاستوریزه 50 گرم طرز تهیه در یک ظرف بزرگ پودر کاکائو و شکر را مخلوط‌ کنید تا کاملا باهم یکدست شوند. اگر این ترکیب به‌خوبی یکدست نشود در فرآیند پخت گلوله می‌شوند. شیر را به این ترکیب اضافه کنید و کاملاً باهم مخلوط‌کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و به‌خوبی هم می‌زنیم تا زمانی که به قبل از حالت جوشیدن برسد. شعله را کم می‌کنیم، سپس ترکیب را به‌قدری مخلوط می‌کنیم که شکلات کاملاً غلیظ شود. (این فرآیند 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می‌کشد) سپس کره را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا کره ذوب شود. سپس شکلات را دوباره هم می‌زنیم تا مجدداً ترکیب غلیظ خود را به دست آورد. حالا باید زیر شعله را خاموش‌کنید و اجازه دهید تا شکلات خنک شود ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا