#اشکنه_گوجه_فرنگی
موادلازم
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد
روغن 2-3 ق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 ق غذاخوری
طرز تهیه
در تمام انواع اشکنهها ابتدا پیاز خورد شده در روغن سرخ میشود و سپس دیگر مواد به آن افزوده میشود. پس طبق روال برای تهیه اشکنه گوجه نیز ابتدا باید پیازها را خرد کرده و با مقداری زردچوبه در روغت تفت دهید.
وقتی پیازها کمی تغییر رنگ داده و طلایی رنگ شدند، گوجه فرنگی رندهشده را به ان اضافه کنید.
گوجه پیازها را خوب باهم سرخ کنید.
در این مرحله رب گوجه را نیز اضافه کرد و تفت دهید.
حالا موقع اضافه کردن سیب زمینیهاست. اگر سیب زمینی کوچک دارید درسته و اگر بزرگ هستند به 4 قسمت تقسیم کرده و داخل ظرف بریزید.
مقداری آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید اشکنه جا بیفتد.
نیم ساعت قبل از سرو، تخممرغها را شکسته و یکی، یکی به ظرف اضافه کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کوبیده_مرغ_زعفرونی
#کباب_تابه_ایی_مرغ
سینه مرغ ١عدد
پیاز ١عدد متوسط
زعفران ب میزان لازم
نمک و فلفل کمی
ابتدا سینه مرغ رو چرخ میکنیم بعد با پیاز رنده شده نمک و فلفل و زعفران خوب مخلوط میکنیم تا منسجم بشه. مواد رو نیم ساعت استراحت میدیم تا مزه ها به خرد هم برن.
کف تابه کمی روغن میریزیم از مواد به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل کباب فرم میدیم و داخل تابه می چینیم.
روی کبابها کمی سماق می پاشیم و اجازه میدیم روی حرارت ملایم پخته بشن اواخر پخت کمی زعفرون و کره روی کبابها می مالیم. وقتی دو طرف کبابها سرخ شد کوبیده ما آمادست.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#اسنک_ذرت
اسنک یکی از بهترین ساندویچ ها برای تغذیه بچه های مدرسه ای است. یکی از بهترین انواع اسنک ها، اسنک ذرت است. این اسنک را به عنوان یک تغذیه عالی برای کودک مدرسه ای تان درست کنید.
مواد لازم برای اسنک ذرت :
پنیر موزارلای رنده شده یک پیمانه
کره 3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
پیاز خرد شده یک پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه
قارچ خرد شده یک پیمانه
فلفل سبز خرد شده 4 تا 5 عدد
ذرت پخته یک پیمانه
سیر رنده شده یک حبه
نمک و فلفل به اندازه کافی
نان لواش 3 عدد
روغن کمی
طرز تهیه اسنک ذرت :
مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر و فلفل سبز را کمی تفت دهید.
فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی، ذرت و پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
کمی کره و پنیر به مواد اضافه کنید و بپزید. نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید.
به یک طرف نان کمی کره بمالید و با مواد پر کنید، سپس در ساندویچ ساز بگذارید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#میگو_رو_اینجوری_درست_کنید_دیگه_سیرنمیشید_ازش
گوشتِ پاک شده ی میگو را به مقداری کره ی آب شده و ادویه مخصوص (فیش ماسالا) آغشته کرده و ب مدت نیم ساعت استراحت میدیم.. سپس یک ظرف کوچک را روی شعله گذاشته و یک قالب کره ، ۲ قاشق عسل ، نصف فنجان آبلیمو تازه و ب میزان لازم جعفری خرد شده را ترکیب میکنیم
حالا تابه را گرم کرده ، هر طرف میگوهارو سه دقیقه تفت میدیم و سپس محلول کره ای رو بهشون اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد غذای خوشمزه مون حاضره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دسر_زبرا
موادلازم
شیر سه لیوان..شکر سه چهارم لیوان..آرد سفید ۲ ق غ..نشاسته ذرت ۲ ق غ..وانیل نصف ق چ..پودر کاکائو ۲ ق غ..پودر ژلاتین دو ق غ
طرزتهیه
ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید .سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید . قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود . سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید..
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترشی_بلال
مواد لازم
بچه بلال: یک کیلوگرم
فلفل: 50 گرم
سیر خرد شده: 30 گرم
سرکه سفید: 800 گرم
نمک و پودر فلفل سفید: به میزان لازم
آب: یک و نیم پیمانه
طرز تهیه
آب و سرکه را روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید، پس از جوش آمدن بچه بلالها را داخل آن ریخته و پنج دقیقه میجوشانیم. سپس آبکش کرده و شیشه استریل را با بچه بلالهایی که مرتب دور تا دور چیده شدهاند، همراه با سیر، تکههای فلفل، نمک و پودر فلفل پر میکنیم و در آخر مخلوط سرکه و آب را که سرد شده است، روی مواد ترشی میریزیم و در شیشه را کاملا محکم میبندیم و به مدت یک هفته نگهداری کرده و مصرف میکنیم.
نکات
بلالها به جذب هوا حساس بوده و به محض شل بودن در شیشه، هوا میکشند و رنگ آنها تغییر میکند، پس بهتر است در شیشه محکم باشد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دوپیازه_میگو
اول ميزان ميگوي فيله شده رو در نظر ميگيرين بعد دو برابرش پياز خرد ميكنين، بصورت ژولين و نواري نازك، بعد با حرارت ملايم و روغن زيتون كافي ميزاريد سرخ بشه، حالا پيازهارو به يه گوشه ي تابه برده، يكي دو ق غ رب گوجه اضافه ميكنيد تا سرخ بشه و رنگش باز بشه بعد در يه گوشه ي ديگه تابه ميگو هارو بصورت خام ريخته، شعله رو زياد ميكنيد، ادويه هاي دلخواهتون (فلفل، نمك، خسرودار، زنجفيل) رو روي ميگو ميپاشيد و بعد همه مواد توي تابه رو با هم مخلوط ميكنيد، شعله رو كم كرده (براي حدود ده دقيقه) و بعد درب تابه رو ميبنديد تا كمي آب بندازه،
آخر سر كمي زعفران آبزده ميتونيد اضافه كنيد.
اين غذارو با پلو، پاستا، نان و يا سبزيجات بخارپز ميشه سرو كرد.
پيشنهاد من اين هست كه وقتي بسته ي ميگو بدستتون ميرسه، حتماً يك وعده تازه تازه باهاش آشپزي كنيد.
من هيچ وقت ميگوي تازه رو آبپز نميكنم.
بنظر من حتي المقدور به اين خوراك سيب زميني اضافه نكنيد، چون سيب زميني همه ي مزه ها رو به خودش ميكشه و اونوقت غذا مزه ي " هيچي"! ميده، باور كنيد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#میگو_رو_اینجوری_درست_کنید_دیگه_سیرنمیشید_ازش
گوشتِ پاک شده ی میگو را به مقداری کره ی آب شده و ادویه مخصوص (فیش ماسالا) آغشته کرده و ب مدت نیم ساعت استراحت میدیم.. سپس یک ظرف کوچک را روی شعله گذاشته و یک قالب کره ، ۲ قاشق عسل ، نصف فنجان آبلیمو تازه و ب میزان لازم جعفری خرد شده را ترکیب میکنیم
حالا تابه را گرم کرده ، هر طرف میگوهارو سه دقیقه تفت میدیم و سپس محلول کره ای رو بهشون اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد غذای خوشمزه مون حاضره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷تقدیم به شما خوبان
🌸صبح آدینه تون گلبارون
🌸آرزو میکنم
🌷هر چه صفای دل
🌸سلامت تن
🌷عشق پاک
🌸و اجابت دعاست
🌷از آن شما مهربانان باشد
🌸نماز و روزه هاتون قبول
🌸روز خوبی در کنار
🌷عزیزانتون داشته باشیـد
🍃🌸🍃
﹝@Jomlax ﹞
19.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوهان قم🤤
به روش خونگی
مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
شکر ¾ پیمانه
آرد سفید ۲ ق غ
آرد جوانه گندم ۳ ق غ
گلاب ½ پیمانه
پودر زعفران
پودر هل
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳