#_پیراشکی_تره
طرز تهیه
پیاز نگینی را تفت میدیم تا زمانی که اب بشه سپس میذاریم کنار تا سرد بشه تره رو ریز ریز خرد کرده و به پیازها اضافه میکنیم . مقدار تره باید بیشتر از مقدار پیازها باشه و بعد از اون پنیر مایع رو اضافه میکنیم پنیر مایع دو بسته کوچک به اضافه دو الی سه قاشق پنیر شور . حالا خمیر رو درست میکنیم مواد رو داخلش میریزیم و داخل فر قرار میدیم اول از پایین بعد از بالا .به اندازه ای که خمیر طلایی میشه و سپس نوش جان کنید.
طرز تهیه خمیر
یه قاشق و نصفی خمیر مایه یک فنجان شیر خشک نصف فنجان شکر یک فنجان روغن دو فنجان آرد یک لیوان آب مقداری نمک همه مواد رو مخلوط میکنیم سپس آرد رو بتدریج اضافه میکنیم و بمدت هفت دقیقه هم میزنیم و بعد بمدت نیم ساعت کنار میزاریم تا تخمیر بشه.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کاپ_کره_بادام_زمینی
مواد لازم
شیر شکلات: ۳۵۰ گرم
کره بادام زمینی: ۱۰۰ گرم
کره: یک قاشق غذاخوری
پودر شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق غذاخوری
قالب های کاپ کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید.
به وسیله یک قیف شیر شکلات (شکلات آب شده) را داخل قالب ها بریزید به حدی کف قالب پر شود سپس حدود ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
در یک کاسه کره بادام زمینی و کره و پودر شکر و نمک را بریزید و آن قدر هم بزنید تا یکدست شوند.
مواد را داخل قیف بریزید. قالب را از فریزر خارج کرده و مقداری از ترکیب کره بادام زمینی را روی مرکز هر کدام از کاپ های شکلات
پیپ کنید و بعد روی آن را با شیر شکلات بپوشانید.
مواد را حدود ۱۵ دقیقه یا تا هر زمان که میل داشتید داخل فریزر بگذارید
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#سالاد_شويد
چند تا سيب زميني و ابپز كردم گذاشتم خنك شده پوست شو گرفتم و نگيني خوردش كردم
كمي ذرت بخار پز شده خيار شور نگيني و ژامبون نگيني و شويد تازه ريز شده بهش اضافه كردم و اما برای سس سالاد چند تا قاشق ماست و چند تا قاشق سس که البته من ماست شو بيشتر زدم با نمك و فلفل سياه فراون و پاپريكا هم زدم بهش روغن زيتون سركه بالزاميک زدم
مخلوط سس و به مخلوط مواد سالاد اضافه كردم و هم زدم بعد تو قالب مشما فريزر پهن كردم و سالاد و توي قالب ريختم كمي با پشت قاشق فشرده ش كردم وگذاشتم یخچال بعد تو ظرف سرو برگردوندم به خاطر پهن كردن مشما تو قالب خيلي راحت و بي درد سر از قالب در مياد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#اشکنه_گوجه_فرنگی
موادلازم
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد
روغن 2-3 ق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 ق غذاخوری
طرز تهیه
در تمام انواع اشکنهها ابتدا پیاز خورد شده در روغن سرخ میشود و سپس دیگر مواد به آن افزوده میشود. پس طبق روال برای تهیه اشکنه گوجه نیز ابتدا باید پیازها را خرد کرده و با مقداری زردچوبه در روغت تفت دهید.
وقتی پیازها کمی تغییر رنگ داده و طلایی رنگ شدند، گوجه فرنگی رندهشده را به ان اضافه کنید.
گوجه پیازها را خوب باهم سرخ کنید.
در این مرحله رب گوجه را نیز اضافه کرد و تفت دهید.
حالا موقع اضافه کردن سیب زمینیهاست. اگر سیب زمینی کوچک دارید درسته و اگر بزرگ هستند به 4 قسمت تقسیم کرده و داخل ظرف بریزید.
مقداری آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید اشکنه جا بیفتد.
نیم ساعت قبل از سرو، تخممرغها را شکسته و یکی، یکی به ظرف اضافه کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کوبیده_مرغ_زعفرونی
#کباب_تابه_ایی_مرغ
سینه مرغ ١عدد
پیاز ١عدد متوسط
زعفران ب میزان لازم
نمک و فلفل کمی
ابتدا سینه مرغ رو چرخ میکنیم بعد با پیاز رنده شده نمک و فلفل و زعفران خوب مخلوط میکنیم تا منسجم بشه. مواد رو نیم ساعت استراحت میدیم تا مزه ها به خرد هم برن.
کف تابه کمی روغن میریزیم از مواد به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل کباب فرم میدیم و داخل تابه می چینیم.
روی کبابها کمی سماق می پاشیم و اجازه میدیم روی حرارت ملایم پخته بشن اواخر پخت کمی زعفرون و کره روی کبابها می مالیم. وقتی دو طرف کبابها سرخ شد کوبیده ما آمادست.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#اسنک_ذرت
اسنک یکی از بهترین ساندویچ ها برای تغذیه بچه های مدرسه ای است. یکی از بهترین انواع اسنک ها، اسنک ذرت است. این اسنک را به عنوان یک تغذیه عالی برای کودک مدرسه ای تان درست کنید.
مواد لازم برای اسنک ذرت :
پنیر موزارلای رنده شده یک پیمانه
کره 3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
پیاز خرد شده یک پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه
قارچ خرد شده یک پیمانه
فلفل سبز خرد شده 4 تا 5 عدد
ذرت پخته یک پیمانه
سیر رنده شده یک حبه
نمک و فلفل به اندازه کافی
نان لواش 3 عدد
روغن کمی
طرز تهیه اسنک ذرت :
مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر و فلفل سبز را کمی تفت دهید.
فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی، ذرت و پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
کمی کره و پنیر به مواد اضافه کنید و بپزید. نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید.
به یک طرف نان کمی کره بمالید و با مواد پر کنید، سپس در ساندویچ ساز بگذارید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#میگو_رو_اینجوری_درست_کنید_دیگه_سیرنمیشید_ازش
گوشتِ پاک شده ی میگو را به مقداری کره ی آب شده و ادویه مخصوص (فیش ماسالا) آغشته کرده و ب مدت نیم ساعت استراحت میدیم.. سپس یک ظرف کوچک را روی شعله گذاشته و یک قالب کره ، ۲ قاشق عسل ، نصف فنجان آبلیمو تازه و ب میزان لازم جعفری خرد شده را ترکیب میکنیم
حالا تابه را گرم کرده ، هر طرف میگوهارو سه دقیقه تفت میدیم و سپس محلول کره ای رو بهشون اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد غذای خوشمزه مون حاضره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دسر_زبرا
موادلازم
شیر سه لیوان..شکر سه چهارم لیوان..آرد سفید ۲ ق غ..نشاسته ذرت ۲ ق غ..وانیل نصف ق چ..پودر کاکائو ۲ ق غ..پودر ژلاتین دو ق غ
طرزتهیه
ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید .سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید . قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود . سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید..
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترشی_بلال
مواد لازم
بچه بلال: یک کیلوگرم
فلفل: 50 گرم
سیر خرد شده: 30 گرم
سرکه سفید: 800 گرم
نمک و پودر فلفل سفید: به میزان لازم
آب: یک و نیم پیمانه
طرز تهیه
آب و سرکه را روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید، پس از جوش آمدن بچه بلالها را داخل آن ریخته و پنج دقیقه میجوشانیم. سپس آبکش کرده و شیشه استریل را با بچه بلالهایی که مرتب دور تا دور چیده شدهاند، همراه با سیر، تکههای فلفل، نمک و پودر فلفل پر میکنیم و در آخر مخلوط سرکه و آب را که سرد شده است، روی مواد ترشی میریزیم و در شیشه را کاملا محکم میبندیم و به مدت یک هفته نگهداری کرده و مصرف میکنیم.
نکات
بلالها به جذب هوا حساس بوده و به محض شل بودن در شیشه، هوا میکشند و رنگ آنها تغییر میکند، پس بهتر است در شیشه محکم باشد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دوپیازه_میگو
اول ميزان ميگوي فيله شده رو در نظر ميگيرين بعد دو برابرش پياز خرد ميكنين، بصورت ژولين و نواري نازك، بعد با حرارت ملايم و روغن زيتون كافي ميزاريد سرخ بشه، حالا پيازهارو به يه گوشه ي تابه برده، يكي دو ق غ رب گوجه اضافه ميكنيد تا سرخ بشه و رنگش باز بشه بعد در يه گوشه ي ديگه تابه ميگو هارو بصورت خام ريخته، شعله رو زياد ميكنيد، ادويه هاي دلخواهتون (فلفل، نمك، خسرودار، زنجفيل) رو روي ميگو ميپاشيد و بعد همه مواد توي تابه رو با هم مخلوط ميكنيد، شعله رو كم كرده (براي حدود ده دقيقه) و بعد درب تابه رو ميبنديد تا كمي آب بندازه،
آخر سر كمي زعفران آبزده ميتونيد اضافه كنيد.
اين غذارو با پلو، پاستا، نان و يا سبزيجات بخارپز ميشه سرو كرد.
پيشنهاد من اين هست كه وقتي بسته ي ميگو بدستتون ميرسه، حتماً يك وعده تازه تازه باهاش آشپزي كنيد.
من هيچ وقت ميگوي تازه رو آبپز نميكنم.
بنظر من حتي المقدور به اين خوراك سيب زميني اضافه نكنيد، چون سيب زميني همه ي مزه ها رو به خودش ميكشه و اونوقت غذا مزه ي " هيچي"! ميده، باور كنيد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#میگو_رو_اینجوری_درست_کنید_دیگه_سیرنمیشید_ازش
گوشتِ پاک شده ی میگو را به مقداری کره ی آب شده و ادویه مخصوص (فیش ماسالا) آغشته کرده و ب مدت نیم ساعت استراحت میدیم.. سپس یک ظرف کوچک را روی شعله گذاشته و یک قالب کره ، ۲ قاشق عسل ، نصف فنجان آبلیمو تازه و ب میزان لازم جعفری خرد شده را ترکیب میکنیم
حالا تابه را گرم کرده ، هر طرف میگوهارو سه دقیقه تفت میدیم و سپس محلول کره ای رو بهشون اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد غذای خوشمزه مون حاضره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷تقدیم به شما خوبان
🌸صبح آدینه تون گلبارون
🌸آرزو میکنم
🌷هر چه صفای دل
🌸سلامت تن
🌷عشق پاک
🌸و اجابت دعاست
🌷از آن شما مهربانان باشد
🌸نماز و روزه هاتون قبول
🌸روز خوبی در کنار
🌷عزیزانتون داشته باشیـد
🍃🌸🍃
﹝@Jomlax ﹞
19.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوهان قم🤤
به روش خونگی
مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
شکر ¾ پیمانه
آرد سفید ۲ ق غ
آرد جوانه گندم ۳ ق غ
گلاب ½ پیمانه
پودر زعفران
پودر هل
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#شیرینی_اسکار_گردویی
مواد لازم
زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد
کره نرم ؛ 75 گرم
آرد ؛ 125 گرم ؛یک پیمانه
پودر قند ؛ 50 گرم
هل ؛ 1/2 قاشق چایخوری
گردو خورد شده ؛ 100 گرم
طرز تهيه
شیرینی عید خوشمزه , اسکار گردویی
شیرینی عید شیک و لذیذ
پودر قند را همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه.
در آخر آرد را اضافه کنید. خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه. کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید.
از خمیر گلوله هایی اندازه فندق درشت بردارید بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختی دربیاد.
خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید.
کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید.
نوش جان ❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
20.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر جادویی برای انواع دونات
و پیراشکی کرم دار😍
مواد لازم :
شکر ۳ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و وانیل ¼ ق چ
خمیرمایه فوری ۱ ق غ
آرد سفید قنادی ۴ پیمانه
کره نرم شده ۱۰۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی ترش گیلانی🤤
مواد لازم :
تخم مرغ ١ عدد
پیاز متوسط ١ عدد
گوشت چ.ک ۵۰۰ گرم
جعفری، گشنیز، نعنا، تره
رب گوجه فرنگی ١ ق غ
سیب زمینی ١ عدد
رب انار ١ ق غ
سیر ٢ حبه
ادویهها :
نمک، فلفل
زردچوبه
پودر سیر
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه زعفرانی به سبک رستورانی🍢
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
روغن ۴ ق غ
زعفران دم کرده
فلفل دلمه ۱ عدد
سس مایونز ۳ ق غ
نصف لیمو ترش تازه
نمک، فلفل سیاه
زردچوبه
جوجه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
29.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو🍗
مواد لازم :
مرغ ۴ تکه
پیاز ۲ عدد
سیر ۳-۲ حبه
فلفل سیاه ۱ ق چ
زردچوبه ۲ ق چ
نمک ۳ ق چ
رب ۲ ق غ
مواد زرشک :
شکر ۳ ق غ
زرشک ¾ پیمانه
زعفران نوک ق چ
روغن ۲ ق غ
گلاب ۲ ق غ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
17.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این میان وعده مقوی هم برای سحری
مناسبه که جلوی گرسنگیتونو بگیره، هم
واسه افطار که با یه چیز سبک و مقوی
روزه رو باز کنید🌙
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو شوشتری😍
مواد لازم :
برنج ۳ پیمانه
زعفران دم کرده
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه
شوید تازه
زردچوبه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب زعفرانی
مواد لازم :
جوجه
پیاز ۲ عدد
آبلیمو ۲.۵ ق غ
ماست چکیده ۲.۵ ق غ
نمک، فلفل سیاه
مایونز ۱.۵ ق غ
فلفل قرمز
پودر سیر
زعفران
کره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاستلا🍰
با بافت نرم و لطیف
مواد لازم :
آرد ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
روغن مایع ۷۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق پ
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
شیر ۱۲۰ میلی لیتر
آبلیمو ½ ق چ
وانیل ½ ق چ
خامه قنادی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
17.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•هویج پلو مجلسی😋•
خوشمزه ترازاین غذا نداریم امتحانش کنید😍
~❤️موادلازم:
هویج رنده شده
مرغ پخته شده
پیاز
زرشک
زعفران
نمک و زردچوبه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو خوشمزه😋
مواد لازم :
وانیل ½ ق چ
پودر قند ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته
پنیر خامهای ویلی ۳۰۰ گرم
کره پسته ۵۰ گرم
اسپرسو ۱ شات
کمی پسته
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
20.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•بندری😋•
این ساندویچ سوسیس طعمش عالیه سسش عالی تر🥰
~❤️مواد لازم :
سوسیس برای هر نفر 3عدد
پیاز بزرگ 1عدد
رب گوجه 2قاشق
سس کچاب 2قاشق
روغن
~❤️ادویه ها:
نمک فلفل زرچوبه آویشن پاپریکا
پنیر پیتزا 100گرم
پنیر گودا دو ورق
~❤️سس خیار شور :
خیار شور رنده شده
مایونز
پیاز رنده شده (پیاز قرمز )
لیمو ترش
ماست
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر پیتزا🍕•
قوق العاده راحت و خوشمزه😍
~❤️موادلازم:
ارد ۴ لیوان(یا پیمانه)
شیر خشک ۲ ق غ
مایه خمیر یک ق غ
شکر یک ق غ
بهبود دهنده نوک ق چ(قابل حذف)
نمک نوک ق چ
بیکینگ پودر یک ق غ
روغن ۳ ق غ
اب به مقدار لازم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•آیس پک🧋•
دقیقا مثل ایس پکای کافه ای همین قدر راحت اماده میشه😍