#تهیه_رول_مرغ_و_ژامبون
مواد_لازم
برای 2 نفر (4 عدد رول)
حدود 300 گرم سینه مرغ (نصف سینه یک مرغ)
4 ورق ژامبون (پاستیرما)
نصف کاسه اسفناج
نصف کاسه پنیر دلخواه ورقه ای
1 سفیده تخم مرغ
نصف کاسه آرد
نصف کاسه کورن فلیکس خرد شده ویا آرد سوخاری
10-12 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک
طرز_تهيه
سینه مرغ رو نازک ببرین تا 4 تا ورق بشه، روشون سلفون بزارین و با وردنه یا گوشکوب به طرف اطراف بکوبین تا نازکتر شن،حالا روی هرکدوم ادویه جات دلخواه بریزین، و بعد به ترتیب، ژامبون، اسفناج و پنیر و هرچیز دلخواه دیگه بزارین و رول کنین،بعد ابتدا داخل آرد، بعد داخل سفیده تخم مرغ و بعد داخل کورن فلیکس یا آرد سوخاری کنید کامل و بعد گوجه فرنگیها نمک بپاشین و با دستتون مخلوط کنین تا همه جاشون برسه،و رولها و گوجه هارو داخل سینی فر كه كاغذ روغني گذاشتين، بزارین و در فر گرم شده 190 درجه، 10 دقیقه بپزین، بعد درجه رو 170 بزارین و 15 دقیقه دیگه بپزین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•نوشیدنی سرد🧊•
همه ترکیبای با قهوه خفنن ولی این بیشتر:))
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پفک سیب زمینی😋•
از اسمش مشخصه چقدر خوشمزس😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
آرامـش 🌸🍃
با ارزش ترین
حـس دنیـاست 🌸🍃
براتون یه دنیـا آرامش
یه دنیـا تندرستی
و یک عالمه خوشبختی🌸🍃
و برکت
از خـدای بزرگ خواستارم🌸🍃
صبحتـون پـر از عطر گـــل🌸🍃
﹝@Jomlax ﹞
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_پیده_ترکیه_ای
پیده یه غذای ترکیه ای فوق العاده خوشمزه و پرطرفداره که اغلب با عنوان پیده گوشت میشناسنش، اما انواع مختلفی داره و اینم یه مدلیشه که خیلی شکل پیتزای سنتی ایتالیاییه و فقط پنیر و نونه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_فلافل_لبنانی
نخود
سبزی
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر
پیاز
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
4.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کتلت_با_سس_مخصوص
من هر مقدار سیب زمینی که برای کتلت بخوام استفاده کنم ،یک چهارمش رو آب پز میکنم ،اینطوری کتلت خیلی خوشمزه تر و ترد تر میشه
برای نیم کیلو سیب زمینی یک عدد پیاز کوچک رو رنده کنید و کمی آبشو بگیرید ،پیاز زیاد باعث نرم و خمیری شدن کتلت میشه
برای نیم کیلو سیب زمینی ۱۵۰ گوشت چرخ شده مناسبه هرچی گوشت بیشتر باشه کتلت خوشمزه تر میشه
مواد کتلت که ترکیب شدن حتما با درب بسته ،حداقل چهار ساعت در یخچال استراحت کنه تا طعم مواد خوب به خورد هم بره
وقتی سیب زمینی خام رو رنده کردین آب اضافیشو بگیرین چون باعث میشه کتلت ترد بشه
من همیشه از رنده ی درشت برای سیب زمینی استفاده میکنم
همیشه مقداری جعفری خشک و پودر سیرو پیاز به کتلت میزنم ،عالی میشه طعمش.
من سس مخصوص کتلت رو برای کباب تابه ای هم استفاده میکنم هم خیلی ساده س وهم خیلی خوشمزست یکبار امتحان کنید دیگه عاشقش میشید
برای سس اگر پودر سیر خنداشتید یک حبه سیر رنده شده رو همراه پیاز خیلی کم تفت بدین
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_تخم_مرغ_فنجونی
ته فنجون راچرب کنیم
هرتخم مرغ راداخل یک فنجون میریزیم
داخل تابه میزاریم نصف تابه آب میکنیم
درتابه رامیبندیم بمدت20دقیقه بجوشه
کره راجدا آب کرده همراه نمک وپاپریکا
روی تخم مرغ میریزیم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_پیتزا_ژیگو
یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه
ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه ( میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل ) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰ درجه داخل فر بپزید
نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید
برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳