9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_صبحانه_یونانی
200 گرم تره فرنگی نازک ورقه شده
400 گرم اسفناج، رنده شده
تخم مرغ 10 عدد
شوید خوشه بزرگ، خرد شده
20 گرم پیاز سبز
۷۰ گرم فتا خرد شده
کره برای چرب کردن سینی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_مرغ_زعفرونی
مواد لازم
تکه های مرغ
پیاز
زعفران
نمک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#آموزش_کیک_نون_پنیر_خوشمزه
ابتدا لبه های نان تست رو بریده بعد هر تعداد که خاستید روی هم میزارید
بعد پنیر خامه و
گردو خرد شده وکمی نعناع ریز شده رو با هم مخلوط کرده یه لایه رو نون
تست ها زده بعد یه لایه نون تست دوباره مواد تا هر چند تا لایه که دوست داشتید
ادامه بدید بعد کامل نون تست رو با پنیر کاور کرده و تزیین کرده
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
#پنینی_مرغ
مرغ رو آبپز کنید و بعد به تکه های درشت خرد کنید. یه دونه پیاز متوسط رو کمی تفت بدید سبک که شد مرغ خرد شده رو همراه با کمی پودر آویشن اضافه کنید، به این ترکیب میتونید قارچ سرخ شده یا فلفل دلمه ای هم اضافه کنید، بعد از چند دقیقه یک قاشق سس مایونز بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
بادمجون رو برشهای نازک بزنید و سرخ کنید.
لای نان باگت کمی سس فرانسوی بمالید، یک ورق بادمجون، مخلوط مرغ، کمی پنیر پیتزا، یا یک ورق پنیر گودا بذارید. نان ساندویچی رو بذارید تو صفحه گریل ساندویچ میکر تا فشرده بشه و پنیرش آب شه.
اگر ساندویچ میکر ندارید بذاریدش تو تابه نچسب بدون روغن یک جسم سنگین بذارید روش تا فشرده بشه. (هایلایت پنینی مرغ رو ببینید).
برای سیب زمینی های تنوری، سیب زمینی رو نیم پز کردم با پودر سیر، پاپریکا، آویشن، نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون مزه دارش کردم، گذاشتمش تو هواپز با دمای 200 تا طلایی بشه میتونید با دمای 180 توی فر بذارید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیل خونگی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#آموزش_موس_نسکافه_فندقی
مواد لازم
تخم مرغ ۲عدد
شکر نصف پ
شیر داغ داغ نصف پ
خامه ی فرم گرفته ۱ پ
نسکافه 1 ق، غ
وانیل 1/4 ق، چ
پودر زلاتین ۱ق،غ
فندق بلغور شده نصف پ
طرز تهیه
زرده و سفیده را جدا کرده، زردها راباشکر و وانیل خوب میزنیم تا کاملا کرم رنگ و دوبرابر شود، شیررا روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاد نسکافه و کاکایو را هم اضافه کتید . در این مرحله شیر در حال جوش را آرام آرام به زرده ها اضافه کرده وبه هم زدن ادامه میدیم، به این روش زرده هم هم پخته میشوند و خام نیستن
پودر زلاتین را روی آب سرد میپاشیم و بن ماری میکنیم.
سفیده را میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود و کنار میزاریم. حالازلاتین و فندق خرد شده را به مایه زرده و شیر اضافه کرده ، در این مرحله خامه فرم گرفته و سفیده را اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم و در قالب میریزیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
14.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ذرت_مکزیکی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
سماق پلو
خوشمزه ترین پلو مجلسی 🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام🕊🍃
به دلهای گرمتان🕊🍃
سلام به قلب پاک و مهربونتان🕊🍃
صبح دوشنبتون بخیر🕊🍃
روزتون پراز معجزه🕊🍃
دلتون لبریز ازعشق وامید🕊🍃
تندرست و کامروا باشید🕊🍃
بهترینها روبراتون آرزو میکنم🕊
عیدتون مبارک دوستان🌺🌺🌺🌺🌺
﹝ @Jomlax ﹞
#دسر_انار
مواد لازم
ژله انار :1 بسته، خامه صبحانه(دویست گرمی):1 بسته، پنیر ماسکارپونه: نصف بسته، پودر قند :2 ق غ، کیک صبحانه(ساده یا شکلاتی):1 بسته
طرز تهیه:
ابتدا ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و بن ماری میکنیم،وقتی کمی خنک شد،سه چهارم از ژله رو داخل ظرفهای تکنفره ریخته و داخل یخچال قرار میدیم تا ببنده.وقتی کمی بست ،مقداری دانه های انار روی ژله میریزیم.مابقی ژله رو با کمی خامه مخلوط کرده و روی ژله هاریخته و داخل یخچال قرار میدیم.
پنیر ماسکارپونه رو با پودر قند مخلوط کرده و باهمزن کمی میزنیم،سپس مابقی خامه رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشن.سپس داخل قیف ریخته و روی لایه قبل میریزیم.باز به دلخواه کمی دانه های انار روی کرم پنیری میریزیم.سپس کیک رو کامل خورد کرده و روی لایه قبل میریزیم.
به دلخواه روی دسرمون رو تزیین میکنیم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
شاورما گوشت🌯
این شاورما به شدت پیشنهاد میشه ☺️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳