eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
27.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم تخم مرغ 4عدد شکر150گرمیک پیمانه روغن مایع 1پیمانه آرد 300گرم پودر ژله موهیتو یک بسته نمک یک پنسه بکینگ پودر یک ق م آب میوه موهیتو دوسوم پیمانه طرزتهيه تخم مرغها رو با شکر حسابی مخلوط میکنیم , تاتغییر رنگ بدهدسپس روغن مایع را اضافه و درحد مخلوط شدن هم میزنیم. مواد خشک را که شامل ارد,پودر ژله ،نمک،بکینگ پودر است را باهم مخلوط کرده و به همراه ابمیوه به مواد فوق اضافه کرده و مواد را با لیسک مخلوط میکنیم. مایه کیک را داخل قالب ریخته , در فر ازقبل گرم شده 180 به مدت 45 دقیقه میپزیم. قالب رو با روغن مایع ودوقاشق آردپوشش دادم بعد موادکیکوریختم به راحتی کیک ازقالب جداشد برای گاناش70گرم خامه روگرم و70گرم شکلات سفیدر و اضافه کرده وقتی ذوب و خنک شد کاورکیک بزنيد از ژله دلخواه آبمیوه هم مزه استفاده کنیدمثلا آب پرتقال با ژله پرتقال حتما اردوبیکینگ پودر ونمک رو سه بارالک کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
🍆طرز تهیه خوراک کدو بادمجان 🍥مواد لازم: بادمجان قلمی ۳ عدد – کدو قلمی ۳ عدد – گوجه فرنگی ۵ عدد کوچک – کره ۷۵ گرم – نمک و فلفل به مقدار لازم 🥘طرز تهیه: سرهای بادمجان و کدو را بگیرید و آنها را پوست کنید و به صورت حلقه حلقه ببرید. اما حلقه ها را از هم جدا نکنید. یعنی انتهای حلقه ها را از هم جدا نسازید تا فرم کدو و بادمجان محفوظ بماند. گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه و بین هر حلقه کدو و بادمجان یک حلقه گوجه فرنگی قرار دهید و مقدار کمی روی آن نمک بپاشید.بادمجانها و کدوها را یک در میان در ظرف گرد نسوزی بچینید و کره را قطعه قطعه کرده، روی بادمجان و کدو بگذارید و ظرف را در فر با حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید بمدت نیم ساعت تا سه ربع بماند تا کدو و بادمجان بپزد ولی له نشود. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گشنیز ۲ دسته برنج نیم دونه ۱ لیوان گوشت چرخ‌کرده ۱۰۰ گرم یا بیشتر پیاز برای داخل آش ۲ تا نمک،فلفل،آب نارنج یا لیمو به دلخواه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣
🍳املت فوری به اضافه کمی خلاقیت 🥚مواد لازم: ▫️ ۲ عدد گوجه‌فرنگی ▫️ ۱ عدد تخم‌مرغ ▫️ به میزان لازم پنیر پیتزا ▫️نمک و فلفل، ۱ ق س ▫️روغن‌زیتون 🍳طرز تهیه: ابتدا سر گوجه را برش بزنید و گوشت آن را با قاشق خالی کنید. کمی نمک و فلفل روی آن بریزید و تخم‌مرغ را اضافه کنید. حالا کمی روغن و پنیر پیتزا هم بریزید و سپس آن را داخل فر یا مایکروفر قرار دهید تا تخم‌مرغ‌ها بسته شوند. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز ‏۱۵ دسامبر، روز جهانی چای است 🔹روزانه میلیون‌ها نفر از مردم جهان حداقل روزی یک فنجان چای می‌نوشند. این روز توجه به حقوق کارگران صنعت چای است ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
🥬سالاد کاهو با نان برشته 🥗یک بوته متوسط کاهو 🥗نصف فنجان روغن زیتون با طعم سیر 🥗نصف فنجان پارمسان رنده شده 🥗خمیر پیتزا ۱۲۵ گرم 🥗۲ یا ۳ قاشق آب لیمو تازه 🥗نمک وفلفل سیاه 🍱طرز تهیه روغن را در تابه ریخته می‌گذاریم داغ شود. خمیر پیتزا را پهن کرده، به ضخامت یک سانت و به شکل نوارهای تقریبا ۲ تا ۳ سانتی برش می‌دهیم. وقتی روغن داغ شد، این نوار‌ها را با قیچی به مربعهای کوچک‌تر برش می‌دهیم و داخل روغن سرخ می‌کنیم تا کاملا برشته شود. نان‌های برشته شده را درون صافی می‌ریزیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. قبل از این که سرد بشوند آن‌ها را در ظرفی که پنیر پارمسان ریز رنده شده می‌ریزیم تا پنیر‌ها به آن‌ها بچسبند. کاهو‌ها را خرد کرده و در ظرفی که می‌خواهیم سالاد را سرو کنیم می‌ریزیم. کاهوهای خرد شده را همراه با آبلیمو و کمی روغن زیتون مخلوط کرده، در ‌‌نهایت نان‌های برشته شده و چسبیده به پنیر پارمسان را اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. به مقداری که دوست داریم نمک وفلفل می‌افزاییم و برای تزئین بیشتر آن هم می‌توانیم از پنیر پارمسان که کمی درشت‌تر رنده شده همراه با کنجد استفاده کنیم. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
مواد لازم 4 کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچ‌های درشت خورد شده باشد- 1 پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقه‌های نازک در آمده باشد- 1 قاشق سوپ‌خوری پوست رنده شدۀ لیمو- ¼ لیوان آب لیمو- 1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون - 2 قاشق سوپ‌خوری برگ‌های تازه و کوچک نعنا طرز تهیه دمای فر را روی 220 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای 18 تا 20 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگ‌های لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید. این کدوی کبابی را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆