هدایت شده از ایده ترفند خلاقیت آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زن نیستی که اینهمه #کدبانوگری اومده و تو هنوز درگیرِ احمد و محمود دَم کردنی😉😅👆
فن چند رنگ کردن شربت با #پودر شربتی👍
۵۰ نوع #دسر سریعِ یخچالی 👍
اموزش #ژله_بستنی ، ژله #شیرکاکائو 😍
انواع #تارت و #مارمالاد_میوه😋
کلیپ تک تک آموزشها رو سنجاق کردم اینجا😍بفرمایید👇
https://eitaa.com/joinchat/1571553733C1ddd867b77
آموزش بستنی سُنتیِ سفید با #نشاسته😋☝️
16.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه مرغ هندی :
◗ کره
◗ سیر
◗ فلفل سیاه
◗ زردچوبه
◗ نمک
◗ سس فلفل
◗ سس چیلی تای
◗ سبزیجات
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_مرغ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از لقمه 🌯
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوکوی_سیب_زمینی_ایتالیایی
📍مواد لازم:
🥔سیب زمینی ۱ کیلو🍳زرده تخم مرغ ۲ عدد🧂نمک و فلفل🧀پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم🥚تخم مرغ کامل ۲ عدد🍞پودر سوخاری به میزان لازم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
15.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش جو نذری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خرمایی سالم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا الان #ماست_خیار ساده میبردی سر میز و هیچکس بهش نگاهم نمیکرد
بهت قول میدم یبار با این روشی که بهت یاد میدم درست کن همه عاشقش میشن و دستورشو ازت میخوان 😍
چیزی هم از ماست خیار نمیمونه☺️😜
🥒🥒🥣🥣
https://eitaa.com/joinchat/3273195588Cc59e26c2d1
#آشپزی
#کیکپزی
#دیزاین_غذا_سفره_آرایی
16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت و فن قیمه نذری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند معلق ماندن تخم شربتی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شله_خرمایی
دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه
کشورهای عربی هم درست می شه به اسم عصیده
طرز تهیه.........
یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید
یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردلرید واماده سرو است بسیار مقوی وگرم کننده بدن در فصل سرما است اگر محیط بیرون خنک است که هیچ وگرنه حتما توی یخچال نگهداری کنید چون خرما ترش می کنه جای گرم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮