eitaa logo
خانواده با نشاط ما
20.1هزار دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
خانواده شاد هفت نفره ما با چهار تا دختر 👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻 و یک پسر🧒 اینجا از خانواده شلوغ پلوغمون تجربیات خودم حرف می زنم 💖💖 اگه کارم داشتی @Banosiri_tabrz تبلیغات: @tab_Banosiri
مشاهده در ایتا
دانلود
تو شلوغيِ اربعين ديدم زني با عباي عربي روبروي حرم سيدالشهدا با لهجه و كلام عربي با ارباب سخن ميگويد. زبان عربي را مي‌فهميدم؛ زنِ عرب می‌گفت: آبرويم را نبر، به سختي اذن زيارت از شوهرم گرفته ام... بچه هايم را گم كرده‌ام ... اگر با بچه ها به خانه برنگردم شوهرم مرا ميكشد... گريه مي كرد و با سوزِ نجوايش اطرافيان هم گريه مي‌كردند. كم كم لحن صحبتش تند شد: توخودت دختر داشتي... جان سه ساله ات كاري بكن... چند ساعت است گم كرده‌ام بچه‌هايم را. كمي به من برخورد كه چرا اين‌طور دارد با امام حسين(ع) حرف می‌زند. ناگهان دو كودك از پشت سر عبايش را گرفتند... يُمّا يُمّا مي‌كردند... زن متعجب شد... با خود گفتم لابد بايد الان از ارباب تشكر كند..! بچه هايش را به او دادند، اما بي خيالِ از بچه هاي تازه پيداشده دوباره روبرويِ حرم ايستاد.. شدت گريه اش بيشتر شد!! همه تعجب كرده بوديم! رفتم جلو .. : خانم چرا هنوز گريه ميكني؟ خدا را شاكر باش! زن با گريه ي عجيبي گفت: من از صاحب اين حرم بچه هايِ لالم را كه لال مادرزاد بودند خواسته ام، اما نه تنها بچه هايم را دادند، بلكه شفاي بچه هايم را هم امضا كردند😔
دمی با دوست به سر بردن🌷🍃 دو صد دنـیـا بـها دارد خوشا آنكس كه در دنیا 🌷🍃 رفیـق بـا وفـا دارد سلام دوستـان بـاوفا🌷🍃 ظهر زیباتون بخیر🌷🍃 😋 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
می بوسمت . . . ! هر روز . . . روزی هزار بار... به نیت عشق... قربة الی ا . . . بخیر
✅این مطالب رو وقتی رفتیم تو قبر بهش می‌رسیم، 👌ولی از الان بدونیم که بعدا جزو اینها نباشیم: 🌱🌺رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود: هیچ شب و روزی نیست مگر اینکه ملک الموت ندا سر میدهد و میگوید: ای اهل قبور، امروز و چه کسانی را میخورید، در حالیکه از مرحله مرگ گذشتید و به عالم غیب آگاه شدید؟ ◀️در جواب، مردگان میگویند: ما غبطه مؤمنین را میخوریم.... زیرا آنان نماز میخوانند و ما نمیخواندیم آنها زکات میدهند و ما نمیدادیم، آنها روزه میگیرند و ما نمیگرفتیم، آنها صدقه میدهند و ما نمیدادیم آنها ذکر خدا را میگویند و ما نمیگفتیم 📕إرشاد القلوب إلى الصواب، ج‏1، ص: 53 🎋☘ خوش به حال کسانی که در آنروز به جای حسرت خوردن، از نعمات بهشتی و همجواری با اهل بیت ع لذت می‌برد .
هیچ چیز تو رو نگران نخواهد کرد اگه اونی که مراقب تو هست رو باور کنی ... خدا مراقبته. ..باورش کن ... .
𝐴𝑙𝑙 𝑜𝑢𝑟 𝑖𝑚𝑎𝑔𝑖𝑛𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛𝑠 𝑎𝑛𝑑 𝑑𝑟𝑒𝑎𝑚𝑠 𝑤𝑖𝑙𝑙 𝑐𝑜𝑚𝑒 𝑡𝑟𝑢𝑒 تمام تخیلات و آرزوهای ما به وقوع خواهند پیوست✨🍂 •☁️💙• .
یه عزیزی میگفت‌: "کسی که دوسش داریم یه زمانی میره، و وقتی زندگی کردن بدون اون رو یاد گرفتیم، برمیگرده.." خیلی حقه:) بخیر
🌺🌱حضرت رسول اکرم (ص) : اگر مردم فضیلت نمازشب را می‌دانستند، اگر برای خواندن آن بیدار نمی‌شدند، از غصه گریه‌های طولانی می‌کردند. 📚ارشاد القلوب، ج۱، ص۸۹ .
🍃💕امام على  السلام: ☘🌸 كسى كه يقين دارد از دوستان جدا مى شود و در خاك جاى مى گيرد و با حساب رو به رو مى شود و آنچه از خود بر جاى مى گذارد به كارش نمى آيد و به آنچه پيش مى فرستد نيازمند است، سزاوار است كه آرزو را كوتاه كند و در كار و عمل بكوشد مَن أيقَنَ أنّهُ يُفارِقُ الأحبابَ، و يَسكُنُ التُّرابَ، و يُواجِهُ الحِسابَ، و يَستَغني عَمّا خَلَّفَ، و يَفتَقِرُ إلى ما قَدَّمَ، كانَ حَرِيّا بِقِصَرِ الأمَلِ، و طُولِ العَمَلِ 📙بحارالأنوار جلد73 صفحه167 .
❗️دیدار با اولین فرشته پس از مرگ❗️ ❌ بارها به اشتباه شنیده‌اید که در شب اول قبر اولین فرشته‌هایی که به نزد میت می‌آیند؛ نکیر و منکر هستند . ✅ ولی «رومان» اولین فرشته‌ای است که پس از دفن، میت با او ملاقات می‌کند ، امام سجاد (علیه‌السلام) در دعای سوم صحیفه سجادیه (وَ رُومَانَ فَتَّانِ الْقُبُورِ؛ رومان آزمایش کننده مردگان در گور) به این فرشته مقرب الهی درود فرستاده است. ✍ او اعمال فرد را جمع‌آوری و دسته‌بندی کرده و تشکیل پرونده می‌دهد. «رومان» پس از بررسی اعمال، به نکیر و منکر می‌گوید که با میت مدارا کنند و یا او را به سزای اعمالش برسانند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ .
یکی از بانوان مسلمان، روزها را می‌گرفت و شبها را در و عبادت به سر می‌برد. اما بود و با زبانش همسایگان خود را اذیت می‌کرد. 🌺🍃شخصی در محضر پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) از این بانو تعریف کرد که او اهل نماز و روزه است و تنها یک عیب دارد و آن این است که بد اخلاق است و . 💕🍃رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: « لا خیر فیها هی من أهل النار»: در آن زن هیچ خیری نیست، او اهل جهنم است. 📚بحارالانوار، ج ۷۱، ص .