📢میگم دووووست داررررم🤗❤️
@BanovaneMontazer
❄️مراقب خوشبختی هاتون باشید☃
پيامبر اکرم صلى الله عليه و آله :
.
اين سخن مرد به زن كه : «دوستت دارم» ، هرگز از دل زن ، بيرون نمى رود .👆
.
الكافي : ج 5 ص 569
.
@BanovaneMontazer
❄️مراقب خوشبختی هاتون باشید☃
مردها علاقه بسیار زیادی به ساپورت های تنگ و بدن نما و صندل های پاشنه بلند دارند در رابطه برای تحریک همسرتون سعی کنید از این دو مورد استفاده کنید
@BanovaneMontazer
❄️مراقب خوشبختی هاتون باشید☃
👱 #سیاست_های_زنانه
مردها معمولا زنان #باهوش را دوست ندارن
زنی رومیخوان که معلوماتش کمترباشه
جلوی شوهرتون اظهارفضل نکنید😁
حتی اگراز لحاظ فکری بهتر بودین ازش کمک بخواین
@BanovaneMontazer
❄️مراقب خوشبختی هاتون باشید☃
💕 #سیاست_های_رفتاری
#رازآرامــــــــش
برای خـــودت یک دایـــره اعتــماد درست کن
آنهــایی که مهـــم هستند را بگــذار درون دایره
کـــم اهمیــت ترها را روی خـــط
و باقـی را بیرون ازاین دایــره فرضـی تصــوُّرکن
هر وقــت کسی حرفـــی به تو زد که خاطــرت رنجـــید... ببـــین کُجای دایـــره ات هستند!
جُـــزو افراد #مهمنـــد یا نـــه ،فقــط هستند ؟
آیــا براستــی ارزش دارد از کســانی که برایمــان اهمیتــی ندارند برنجــیم ؟!️
چـــرا بگـذاریم آدمهــای کــم اهمیت زندگیمــان
ما را ناراحـــت کنند حتّـــی برای ثانیـــه ای؟!
💞ییادمـــان باشد وقتــی دیگـــران بداننــد که نمیتوانند #ناراحــتتان کنند، دیگر تلاشـــی هم برای ناراحــت کردن شمـــا نمی کنند
@BanovaneMontazer
❄️مراقب خوشبختی هاتون باشید☃
#جنسی☆
اگر زن و شوهر نسبت به هم احساس #مثبت نداشته باشند
در روابط زناشویی مشكل خواهند داشت
مردان طالب زنانی هستند كه قابلیتهایشان را تایید كنند و قبولشان داشته باشند
@BanovaneMontazer
❄️مراقب خوشبختی هاتون باشید☃
#نکات_قررری
✔️ سوال: سلام مردها خیلی سربه هوا هستن شما گفتین بهشون دستور ندیم میشودبگویید چگونه خواسته هایمان را از مرد بخواهیم؟
✅ جواب
🔴 مامان بازی یعنی اینکه امشب که مهمون میخواد بیاد خونه زن به مرد بگه تو چایی میاری اب میاری حرف نمیزنی این دستور یعنی مامان بازی 🔴
✅ غیرمامان بازی و قرررری💃👌درخواست درست از شوهر یعنی به مردتون بگوید گلم🌹 الهی قربونت برم☺️ خوشکل من امشب که مهمون می اید این کارهای که داریم فکر میکنی کدومش بهتره که شما انجام بدی.
یعنی باهم کارها رو تقسیم کنیم نه اینکه مهمونها که رفتن ما دائم غر بزنیم که چرا تو کاری نکردی.
@BanovaneMontazer
❄️مراقب خوشبختی هاتون باشید☃
#ایده_متن
شوفاژ نمیکند اثر
بغل مگر اثرکند😁
@BanovaneMontazer
❄️مراقب خوشبختی هاتون باشید☃
بسم رب الفلق...
عرض سلام و عافیت به همه عزیزان🌹
خصوصا اونایی که از کرونا می ترسن!😷
خواستم بهتون بگم حواسمون باشه که یه خدایی داریم که خالق کرونا که هیچی، خالق همه ذره های عالم هست!
خالق همه ویروسها و پادزهرهاست...
و نکته مهم اینکه تا اون نخواهد هیچ اتفاقی در هیچ جا نمیفته...
واقعا خنده داره که بعضی افراد بخاطر مبتلا نشدن به ویروسی که خیلی بزرگتر و خطرناکتر از اون همیشه بوده و هست، تمام زندگی شون رو تعطیل می کنن و فکر می کنن اگه ماسک بزنن از شرش در امان هستن و اون دیگه نمی تونه بهشون آسیب بزنه!!!
هزاران ویروس مثل کرونا و آنفولانزا همیشه تو محیط زندگی ما وجود داره...
اگه قرار باشه بخوایم زندگی رو بخاطر نمردن تعطیل کنیم که اصلا نباید زندگی کنیم!
آمار کشتگان تصادفات رانندگی بسیار بیشتر از افرادی هست که با ویروس می میرن!
پس بیایم بنشینیم تو خونه اصلا سوار ماشین نشیم چون ممکنه تصادف کنیم و بمیریم!😳
⁉️ یه سوال مهم:
تفاوت ما که ادعا داریم شیعه هستیم و قرآن و اهل بیت علیهم السلام داریم با اون چینی های بودایی چی هست واقعا؟؟؟
اونا هم نشستن تو خونه هاشونو زندگی رو تعطیل کردن، ما هم می خوایم همین کارو بکنیم!
❓پس ایمان به خدایی که فرموده: قل اعوذ برب الفلق من شر ما خلق... کجا باید بین من و اونی که به این خدا ایمان نداره، تفاوت ایجاد کنه؟🤔
‼️ خواهش می کنم ازتون فقط چند دقیقه به این چیزی که گفتم فکر کنید!
بچه ها اگه ببینن مادرشون می ترسه، بیشتر می ترسن!
ولی اگه ببینن مادر مثل کوه محکم و آرام هست و هیچ چیز نمی تونه اونو نگران و مضطرب کنه، اون وقت می فهمن که تنها راه رسیدن به زندگی شاد و آرام بدون استرس، فقط و فقط زندگی با خداست!
👌 بزارید همه ببینن که شما بعد از تدبر در قرآن چقدر با دیگرانی که فقط ظاهر این دنیای مادی رو می بینن و هیچ بهره ای از لایه های باطنی عالم ندارن، فرق کردید❤️
و خدا فرموده: و من یتوکل علی الله فهو حسبه...
(👈 نه اینکه هیچ کاری نکنیم و فقط توکل...
احتیاط در روبوسی کردن با افراد مریض و رعایت بهداشت و تقویت سیستم ایمنی با ورزش و استفاده از مواد طبیعی انرژی زا مثل روغن زنجبیل... شرط عقله و باید انجام بشه، اما نه اینکه اونا باعث سلامتی بشه فقط!!!)
⚠️ نکته آخر!
شاید این آخرین امتحان ما برای انتخاب شدن ما باشه!!!
خدا علیم بذات الصدوره و آگاه از درون ماست😭
حتی اگه ذره ای شک داشته باشیم...
اگه بترسیم...
اگه ...
می دونه!
و داره نمره میده بهمون...
هر لحظه!
خوش بحال کسی که بتونه دل آرام با خدا زندگی کنه، حتی اگه سنگ از آسمون بباره!
@BanovaneMontazer
❄️مراقب خوشبختی هاتون باشید☃
#آشپزی
#کیک
#خانه_ی_بهشتی
#علت خرابی کیکها
نکات مهم در مورد اشکالاتی که ممکنه در کیکی که می پزید با آن مواجه شوید:
1- اولین و مهمترین نکته، اندازه گیری درست هست. اندازه گیری اشتباه، چه به خاطر نداشتن ترازو یا پیمانه استاندارد باشه یا به خاطر کم حوصلگی و بی خیالی یا به خاطر بی دقتی کاملا ناخودآگاه، باعث میشه که نتیجه کار دچار مشکل بشه. بعضی وقتا این سوال رو میپرسید که من همه اندازه گیری هام کاملا درست بوده و کاملا طبق رسپی کارو انجام دادم اما کیکم خوب نشد. در حالی که خیلی های دیگه همون رسپی رو درست کردن و از نتیجه هم کاملا راضی بودن. خودم هم که بر اساس همون رسپی کار کردم و نتیجه کار رو توی عکس میتونید ببینید. پس به این نتیجه باید رسید که یه جای کار ایراد داره که یکی ش همین اندازه گیری هاست. گاهی حتی وقتی با ترازو کار میکنیم، به خاطر مشغولیت فکری و مسائل دیگه، اندازه ای که باید 300 گرم باشه رو 200 گرم وزن میکنیم و یا اشتباهاتی از این قبیل.
2- بعد از اندازه گیری میرسیم به رسپی. اگه رسپی یا دستورالعمل کیکی که دارید درست میکنید خوب و درست نباشه، مطمئنا هر قدر هم دقت کنید نتیجه کار خوب نخواهد شد. پس اول از همه، باید رسپی قابل اعتماد رو پیدا کنید. رسپی ای که امتحان نشده و فقط بر اساس موارد تئوریک نوشته شده، رسپی خوبی نیست. رسپی ای خوبه که حتما یه متخصص اونو امتحان کرده و اشکالات احتمالی رو بر طرف کرده باشه.
پس اگه از رسپی ای استفاده میکنید که با دقت کمی توضیح داده یا کامل توضیح نداده یا حتی کامل توضیح داده اما امتحان نشده، نتیجه کارتون غیر قابل تضمینه.
بهترین کار اینه که اول از همه رسپی امتحان شده رو انتخاب کنید. و بعد هم رسپی از کسی باشه که بهش اعتماد دارید و با رسپی هاش راحت هستید.
این روند رو تا اونجایی باید ادامه بدید که بر اساس دانش و تجربه تون، خودتون بتونید یه رسپی جدید تولید کنید یا اینکه حتی اگه رسپی غیر قابل اعتمادی دیدید، اشکالاتش رو خودتون بر طرف کنید.
3- اگه رسپی شما سالم و امتحان شده باشه، حالا نوبت شماست که کاملا بر اساس اون عمل کنید.
اینکه بگید اینجا با همزن دستی زده، من که همزن برقی دارم نمیشه. یا برعکسش. یا مثلا اگه توی رسپی گفته یه مرحله رو روی بخار آب انجام بدید، اگه حذفش کنید، مطمئنا نتیجه به اون خوبی که باید، نمیشه.
دقت کنید که کوچکترین نکته هایی که توی رسپی گفته میشه، دلیل خاصی داره. اگه شما به هر دلیلی یکی از اون کارها رو انجام ندید، میتونید انتظار داشته باشید که کیک خوبی نداشته باشید.
4- انتخاب قالب مناسب، یکی از مهمترین عوامل داشتن کیک خوب هست. بهترین قالب برای پخت انواع کیک، قالب های فلزی سنگین (با دیواره و کف کلفت) هستن. به این دلیل که حرارت رو خوب منتقل میکنن و ضمن اینکه به خاطر کلفت بودن دیواره و کف، انتقال حرارت یکدست و متناسبی دارن که همین از سوختن کف و کناره های کیک جلوگیری میکنه. پس اگه از اون دسته هستید که کف کیک هاتون میسوزه، بهتره که در مورد قالب کیکتون تجدید نظر کنید.تجربه شخصی من به من ثابت کرده که قالب های سیلیکونی یا ظروف پیرکس گزینه خوبی برای درست کردن کیک نیستن. اگه احیانا از اون دسته هستید که سالی یکی دو بار میخواید کیک درست کنید، مشکلی نداره اگه از پیرکس استفاده کنید. اما اگه عاشق این کار هستید و هر هفته توی خونه تون عطر خوب کیک میپیچه، بهتره که برای خرید قالب فلزی سنگین برنامه ریزی داشته باشید. واسه این میگم برنامه ریزی، چون متاسفانه قیمت قالب های خوب خیلی گرون شده.
بهترین قالب برای کیک، قالب گرد هست و بهترین و مناسب ترین اندازه، قطر 22 سانت. پس اگه کلا میخواید یه قالب کیک تهیه کنید، بهترین قطر رو الان میدونید.
و تجربه شخصی دیگه من، اینه که بهتره قالب کمربندی داشته باشید که داخلش کاغذ روغنی بندازین. اینجوری دیگه استرس ندارید که آیا کیکم از قالب جدا میشه یا نه. میتونید خیلی به راحتی کناره های رو از قالب به کمک چاقو آزاد کنید. بعد کمربند رو باز کنید و دیواره رو در بیارید. و در نهایت روی ظرف سرو برگردونید و کف قالب که قبلا کاغذ روغنی انداختید به راحتی جدا میشه.
ضمن اینکه میتونید کف قالب رو چرب کنید و کمی آرد هم روی اون الک کنید تا حتی بدون کاغذ روغنی هم کیک راحت از قالب جدا بشه. استفاده از این روش یا استفاده از کاغذ روغنی به عهده شماست. مهم اینه که نتیجه ش این نمیشه که نصف کیک به کف قالب بچسبه.
@BanovaneMontazer
خانهی بهشتی بانوان منتظر ♡••࿐
#آشپزی #کیک #خانه_ی_بهشتی #علت خرابی کیکها نکات مهم در مورد اشکالاتی که ممکنه در کیکی که می پزید ب
@BanovaneMontazer
5- برای اینکه کیک پف یکدستی داشته باشه، یکی از عوامل مهم درست ریختن مایه کیک داخل قالب هست.
دقت کنید که نباید همه مایه کیک رو مرکز قالب بریزید و بعد با قاشق اونو پهن کنید. بلکه باید مایه کیک رو به طور یکسان همه جای قالب بریزید تا در نهایت پف کیک شما یکدست باشه.
وقتی که همه مایه کیک رو روی همدیگه و وسط قالب میریزید، بافت مایه کیک متراکم میشه و حباب های هوا به هم فشرده میشن. موقع پخت، همون حباب های فشرده منبسط میشن و چون تراکم بالایی توی مرکز قالب دارن، کیک حالت گنبدی به خودش میگیره.
همینطور توی بعضی از موارد چرب کردن کناره های قالب باعث میشه حالت گنبدی کیک کمتر بشه. اما بازم این به قالب شما بستگی داره. اگه با قالب خودتون بدون چرب کردن امتحان کردید و نکته ای رو هم که گفتم رعایت کردید، اما کیک گنبدی بود، بار بعد کناره های قالب رو چرب کنید. من خودم به خاطر قالبم احتیاجی به این کار ندارم. اما شاید شما با قالب خودتون لازم باشه این کارو انجام بدید. البته که اگه توی رسپی در این مورد تاکید خاصی شده بود(مثل اینکه حتما باید دیواره چرب باشه و یا اصلا نباید چرب بشه) باید طبق رسپی عمل کنید.
6- یکی از مهمترین عوامل برای پخت کیک خوب، فر خوب هست. فر شما باید استاندارد باشه. یعنی هم گردش هوای خوبی داشته باشه و هم اینکه حرارتش حقیقی باشه.
بعضی از فر ها به دلیل قدیمی بودن یا مشکلات دیگه، حرارت حقیقی ندارن. مثلا شما اونو روی 180 تنظیم میکنید، اما حرارت واقعی ش کمتره. همین باعث میشه که کیک شما در زمان مناسب نپزه و وقتی از فر خارج میکنید، پف اون میخوابه. یا اگه حرارت واقعی ش از 180 بیشتر باشه، باعث میشه که کلا کیک شما پف نکنه و خشک بشه. سوختن کف و کناره های کیک هم در پی اون هست.
اگه فر شما قدیمی هست، بهتره که حتما از یه تکنسین فر و گاز بخواید که اونو چک کنه و براتون تنظیمش کنه. و اگه فر شما جدید هست، بهترین کار اینه که دفترچه راهنماش رو مطالعه کنید تا از تمام ریزه کاری های دستگاهتون مطلع بشید.
ضمن اینکه هر کسی با یکی دو بار آزمون و خطا، میتونه دستگاه یا فر خودش رو بشناسه. اگه شما متوجه شدید که حرارت حقیقی فر شما کمتر هست، این بار به جای 180 درجه روی 190 اونو تنظیم کنید و برعکس.
7- اگه فر شما حرارت نرمالی داشته باشه، زمانی که توی رسپی گفته شده براش کافیه. اما اگه از فر خودتون مطمئن نیستید، هیچ وقت قبل از تموم شدن دو سوم از زمان پخت در فر رو باز نکنید. چون باعث میشه که حرارت فر خارج بشه و تا دوباره بخواد حرارت از دست رفته رو برگردونه، پف کیک شما از بین رفته. زمانی که دوسوم از زمان پخت (یا حتی بهتر از اون سه چهارم زمان پخت) طی شد، میتونید در فر رو باز کنید و از یه سیخ چوبی استفاده کنید. اگه سیخ چوبی تمیز خارج شد، کیک شما آماده است. اما اگه مایه کیک بهش چسبید، باید زمان بیشتری بهش بدید.
من چون فر و مایکروفرم استاندارد هستن، هیچ وقت این کارو انجام نمیدم. اما بازم میگم با یکی دو بار آزمون و خطا، شما هم متوجه میشید زمان لازم برای پخت کیک شما بیشتر از زمانی هست که رسپی گفته یا کمتر یا همون زمان براش مناسبه.
8- بعد از اینکه از فر خارج کردید، بهترین کار اینه که اجازه بدید داخل قالب خنک بشه. حدود نیم ساعت زمان مناسب این کار هست. بعد از اینکه قالب خنک شد، کیک رو از قالب خارج کنید و روی توری فلزی قرار بدید. این کارو برای این انجام میدیم که کف کیک عرق نکنه و حالت خمیری نداشته باشه. بعد از حدود نیم ساعت تا یک ساعت دیگه، کیک شما کاملا خنک شده و آماده است برای برش زدن. همیشه کیک رو با چاقوی اره ای بلند برش بدید چون برش های یکدستی بهتون میده بدون اینکه پودر کیک داشته باشید.
بعد از بررسی همه مراحل آماده سازی و پخت کیک یه تعداد نکته هست که لازمه برای پف بهتر کیک در نظر داشته باشید.
9- مقدار بیکینگ پودر بر اساس نوع کیک تنظیم شده. پس کم و زیادش نکنید. چون کم کردنش باعث میشه پف کیک مناسب و پایدار نباشه و زیاد شدنش طعم کیک رو تغییر میده.
@BanovaneMontazer
❄️مراقب خوشبختی هاتون باشید☃
🌯🌭🌮🥙🥘