هدایت شده از خادمان انقلاب
قسمت اول
وقتی در سوریه جنبش مقاومت مسلحانه علیه بشار اسد به راه افتاد، البغدادی در پایان ۲۰۱۱، سازمان تروریستی جبهة النصره را تحت رهبری فردی سوری به نام "ابو محمد الجولانی" در آنجا تأسیس کرد. جبهة النصره تا سال ۲۰۱۳ به قویترین گروه شورشی سوریه تبدیل شده بود. این گروه چنان قدرتمند شد که البغدادی ناچار شد علناً اعلام کند که جبهة النصره در واقع چیزی نیست جز همان «دولت اسلامی عراق» در سوریه. وی پیگیرانه از جولانی می خواست تا به طور علنی با او اعلام بیعت کند، اما جولانی از این کار سر باز زد و با ایمن الظواهری رهبر القاعده اعلام بیعت کرد. جولانی میخواست شعبه ای از مرکز باشد و نه شعبه ای از شعبه. از این رو، الظواهری از البغدادی خواست تا دولت اسلامی عراق و جبهة النصره همان طور که تابه حال بوده است، از هم جدا باشند، تا هر یک از این دو سازمان بتواند در مناطق تحت نفوذ خود متمرکز باشد. البغدادی این خواست را قویاً رد کرد و اعلام کرد که جبهه النصره همچنان بخشی از دولت اسلامی عراق است. از آنجا که ظواهری و جولانی به این خواست او تن ندادند، البغدادی رسماً از القاعده جدا شد و اعلام کرد که جولانی مرتد است. / سروستان
🌹به ما در ایتا بپیوندید:👇☺️
@KHADEMANE_ENGHElAB
کانال خادمان انقلاب 🫡🌹
هدایت شده از خادمان انقلاب
قسمت دوم
آندره گلوکزمن، فیلسوف فرانسوی، زمانی در اشپیگل گفت:«روشهای تروریستی کم و بیش اهداف تمام جنبشهای آزادی بخش مدرن را از الجزایر گرفته تا ویتنام مسموم کرده اند. راهکارهای هولناک بهترین افکار را نابود می کنند.»
سازمانهای تروریستی با قدرت روزافزون به پیش می روند؛ ابتدا جبهة النصره نزدیک به القاعده، بعد گروهی که خاستگاه آن عراق است و بارها به دولت اسلامی عراق، دولت اسلامی عراق و شام (داعش) و دولت اسلامی (ISI ISIL, ISIS و IS) تغییر نام داده است.
تذکرات دائم من نسبت به تجدید قوای محتوم سازمانهای تروریستی در آلمان، تئوری توطنه تلقی شد و آن را نادیده گرفتند. قصد داشتم شورشی های به اصطلاح میانه رو را بی اعتبار کنم، اما حتی رهبر ارتش آزاد سوریه که غرب آن را میانه رو می داند، به من گزارش داد که جنگجویانش دسته دسته به افراط گرایان ملحق می شوند. چون جبهة النصره و داعش خوش حساب ترند؛ پول خوبی به آنها می دهند و بی باکانه تر و بی رحم تر می جنگند.
[...] بعد از آنکه المصری رئیس دولت اسلامی عراق و ابو عبدالله الراشد البغدادی در آوریل ۲۰۱۰ در پی حمله ی هوایی آمریکا کشته شدند، ابوبکر البغدادی، فردی ۳۸ ساله و دارای مدرک دکتری در ماه مه ۲۰۱۰ رهبری هسته های دولت اسلامی عراق را که به شدت ضعیف شده بودند، به دست گرفت.
این هسته ها اما همچنان تابع القاعده بودند. در سال ۲۰۱۱ در جریان جنبش موسوم به بهار عربی، فرماندهان سابق صدام که به فقر افتاده بودند، به «دولت اسلامی عراق» پیوستند. آنان نیز در سال ۲۰۰۳ از نیروهای مسلح عراق کنار گذاشته شدند و هرگز فرصت تازه ای به آنان داده نشد.
به این ترتیب، «دولت اسلامی عراق» بار دیگر به یک گروه جنگنده ی کوچک و ضربتی تبدیل شد. البغدادی مبارزه ی زرقاوی با شیعیان و دولت مالکی را ادامه داد؛ با همان درنده خویی و تفسیر خشک و قشری شریعت القاعده ی عراق.
وقتی هم زمان در سوریه جنبش مقاومت مسلحانه علیه بشار اسد به راه افتاد، البغدادی در پایان ۲۰۱۱، سازمان تروریستی جبهة النصره را تحت رهبری فردی سوری به نام "ابو محمد الجولانی" در آنجا تأسیس کرد.
این سازمان در ماه های بعد از این تاریخ با رژیم سوریه جنگید و به پیروزی های فزاینده ای دست یافت. در ابتدا درباره ی روابط نزدیک آنان با دولت اسلامی عراق و القاعده حرفی زده نمی شد؛ به یک دلیل روشن:«القاعده و دولت اسلامی عراق در میان مردم سوریه محبوبیتی نداشتند.»
تصویر اسد به عنوان مرتد علوی، کاملا با تصویر دشمن در نزد شورشیان مطابقت داشت. اسد به چشم آنان سکولار علوی، یکی از متحدان نزدیک ایران شیعی و گویا طرفدار پنهان غرب و حتی اسرائیل بود. اکثر شورشیانی که من در سوریه با آنان دیدار داشتم، اسد را دوست اسرائیل می دانستند.
هر چند که اسرائیل بارها اجازه داده بود تا پایگاه های او را بمباران کنند. در سوریه نیز برای مقابله با تصویری که از دشمن ساخته می شود، حربه ای کارگر نیست. در قیام های سوریه، چندین کشور خاورمیانه و غرب که منافع زیادی در سرنگونی اسد دارند، دست داشتند.
با پول و ارسال سلاح و تحریک افکار عمومی که در برخی مواقع کارزار دروغ پراکنی دوران پیش از جنگ عراق در سال ۲۰۰۳ را به یاد می آورد. در ایامی که در سوریه بودم، وقتی شب ها اخبار را در اینترنت می خواندم، اغلب فکر می کردم که رسانه های غرب درباره ی کشوری مطلب می نویسند که سرتاپا با کشوری که من عمیقاً آن را تجربه کرده ام، فرق دارد.
سلاح های مؤثر در تبدیل تظاهرات مسالمت آمیز مردم سوریه به یک جنگ داخلی بی رحمانه، با موافقت دوستانه ی ایالات متحده ی آمریکا در محموله های بزرگ و از طریق کشتی یا هواپیما به ترکیه آورده می شدند. این سلاح ها از ترکیه وارد سوریه و سپس میان شورشیان تقسیم می شدند.
ارسال محموله ها با صلاح دید افسران سیا بود و همانها بودند که در اماکنی سری تعیین می کردند چه اسلحه ای به چه کسی داده شود. به این طریق آمریکایی ها ظاهراً می توانستند تضمین کنند که این سلاح ها مستقیماً به دست جبهة النصره یا سایر گروه های افراطی نیفتد.
هر چند که آنان دیگر کنترلی بر خاک سوریه نداشتند؛ اما آنها مثل هر کسی که وضع نظامی سوریه را تا حدی می شناخت، می دانستند که این سلاح ها ممکن است بعدها به دست گروه های تروریستی بیفتد. جنگ طلب ترین گروه های شورشی، همواره می توانستند پشت مرزها بهترین سلاح ها را انتخاب کنند.
گاهی نیز سلاح های خارجی توسط گروه های به اصطلاح معتدل به سادگی به سازمانهای نزدیک به القاعده فروخته می شد، تجارت اسلحه در سوریه به یکی از سودآورترین و پررونق ترین تجارت ها تبدیل شد.
کار به جایی کشید که حتی سازمانها و حامیان مالی بخش خصوصی عربستان سعودی و کویت به مقیاس وسیع به سازمان دهی پول و اسلحه و پیکارجو پرداختند. بخش اعظم پول و اسلحه، نصیب گروه های افراطی اسلامی می شد./ سروستان
@KHADEMANE_ENGHElAB
هدایت شده از خادمان انقلاب
قسمت سوم
اگر چه چنین کاری مطابق قانون این کشورها ممنوع بود، اما این ممنوعیت، کمتر کسی را از این کار باز می داشت. جبهة النصره تا سال ۲۰۱۳ به قویترین گروه شورشی سوریه تبدیل شده بود.
این گروه چنان قدرتمند شد که البغدادی ناچار شد علناً اعلام کند که جبهة النصره در واقع چیزی نیست جز همان «دولت اسلامی عراق» در سوریه. وی پیگیرانه از جولانی می خواست تا به طور علنی با او اعلام بیعت کند، اما جولانی از این کار سر باز زد و با ایمن الظواهری رهبر القاعده اعلام بیعت کرد.
جولانی می خواست شعبه ای از مرکز باشد و نه شعبه ای از شعبه. از این رو، الظواهری از البغدادی خواست تا دولت اسلامی عراق و جبهة النصره همان طور که تابه حال بوده است، از هم جدا باشند، تا هر یک از این دو سازمان بتواند در مناطق تحت نفوذ خود متمرکز باشد.
البغدادی این خواست را قویاً رد کرد و اعلام کرد که جبهه النصره همچنان بخشی از دولت اسلامی عراق است. از آنجا که ظواهری و جولانی به این خواست او تن ندادند، البغدادی رسماً از القاعده جدا شد و اعلام کرد که جولانی مرتد است.
به دنبال آن، بیش از نیمی از پیکارجویان جبهة النصره از جولانی جدا شدند و به سوی البغدادی شتافتند و با او بیعت کردند. به این ترتیب رقه و شمال شرق سوریه به تصرف نیروهای البغدادی درآمد. وی نام دولت اسلامی عراق را به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) و سپس به دولت اسلامی تغییر داد.
نامی که دیگر حد و حصر جغرافیایی در آن وجود نداشت. دعوی دولت اسلامی در نهایت جهانی است. وقتی ابوبکر البغدادی خود را خلیفه ی دولت اسلامی خواند، بیش از شش میلیون نفر در دولت اسلامی او زندگی می کردند./ سروستان
🌹به ما در ایتا بپیوندید:👇☺️
@KHADEMANE_ENGHElAB
کانال خادمان انقلاب 🫡🌹
هدایت شده از خادمان انقلاب
۱۹۲ روز پیش😢
🌹به ما در ایتا بپیوندید:👇☺️
@KHADEMANE_ENGHElAB
کانال خادمان انقلاب 🫡🌹
هدایت شده از قرارگاه نماز جمعه شهرستان آباده
💢 «نشست اساتید ، طلاب و دانشجویان آباده در روز وحدت حوزه و دانشگاه »
🔺 همزمان با سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاهها، مراکز آموزش عالی، طلاب و اساتید حوزه های علمیه شهرستان آباده با حضور در دانشگاه پیام نور این شهرستان راهکارهای همافزایی و تعامل بین حوزه و دانشگاه را مورد بررسی قرار دادند .
🔺در این نشست که حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید علیرضا دانا نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان، مهندس سعدی فرماندار ویژه شهرستان آباده حضور داشتند، فرماندار محترم، بعضی از اساتید و دانشجویان در خصوص راههای تعامل بیشتر حوزه و دانشگاه و تشکیل جلسات کاربردی بین این دو نهاد پیشنهاداتی مطرح کردند.
🔺 در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر دانا امام جمعه شهرستان آباده در سخنانی، خواستار تعامل هر چه بیشتر حوزه و دانشگاه در جهت بررسی و رفع معضلات فرهنگی اجتماعی شد و افزود: حوزه و دانشگاه، دو جزء جداییناپذیر و مکمل یکدیگر هستند و همه اساتید، طلاب و دانشجویان باید با تعامل و همفکری، در جهت رشد و تعالی کشور گام بردارند .
🔺حجت الاسلام والمسلمین دکتر دانا به این نکته اشاره کرد که: تصمیم گیری در خصوص مسائل روز بصورت مستمر توسط دانشگاهها و حوزههای علمیه با تشکیل یک هیئت اندیشهورز ادامه پیدا کند تا در جهت اعتلای فرهنگ مردم و جامعه، گامهای مثبت و مؤثری برداشته شود.
🔰کانال دفتر امام جمعه شهرستان آباده در ایتا رو دنبال کنید 👇
@emamjomeabadeh
هدایت شده از آباده خبرستان(شهر جهانی منبت)۲
‼️ نظارت وبازرسی ازواحدهای صنفی آجیل و خشکبار، شیرینی و میوه فروشی در شهرستان آباده به مناسبت طرح نظارتی شب یلدا حتی درروزهای تعطیل
🔰نعمت الهی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان آباده اعلام کرد: طی بازرسی بعمل آمده با حضور بازرسان اداره صنعت، معدن، تجارت،اتاق اصناف ، بسیج اصناف و اداره تعزیرات حکومتی از واحدهای صنفی آجیل و خشکبار ، شیرینی ومیوه فروشی درسطح شهرستان در مورخ ۱۴۰۳/۹/۲۷ از ۳۵ واحد صنفی بازرسی و برای۶واحد صنفی نیز پرونده تعزیراتی در خصوص عدم رعایت قوانین صنفی (گرانفروشی، کم فروشی،عدم درج قیمت، نداشتن پروانه کسب، عدم ارائه فاکتورخرید و...) تشکیل و جهت صدور رای به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
🔹نعمت الهی رئیس اداره صمت شهرستان آباده در این خصوص گفت: به مناسبت فرا رسیدن شب یلدا و پیرو تأکیدات فرماندار ویژه شهرستان آباده گشت های بازرسی نهادهای نظارتی در دو شیفت صبح و عصرحتی درروزهای تعطیل فعال و این بازرسیها بصورت روزانه و مستمرانجام خواهد شد.
🔹 در همین راستا نعمت الهی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان آباده از همشهریان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی مراتب را جهت رسیدگی از طریق تماس با سامانه مرکز جامع مدیریت یکپارچه پاسخگویی، پایش خدمت و دریافت گزارشات صنفی و اقتصادی اداره صمت به شماره ۱۲۴ گزارش نمایند و یا با شماره های ۴۴۳۶۱۵۶۰ واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف، ۴۴۳۵۴۰۴۲ بازرسی جهاد کشاورزی، ۱۹۰ داخلی ۲ ستاد خبری شبکه بهداشت و ۱۵۱۲ سامانه رسیدگی به شکایات اداره دامپزشکی تماس حاصل نمایند.
آبـــــاده خـبـرسـتـان
🆔 *https://Abadehkhabarestan.yek.link*