# بایدهاونبایدهای فضای مجازی
🖌حسن داوری دولت آبادی
🌹اعضای محترم کمسیون اصل ۸۵
باسلام، آرزوی سلامتی وموفقیت.
👌دوبارتاکید ورای موافق نمایندگان وارجاع موضوع به اصل ۸۵ جهت بررسی تخصصی وهمه جانبه طرح نشانه ی هوشمندی، درک درست ازموضوع واهمیت سامان بخشی فضای مجازی است.
👌فضای مجازی تقریبا هم انعکاس زندگی واقعی ما هست وهم جهت بخش والگو پرداز به آن.
👌 پس هردوفضا تقریبا یکی وتفکیک ناپذیر هستند.
👌همانگونه که زندگی هدفمند، نیازمند هدف گذاری، چشم انداز، راهبرد ، فرایند برنامه ای ، تکنیک وتاکتیک ، ضابطه مندی، قانون مداری، انضباط فکری، اعتقادی، اخلاقی ورفتاری است فضای مجازی هم نیازمند این ویژگیهاست.
👌چند پیشنهاد مهم واساسی دربررسی وتصویب طرح:
✅دربررسی عجله نکنید.
✅کیفیت، همه جانبه نگری ، جامعیت طرح وخروجی مطلوب اصل قرار گیرد.
✅تحت هیچ شرایطی تحت تآثیر جوسازی، غوغا سازی وهوچی گری غرب زده ها وافرا دفاقد آگاهیهای لازم وامواج رسانه ای خارجی وداخلی قرار نگیرید.
👌درهیچ کشوری خصوصا دول غربی فضای مجازی آنها مثل ما بی دروپیکر نیست.
✅ورودوخروج داده ها تحت کنترل شدیدبالاترین نهادهای امنیتی ونظامی است.
👌امنیت اساسی ترین عنصر تضمین کننده دستیابی به اهداف درتمام زمینه ها ست .
👌بی ضابطه گی، بی درو پیکری، شلختگی، فعالیت بی هویت کاربران، تهاجم لحظه ای وبمبارانهای نرم،جنگهای روانی وضد اخلاقی کشور را دچار بی هویتی، دوگانه سازیهای گمراه کننده وغارت تمامی ذخایر مادی ومعنوی کرده است.
👌ضابطه مندی؛ قانون مداری، الزام کاربران به حضوروفعالیت با هویت واقعی ، دسترسی جامع وسریع به برقراری ارتباطات، اطلاعات وارائه خدمات ارزان قیمت ازحقوق مسلم ولوازم رشد وبالندگی ملی است.
👌عالم تکوین دارای ویژگیهای زیر است:
✅هدفمندی ، هوشمندی وهمسویی اجزای هستی.
✅بهم پیوستگی کلیه عوالم درنظام هستی.
✅بهره مندی از سیستم جامع وارتباطات طولی وعرضی دقیق.
✅ارتباط سیستمهای کلی وجزیی زیر مجموعه ای .
✅تاثیر وتاثر سیستمها واجزای درون سیستمی از یکدیگر .
✅هم افزایی، هم پوشانی، تعامل جهت نامین اهداف سیستمی
✅عدل وتناسب جایگاهی سیستمهای بزر گ وکوچک وعمل اجزاءمطابق وظایف سیستمی.
✅تبعیت همگانی اجزاء سیستم ازمدیریت وضوابط حاکم برآن.
👌هدف تعلیم وتربیت توحیدی تفهیم ویژگیهای سیستمی حاکم برعالم اکبر( نظام تکوین) ودرک ودریافت دقیق ذهنی، فکری ورفتاری عالم اصغر( انسان) از آن وایجادهمسویی وانطباق دوعالم با یکدیگر است.
✅انسان تا انطباق کامل خودبا معیارها، ویژگیها ی حاکم برهستی درعالم مجازی سیر می کند وبه حقیقت نرسیده است.
👌اهمیت فضای مجازی درحوزه های سخت ونرم تسهیل دستیابی به این حقیقت بزرگ است.
🌹دوستان درصورت مفید بودن مطلب نسبت به نشرآن اقدام نمایید
#موعظه
🌹هدف قیام امام حسین (علیهالسّلام) چه بود؟
#مقام_معظم_رهبری :«دوست دارند چنین بگویند که حضرت خواست حکومت فاسد #یزید را کنار بزند و خود یک حکومت، تشکیل دهد. این هدفِ قیام ابیعبداللَّه علیهالسّلام بود. این حرف، نیمهدرست است؛ نمیگویم غلط است. اگر مقصود از این حرف، این است که آن بزرگوار برای تشکیل حکومت قیام کرد؛ به این نحو که اگر ببیند نمیشود انسان به نتیجه برسد، بگوید نشد دیگر، برگردیم؛ این غلط است...
♦️در نقطه مقابل، گفته میشود: نه آقا، #حکومت چیست؛ حضرت میدانست که نمیتواند حکومت تشکیل دهد؛ بلکه اصلاً آمد تا کشته و #شهید شود!... این حرف را هم، ما در اسناد و مدارک اسلامی نداریم که برو خودت را به کام کشته شدن بینداز. ما چنین چیزی نداریم...
به طور خلاصه، نه میتوانیم بگوییم که حضرت قیام کرد برای تشکیل حکومت و هدفش تشکیل حکومت بود، و نه میتوانیم بگوییم حضرت برای شهید شدن قیام کرد...
♦️هدف، عبارت شد از بازگرداندن جامعهی اسلامی به خطّ صحیح. چه زمانی؟ آن وقتی که راه، عوضی شده است و جهالت و ظلم و استبداد و خیانتِ کسانی، مسلمین را منحرف کرده و زمینه و شرایط هم آماده است... #امام_حسین قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدیدبنای نظام و جامعهی اسلامی، یا قیام در مقابل #انحرافات بزرگ در جامعهی اسلامی است، انجام دهد.»
••✾•🍃🌺🍃•✾••
@salehinlenjan
✅ نسل هتل نشین !
🔻چهل سال پیش، دخترهای خانه صبحها زود بیدار میشدند تا قبل از مدرسه رفتن، همه جای خانه را رفت و روب کرده باشند و بعد راهی مدرسه میشدند.
و در اوقات دیگر با خیاطی و گلدوزی و قالی بافی و... کمک مادر بودند تا قسمتی از بار خانواده رابه دوش داشته باشند!
🔻پسرها بايد يا صبح زود يا عصر، نان و مايحتاج خانه را خريد میكردند و كارهای مردانه را در كمك پدر خود انجام ميدادند و تابستانها برای ارتقای نسبی وضعیت اقتصاد خانواده وکمک به پدر دراصناف مختلف شاگردی ویا فروشندگی میکردند!!!
🔻حالا با نسلی روبرو هستیم که صبح که بیدار میشوند، از هتل خانهشان خارج میشوند.
چون که والدینشان به عنوان مستخدمین "هتل خانه" همه جا را رفت و روب خواهند کرد و با يك تلفن همه چيز درب خانه مهياست.
🔻نسلی که در برابر اتاقی که در آن میخوابد و خانهای که در آن زندگی میکند و ظرفی که در آن غذا میخورد احساس مسئولیت ندارد؛ آیا در برابر سرزمینی که از آب و خاک آن بهرهمند است حس مسئولیت خواهد داشت ؟
🔻برای این نسل، سرزمین هم چون هتلی است که میتوان خورد و خوابید و ریخت و پاشید؛ از مواهب طبیعی آن بهرهمند شد و بعد اگر باب میل نبود آن را ترک کرد.
سرزمین هم، مثل خانه، برای این نسل، هتل است. با این تفاوت که متأسفانه مستخدم سرجهاز ندارد و همه فقط برای خوردن و خوابیدن و بردن آمدهاند !
🔻این نسل را چه کسی و چه کسانی چنین تربیت کرده اند؟
کی بود کی بود،
اتفاقاً این دفعه،
من بودم،
تو بودی،
ما بودیم !!!
و... همه بودند.!!!
🔻کمی به خود بیاییم و تکانی به خودمان
و این نسل هتلنشین بدهیم ؛
گرچه به نظر من نسلی که این بچهها رو تربیت کرد، فکر میکرد چون خودش سختی کشیده باید هرجور امکاناتی رو برای بچهاش فراهم کنه !
و این موضوع از تهیه سیسمونی برای کودک به دنیا نیومده شروع میشه و متاسفانه ادامه پیدا میکنه تا جهاز ومهریه آنچنانی وجشن عروسی که پولش به قیمت وام وقرض کردن پدر کمرخمیده شده تمام میشود !
تاجایی که شان والای مادر و پدری خودش رو در حد یک مستخدم برای اربابش پایین بیاره مبادا که آبی در دل فرزندش تکون بخوره !
اما غافل شد از اینکه هر باغچه و مزرعهای با آب زیادی فاسد میشه و به لجن زار تبدیل خواهد شد.
🔻گاهی باغبان به گیاهش بیآبی رو تحمیل میکنه چون میدونه اون گیاه نیاز داره چند روز بستر خشکی داشته باشه تا بتونه ریشههاش رو توی خاک رشدبده و به حیاتش ادامه بده.
🔻 امیدوارم همهی ما مادرها و پدرها بتونیم به این درک برسیم که امکانات هتلی ایجاد کردن برای فرزندانمون افتخار نیست، مسئولیتپذیر کردن و قدردان بارآوردن فرزندانمون افتخار است.
✍️ حرف حساب
••✾•🍃🌺🍃•✾••
@salehinlenjan