8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬| مراسم یومالعباس در حسینیه اعظم زنجان
https://eitaa.com/Basir_MN
42.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فلسفه عاشورا
🎙 حجت الاسلام فاطمی نیا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/Basir_MN
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 #به_وقت_روضه
⬛️ روضه حضرت عباس علیه السلام به روایت رهبر معظم انقلاب
🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳
https://eitaa.com/Basir_MN
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپی جانسوز از قبر اصلی در سرداب مطهر
علمدار دشت کربلا سقای لب تشنگان💔
https://eitaa.com/Basir_MN
پیغام علقمه به نجف برد جبرئیل
ام البنین بگو پسری داشتی چه شد؟
#تاسوعا #محرم🥀
https://eitaa.com/Basir_MN
07_Va_Ala_As'hab_Al_Hussainn_1401_05_13_Moharram_1444_Mashhade_Moghaddas.mp3
23.35M
🔈#و_علی_اصحاب_الحسین
📣 جلسه هفتم
* جایگاه حر نزد عبیدالله بن زیاد
* ویژگیهای شخصیتی جناب حر
* گفتگوهای جناب حر و امام حسین علیهالسلام
* فرشته ای که به جناب حر بشارت بهشت داد
* لحظه دیدار با امام حسین علیه السلام
* منزلگاههای مشترک امام حسین علیهالسلام و جناب حر
* مقام جناب حر در زیارت رجبیه و ناحیه مقدسه
* چه شد که جناب حر برگشت؟
* از اول سر جنگ با امام نداشت
* روایت طلایی امام رضا علیهالسلام در مورد محبت اهلبیت علیهمالسلام
* نحوه توبه جناب حر
* تفاوت پیکر جناب حر با سایر شهدای عاشورا
* همراهان جناب حر در کربلا
* خطبهی غرای جناب حر در روز عاشورا
* نقش محبت در عاقبتبخیری
* رشته های نورانی محبت، که به امام متصل می شود
* مغناطیس محبت امام حسین علیهالسلام
* امام قبل از گفتگو، دستور دادند دشمن سیراب شود
* کلید واژه حر در گفتگو با امام حسین علیه السلام
* جمله تند امام حسین علیه السلام به جناب حر
* امام حسین علیه السلام حر را نمک گیر کردند
* شبیه ترین شهید به امام حسین علیه السلام
⏰ مدت زمان:۵۵:۳۵
📆1401/05/13
https://eitaa.com/Basir_MN
✍️ قاسم روانبخش:
🔴 برخی از توصیههای اخلاقی عرفانی آیتالله سید عبدالله فاطمینیا رحمةاللهعلیه
حتما بخوانید
❇️ عمده چیزی که برزخ را تاریک میکند، حرف پشت سر مردم است، غیبت، تهمت... یکی از چیزهایی که برزخ را روشن میکند، گرهگشایی از کار مردم است. برزخ را گناهان، تاریک میکنند، و از آن طرف اعمال خیر، باعث روشنایی عالم قبر و برزخ میشوند.
♦️ خواهش میکنم حاضر جواب نباشید. من به جوانها میگویم دیر نمیشود، بعداً جواب بدهید. کمی تأمل کنید. حاضر جوابی بعضی وقتها آدم را محروم میکند. همینطوری زود چیزی را نپرانید، تمرین کنید و یک ذره دیرتر جواب بدهید.
🔸 مشاجرهها و نزاعها، نور باطن را خاموش میکند! بسیاری از بیحالیها و عدم نشاطها به جهت مشاجرات است! کم منزلی داریم که در آن پرخاش و تندی نباشد. روزی چندتا پرخاش باشد، برکات میرود و دیگر چیزی نمیماند! حتی اگر حق هم با تو بود، در امور جزئی و شخصی مشاجره نکن، چون کدورت آور است.
♦️ نعمتی که انسان را از خدا غافل کند، نقمت و عقاب است. از جمله، گریهی استدراجی است. حالِ گریه به او میدهند، که فکر کند آدم خوبی است! بعضی افراد هستند که در مجالس و هیئت گریه میکنند اما کارهایی از اینها سر میزند که سنگ را به گریه میاندازد! مسکین گمان میکند خیلی حال خوبی دارد!
🔸 در جامعهی ما تقوای لسانی خیلی کم است؛ بعضی از متدیّنین، اهل مسجد، اهل هیئت، تقوای لسانی را از دست دادهاند! گویا غیبت واجب است و تهمت و افتراء مستحب! خدا میداند خیلی خطرناک است، توفیق سلب میشود، قلب تیره میشود، نشاط در عبادات موجود نیست.
♦️ بگذارید جملهای کامل شود بعد ایراد بگیرید. نمیدانم چرا اینطوری هستیم! در خواهر و برادری هم حاضر نیستیم حرف یکدیگر را تا آخر گوش کنیم. میگوییم وایسا، شکر تو کلامت! خب شکر به چه درد میخورد؟ یا اگر از جملهای خوشش نیاید میپرد وسط حرف! بابا جان صبر کن تا حرف اون آدم تمام شود.
🔸 خشم ما را بیچاره کرده است، نمیگذارد به جایی برسیم! هی دور خود میچرخیم، چرا که بداخلاقیم! امام صادق علیهالسلام فرمود: «آدم بد اخلاق، معارف را پیدا نمیکند.»
♦️ ماها ولخرج نورانیت و نور هستیم؛ کاری میکنیم، نورانیتی حاصل میشود؛ راحت کاری میکنیم که میرود و جایش را به ظلمت میدهد. شب بلند میشویم چندتا استغفار میگوییم و مشمول آیه «ویستغفرون بالاسحار» میشویم اما صبح میگوییم «حالا غیبت فلانی نباشد ها…» هیچی تمام شد و رفت
🔸 تعجب میکنم از بعضیها! آقا یا خانم مؤمن ۲۰ بار عمره رفته، بار ۲۱ میگویند بیا پول عمره را بده برای جهیزیه دختر یتیم؛ میگوید نمیتوانم؛ دوستانم میروند، من نروم؟! حالا بگو شما این همه رفتی، اخلاق را رعایت میکنی؟ مگر دین مسخره است؟! هر سال عمره میروی؛ یک عیب را از خودت دور نکردی؟
♦️ فرد در حالی که تصور دارد خبری است وارد روز قیامت میشود اما ناگهان تعجب میکند؛پس نمازها و عمرهها چه شد؟میگویند دل شکستی! ریا کردی! زهر زبان ریختی! جوان عزیز اگر میخواهی به جایی برسی از خانهتان شروع کن! اگر دل خواهرت را شکستی، دل مادروپدر را شکستی، برو درستش کن. از خانه شروع کنید.
🔸 اهل قسم نیستم ولی مجبورم، دلم میسوزد. خانمها،آقایان! بشنوید! به حضرت زهرا سلاماللهعلیها قسم اگر لطیف نباشید چیزی گیرتان نمیآید، خودتان را معطل نکنید. هی اوقات تلخی راه میاندازد، عصبانی میشود، بعد هم میخواهد بشود زبدةالعارفین؛ یکبار این قسم را خوردم که تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمیآید.
♦️ خدا گناه «آبرو بردن» را سخت میبخشد. امام باقر علیهالسلام فرمودند: «کسی که آبروی مردم را نریزد، خداوند از گناهان او صرفنظر خواهد كرد.» اغلب جهنمیها، جهنمی زبان هستند! فکرنکنید همه از دیوار مردم بالا میروند. یک مشت مقدس را میآورند جهنم به سبب اينكه آبرو میبردند! اسلام خواهان حفظ آبروی افراد است.
🔸 خبرهای بد را هیچ وقت در خانه نگویید؛ تا به خانه میرسد، میگوید تصادفی را دیدم! نمیخواهد بگویید. اصلا خبرهای منفی را در منزل نگویید. شما را به خدا قسم میدهم اینها را رعایت کنید؛ ضربههایی به خانواده زده میشود که جبران نمیشود. چیزهای پریشان کننده نگویید. به همسر و بچهها آرامش دهید
♦️ مردم فکر می کنند اولیاء خدا روزی هزار رکعت نماز می خوانده اند که این طوری شدند. خیر؛ آنها فقط در اثر داشتن صفات عالیه به این جا رسیدند.
🔸 صفات عالیه انسان را ده فرسخ ده فرسخ جلو می اندازد. یک خشم فرو خوردن آدم را از هزار رکعت نماز زودتر به خدا می رساند، یک دل شاد کردن تو را خیلی زودتر می رساند، یک مادر خوشحال کردن زودتر می رساند. از اینجا باید شروع کنیم. اینجا را درست کن بعد هزار رکعت نماز خودش می آید، خودت مشتاق می شوی.
https://eitaa.com/Basir_MN
💢 سرمه کشیدن و حنا بستن
💠پرسش: آیا سرمه کشیدن و حنا بستن در ایام عزاداری نیز مستحب است یا ترک آن در این گونه موارد بهتر است؟
✍️ پاسخ:
🔹آیت الله خامنه ای: حرام نیست، اما نباید به گونه ای باشد که عرفا هتک حرمت محسوب شود.
🔹آیت الله سیستانی: حنا بستن معمولا برای مجالس شادی و ایام شادی استفاده می شود و مناسب است ترک شود.
🔹آیت الله مکارم شیرازی: سرمه کشیدن مانعی ندارد؛ولی حنا بستن چون نشانه شادی است، بهتر است در ایام عزاداری ترک شود.
🔺پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
🔺سید علی سیستانی،استفتای کتبی موجود در هیئت علمی اداره پاسخگویی حرم مطهر رضوی
🔺ناصر مکارم شیرازی،احکام عزاداری،ص 119،سوال 174.
https://eitaa.com/Basir_MN
💬 پرسش: تباکی چیست و حکم تباکی در عزاداری چیست ..!؟
✅پاسخ: تباکی در لغت به معنای «به گریه واداشتن خویش» و «گریه با مشقت و سختی» است. حسین عندلیب همدانی در کتاب ثار الله می گوید تباکی می توان به این معنی هم باشد که دو نفر یا دو گروه با ذکر مصایب حسینی یکدیگر را بگریانند مانند رسمی که در میان آذری زبان ها رایج است.
▪️تباکی در فرهنگ شیعه، عملی پسندیده است و فضیلت و پاداش گریه را دارد.تباکی در عزاداری بدان معناست که شخص، حالت فرد گریه کننده را به خود بگیرد تا در اثر آن، رقت قلب، تأثر باطنی و گریه برای او حاصل شود. از این جهت تباکی را میتوان نوعی خضوع و فروتنی ظاهری دانست که منجر به خشوع و فروتنی باطنی میشود.
▪️ بر پایه روایات، هرگاه فردی نتواند گریه کند، بهتر است تلاش کند قطرهای اشک از چشمانش خارج شود یا اینکه خود را شبیه به گریهکنندگان درآورد تا در ثواب آنان شریک شود
▪️از نظر شرعی ، همه مراجع، به استناد روايات وارده در مورد گريه کردن براي اهل بيت (عليهم السلام) ميفرمايند اگر گريهتان نيامد خود را به تباکي بزنيد يعني به حالت گريه و اين کار اشکال ندارد.
https://eitaa.com/Basir_MN