📷اذیت و آزار علامه طباطبائی توسط منافقان هوادار شریعتی
▫️[هواداران شریعتی] علامه را خیلی اذیت کردند. همین منافقها آن وقت بودند آمدند عکس #شریعتی را روی درب خانهاش نصب کردند. ایشان هم گوش نمیداد کار خودش را میکرد ولی علامه را خیلی اذیت کردند.
(مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخپژوهی با مرحوم آیتالله ممدوحی 1392/3/22).
https://eitaa.com/Basir_MN
آیتالله ممدوحی: خدا لعنت کند کسانی را که منتظری را به این روز انداختند
⚫️به مناسبت ارتحال مرحوم آیتالله ممدوحی
▫️انتشار گزیدهای از مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخپژوهی با مرحوم آیتالله ممدوحی
«آقای #منتظری یکی از آن گرفتاریهای خیلی عظیمی بود که انقلاب به آن مبتلا شد و خدا لعنت بکند آن کسانی را که آقای منتظری را به این روز انداختند. دور و بریها ایشان را ضایع کردند. آقای منتظری به عاقبت بسیار بدی دچار شد.با #امام درافتاد رسماً با دشمنان انقلاب یار شد.»
(مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخپژوهی با مرحوم آیتالله ممدوحی 1392/3/22).
https://eitaa.com/Basir_MN
مروری بر کتاب «حکمت حکومت فقیه»؛ اثر ارجمند مرحوم #آیتاللهممدوحی
◽️به مناسبت ارتحال #عالم_انقلابی و فقیه الهی #آیتاللهممدوحی، برش هایی از کتاب گرانسنگ ایشان پیرامون #ولایت_فقیه و فلسفه #حکومت_دینی، تقدیم خوانندگان ارجمند میشود:
❄️ارتکازی بودن مسئله ولایت فقیه
🔸سابقه تاریخی ولایت و زعامت فقیه، روشن میکند که ولایت فقیه به طور واقعیتی ارتکازی، از زمان تاسیس نظام اجتهادی، در سراسر فقه ملموس است. اگرچه به طور جداگانه، فصل خاصی را برای آن در فقه باز نکرده اند، ... آیات قرآن و روایات معصومین(عليهم السلام) همه بیانگر این مطلب هستند که امر ولایت مسئله ای ارتکازی و پذیرفته شده نزد عموم بوده است و سیره مسلمین نیز شاهد این امر میباشد. در اینجا کلمات علما را نقل می کنیم تا سابقه تاریخی حکومت و ولایت فقیه روشن گردد و تاییدی باشد بر این امر ضروری در شرع مقدس اسلام.
📚 حکمت حکومت فقیه، ص 149.
❄️عدم جواز نقض حکم ولی فقیه
🔸اگر ولی فقیه فتوایی دهد که در طریق حکم و رسیدن بهواقع، مورد اشکال واقع شود، ولی احتمال مطابقت با واقع برای آن حکم باشد، قطعا مقبوله شامل آن هست و رد آن جایز نیست، ...مسلم است اطاعت از ولی فقیه لازم و مخالفت با او حرام است. ...از اطلاق فرموده امام(عليه السلام) در مقبوله میتوان دریافت که مهر حجیت را بر حکم حاکم زده و آن تعبیر «الراد علیهم الراد علینا» را فرموده است با آنکه میداند حاکم معصوم نیست و جایز الخطاست، پس حکم ظاهری را امضا فرموده، نه حکم واقعی را و با فرض اشکال در طریق حکم او نمیتوان بر نقض آن حکم کرد، زیرا احتمال تطابق با واقع را دارد.»
📚 همان، صص 225- 227.
❄️لزوم تبعیت از رهبری در اختلاف فتاوا
🔸گاهی اختلاف در فتوا در مسائل است که عمل بههر دو فتوا هیچ گونه خلل و دوگانگی در نظام اسلامی ایجاد نمیکند، و گاهی نیز اختلاف در فتوا، اختلاف و دو دستگی در جامعه ایجاد میکند، که این شق مورد اشکال و قابل بررسی است.
اگر منشا اختلاف مسائل ثانوی بود که رهبر رعایت جانب آن را حتمی بداند، مسلماً در صورت عرضه شدن آن مصالح عقلانی به مرجعیت و اطلاع از آنها، خود نیز به حکم ثانوی فتوا داده و تطابق بین آن دو بزرگوار حاصل می شود.
ولی اگر مصالح مزبور را مقام مرجعیت لازم الاستیفاء نداند، رای مقام رهبری متعین و مقام محترم مرجعیت نیز دراین امر ملزم بهتبعیت از ولی فقیه یا خود داری از تظاهر بهخلاف است؛ زیرا در وقوف بهمصالح مجتمع و آگاهی بهمجاری امور و احاطه بر زمینه های سیاسی جهانی و تشخیص موارد، رهبر اعلم و واجب الاتباع است. هم چنین اگر اختلاف در فتوا نسبت بهاحکام اولیه باشد و التزام عملی مردم نسبت به آن دو نظر، موجب تحزب و دو دستگی گردد، قطعا دراین زمینه تایید ولی فقیه واجب بوده و هر گونه اظهار نظری که بهتضعیف آن نهاد محترم و یا بهوجود آمدن اختلاف در جامعه بینجامد قطعا حرام بوده و باید در تقویت نظام الهی کوشید.
📚همان، صص 239-240.
❄️ خلاف فطرت بودن تعدد ولایت
🔸اگر فطرت انسانی را بهدور از هر گونه شوائب شناخته و نیز لوازم و مسائل فطری را کشف کرده و با نظر دقیق و مطمئن به ملاحظه آنها بپردازیم، در حل بسیاری از مبهمات مفید خواهد بود. یکی از مسائلی که نظام فطری در انتخاب مردم کاملا دخیل بوده آن است که در جوامع، از کوچکترین آن که خانواده است و کهنترین آن، سرپرست مطلق یک فرد بیش نبوده است.
در خانواده اعضای آن همیشه در مقابل سرپرست خانواده مطیع و مجری دستورات او بودهاند و در جوامع کوچک هم چون روستاها نیز فطرت طبیعی مردم ارجاع امور اجتماعی بهیک فرد بیش جایز نمیداند. بخشدار، فرماندار، استاندار، رئیس جمهور همیشه یکی بوده است.
البته اگرچه گاهی امور بهشورا واگذار میشود، ولی سرانجام تنفیذ حکم بهوسیله رئیس شورا انجام میگیرد. در هر زمان پیامبر(صلي الله عليه و آله و سلم) هم یکی است و امام(عليه السلام) هم یکی بیش نیست و اگر امام بعدی در زمان امام قبل بوده ماموریت به امامت و رهبری نداشته و تابع امام قبل بوده است.
از ادله اعتبار نصب ولی فقیه نیز میتوان همین مسئله فطری را استفاده نمود، بلکه خدای منان به بشر تفهیم فرموده در ولایت او بر ما، از شرکت دادن دیگران بهشدت منع شدهایم واین واقعیت مطابق فطرت است و اختیاردار باید یک فرد باشد.
📚 همان، صص 240-242.
https://eitaa.com/Basir_MN
پاییز را دیدی ؟!...
آنان که رنگ عوض کردند، افتادند!..🍁🍁🍁
#درسهای_فصل_پاییز
#برداشت_آزاد .
https://eitaa.com/Basir_MN
🔵 جنگ داخلی در آمریکا؛ نزدیک تر از آن چه تصور می کنید
🔹یک هفته قبل و همزمان با گسترش آشوبهای خیابانی، رئیس پلیس فدرال آمریکا (FBI) در هشداری رسمی اعلام کرد آمریکا در آستانه جنگ داخلی است.
♦️به گزارش فرانس پرس، او در جلسه استماع کنگره با موضوع «امنیت انتخابات و برخورد با آشوبها» گفته بود: ما نگران افزایش تنش های مسلحانه هستیم؛ نگرانیم که این تنشها در آستانه انتخابات سوم نوامبر(13 آبان) به درگیری مسلحانه تبدیل شود ".
🔹امروز هم در پی امتناع ترامپ از تعهد به تحویل مسالمتآمیز قدرت در صورت شکست در انتخابات، مقامات ارشد پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) ابراز نگرانی کرده اند که در صورت ایجاد ناآرامیهای داخلی بعد از انتخابات، ترامپ ارتش را برای سرکوب وارد خیابانها کند.
♦️به گزارش «نیویورک تایمز»، ترامپ چهارشنبه و پنجشنبه گذشته هیچ اطمینان خاطری در این باره به مقامات پنتاگون نداد و بار دیگر از تحویل قدرت به صورت صلحآمیز در صورت شکست در انتخابات سر باز زد. او با گفتن این که مطمئن نیست انتخابات «صادقانه» باشد، بر نگرانیها افزود.
🔹ژنرال «مارک میلی»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در پاسخ کتبی به سوالات اعضای مجلس نمایندگان که ماه گذشته منتشر شد، نوشت: من عمیقاً به اصل ارتش دارای شخصیت غیرسیاسی اعتقاد دارم. در صورت اختلاف درباره برخی از جنبههای انتخابات، دادگاهها و کنگره باید هر اختلافی را حل کنند و نه ارتش.
♦️«مایکل کوهن» وکیل سابق رئیسجمهور آمریکا هم گفته است: "اگر ترامپ در انتخابات شکست بخورد، انتقال قدرت به صورت مسالمتآمیز انجام نمیشود زیرا او حاضر به دست کشیدن از این جایگاه نیست. ترامپ هر کاری در توانش باشد انجام میدهد تا از قدرت کنار نرود".
🔹توماس فریدمن تحلیلگر ارشد نیویورک تایمز دیروز به سی ان ان گفته: آمریکا به شکلی اجتناب ناپذیر در آستانه ورود به جنگهای داخلی قرار داد . آنچه در آمریکا می گذرد، به اوضاع لبنان قبل از وقوع جنگ داخلی در چند دهه قبل شبیه است".
♦️فریدمن می افزاید " آنچه اکنون در آمریکا می گذرد، فراتر از حد تصور است و حزب جمهوریخواه به شکلی جدی برای جنگ داخلی تلاش می کند و در یک اقدام پیشدستانه، مشروعیت انتخابات را در صورت باخت ترامپ زیر سوال برده است. آنها می گویند تنها راه جلوگیری از این خطر ، پیروزی ترامپ برای دوره دوم است".
#محمد_ایمانی
https://eitaa.com/Basir_MN
17.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 تفاوت فرهنگ ديني، اجتماعي و ... شيعه با سلفيت و وهابيت
https://eitaa.com/Basir_MN
وقتی درد اسلام و مردم داشته باشی؛ شاسی بلند داشتن یا نداشتن مسئلهات نیست! توان گذاشتن برای رفع مشکل مردم مسئلهاته، ماشین نشد، با موتور ... .
https://eitaa.com/Basir_MN
شهادت بازیگر مختارنامه به دست داعش
حبیب جنتمکان، یکی از بازیگران سریال مختارنامه بود که در سکانسهایی از این مجموعه مقابل دوربین رفت. درگذشت او، اما با دیگران قصه خیلی متفاوتی دارد. جنت مکان متولد سال ۴۰ در اهواز بود؛ در دوران جنگ تحمیلی در گردان جعفر طیار اهواز حضور داشت و به درجه جانبازی رسید. او سالها بعد، در جریان جنگ علیه گروههای تکفیری هم خود را به جبهه رساند و ۲۷ فروردین ۹۴ در جریان جنگ با داعش در سامرا به شهادت رسید.
پیکر مطهرش شب تا صبح در حرم حضرت عباس(عليه السلام) بود که به گفته مسئولین عتبات برای هیچ شهیدی این چنین سابقه ای به یاد ندارند. در بین الحرمین مردم عراق و زائران ایرانی تشیع باشکوهی برای ایشان برگزار کردند و سرانجام روز دوشنبه(31 فروردین سال ۹۴) پیکر مطهر این شهید بزرگوار در بهشت آباد اهواز در کنار همرزمان شهیدش به خاک سپرده شد
صدحیف که صدا و سیما در این خصوص برنامه ای نساخته .
https://eitaa.com/Basir_MN
🌸 امير المؤمنين عليه السّلام:
♦️ خيرُ الإِخوانِ مَن إذا فَقَدتَهُ لَم تُحِبَّ البَقاءَ بَعدَهُ؛
🔺 بهترينِ برادران، آن كسى است كه چون او را از دست دهى، دوست نداشته باشى پس از او زنده بمانى.
📚 غرر الحكم، 5018 ؛ المحمدي الري شهري، ميزان الحكمه، ج1، ص87.
https://eitaa.com/Basir_MN