🔵 مکرون:
ما به سوی یک جنگ جهانی میشتابیم، اگر پوتین را حالا شکست ندهیم سربازان آمریکایی و اروپایی زیادی به جای او میمیرند.
https://eitaa.com/Basir_MN
استفاده از سلاح جنگی در جریان درگیری با دانشجویان در محیط دانشگاه کلمبیا تائید شد!
به گزارش تایم، پلیس در دانشگاه کلمبیا تیراندازی با سلاح گرم(گلوله جنگی) داشته است
این تیراندازی زمانی رخ داد که افسران پلیس به تالار همیلتون، جایی که معترضان طرفدار فلسطین برای بیش از ۲۰ ساعت در آنجا پناه گرفته بودند حمله کردند.
پلیس گفته بود معترضان داخل تالار هیچ مقاومت قابل توجهی نشان ندادند و در آنجا بیش از ۱۰۰ نفر دستگیر شدند.
پیش از این نیز تصاویری از یک نیروی امنیتی آمریکایی درحال پیام دادن به شخصی دیگر درحال بازگو کردن ماجرای تیراندازی با سلاح گرم در دانشگاه کلمبیا منتشر شده است.
https://eitaa.com/Basir_MN
🎥مسئله ما نه این برنامه ست و نه اینجور آدما این جماعت که تکلیفشون مشخصه و سبک زندگیشون همینجوری سخیف و مبتذله!
▪️مسئله ما اینه که چرا باید پول بیت المال که از وزارت دفاع میاد و به جیب ایرانسل میره خرج ویستا مدیا و اینچنین
تولیدات سخیفی توی شبکه نمایش خانگی بشه؟!
▪️واقعا تو جبهه فرهنگی انقلاب کار زمین مونده نیست که پول مردم خرج این مزخرفات میشه؟؟/آدم
https://eitaa.com/Basir_MN
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ژنرال بازنشسته اسرائیلی:
📍اردن هم مثل ما از ایران خوشش نمیآید و در رهگیری پهپادهای ایرانی به ما کمک کرد/بر خلاف ما، همه دنیا به سوی استفاده از پهپاد رفتهاند/ما هنوز این را نفهمیدیم و میلیاردها دلار خرج جنگندههایی میکنیم که باید ده سال دیگر آنها را به موزه بفرستیم...
#عبری
https://eitaa.com/Basir_MN
⭕️چرایی بازی اردن در زمین صهیونیستها
🔹اردن از ابتدای شکلگیری در سال ۱۹۲۱ بهعنوان تحتالحمایه انگلستان و سپس استقلال از نظام قیمومیت انگلیسی در ۱۹۴۶ تاکنون یکی از کشورهای محور غربی در منطقه عربی بوده است. این کشور در دوره افزایش حضور و نفوذ آمریکاییها در خاورمیانه طی دهه ۱۹۶۰ میلادی روابطاش را با واشنگتن گسترش داد که پیشران اصلی این روابط برای کاخ سفید موقعیت استراتژیک اردن در شرق فلسطین اشغالی بود.هرچند اردن همانند کشورهای خلیجفارس دارای نفت نبود، ولی به لطف حضور در کرانه خاوری رود اردن در دوره پس از تشکیل رژیم صهیونیستی اهمیت بالایی در معادلات مربوط به منازعه فلسطین پیدا کرد. ازاینرو آمریکا در راستای تأمین امنیت رژیم صهیونیستی روابط با اردن را نیز بهطور ویژه تقویت نمود که در ابتدا جنبه سیاسی، نظامی و امنیتی اولویت این رابطه بوده است.
🔸روابط اردن با آمریکا در دوره به قدرت رسیدن «عبدالله بن حسین» با سرعت بیشتری گسترش یافت و اردن در این برهه بهعنوان شریک اصلی آمریکا در منطقه شامات به ایفای نقش پرداخت. موقعیت اردن در این برهه بهعنوان پایگاه نظامی و اطلاعاتی آمریکا در بحبوحه اشغال عراق، جنگ سوریه و ... مورد بهرهبرداری قرار گرفت. این اهمیت نظامی در سایه تشکیل ائتلاف به بهانه مقابله با داعش بیشتر شد و آمریکا به بهانه تشکیل این ائتلاف به روابط نظامیاش با اردن جنبه رسمی بخشید.
🔹تا پیش از تشکیل این ائتلاف گزارشها و اخباری درباره حضور نظامی و اطلاعاتی آمریکا در اردن برای تأثیرگذاری در سوریه، عراق و حتی لبنان مطرح بود اما با تشکیل ائتلاف به بهانه مقابله با داعش آمریکا پروژه تأسیس پایگاههای نظامی در شمال اردن (نزدیک مرز عراق و سوریه) را با جدیت دنبال کرد. آمریکا در ازای حضور نظامیاش در اردن متعهد شد که سالانه ۱.۲ میلیارد دلار کمک در اختیار دولت امان قرار دهد که بخشی از این کمک (حدود ۵۰۰ میلیون دلار) کمکهای نظامی است.
آمریکا درحالی از سال ۲۰۱۷ با انعقاد قراردادی ۵ ساله متعهد به پرداخت کمکهای اقتصادی بیشتر به اردن شد که این کشور بعد از دهه ۲۰۰۰ به دلیل اجرای سیاستهای اصلاحات ساختاری نیازمند دریافت وام از صندوق بینالمللی پول شد، که این امر مقدمه گرفتاری این کشور در تله بدهی سیستم مالی غرب و بهتبع آن وابستگی اقتصادی شدید این کشور شد.
🔸همین وابستگی مالی و اقتصادی اردن منجر به موقعیت ضعیف این کشور در تعامل با آمریکا شد و واشنگتن برای متقاعد کردن دولت امان جهت پذیرش قرارداد نظامی ۲۰۲۱ کار دشواری نداشت. این قرارداد نظامی که به حضور ارتش آمریکا در پایگاههای نظامی اردن در الزرقا و المفرق رسمیت بخشید و علاوه بر این بندهایی درباره معافیت از هرگونه نظارت و بررسی گمرکی، آزادی عمل تام در فعالیتهای اطلاعاتی و نظامی، اجازه ورود کشورهای متحد به این پایگاهها را اخذ کرد و عملا بخشی از حق حاکمیت اش را به آمریکا واگذار نموده است.
✔️از همین رو میتوان انتظار داشت که با توجه به وابستگی تمامعیار اردن به کمکهای اقتصادی آمریکا، واشنگتن محدودیتی برای فعالیتهای نظامی و اطلاعاتی در اردن نداشته و نخواهند داشت.
🔘در همین چارچوب میتوان پی برد که چرا اردن بهعنوان سپر دفاع از رژیم صهیونیستی در عملیات وعد صادق عمل کرد.
https://eitaa.com/Basir_MN
🟣 اقدام ضدآمریکایی اماراتیها از ترس ایران
🔻 وال استریت ژورنال: پس از مخالفت برخی کشورهای حاشیه #خلیج_فارس، ایالات متحده تجهيزات نظامی خود را به پایگاههای دیگری منتقل کرده است.
پنتاگون جتها، هواپیماهای جنگی، پهپادها و دیگر هواپیماهای خود در منطقه را پس از مخالفت امارات با وجود این تجهیزات در این کشور، به قطر منتقل کرده است.
ترس از ایران، دلیل اصلی اقدام اماراتیها بوده و آنها نمیخواهند شریک آمریکا در حملات این کشور به عراق و یمن باشند.
https://eitaa.com/Basir_MN
21.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟤 تصویب قانونی ضد زن که خوشحالی زنان را به همراه داشت!!!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امدادرسانی سپاه در آبگرفتگیهای دزفول
https://eitaa.com/Basir_MN
⭕️دستگیری منتقدین از اسرائیل در فضای مجازی عربستان
🔹به گزارش بلومبرگ، عربستان سعودی دستگیری شهروندان خود به دلیل اظهار نظر درباره جنگ حماس و اسرائیل در فضای مجازی را تشدید کرده است. بلومبرگ دلیل این اقدام را ابراز آمادگی خود برای برقراری روابط دیپلماتیک با اسرائیل (البته در صورت تعهد به پذیرش تشمیل دولت فلسطین) دانسته است.
🔸بازداشت افراد به دلیل اظهار نظر در رسانههای اجتماعی - حتی افراد بالای 10 سال - و محدودیت در آزادی بیان در عربستان سعودی عادی است. با این حال، به گفته دیپلمات ها و گروه های حقوق بشر مستقر در ریاض، موج دستگیریهای اخیر ناشی از نگرانیهای امنیتی ناشی از جنگ غزه است.
🔹برخی افراد که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند عربستان سعودی و متحدان منطقهای مانند مصر و اردن از این روند نگران شدهاند، زیرا میترسند ایران و گروههای اسلامگرا از این درگیری برای برانگیختن موجی از خیزشها سوء استفاده کنند. خاطره خیزش های عربی دهه گذشته همچنان در اذهان حکام عرب منطقه باقی است.
🔸بر اساس گزارشهای واصله، این دستگیری ها شامل افرادی از جمله یک مدیر اجرایی شرکتی است که در برنامه تحول اقتصادی چشم انداز 2030 پادشاهی نقش دارد میباشد. همچنین یک چهره رسانهای که گفته بود «اسرائیل هرگز نباید بخشیده شود» و نیز کسی که خواستار تحریم رستورانهای امریکایی در عربستان شده بود در میان دستگیرشدگان هستند.
✔️توضیح: به نظر میرسد بنسلمان عزم خود را برای برقراری روابط با اسرائیل جزم کرده و مانند هر تصمیم دیگری، مخالفان آن محکوم به سرکوب، زندانی و یا حتی ناپدید شدن هستند.
https://eitaa.com/Basir_MN
⭕️موفقیت اعضای شورای همکاری خلیجفارس به همکاری با ایران در حوزه امنیت منطقهای بستگی دارد
🔹اندیشکده «استیمسون »در گزارش اخیراً خود به بررسی چشمانداز غرب آسیا در حوزه امنیت منطقهای پرداخته است. این گزارش از رونمایی سند چشمانداز شورای همکاری خلیجفارس برای امنیت منطقهای ( 28 مارس 2024 ) بهعنوان رویدادی مهم یادکرده و اشاره میکند که این سند اولین بیان صریح چشمانداز امنیت جمعی در تاریخ 43 ساله شورای همکاری خلیجفارس است که بر اساس بیانیههای گذشته و یک توافقنامه دفاعی مشترک در سال 2000 استوار است و در این سند بهطور آشکار تصریحشده است که حمله به یک عضو، حمله به همه تلقی میشود.
🔸این گزارش بر این نکته تأکید دارد که همزیستی مسالمتآمیز و همکاری با ایران برای تحقق اهداف چشمانداز ضروری است. در دورهای از سال 2016 تا 2020، منطقه خلیجفارس با حوادثی همچون حملات به نفتکشها در سواحل فجیره و حملات پهپادی و موشکی به تأسیسات نفتی عربستان سعودی مواجه بود که بیشتر به تهران و گروههای نیابتی آن نسبت داده میشد. اعضای شورای همکاری خلیجفارس درک کردهاند که هیچیک از پروژههای بزرگی که در نظر دارند، در سایه رویارویی نظامی با ایران قابل تحقق نیستند.
🔹این گزارش میافزاید رویارویی مستقیم اخیر بین ایران و اسرائیل بهطور مسلم اهمیت تعامل سازنده با ایران را دوچندان کرده است و یک ایران منزوی احتمالاً هرگونه پیشرفت بهسوی توسعه و صلح را مختل خواهد کرد. همچنین اگر ایران و عربستان در سال 2023 آشتی نمیکردند، امروز منطقه در وضعیت بهمراتب بدتری قرار میگرفت و از زمان توافق پکن، تحولات مثبت متعددی در روابط شورای همکاری خلیجفارس با ایران و دیگر کشورها ازجمله عراق رخداده است.
🔸نویسنده معتقد است، تحریمهای آمریکا علیه ایران، همچنان بهعنوان مانع اصلی برای گسترش روابط منطقهای شناخته میشوند. این تحریمها پس از خروج دولت ترامپ از توافق هستهای ایران در سال 2015 تشدید شد و در همین حال، آمریکا با پیگیری طرح عادیسازی روابط اعراب با اسرائیل به دنبال انزوای ایران بود. این سیاستها اگرچه در ابتدا توسط برخی از کشورها حمایت میشدند، اما امروزه، این بازیگران به دنبال اهداف دیگری هستند.
🔹نویسنده در پایان اظهار میدارد که شورای همکاری خلیجفارس با تمرکز بر همکاری، حل مسالمتآمیز مناقشات و توسعه پایدار، نهتنها قصد دارد امنیت و رفاه کشورهای عضو خود را افزایش دهد، بلکه تلاش میکند به نظم بینالمللی باثباتتر کمک کند و مشارکت ایران در این گفتگو برای تضمین موفقیت چشمانداز بسیار مهم است. همچنین در سال 2024، تعاملات دیپلماتیک میتواند مسیرهای جدیدی برای پیشبرد این چارچوب شود. این اقدامات ممکن است شامل برگزاری سومین کنفرانس بغداد، نشست مورد انتظار رهبران منطقه در پکن یا دعوت از ایران برای شرکت در نشست شورای همکاری خلیجفارس باشد. بههرحال هیچیک از بازیگران منطقهای در خلیجفارس آرزوی بازگشت به دوران قبل از 2021 را ندارند.
https://eitaa.com/Basir_MN
توبه کردم که قلم دست نگیرم اما
هاتفی گفت که این بیت شنیدن دارد
و خدا خواست که یعقوب نبیند یک عمر
شهر بییار مگر ارزش دیدن دارد
https://eitaa.com/Basir_MN