💢 آقای ظریف حرمت قانونی و شرعی سفارتخانههای جمهوری اسلامی را حفظ کنید!
🔹🔸وزیر امورخارجه در حاشیه سفر روز گذشته خود به فرانسه با خبرنگاران زن «بیحجاب» فرانس 24 و یورونیوز در داخل سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس گفتگو کرده است.
♦️این رفتار ظریف در حالی است که هفته گذشته نیز حضور بیحجاب برخی از مقامات زن مجارستان در سفارت ایران در این کشور با واکنش انتقادی کاربران شبکههای اجتماعی همراه شد .
https://eitaa.com/Basir_MN
💢آیا دولت پیشنهادات حقارتآمیز غرب را میپذیرد؟
🔹🔸رسانه دولت خبر داد: طرح صدقه فرانسه به ایران در قبال دائمی شدن محدودیتهای هستهای و معامله بر سر قدرت موشکی و منطقهای!/ پشت پرده سفر ظریف به پاریس چیست؟
♦️درحالی محمدجواد ظریف بار سفر برای دیدار با مقامات فرانسه را بسته است که بسته پیشنهادی این کشور درست در مقابل شروط رهبرانقلاب و خطوط قرمز کشور است .
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 رئيس جمهور نا آگاه؟!
#روحانی در مرقد مطهر امام خمينی و بمناسبت آغاز هفته دولت: آمار ديروز مركز آمار اين واقعيت را نشان ميدهد كه تورم ماهانه نسبت به قبل كاهش يافته است!!
اين اظهارات رئيسجمهور درحالی است كه طبق اعلام مركز آمار نرخ تورم مرداد ١٣٩٨ برای خانوارهای كشور به ٤٢.٢ درصد رسيده كه نسبت به ماه قبل ١.٨ درصد افزايش داشته است! .
https://eitaa.com/Basir_MN
🔸 باور ۳۷۳ جلوهای از «ما میتوانیم» است
آیت الله #رئیسی:
🔹راهبرد مقام معظم رهبری این بوده که باید روی پای خود بایستیم و ما جلوه این باور را در این دستاوردها دیدیم.
🔹امروز به دست متخصصان ایرانی و با دانش ارزشمند آنها و با فناوری بومی شده؛ دیدیم که این دستاوردهای ارزشمند به دست آمده است.
https://eitaa.com/Basir_MN
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 اثبات خدا به زبان خودمانی
🔺قسمت اول مجموعه #مسیر
کاری از آرامدیا .
https://eitaa.com/Basir_MN
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 یک استاد دانشگاه:
حذف چهار صفر، ارزش پول ملی را تضعیف میکند
🔸 عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(عليه السلام) در واکنش به اصرار دولت در زمینه حذف چهار صفر از پول ملی گفت: نتیجه اقدام مذکور چیزی جز ایجاد آشفتگی روانی بیشتر و تضعیف بیشتر ارزش پول ملی نخواهد بود.
🔸ا... مراد سیف در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: منشا کاهش ارزش پول ملی نادیده گرفتن یک بند قانونی در قوانین پولی و بانکی است. در آخرین قانون پولی مصوب 1351 که تعیینکننده ارزش ریال در برابر طلا میباشد، یک ریال برابر یکصد و هشت هزار و پنجاه و پنج ده میلیونیم(0108055/) گرم طلای خالص است.
♦️وی افزود: اما اکنون یک گرم طلای 24 عیار حدود 450 هزار تومان است. این یعنی ارزش رسمی ریال در سال 1351 برابر 48625 ریالِ زمان حاضر بوده است. به طور سادهتر اگر بخواهیم ارزش ریال را اعاده کنیم میباید روی اسکناس پنج هزار تومانی بنویسیم یک ریال. در این صورت اسکناس 10 هزار تومانی دو ریال خواهد شد.
🔸این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه حذف چهار صفر نه تنها منطق قانونی ندارد بلکه مشکلی را نیز حل نخواهد کرد، بیان کرد: معنی ارتباط با دنیا اتخاذ سیاستهای سازش کارانه و یا صرفا یک شعار برای حدف مخالف نیست بلکه باید از تجارب کشورهای جهان که در پیاده سازی سیاستهای مختلف داشتهاند تجربه اندوزی کرد.
🔹سیف با بیان اینکه حداقل 50 کشور جهان تاکنون اقدام به حذف صفر از پول ملی خود کردهاند گفت: مرور تجربیات کشورهای مختلف نشان میدهد که این اقدام در همه موارد موفق نبوده و در موارد موفقیت آمیز آن نیز حذف صفرها همراه با سیاستهای مکمل دیگری که اجرا شده توانسته است به اهداف خود از جمله کنترل تورم دست پیدا کند…
#کیهان
https://eitaa.com/Basir_MN
هدایت شده از دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
📣 آیین رونمایی از سه جلد کتاب شرح نهجالبلاغه اثر رهبر معظّم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی)
🔻 نبوّتها در نهجالبلاغه (درسهای سال ۱۳۵۹)
🔻 منشور حکومت علوی (درسهای سال ۵۲ و ۵۳)
🔻 راه روشن مدیران (دیدارهای با هیأت دولت در ماه مبارک رمضان از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۹۵)
🎙 سخنران : آیتالله اعرافی
⏱ زمان: دوشنبه ۴ شهریور ۹۸
ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹
💢 مکان: سالن اجتماعات مدرسه علمیه دارالشفاء
@qom_khamenei_ir
⭕️چرا فساد در نظام اسلامی سیستمی نیست؟!
🔹این روزها که بازداشت ها و دستگیری و محاکمه مفسدین اقتصادی زیاد شده و افراد متعددی در رده های مختلف نظام بازداشت و محاکمه می شوند این سوال برای خیلی از افراد ممکن است پیش آمده باشد که با وجود این همه فساد چرا رهبر معظم انقلاب تأکید دارند که فساد سیستماتیک وجود ندارد!؟
🔸برای پاسخ به این سؤال باید بررسی کرد که فساد سیستمی بر چه اساسی شکل میگیرد.
مؤلفه های شکل دهنده فساد سیستمی عبارتند از:
1️⃣ وجود قوانین و مقرراتی که بر اساس فساد و تأمین منافع عده ای خاص تنظیم شده باشد.
2️⃣ عدم وجود قوانین بازدارنده در برخورد با فسادهای رخ داده.
3️⃣ عدم وجود عزم جدی که قادر بر برخورد با فساد باشد.
🔰همه ما میدانیم که مجموعه قوانین نظام اسلامی بر اساس اصول مترقی اسلامی نوشته شده که هم فسادستیز و هم عدالت محور است علاوه بر اینکه سازوکارهای قانونی و اجرائی برخورد با فساد و ویژه خواری نیز وجود دارد.
🔺اما مهمترین اشکال شاید در مؤلفه سوم خودنمایی کند که وقتی هیچ اراده ای بر برخورد با فساد وجود ندارد به این معناست که فساد سیستمی است و همه مدیران فاسدند که:
🔸اولا غالب مدیران و مسئولین در نظام اسلامی پاکدست و مخالف فساد هستند و دغدغه خدمت به مردم را دارند.
🔸ثانیا عده ای از مدیران کلان نظام اسلامی اهل فساد و رانت هستند که بازتاب رسانه ای و عمومی آن خیلی زیاد است خصوصا وقتی این نظام دشمنی داشته باشد که تمام تلاش او ناکارآمد و فاسد نشان دادن آن باشد که با بزرگنمایی کردن این فسادها باعث خواهند شد که فساد کم، زیاد دیده شود! علاوه بر اینکه به اعتقاد حقیر بخشی از این فسادها، با انگیزه اقتصادی یا لااقل تنها با انگیزه اقتصادی رخ نداده بلکه با انگیزه سیاسی اتفاق افتاده به این معنا که مفسدین به قصد ناکارآمد و فاسد نشان دادن نظام دست به چنین اقداماتی زده اند!
🔸ثالثا برخوردهای قاطع اخیر قوه قضائیه با مفسدین دانه درشت بهترین دلیل برای این مدعاست که هم قوانین موجود فسادستیز و عدالت محور است و هم اینکه اگر هم فسادی رخ داده با تبانی افراد و کوتاهی مسئولین ذیربط اتفاق افتاده است و اگر مسئولین اراده کنند هم برخورد با فساد ممکن است و هم قوانین، همراه و پاسخگوی اجرای عدالت است، بنابراین فساد در نظام اسلامی سیستماتیک و غیرقابل برخورد نیست!
✅ برای درک دقیق مفهوم فساد سیستمی، قوانین و مصادیق فسادهای گسترده دوران پهلوی [جدای از فسادهای غیرمالی] را مطالعه فرمائید که هم خانواده و اطرافیان شاه ردیف بودجه اختصاصی و قانونی داشتند و هم سیستم حکومت پهلوی یک سیستم بسته و نفوذناپذیری بود که کسی جرأت حتی بیان این فسادها را نداشت تا چه رسد به قدرت و اراده برخورد با فساد!
📍لینک زیر برای اطلاع بیشتر شما از بخشی از فسادهای سیستمی دوران پهلوی قید شده که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه فرمائید:
http://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=3995&npt=6
حمیدقدیری
https://eitaa.com/Basir_MN
#فرید_مدرسی کيست؟
فرید مدرسی ۲۵ آذر ۱۳۵۹ در قم متولد شد. او در رشته ارتباطات، گرایش روزنامهنگاری در دانشگاه علامهطباطبایی در تهران تحصیل کرده و حوزه تخصصی او در روزنامهنگاری حوزههای علمیه و روحانیون شیعی است؛ اگرچه پیش از آن خبرنگار سیاسی روزنامه شرق، اعتماد و هممیهن بوده است.
او همچنین مدتی عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت و عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی بودهاست.
مدرسی در سال ۱۳۸۱ در جریان اعتراضهای دانشجویی بازداشت شد که در بند ۲۰۹ زندان اوین بسر برد. همچنین در آذر ماه ۱۳۸۳ به اتهام وبلاگنویسی بوسيلهي نهادهای امنیتی قم بازداشت شد که پس از آزادی، شعبه یک دادگاه انقلاب قم در سال ۱۳۸۴ او را به یک سال حبس محکوم کرد؛ اما با دستور روسای وقت قوه قضائیه، حکم او اجرایی نشد .
https://eitaa.com/Basir_MN