👆👆👆
❌🗡 نثار کردن انواع و اقسام #برچسب ها به یک روحانی منتقد و #وعده_برخورد دادن، در کنار اعتراف به جاساز کردن چندین #بادیگارد در #پوشش روحانی برای ساکت کردن منتقدان، نه تنها موجب تخطئه منتقدان دفتر تبلیغات نمی شود که :
1️⃣ اولا مایه تعجب و تأسف مخاطبان حوزوی خواهد شد و
2️⃣ ثانیا اذهان را نسبت به واکاوی عملکرد چهل ساله متولیان آن مجموعه و ضرورت پاسخگویی نسبت به کارنامه شان حساس تر خواهد کرد.
3️⃣ ثالثاً نشان ميدهد که #چماق_بدست_مدرن واقعي خود جنابشان است نه يک طلبه ساده که دستش از همه جا کوتاه است و جز زباني گويا و منطقي رسا، سلاحي براي دفاع از حق ندارد.
اگر جناب آقای جعفری با سعه صدر بیشتر برخورد میکردند شاید دامنه انتقادات به همان جلسه و همان یک نفر باقی ماند اما انگار از قضای روزگار به برکت یک خطای راهبردی رسانهای، موجبات تمرکز اصحاب رسانه بر عملکرد دفتر تبلیغات فراهم آمده است.
این تعزیه آخرش حتما خوش است انشالله.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔹 فرانسه همچنان در تئاتر کشور جولان میدهد
🔸 صدور مجوز برای نمایشی با سرمایهگذاری فرانسه، تازهترین نمود اخلال در مدیریت تئاتر است.
🔹به گزارش خبرنگار کیهان، چند روزی از هشدار رهبر معظم انقلاب در دیدار هیئت دولت مبنی بر حمله همهجانبه و نفوذ پنهانی و سازمانیافته در تئاتر نمیگذرد که در اقدامی تأسفآور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز نمایشی با سرمایهگذاری یک کمپانی فرانسوی با عوامل و بازیگران جوان ایرانی را در تالار ایرانشهر صادر کرد.
🔸مجوزی که برخی مدیران مربوطه برای توجیه آن از عنوان تعاملات هنری استفاده میکنند درحالیکه سویه دیگر این تعاملات در کشورهای اروپایی است که تاکنون هرگز سابقه نداشته تئاتری با سرمایهگذاری انقلاب اسلامی و با عوامل و هنرمندان آنها به روی صحنه رفته باشد؛
🔹اما در حال حاضر از مراودات پنهانی یک سفارتخانه اروپایی با رئیس سابق تئاترشهر گرفته تا سرمایهگذاری فرانسه در یک اثر نمایشی بزرگ در جشنواره آیینی سنتی و همچنین در اختیار قرار دادن سالنهای دولتی مجموعه تئاتر شهر برای گروههای جوان البته با سرمایهگذاری پیدا و پنهان اروپاییها تنها برخی از مصادیقی است که بهصورت سازمانیافته و پنهان- بعضاً بدون ذکر نام در پوستر و سایر اقلام تبلیغاتیشان- در حوزه تئاتر در حال رخ دادن است.
♦️در نهایت میبایست این سؤال را مطرح کرد که اساساًً صدور چنین مجوزی آنهم دقیقاًً چند روز پس از مطالبه و تذکر رهبر انقلاب درخصوص حمله همهجانبه دشمن و نفوذ پنهانی و سازمانیافته در حوزه تئاتر از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را باید چگونه تعریف کرد؟
https://eitaa.com/Basir_MN
🔹 جرعه های معرفت - شرح حدیث معصومین(عليهم السلام) در کلام رهبر انقلاب
🔸 عواقب کوچک شمردن گناه
عن امیرالمؤمنین(عليه السلام) عن رسولالله(صلي الله عليه و آله و سلم) انّه قال:
انّ ابلیس رضی منکم بالمحقّرات، والذّنبُ الذی لا یُغفر قولُ الرّجل، لا اوخذُ بهذا الذّنب استصغاراً لهُ. (1)
«امیرالمؤمنین(عليه السلام) از قول پیامبر اکرم(صلي الله عليه و آله و سلم) نقل میکنند که فرمود:
ابلیس از شما به گناهان کوچک راضی میشود؛ و گناهی که آمرزیده نمیشود این است که انسان بگوید بهخاطر این گناه کوچک مؤاخذه نمیشوم و آن را کوچک بشمرد.»
انّ ابلیس رضی منکم بالمحقّرات؛ [امیرالمؤمنین(عليه السلام) از قول پیامبر(صلي الله عليه و آله و سلم) میفرماید:
] ابلیس از شما به همین اندازه- ارتکاب گناهان کوچک- راضی میشود.
البته این در مورد همه نیست؛ در مورد بسیاری، ابلیس به گناهان کوچک راضی نمیشود؛ آنها را به گناهان بزرگ وادار میکند، خیلی هم راحت از او اطاعت میکنند؛
لکن برای بسیاری از مؤمنین و کسانی که مواظبند گناه بزرگی انجام ندهند، ابلیس میگوید عیب ندارد، من به همان گناه کوچک [راضی هستم]؛ وسوسه میکند تا مؤمن را به گناه کوچک وادار کند.
حالا نتیجه این چیست؟ آن لعین درگاه الهی کار خودش را دارد میکند؛ او در کار خودش خبره است، میداند که گناه کوچک وقتی متراکم شد، همان کاری را میکند که گناه بزرگ انجام میدهد و گاهی تراکم و پیدرپی شدن و اصرار بر گناهان کوچک و صغائر و محقّرات، کاری با انسان میکند که برای انسان، گناه بزرگ هم آسان میشود؛ والعیاذ بالله.
خیلی از کارها هست که اوّل اگر به یک مؤمنی عرضه کنند، از آن تحاشی (اجتناب) میکند، اما آرامآرام او را مأنوس میکنند با گناه کوچک، یواشیواش سرش به آن گرم میشود، کارش بهجایی میرسد که همان گناه بزرگی را که روز اول حاضر نبود مرتکب بشود، بهراحتی انجام میدهد.
اینجور نیست که به یکباره انسان از مرز ایمان و کفر بگذرد و وارد کفر بشود؛ نه، یواشیواش نزدیکش میکنند تا اینکه اینجوری میشود؛ این در گناهان فردی و شخصی و در گناهان اجتماعی هم هست؛ این را هم توجه داشته باشید.
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/168732
https://eitaa.com/Basir_MN
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️چرا میگوییم مذاکره با آمریکا ممنوع؟
۲۶ حیلهی آمریکا برای براندازی انقلاب که توسط جاسوسان آمریکایی در لانه جاسوسی طراحی شد.
از ترور شخصیتهای موثر انقلاب تا اختلافات قومی مذهبی و حمایت از برخی نشریات و هنرمندان❗️ و زمین زدن تولید در ایران
👈همینطور که میبینید این کارها همین الان هم بعد از ۴۰ سال عینا داره تکرار میشه...
#بازخوانی_اسناد_لانه_جاسوسی
#مشق_آمریکا_شناسی
#نه_به_مذاکره .
https://eitaa.com/Basir_MN
🔺امام حسین علیهالسلام در سخن شخصیتهای غربی
⭕️چارلز دیکنز یکی از برجسته ترین رمان نویسهای انگلستان درباره نهضت امام حسین (عليه السلام) اینگونه میگوید:
اگر منظور امام حسین جنگ در راه خواستههای دنیائی خود بود، من نمیفهمم چرا خواهر و همسر و فرزندانش او را همراهي ميکردند؛ پس عقل چنین حکم میکند که او فقط به خاطر اسلام فداکاری کرد [نه قدرت].
https://eitaa.com/Basir_MN
محمد على جناح(قائد اعظم پاکستان) به قدری به اسلام دلبستگی داشت که شعارش در تأسیس پاکستان، به کارگیری اسلام و قوانین اسلامی بود و یکی از مولفههای استقلالخواهی او را اسلام تشکیل میداد. او دین اسلام را دین فردی نمیدانست و به ابعاد انسانی واجتماعی آن توجه داشت و حکومتی را میپسندید که هم نشانی از مدل دموکراسی را داشته باشد و هم احکام اسلام در آن جاری باشد.
وي که علاقه وافري به امام حسين(عليه السلام) داشت عشقش را به ايشان اينگونه بيان ميکند:
"هیچ نمونهاى از شجاعت، بهتر از آن که امام حسین(عليه السلام) از لحاظ فداکارى نشان داد در عالم پیدا نمیشود. به عقیده من تمام مسلمین باید از سرمشق این شهیدى که خود را در سرزمین عراق قربان کرد پیروى نمایند".
https://eitaa.com/Basir_MN
توماس کارلایل تاریخدان شهیر اسکاتلندی در سوم دسامبر ۱۷۹۵ به دنیا آمد و مهمترین اثر او تاریخ انقلاب کبیر فرانسه است. کارلایل در تاریخ نگاری انقلاب کرد و تالیفاتش را بدون پانوشت منتشر ساخت که امروز از آن ژورنالیستیک نویسی تاریخ نام میبرند. او کتابی را در شرح حال پیامبر خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) نوشته است. وي درباره امام حسين (عليه السلام) چنين اظهار داشت:
"بهترین درسی که از تراژدی کربلا میگیریم، این است که امام حسین و یارانش ایمان استوار به خدا داشتند؛ آنها با عمل خود روشن کردند که تفوق عددی در جایی که حق با باطل روبه رو میشود، اهمیت ندارد و پیروزی امام حسین با وجود اقلیتی که داشت باعث شگفتی من است".
https://eitaa.com/Basir_MN
واشنگتن ایروینگ(مورخ، نویسنده و سیاستمدار مشهور آمریکایی، مقالهنویس، شاعر، سفرنامهنویس، زندگینامهنویس و خالق داستانهای کوتاه است که از این رو او را پدر داستانهای کوتاه در ادبیات آمریکا میدانند.
ايروينگ امام حسين(عليه السلام) را اينگونه وصف ميکند:
"براى امام حسین(عليه السلام) ممکن بود که زندگى خود را با تسلیم شدن بر اراده یزید نجات بخشد، لیکن مسئولیت پیشوا و نهضت بخش اسلام اجازه نمیداد که او یزید را به عنوان خليفه بشناسد. او به زودى خود را براى قبول هر ناراحتى و فشارى به منظور رها ساختن اسلام از چنگال بنى امیه آماده ساخت، و در زیر آفتاب سوزان سرزمین خشک، و در روى ریگ هاى تفتیده عربستان روح حسین (عليه السلام) فناناپذیر است. اى پهلوان و اى نمونه شجاعت و اى شهسوار من، اى حسین! "
https://eitaa.com/Basir_MN
توماس گاريک ماساریک (فيلسوف، متفکر، کشيش، جامعهشناس، و سياستمدار اهل کشور چک):
گر چه کشیشان ما هم از ذکر مصائب مسیح مردم را متأثر مى سازند، ولى آن شور و هیجانى که در پیروان حسین (عليه السلام) یافت مى شود در پیروان مسیح یافت نخواهد شد و گویا سبب این باشد که مصائب مسیح در برابر مصائب حسین (عليه السلام) مانند پرکاهى است در مقابل یک کوه عظیم پیکر.
https://eitaa.com/Basir_MN