🟠 راشل کوریِ آمریکایی وقتی ۲۳ ساله بود در #غزّه کشته شد؛ یک بولدوزور صهیونسیستی از روش رد شد.
آمریکا هم پاسخی نداد. حالا هم یک شهروند دیگه #آمریکا در کرانه باختری به دست صهیونیستها کشته شده و باز هم کاری نخواهد کرد.
این سخنرانی ریچل وقتی کلاس پنجم بوده جالبه
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴به مناسبت سالروز درگذشت آیتالله سید علی #قاضی رضواناللهعلیه، از اساتید آیتالله بهجت قدسسره، ۶ ربیعالاول ١٣۶۶ق؛
✨حضرت آیتالله #بهجت قدسسره:
🔸در محضر استادمان آیتالله قاضی بودیم، ایشان فرزندان زیادی داشتند؛ چون چند عیال داشتند؛بچّهها میآمدند، میگفتند: پول بدهید! ایشان میفرمودند: نیست!
در آخر که بچّهها رفتند، آقای قاضی فرمودند: من اگر بخواهم، طلا هم حاضر میشود! استاد من هم میتوانست این کار را بکند، ولی ما نمیکنیم!
✨هدف از خلقت ما این است که بندهی خدا شویم، مقام بندگی خدا، بسیار مقام بالایی است.👌🏻✨
🔸 ما خلق نشدهایم که حتماً دارای کشف و کرامات باشیم، بلکه غرض اصلی، عبودیّت و بندگی است. چه مقامی بالاتر از این که خداوند ربّالعالمین از انسان راضی باشد؟!👌🏻
📚برگی از دفتر آفتاب، ص٢٣٠.
https://eitaa.com/Basir_MN
به مناسبت ۶ ربیع الاول سالگرد ارتحال آیت الله قاضی طباطبایی ره
📃 بازنشر گزارش | مختصات نحله عرفانی نجف اشرف
▫️عصر چهارشنبه ۲۴ خردادماه ۱۴۰۲، شهر اصفهان شاهد برگزاری مراسم بزرگداشت سالک الیالله، آیتالله ناصری رحمهاللهعلیه بود.
▫️در این مراسم حضرت استاد، آیتالله یزدانپناه به بررسی مختصات نحله عرفانی نجف اشرف پرداختند که اهم مطالب ارائه شده توسط حضرت استاد، به شرح ذیل است؛
در هر مکتب عرفانی ممکن است یکی دو شخصیت بزرگ وجود داشته باشد که آن مکتب را به چشم بیاورند، اما در نحله نجف اشرف تمامی افراد آن از بزرگان و قلههای عرفانیاند. این مکتب عرفانی مختصاتی دارد که سبب پرورش چنین الگوهایی شده است؛
۱. اجتهاد
بزرگان این نحله عرفانی همچون ملاحسینقلی همدانی، سید علی قاضی، علامه طباطبایی و علامه حسنزاده آملی، همگی مجتهدان تشیع هستند.
اجتهاد در شریعت یکی از مختصات جدی در این نحله است.
افزون بر اجتهاد در احکام، اجتهاد در سلوک نیز دارند، یعنی اجتهاد طریقت آنها برآمده از اجتهاد شریعت است. این سبب میشود که نوع سلوک آنها از مُرّ دین است و چیز افزونی ندارند.
افزون بر این دو، اجتهاد در معارف دارند، یعنی حقیقت قرآن و روایات را بررسی میکنند. اجتهاد به حسب متن دینی دارند.
۲. توحید ناب
توحید در نزد این نحله عرفانی، وحدت شخصیه وجود است. حقیقت این توحید ناب از قرآن کریم به دست آمده است که مرحوم علامه طباطبایی فرموده بودند: نگویید توحید عرفانی، بگویید توحید قرآنی.
فهم این توحید با مباحث عمیق فلسفی و سنت معقول گره خورده است و تعامل عجیبی را برای سالک ایجاد میکند. بیخود نیست که همه این افراد به قله و اوج عرفان میرسند. این مولفه جدی است که نحله نجف را به عمق میکشاند.
۳. تعامل با ولایت
بنده خبر دارم، نوع تعامل بزرگان این نحله با مسئله ولایت، بالاترین تعامل در میان بزرگان دینی ماست.
اینان مغز ولایت و حقیقت آن را دریافتهاند و نور ولایتی که در قلب این افراد است، متفاوت از دیگران است.
۴. نوع تعامل استاد و شاگرد
در این مکتب، نوع تعامل استاد و شاگرد از دکانها و انانیتها و قیودات جداست. لذا در نوع حرکت این افراد نفسانیت وجود ندارد.
۵. نشر اندیشه در اجتماع
بزرگان این نحله عرفانی به شکل باطنی و گاه به شکل عمومی در میان مردم هستند.
اکنون معنویت موجود در ایران حاصل کار این نحله است و همه از لحاظ معنوی بر سر سفره این نحله نشستهاند.
▫️حضرت استاد در پایان سخنانشان پیرامون علم عرفان نظری و نیز ارتباط نحله عرفانی نجف با سیاست، نکات ارزشمندی را بیان کردند.
#مکتب_نجف
#آیت_الله_ناصری
#استاد_یزدان_پناه
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 #آیت_الله_قاضی
🟠 #آیت_الله_کشمیری
🔻تعبيری كه آیت الله سید عبد الکریم کشمیری در مورد مرحوم آیت الله قاضی به کار می بردند این بود که مي فرمودند مرحوم قاضی هميشه متوجه بود و بالا بود؛ پائين نمي آمد و اين را امتياز مرحوم قاضي مي دانستند.
🔸اين حال در خود ايشان هم محسوس بود؛ يعني زياد مي شد جمعي شش هفت نفره، مخصوصا بعضي از دوستان در نقل مطالب شيرين بودند و سعی می کردند در ايشان يك مقدار تأثير كنند و نشاطی ایجاد کنند؛ ولي گاهي اصلاً جائي ديگر بودند؛ نگاه مي كردند ولي قسمت حساس سخن را گويا اصلا متوجه نشده بودند و عمق توجه ايشان بسيار بالا بود.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 ششم ربیع الاول سالروز رحلت عارف کبیر مرحوم آیت الله حاج سید علی قاضی طباطبایی
قسمتی از وصیّتنامه ایشان:
🔹 امـا وصـيـتـهـاى ديـگـر، عـمـده آنـهـا نـمـاز اسـت . نـمـاز را بـازارى نـكـنـيـد، اول وقـت بـه جـا بـيـاوريـد بـا خضوع و خشوع ! اگر نماز را تحفظ كرديد، همه چيزتان مـحـفـوظ مـى مـاند و تسبيحه صديقه كبرى سلام الله عليها و آية الكرسى در تعقيب نماز تـرك نـشـود؛...
🔸در مـسـتـحبات تعزيه دارى و زيارت حضرت سيدالشهداء مسامحه ننماييد و روضه هفتگى ولو دو سه نفر باشد، اسباب گشايش امور است و اگر از اول عـمـر تـا آخرش در خدمات آن بزرگوار از تعزيت و زيارت و غيرهما به جا بياوريد، هـرگـز حـق آن بـزرگـوار ادا نـمـى شـود و اگـر هـفـتـگـى مـمـكـن نـشـد، دهـه اول محرم ترك نشود.
🔸ديـگـر آنـكـه ، اگـر چـه ايـن حرفها آهن سرد كوبيدن است ، ولى بنده لازم است بگويم ، اطـاعـت والدين ، حسن خلق ، ملازمت صدق ، موافقت ظاهر با باطن و ترك خدعه و حيله و تقدم در سلام و نيكويى كردن با هر بر و فاجر، مگر در جايى كه خدا نهى كرده . اينها را كه عـرض كـردم و امـثـال ايـنـهـا را مـواظـبـت نـمـايـيـد! الله الله الله كـه دل هيچ كس را نرنجانيد!
#آیت_الله_قاضی
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 اثرات مخرب لیبرالیسم جدید بر نسل جوان امروزی
❇️ کمیسیون روانپزشکی «لانست» با انتشار گزارشی در مورد افزایش بحران سلامت روان در میان جوانان در مواجهه با چالشهای نوظهور و بیسابقهای همچون نابرابری بین نسلی، رسانههای اجتماعی، دستمزد نامناسب، فقدان مسکن، اشتغال ناامن و بحران آب و هوا هشدار داد.
🔹پروفسور پاتریک مک گوری، روانپزشک استرالیایی با اشاره به سلطه نئولیبراسیم که همه چیز را در قالب کالا با ارزش میداند و تاکید جهانی بر فردگرایی که پیوندهای اجتماعی را از بین میبرد گفت: «ممکن است در ظاهر به نظر برسد که نسلهای قبلی با توجه به رکود بزرگ، جنگهای جهانی و تهدیدات هستهای، شرایط سختتری داشتند. اما در واقع، امنیت و امید به آینده در نسل امروزی بسیار کمتر از همیشه وجود دارد.
🔹چالشهایی که نسل جوان امروز با آن مواجه است بیسابقه، ویرانکننده و بدتر از همیشه است.
منبع:
https://parsi.euronews.com/health/2024/08/14/young-peoples-rising-mental-illness-researchers-warn-lack-of-house-jobs-social-media
https://eitaa.com/Basir_MN
🔺هشدار محققان: تا دیروقت بیدار نمانید
🔺سنت نبویِ (ص) خوابیدن اول شب، مطابق توصیه علم جدید است
🔹پایگاه نیواطلس: مطالعه جدید دانشمندان هلندی نشان میدهد که بیدارماندن تا ساعات اولیه صبح میتواند خطرناک باشد. این سبک زندگی بیدارماندن در دیروقت، خطر ابتلا به دیابت را بهطور چشمگیری افزایش میدهد و چندین اثر مضر دیگر بر سلامتی دارد.
🔹باتوجه به اینکه مطالعۀ دیگری در سال ۲۰۲۲ سبک زندگی شبانه را با دیابت و افزایش خطر بیماریهای قلبی مرتبط دانسته و مطالعهای دیگر در اوایل امسال زندگی شبانه را با افزایش خطر مرگ زودرس مرتبط کرده است، تلاش برای زودتر خوابیدن قطعاً ایدۀ خوبی خواهد بود.
🖌با سبک زندگی غلط دیر خوابیدن، به سلامت جسمی و معنوی (توفیق نماز شب) خود، آسیب نزنیم.
#علم_و_دین
https://eitaa.com/Basir_MN
21.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 به اعتراف دشمنان ایران👈کشف حجاب = تبدیل زن به سرباز ارزان قیمت دشمن
🔺سخنان مهم سردار رادان در مورد دستگیری یک افسر اطلاعاتی دشمن
و طرح آنها برای اسلام ستیزی و آندلسی کردن ایران
1⃣ در این طرح، هر بی #حجاب، یک سرباز ارزان ناخواگاه معرفی شده!
2⃣ هر چادر بر سر زن ایرانی یک پرچم برای مقاومت در مسیر سربلندی ایران تلقی شده!
https://eitaa.com/Basir_MN
🌷 پایبندی به حجاب، ناامیدکننده دشمنان ایران
🔺با توجه به اعترافات دشمنان، حجاب، خنثی کننده توطئه های آنها، و مقدمه پیشرفت و سربلندی ایران عزیز است
🔺علاوه بر اینکه حافظ کرامت و شخصیت زنان، استحکام خانوادهها، و مانع رشد فساد اخلاقی و بچه های سر راهی و آسیبهای اجتماعی است.
🖌 ابوالفضل ساجدی
https://eitaa.com/Basir_MN
🔺نقش مسلمانان در پیشرفت علمی غرب از قول گوستاولوبون و ويل دورانت👇
https://fa.shafaqna.com/news/89880/
🌹 نمیدانم چرا برخی، اصرار بر خودتحقیری دارند.
وقتی در گذشته توان پیشرفت علمی داشته ایم، چرا الان، به وجه بهتر، نتوانیم؟
🖌 ابوالفضل ساجدی
#علم_و_دین
https://eitaa.com/Basir_MN
🌐 چرا نامه فائزه مهم است؟
✍️ علی علوی
نامه فائزه درباره دیکتاتوری زندانیان بند سیاسی که اغلب محکومیتی امنیتی دارند، آنهم با مثلا اعتراضات دموکراسیخواهانه، مهم است زیرا حرفی را که برخی چند دهه است دربارهی واقعیت وجودی ضددموکراتیک برخی از مخالفان نظام میزنند، آشکار میکنند.
صدای دموکراسی معمولاً از کجا شنیده میشود؟ از آن روستاییان و شهرستانیها که بیریا و بیرنگ رأی میدهند؟
نه! بلکه این صدا همیشه از رسانهها و برخی دانشگاهیان که معمولا رأی هم نمیدهند، بلند است.
برخی روزنامههای اصلاحطلب مدعی دموکراسیخواهی، روش دموکراتیک را در تحریریه خود برنمیتابند. هیچ فرد معتدلی را در جمع خود راه نمیدهند، چه رسد به اینکه باشد و او را تحمل کنند. کسی نمیتواند همزمان عضو تحریریه آنها باشد و به نامزد مخالف سیاست روزنامه رأی بدهد.
در محیط دانشگاه هم همینطور. استادی که در گروه یک حاکمیت مطلق دارد و هیچ نظر و رأی و اشاره مخالفی را نمیپذیرد، برای جامعه دموکراسیخواه میشود.
یعنی آن دیکتاتوری که فائزه گفته فقط در میان مخالفان نظام در زندان نیست، در رسانههای مخالف نظام و در میان دانشگاهیان مخالف نظام هم هست.
دموکراسیخواهان ابتدا باید در خانه تمرین دموکراسی کنند، بعد در محیط کار خود و بعد اگر فرصت یافتند و از عهده آزمایش خود برآمدند، دعوی بزرگتر کنند.
کاش فائزه اسامی آنهایی را که در راهروی زندان راه را بر مشارکتکنندگان در انتخابات بستند افشا میکرد شاید نامهای آشنایی بین آنها باشد!
و البته دستگاه قضا هم باید مشخص کند که چرا آن تسلطی را که در خارج از زندان دارد در خود محدوده زندان ندارد!
https://eitaa.com/Basir_MN