5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا اینقدر از رهبری ایران دفاع میکنید با وجود اینهمه مشکلات؟!
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
هدایت شده از تحلیل خبر
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگه من مسلمون نیستم
کلکسیون ویسکی دارم
اما از اسلام دفاع میکنه👆👆👆
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
این توصیه را جدی بگیرید
اندیشمندان برجسته سیاسی در گوشهای از تعریف مفهوم آزادی، به طرح نکتهای میپردازند که قابل تأمل است؛ اینکه گاه انسان در مسیر زندگیاش تصمیماتی شخصی میگیرد که برخلاف اینکه گمان میکند این انتخاب و تصمیمش بر اساس آزادی کامل و سلیقه و ذائقه خودش است، کاملا یا تا حد زیادی تحت تأثیر هنجارهای نانوشته و سلیقههای اجتماعی برساخته به او تحمیل شده است. به عبارتی شاید و به احتمال نزدیک به یقین ممکن است اگر این تحمیل پردامنه و سوق دادن اجتماعی او را دربر نگرفته بود، تصمیمش چیز دیگری بود.
اتفاقاً یکی از نمونهها و مثالهای عینی که در برخی کتب و مقالات این اندیشمندان سیاسی به آن اشاره شده؛ مثال زنانی است که تصمیم به جراحی زیبایی میگیرند و خود را در معرض انواع و اقسام اعمال به اصطلاح زیبایی قرار میدهند. از نظر این اندیشمندان، این زنها به ظاهر با انتخاب و سلیقه و تصمیم آزادانه خود دست به چنین انتخابی زدهاند اما درواقع، این انتخاب نه از روی آزادی بلکه تحت تاثیر هنجارهای نانوشته زیبایی و دیده شدن و با همه هزینههای مادی، جسمی، خطرات و تبعاتش به آنها تحمیل شده است که به آن میپردازیم و باید دید
چه عواملی به این ماجرا دامن میزند. بحث برهنگی و پوشش نامتعارف در دنیا و تاثیرات این القائات بر انتخاب الگوهای پوششی نامناسب هم از این دسته است که در جای خود باید به آن پرداخت.
جدای از مسئله جهانی که در این نوشتار خیلی مورد توجه نیست، واقعیت آن است که در جامعه ما نیز چند سالی است که شاهد رشد محسوس و به عبارتی جهش گرایش به اعمال زیبایی غیرضروری و کاذب هستیم تا جایی که اکنون کارشناسان نسبت به تبعات این سیر صعودی هشدار میدهند.
چند هفته قبل بود که یک عضو هیئتمدیره جامعه جراحان ایران در خصوص افزایش تمایل به عملهای جراحی زیبایی اظهار داشت: «میل به عمل جراحی زیبایی در ایران افزایش قابلتوجهی داشته و جراحیهای زیبایی در همه زمینهها افزایش پیدا کرده است.»
وی با بیان اینکه «تمایل به عملهای جراحی زیبایی در مردان افزایش پیدا کرده و بیشتر مراجعهکنندگان برای عمل جراحی زیبایی بین سنین ۳۰ تا ۵۰ سالگی هستند»، هشدار داد: «در حال حاضر تمایل به عمل جراحی زیبایی در بین نوجوانان سنین ۱۴ تا ۱۸ سال که والدین خود را وادار به پذیرش این کار میکنند، در حال افزایش است... افزایش بیرویه عملهای جراحی زیبایی، افراط و یک مسئله عمدتاً فرهنگی است که راهحل آن نیز باید از طریق فرهنگ در نظر گرفته شود.»
هفته گذشته نیز رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با بیان اینکه «حوزه زیبایی مقام اول را در بحث قصور پزشکی دارد»، اعلام کرد: «شکایتها بهویژه در حوزه عمل زیبایی و خدمات زیبایی رو به افزایش است و برای رفع این مشکل لازم است سطح سواد مردم را در این حوزه بالا ببریم، چون میزان تقاضا برای خدمات زیبایی در کشور بیمارگونه است. بهترین راه مدیریت این موضوع افزایش آگاهی مردم است، اگر بتوانیم مردم را در مقابل تبلیغات اغواگرانهای که در فضای مجازی وجود دارد واکسینه کنیم، مؤثر است و همچنین باید آگاهی مردم را بالا ببریم که در بسیاری از حوزهها نیاز به خدمات زیبایی وجود ندارد.»
👇👇ادامه
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
در خصوص این رفتار عجیب و تمایل رو به گسترش انجام اعمال غیرضروری زیبایی در کشورمان باز هم نظرات و هشدارهای دیگری وجود دارد که به همین دو اظهارنظر بسنده میکنیم؛ اما با کمی تامل در همین دو اظهار نظر که طبیعتاً از روی اطلاع و مشاهده میدانی و رصد بیان شده است به چند نکته مهم میرسیم؛ از جمله افزایش بیرویه عملهای جراحی زیبایی و افزایش تمایل به اعمال زیبایی در مردان همپای زنان، کاهش خطرناک سن انجام جراحیهای زیبایی به سنین نوجوانی، غیرضروری و افراطی بودن بخش عمده این جراحیها، اینکه این رفتار افراطی یک مسئله عمدتاً فرهنگی است که راهحل آن نیز میتواند فرهنگی باشد، افزایش شکایتها از نتیجه جراحیهای زیبایی (که بخش عمده آن از نرسیدن به آن نتیجه مطلوب و رؤیایی مورد تصور است)، نیاز به بالا بردن سطح سواد و افزایش آگاهی مردم در این حوزه، بیمارگونه بودن میزان تقاضا برای خدمات زیبایی در کشور و آسیبپذیر بودن مردم در مقابل تبلیغات اغواگرانه فضای مجازی.
طبیعی است که آن هنجارهای نانوشته اما مؤثری که در ابتدا به آن اشاره و بیان شد که این توان و قدرت را دارند تا انسانها را به سمت تصمیماتی سوق دهند که یا برای آنها سودی ندارد یا باعث رنج و سختی آنها میشود، از سالهای گذشته تاکنون در جامعه ما نیز خودنمایی میکنند. باید دید که چطور میشود که در یک جامعه ارزشی تا این حد روی ملاکهای ظاهری و بهواقع غیرمنطقی زیبایی جسمی تاکید میشود که برخی افراد از دارا و ندار و سطوح مختلف درآمدی بخش زیادی از درآمد یا هزینه خانواده را صرف رسیدن یا نزدیک شدن به فلان الگوی زیبایی مینمایند و آخر کار هم به احتمال زیاد به آنچه فکر میکردند نمیرسند یا گرفتار شکایت و آسیبهای برخی سوداگران و فرصتطلبان کیسه دوخته میشوند؟
👇👇ادامه
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
چه اتفاقی افتاده است که اگر تا دیروز اعمال جراحی زیبایی
در بین برخی از زنان اهمیت داشت، اکنون بسیاری از مردان هم به این سمت گرایش پیدا کردهاند و در سطح محله و جامعه فراوان مردان و پسران جوان را میبینیم که در این چرخه گرفتار شدهاند؟ از آقا «نادر» که دنبال ترمیم گونه است؛ تا آقا «ناصر» که دنبال جراح خوب برای عمل زیبایی بینی است!
اینکه نوجوان ما به جای تمرکز روی درس و تعلیم و تربیت، دچار درگیری ذهنی کاذب و دغدغه زیبایی آن هم از طریق اعمال جراحی باشد، برای آینده کشور خسارت نیست؟ نباید شک کرد که کسانی به هر بهانهای دنبال این شکستن تمرکز هستند؟
وقتی صحبت از بیمارگونه شدن گرایش به یک رفتار افراطی و غیرضروری و لزوم بالا بردن آگاهی جامعه در این خصوص و فرهنگی بودن زمینه گرایش و راهکار مقابله با آن و رفتارهای مشابه صحبت میشود، یک وظیفه سنگین روی دوش همه دستگاه فرهنگی، تبلیغی، آموزشی و پرورشی، رسانهها و... گذاشته میشود که باید دید تا چه حد متوجه آن یا دغدغهمند به آن هستند؟
متاسفانه در سالهای اخیر، گذشته از اثرات منفی فضای مجازی (چند سال قبل روزنامه انگلیسی دیلیمیل، نتایج یک بررسی محققان دانشگاه جانز هاپکینز را منتشر کرد که بر اساس آن، شبکههای اجتماعی یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در رشد جراحیهای زیبایی هستند) و انبوه شبکههای ماهوارهای که دنبال اثرگذاری فرهنگی و ارائه الگوی مورد نظر خود از سبک زندگی هستند، در داخل کشور دستگاهها و نهادهای فرهنگی مسئول علاوهبر اینکه آنطور که باید نتوانستهاند به وظیفه خود در نشان دادن الگوی درست و سبک زندگی صحیح مبتنی بر فرهنگ غنی ایرانی - اسلامی به نسل نوجوان و جوان و عموم مردم موفق باشند، گاه خود مروج سبک و الگوهای نامأنوس و مخربی میشوند که یکی از نتایج آن چیزی جز همین گرایش افراطی و به قول رئیس سازمان نظام پزشکی، «بیمارگونه» به جراحیهای زیبایی نیست.
از سینمایی که برخلاف سالهای گذشته که هنر و توانایی هنری، مقدم بود، در بسیاری موارد چهره و رنگ چشم و میزان اعمال زیبایی هنرپیشه باعث سپردن نقشها و برجستهتر کردن او میشود تا صدا و سیمایی که به جای توجه عمیق به مسئولیت مهم خود در ترویج سبک زندگی ایرانی - اسلامی و تأکید بر ارزشهای انسانی و مثلاً تبیین ملاکهای اصلی و منطقی ازدواج؛ ساعتها در هر روز ملاک مناسب بودن یک مرد گزینه ازدواج را نداشتن چروک صورت جار میزند! و در بسیاری از فیلمها و سریالها و اجراها؛ با تبعیت از همان راه اشتباهِ سینما در توجه به چهره افراد و دامن زدن به رقابت جراحی زیبایی برای ماندگاری در قاب رسانه طی طریق میکند، به وظیفه فرهنگی خود عمل کردهاند؟
نمیتوان پذیرفت که این حجم از سرگرم کردن وسواسگونه و آسیبرسان به اعتماد به نفس زنان و دختران و پسران و مردان این جامعه به جراحیهای زیبایی اتفاقی و... بدون پشتوانه و بدون صرف هزینههای فراوان از سوی کسانی باشد که نهتنها خیرخواه ما نیستند بلکه میخواهند این سرمایههای عظیم اجتماعی و جوانان ارزشمندی که میتوانند هر کدام باعث شکوفایی و رشد کشور شوند دچار درجازدن و حاشیههای کمارزش شوند.
طبیعتاً بیان هشدار در خصوص گسترش خطرناک این رفتار افراطی مخالفت با زیبایی و آراستگی نیست؛ چرا که هم فرهنگ ایرانی و هم آموزههای اسلامی خود مروج زیبایی منطقی، در چارچوب و سفارشدهنده به آراستگی باطنی و ظاهری هستند، سخن و مقصود، دامی است که باید هم مردم و هم متولیان فرهنگی و اجتماعی مراقب آن باشند.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
رهبر معظم انقلاب:
بعضی از دورهها، دورههای کمکاری دولتها بوده است؛ دهه ۹۰ دهه پیشرفت خوبی برای ما نبود.
بخش خصوصی ما قادر است کشور را به آنچه مطلوب ما در برنامه پنج ساله هفتم که همان رشد هشت درصد است، برساند.
اختلافات میان بخش دولتی و بخش خصوصی را رئیس محترم جمهور با مشورت هیات دولت حل کند.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
رئیس #هتل_بیمارستان_گاندی گفته باید نظام هزینه ساخت مجدد بیمارستان رو کمک کنه!
آقای دکتر بنیاسد! شما که منتظر براندازی نظام بودین عزیز دلم! اجازه بدین برفهای بهمن که آب شد و نظام سقوط کرد، از شاهنشاه درخواست کمک کنید!
نظام به جای کمک به ساخت هتل براندازان، خودش بیمارستان دولتی میسازه برا ملت!
سال قبل چقدر شما و پرسنل و پزشکانتون هشتگ و اقدام علیه نظام کردین؟! نه! شما دوست ندارید مزدور و جیره خور رژیم اسلامی بشید به قول خودتون!
شماره کارت بدین، براندازها و شاهزاده و جنیفر لوپز و آنجلینا جولی و ترامپ و مکرون پول بریزند براتون!
دولت هم زمین دارد، هم بودجه! و هم خیّرانی هستند که دنبال ساخت بیمارستانهای عامالمنفعه برای قشر ضعیف جامعه باشند نه مولتی میلیاردرهای ......
@mr_nofoozi
18.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"چرا نمیری غزه؟
چرا نمیری یمن؟"
عالی بود👏👏👏👏
#نشر_حداکثری🌱
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدیر شبکه منوتو رسما به گدایی افتاد؛ مردم به ما کمک کنند و ۲ تا ۳ پوند به ما بدهند و ما را شریک خود کنند‼️
✔️آرزوی به گور رفته کیوان عباسی، مدیر شبکه بهایی منوتو:
خیلی دوست داشتم روی کودکان ایران کار کنم؛ دوست ندارم آنها با فرهنگ شهادت و قهرمانهای [امام] خمینی بزرگ شوند!
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 هشدار معاون وقت رئیسی: بهتر است روحانی و وزرایش سکوت کنند
🔸روایت جدید میرکاظمی از فاجعهای که روحانی تحویل رئیسی داد
مردم نجیب بدانند مسبب این همه گرانی و تورم از کجا سرچشمه میخورد و چرا باید رد صلاحیت و دادگاهی شود .
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
برو بابا...! (گفت و شنود)
گفت: چی شده که قیمت دلار افزایش پیدا کرده؟! مگر چه اتفاقی افتاده؟! اصلاً کدام کانون و مرکزی قیمت دلار را تعیین میکند؟!
گفتم: ای عوام! کشور متعلق به مردم ایران است ولی قیمت دلار را چند کانال تلگرامی از خارج کشور و چند کانال وابسته به همان خارجیها در داخل کشور تعیین میکنند!
گفت: یعنی اسب مال خودمان است ولی دیگران سوارش میشوند و ما باید دنبال آنها بدویم؟! بالاخره باید اتفاق و حادثهای پیش آمده باشد که افزایش قیمت دلار را به دنبال داشته باشد!
گفتم: اتفاق و رخداد را نیز همان کانالهای مجازی جعل و منتشر میکنند! همین دیروز این کانالها قیمت دلار را ۲ هزار تومان افزایش داده و درباره علت آن نوشتهاند «حمله ایران به مواضع آمریکا در مرز اردن»! و نوشته «پنتاگون به مردم عادی تهران اخطار تخلیه داده است»! و در داخل نیز همپالگیهای آنها قیمت دلار را افزایش دادهاند!
گفت: مراکز اطلاعاتی و سازمانهای مربوطه چه میکنند؟! و در مقابل حمله تروریستهای اقتصادی به معیشت و زندگی مردم چه پاسخی دارند؟!
گفتم: یارو میگفت پشت یک کامیون نوشته بود «GO WITH WITH»!
از رفیقم پرسیدم معنی این جمله چیه؟! گفت؛ GO یعنی «برو»، WITH هم یعنی «با» ترجمه میشه؛«GO WITH WITH»
برو بابا...!
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
📦 #خبر | دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی با رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار حدود هزار نفر از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان با اشاره به ظرفیت و توان کاملاً موثر بخش خصوصی برای تحقق اهداف کلان اقتصادی، «حمایت دولت، بهویژه رفع موانع فضای کسب و کار» و «مسئولیتپذیری بخش خصوصی» را دو ضرورت مهم و زمینهساز بهبود اوضاع و پیشرفت چشمگیر کشور برشمردند.
🔹حضرت آیتالله خامنهای پس از شنیدن سخنان ۱۲ نفر از فعالان عرصههای تولید، پیگیری جدی دولت برای خواستههای مطرح شده از جمله تشکیل مجموعههای صنعتی چند وجهی، تأمین مالی شرکتهای متوسط و کوچک و موضوع آبیاری نوین را خواستار شدند.
🔹ایشان نمایشگاهی را که دیروز بازدید کردند، بسیار شوقآور و برجسته خواندند و گفتند: متأسفیم که این پیشرفتها برای مردم توضیح داده نشده و اکثر افراد ملت از اینگونه تلاشها و توفیقات و ابتکارات که جزو نعمتهای الهی است، بیخبرند.
رهبر انقلاب نمایشگاه دیروز و جلسه امروز را نشاندهنده این حقیقت پرمعنا و روشن دانستند که بنگاههای بزرگ تولیدیِ بخش خصوصی، در سالهای متوالی رشد چشمگیری یافتهاند که این واقعیت نشاندهنده وجود یک بخش خصوصی توانا و قدرتمند است...
——————-