تو روزگاری که چیزای منفی بیشتر دیده میشن، بیایم قشنگی ها رو بیشتر نشر بدیم :)
ـــــــــــــــــــــــ
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 مدیر رادیو اسرائیل: در قاموس گروههایی مثل حماس و ایران واژه شکست وجود ندارد؛ آنها همیشه پیروزند!
🍃🌹🍃
#فلسطین | #طوفانالاقصی
ـــــــــــــــــــــــ
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اوکراین هواپیمای حامل اسرای خود در روسیه را سرنگون کرد
🔹صبح امروز یک هواپیمای نظامی ارتش روسیه در بلگورود در غرب روسیه با ۶۵ سرنشین سقوط کرد که منابع اوکراینی مدعی شدند این هواپیما توسط پدافند اوکراین سرنگون شده.
🔹وزارت دفاع روسیه اعلام کرده سرنشینان این هواپیما اسرای اوکراینی بودند که برای مبادله منتقل میشدند.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴 اشدود، خان یونس، عدن؛ شب تاریخی در ۱۰۹ روز جنگ...
🔹جنگ غزه پس از ۱۰۹ روز، رو به پیچیدگی بیشتر گذاشته؛ چنان که دیشب، یکی از دردناک ترین شب ها، برای اسرائیل و آمریکا بود.
🔸در حالی که پیش از این، مقاومت یمن، بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی را به تعطیلی کشانده بود، مقاومت عراق به وعده خود عمل کرد و در عملیاتی کم سابقه، بندر راهبردی اشدود را در غرب (سواحل مدیترانه)، هدف حملات پهپادی قرار داد...
➕ "اِشدود" در ۷۰ کیلومتری قدس، با ۲۰۰٬۰۰۰ نفر جمعیت، یکی از مهمترین مراکز تجاری اسرائیل است و بیش از ۶۰٪ واردات از طریق این بزرگترین بندر اسرائیل انجام میشود. حمله به ایلات، اشدود و حیفا، فلج کردن اقتصاد رژیم صهیونیستی است.
🔹در همین حال، ارتش صهیونیستی در غزه، شبانه روز پر تلفاتی را پشت سر گذاشت؛ آن قدر سنگین که سخنگوی ارتش بر خلاف سیاست همیشگی سانسور ناچار شده از کشته شدن ۲۱ نظامی در مرکز نوار غزه خبر دهدُ در حالی که قطعا چند برابر است...
➕ این تلفات در انفجار سه ساختمان و آوار شدن آنها بر سر گلهّ ای از نیروها و افسران صهیونیست در خانیونس به دست آمد. شماری هم زیر آوار ساختمانی مفقود شده اند که قبلا از سوی مقاومت بمبگذاری شده بود و پس از ورود صهیونیست ها به تله منفجر شد. ظاهرا آر \ی جی و موشک های ضد زره هم شلیک شده است.
🔸همزمان، خبر دیگری منتشر شد، مبنی بر این که آمریکا و انگلیس برای پنجمین بار (با حمایت لفظی استرالیا، کانادا، هلند و بحرین) به ۸ پایگاه از جمله الدیلمی در شمال صنعا و مناطقی در جنوب پایتخت یمن حمله کردند..
🔹این حمله، واکنشی از سر استیصال به شاهکار جدید مقاومت یمن بود که کشتی باری نظامی آمریکایی به نام "اوشن گاز" را هنگام حرکت به سمت شرق خلیج عدن، هدف هدف قرار داد..
➕ این حمله تحقیر آمیز، با تحلیل خواندنی "ناوال نیوز" (رسانه اروپایی فعال در زمینه "رویدادهای دریایی") همراه شده که دیروز نوشت:
یمنی ها تا کنون خویشتنداری کرده اند، اما اگر اراده کنند، می توانند کشتی های تجاری و نظامی غرب را غرق کنند!
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
ژنرال سابق و نماینده مجلس روسیه: اگر دامنه جنگ گسترش یابد اول لندن را میزنیم
🔹آندری گورولیوف، ژنرال بازنشسته که در حال حاضر نماینده پارلمان روسیه است، میگوید که این کشور برای یک جنگ بزرگ و عظیم آماده می شود.
🔹گورولیوف در خصوص اهداف پوتین در صورت شکلگیری یک درگیری جهانی گفت: «نخستین قدم منطقی غیرفعال کردن سیستم ماهواره ای دشمن خواهد بود.»
🔹او افزود: «ما قطعا این جنگ را با حمله به پاریس، ورشو و یا برلین شروع نخواهیم کرد بلکه نخستین حمله به لندن خواهد بود. بسیار واضح است که تهدیدی که بر جهان سنگینی می کند از جانب آنگلوساکسونها میآید.»/ یورونیوز
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
⭕️دستور اژهای برای برخورد با عناصر وابسته به خارج
رئیس قوه قضائیه:
🔹همه مسائل با موعظه حل نمیشوند و باید با تیغ عدالت به سراغ افرادی رفت که به صورت سازمانیافته و با وابستگی به خارج، قصد دارند در مقابل ارزشهای مردم و امنیت روانی و فیزیکی آنها بایستند.
🔹کلیه دادستانها در سراسر کشور باید به لحاظ جنبه عمومی، به این مقوله ورود جدی داشته باشند و با کمک نیروهای امنیتی و انتظامی، عناصر سازمانیافته و وابسته به خارج را که مرتکب ناهنجاری میشوند، شناسایی و بدون اغماض و در چارچوب قانون محاکمه و مجازات کنند.
حال باید دید که برخورد دادستان ها در سراسر کشور چگونه خواهد بود!!
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
هدایت شده از تحلیل خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خائنین به جهان اسلام و فلسطین را بشناسید
⏪ مسیر کمک رسانی کشورهای مزدور عربی به اسرائیل
🔸 سعودی، اردن، امارات متحده عربی و بحرین به شکستن محاصره اعمال شده بر کشتی هایی که از طریق دریای سرخ به سمت اسرائیل حرکت می کنند، کمک می کنند.
🔸 کشتی ها محموله های خود را در دبی و بحرین تخلیه می کنند، سپس کامیون های عربی آن را به گذرگاه اسرائیل منتقل می کنند.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقایسه کارت ملی در ایران و سوئیس😂
یادتونه چقدر در موضوع کارت ملی، ایران رو مسخره کردن؟
حالا ببین ایرانی ساکن سوئیس چی میگه
.
انتشار با شما❤️
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
هدایت شده از تحلیل خبر
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت امارات مجازی
با امارات در واقعیت
حاکم دبی: همه مردم شماره من رو دارن و اگه مشکلی باشه به خودم میگن😂
.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه ها در مورد ژاپن دروغ میگن
میگه مردم ژاپن تو خونه های ۱۸ متری زندگی میکنن😯
این نکات رو هیچ رسانه ای بهتون نخواهد گفت
.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
هدایت شده از تحلیل خبر
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا همیشه در خاورمیانه جنگه؟
چرا کشور های غربی با ایران مشکل دارن؟
جواب رو در این کلیپ ببینید👌
چون این منطقه قلب جهان و تمام منابع و انرژی جهان، اینجاست
.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
از سوءمدیریت در دولت روحانی تا تحریف رویکرد سازنده دولت رئیسی
برخی رسانههای جریان اصلاحات با تقطیع اصل سخنان وزیر نیرو سعیکردند کمکاری دولت قبل در تولید برق را پنهان کنند و حال آن که اظهارات وزیر، بیشتر بر برنامهریزی وزارتخانه برای آینده تاکید دارد.
اصلاحطلبان برای اینکه بتوانند خود را در سپهر سیاسی کشور بازیابی کنند نیاز به دو موضوع دارند. یک فراموشی مردم و دومی عملکرد دولت فعلی، که دولت سیزدهم نشان داده که بسیاری از مشکلاتی که از دوران دولتداری این جریان گذشته را نیز کمکم در حال رفع کردن است. جریان اصلاحطلبان، تخریب دولت رئیسی را هر روزه در دستورکار رسانهای خود قرار داده و از هر موقعیتی حتی شرایط جوی و آب و هوائی کشور نیز استفاده میکند.
به گزارش جهاننیوز، اخیرا وزیر نیرو درباره کمبود بارشهای جوی هشداری مدیریتی داد که دو قسمت داشت. محرابیان گفت: «تابستان سختی را در پیش داریم اما میتوانیم از آن بدون خاموشی عبور کنیم به شرط آنکه این برنامهها را رعایت کنیم.» اما برخی رسانههای جریان اصلاحات از جمله روزنامه سازندگی (تیتر: تابستان سخت در راه است) با تقطیع سخنان وزیر تنها بخش اول را بزرگنمایی کردند؛ این در حالی است که محرابیان، بیشتر به برنامهریزی این وزارتخانه برای آینده تاکید کرده بود اما اصلاحطلبان آن را وارونهنمایی کردهاند.
نگاهی به اقدامات دولت خصوصا وزارت نیرو در بخش مدیریت برق که وابسته به موضوع خشکسالی و آب پشت سدهاست، به خوبی نشان میدهد در این حوزه مدیریت قابل قبولی صورت گرفته است. این در حالی است که اگر این مدیریت انجام نمیشد عواقب بیش از یکدهه بیتوجهی به سرمایهگذاری در صنعت برق گریبان بسیاری از مردم را میگرفت؛ چه اینکه مردم خاموشیهای تابستانهای دولتهای روحانی را فراموش نمیکنند.
به گفته کارشناسان صنعت برق، سرمایهگذاری اندک در صنعت برق در طول یکدهه اخیر موجب ناترازی تولید نسبت به مصرف شده و مردم به یاد دارند که موضوع خاموشیهای عجیب و غریب از دولت روحانی آغاز شد. درواقع فراموشی در سرمایهگذاری در صنعت برق باعث خاموشی تابستانی شد.
سال گذشته و سال جاری روند مدیریت خاموشیها بهتر و بهتر شد. در سال 1401، 100 برنامه عملیاتی شامل 38 برنامه مربوط به تولید برق و واحدهای نیروگاهی، 31 برنامه مدیریت مصرف و تقاضای مؤثر، 16 برنامه برای آمادگی مطلوب شبکه برق و 15 برنامه برای مدیریت هماهنگی با استانها اجرائی شد.
در سال جاری نیز وزارت نیرو 140 برنامه را تدوین و اجرا کرد. درواقع در دو سال گذشته حدود ۷هزار و ۷۴۵ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شده که شامل ۵هزار و ۷۸۴ مگاوات نیروگاه حرارتی، یکهزار و ۴۰۰ مگاوات افزایش ظرفیت با ارتقای راندمان نیروگاههای قبلی، ۲۰۳ مگاوات نیروگاههای تجدیدپذیر و ۳۵۸ مگاوات نیروگاههای تولید پراکنده میشود.
دولت سیزدهم سعی میکند با برنامهریزی لازم نهتنها تهدیدها را مرتفع سازد بلکه فرصتهای مهمی را برای کشور بهوجود بیاورد. موضوعی که در دولت روحانی نهتنها عزم و ارادهای چندانی برای آن دیده نمیشد بلکه آنقدر مشکلات در طول هشت سال روی هم انباشته شد تا مشکلات به مرز بحران برسد. طبق آمارها، در سال اول دولت هاشمی ظرفیت شبکه نیروگاهی کشور ۱۴هزار و ۴۴۲ مگاوات بوده که این میزان بعد از ۸ سال و در زمان تحویل دولت به ۲۲هزار و ۴۲۰ مگاوات رسیده، در دولت خاتمی این ظرفیت در سال اول ۲۳هزار و ۲۵۷ مگاوات بوده که در زمان تحویل دولت به ۳۷هزار
و ۳۰۰ مگاوات رسیده، در دولت احمدینژاد در سال اول ظرفیت شبکه نیروگاهی ۴۱هزار و ۳۲ مگاوات بوده که در زمان تحویل دولت به ۶۸هزار و ۹۴۱ مگاوات رسیده بود اما دولت روحانی با رشد اندک، ظرفیت تولید برق را در هشت سال به ۸۵هزار مگاوات رساند.
نکته اساسی اینجاست که دولت سیزدهم برنامههای خود را مردممحور تدوین میکند و خصوصا مشکلاتی مثل خاموشیها را با برنامهریزی که مشارکت مردمی در آن برجسته بود، مدیریت کرد. بر همین اساس مردم از برنامهریزیهای دولت برای بالا بردن ظرفیت تولید برق بیخبر نیستند. اما در دولت روحانی بیشتر دولتمردان با فاصله گرفتن از مردم و حرفدرمانی سعی کردند مشکلات را با پنهانکاری دور بزنند و همین امر باعث شد مشکلات نهتنها مرتفع نشود بلکه در لایههای مختلف مدیریتی مثل یک ویروس منتشر شود. اینکه یک روزنامه از سخنان دولتمردان سعی میکند به اصطلاح بازیهای عامیانه بُل بگیرد و درواقع نقطه ضعفی بسازد که از آن سوءاستفاده کند، قطعا برنامه همیشگی این جریان است اما باید به حقایقی مهم اشاره کرد که همین کمکاریها میراثی است که به گردن دولت سیزدهم افتاده و این دولت سعی دارد با تلاش بیوقفه و با توجه به تهدیدات آن را رفع کند.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad