✅ پاسخ زیبا کلام اصلاحات را سوزانده؛ از دیروز آب یخ و پماد سوختگی هم جواب نمیده🤪😂
👈اصلاح طلبان با دو میلیون رای بزرگترین بازنده انتخابات بودند/ 👈مردم پیروز شدند
👤 صادق زیباکلام، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران:
🔹قبولی 50 درصدی رأیدهندگان با وجود چهار میلیون آرای باطله، هر معنایی که بدهد، معنای پیروزی براندازان را نمیتوان از آن استخراج کرد.
🔹اگرچه ردصلاحیتها در همه انتخابات صورت میگیرد. اما
🔹دومین و بزرگترین بازنده انتخابات ۲۸خرداد اصلاحطلبان بودند.
رهبری اصلاحات اگرچه با تأخیر، اما تمامقد به حمایت از آقای همتی برخاست. یکی پس از دیگری چهرههای اصلاحطلب [...] مردم را به شرکت در انتخابات و رأی به آقای همتی دعوت کردند.
🔹دو ونیم میلیون رأی برای آقای همتی در حقیقت تیر خلاصی به شقیقه اصلاحطلبان بعد از ۲۴ سال حیات سیاسیشان بود. در بدبینانهترین حالت دستکم 10 میلیون و در خوشبینانهترین حالت حتی رفتن به دور دوم را اصلاحطلبان برای نامزدشان پیشبینی کرده بودند؛ اما شکست آنان بهمراتب سنگینتر از دیگران بود.
🔹 در نهایت مردم پیروز این انتخابات بودند؛ چه کسانی که رأی دادند و نامزد خود را بر صدر نشاندند و چه کسانی که رأی ندادند تا انتقاد خود را به گوش مسئولان برسانند./ شرق
#انتخابات_اصلاحات
@BasiratAfzaeiMostanad
تحلیل خبر
✅ پاسخ زیبا کلام اصلاحات را سوزانده؛ از دیروز آب یخ و پماد سوختگی هم جواب نمیده🤪😂 👈اصلاح طلبان با د
🔷در تایید سخن زیبا کلام برای باخت اصلاحات باید گفت:
✅ آقای کارگردان! اصلاحطلبان به شومن بازیشان باختند
کارگردان فیلم تبلیغاتی آقای روحانی در سال 92، درباره نتیجه انتخابات نوشت: «اصلاحطلبان به شیشههایِ دودیِ خودروهایشان، و به خانههایِ شمالِ شهریشان که نمایی برای دیدنِ باقیِ مردم نداشت، باختند.
حسین دهباشی میافزاید: اصلاحطلبان خبر از کهنه و ضدتبلیغ شدنِ حصر کروبی و خنده ظریف و قد خمیده نبوی و تکرار خاتمی و دعوت کرباسچی نداشتند. اصلاحطلبان، همّتی را هم بدبخت کردند. با حمایتشان از او، همه نفرتی که مردم از جهانگیری و لاریجانی و روحانی داشتند، بر سرش هوار کردند. اصلاحطلبان، موسوی را هم ضایع کردند. نشان دادند میرحسین مطلوب برایشان، میرحسین محصور و مظلوم و لال است.... اصلاحطلبان به آرای باطله هم باختند. بد هم باختند!».
دهباشی چند سال قبلا اعتراف کرده بود: متنهای سخنرانی روحانی را در سال ۹۲ من نوشتم. ۲۷- ۲۸ جمله طراحی شده بود که قرار بود او بگوید. مثلاً «هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم». در گفتوگوی شبکه دو بنا این بود که هرچه مجری میگوید، رها کنیم و به تلویزیون حمله کنیم. روزبهروز با سیطره رسانهها، آدمهایی انتخاب میشوند که به شومن و بازیگر نزدیکترند تا سیاستمدار.
از روحانی خواستم در فیلم بگوید: «من سالهاست وقتی بین منزل و اداره تردّد میکنم و مردم را میبینم و چهرهها را مطالعه میکنم، میبینم چقدر گرفته و عبوس است و خنده در چهرهها نیست».
در همین حال سایت عصر ایران از سایتهای اصلاحطلب، در یادداشتی نوشت: اصلاحطلبان باید شکست خود را بپذیرند. درست است که اگر در جریان «صلاحیت»ها، دست اصلاحطلبان بازتر بود، حتی ممکن بود نتیجه دیگری رقم بخورد ولی میزان نفوذ یک جریان سیاسی وقتی معلوم میشود که مردم با اعتماد به آن، به گزینه معرفی شدهاش (اعم از معرفی تصریحی یا تلویحی) رأی دهد و الا شرطبندی روی اسب برنده که افتخاری ندارد.
اصلاحطلبان باید علل شکست خود را نیز بررسی کنند. منحصر کردن علت تامه ناکامیها به مسائلی مانند ردصلاحیتها (که در جای خود مهم است)، خودفریبی است. آنها باید بپذیرند که محبوبیت و مقبولیت گذشته را ندارند و اکثر مردم، جریان اصلاحات را نه روندی برای اصلاح امور، که تلاشی برای کسب قدرت میدانند. اصلاحطلبان بهتر است سالهای دور از قدرت را فرصت شمارند و به عیبیابی و بازسازی خود بپردازند و الا بیهیچ تعارفی انتخابات ۱۴۰۰ را باید مجلس ختم اصلاحات نیز دانست
#اصلاحات_انتخابات
https://t.me/BasiratAfzaeiMostanad
.
ناگفتنی!
🔹خبر مهم انتخابات این است:
♦️مدیریت اشرافی در حال پایان، و دولت خدمتگزار، در حال تشکیل است؛
🔹وابستگان ائتلاف سبز و بنفش، خیلی تقلا کردند تا مانع شوند، اما شکست سهمگینی را متحمل شدند.
♦️همچنان در شوک ۱۸ میلیون رای رئیسی هستند که شش برابر رای ائتلاف آنهاست.
🔹سوگواری شان به همین خاطر است. اما هر سوز و دردی که گفتنی نیست!
♦️برای مشارکتی اشک -تمساح- می ریزند که خود به آن آسیب زدند.
🔹 آشکار است دردشان جای دیگری است؛ ناگفتنی!
#انتخابات۱۴۰۰
✍ محمد ایمانی
@BasiratAfzaeiMostanad
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیرآبادی فراهانی: دولت با سوءمدیریتش حدود ۸ درصد به مشارکت لطمه زد
عضو هیئت رییسه مجلس: قطعی اینترنت را از همراه اول پیگیری کردیم و گفتند مشکل از سمت آنها نبوده است.
دیروز سرور از وزارت کشور قطع شده بود و وزیر باید به مجلس پاسخگو باشد.دولت ۵ تا ۸ درصد به مشارکت لطمه زد.
#انتخابات_مشارکت
@BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری یکی از هموطنان ساکن کانادا که پس از دو روز طی مسافت و سختی و هزینه کردن میخواسته در امریکا رای بده ولی نتوانسته وارد این کشور بشه
دولت کانادا که مدعی حقوق بشر و دموکراسیه مانع حضور صندوقهای رای ایران در این کشور شد و ما ایرانیان اینو هیچوقت نباید فراموش بکنیم.
💬 هاون مدیا
@BasiratAfzaeiMostanad
میراث دولت روحانی برای رئیسی»
نقدینگی ۳۶۰۰ هزار میلیاردی و تورم ۵۲ درصدی، مصیبت بزرگ دولت سیزدهم
درحالی کمتر از ۴۵ روز تا پایان کار دولتِ روحانی و تحویل دولت به رئیسی باقی نمانده که به اذعان بانک مرکزی تنها در اردیبهشت ماه پایه پولی ۶ درصد رشد داشته است! این یعنی دولت روحانی اقتصاد را با نقدینگی و تورم نجومی تحویل رئیسی خواهد داد.
نباید از وضعیت شاخص های اقتصادی و دستاوردهای دولت روحانی در 8 سال گذشته و تأثیر آن بر سیاست های اقتصادی آتی غافل شد.
به باور کارشناسان اقتصادی، "میراثی که آقای روحانی برای آقای رئیسی برجا میگذارد بسیار سخت است و این سختی عمیقاً تحت تاثیر دو اشتباه فردی مهم آقای روحانی ارز 4200 تومانی و تصمیم بنزینی است. "
با این حال اما نمی توان براحتی از کنار تورم و نقدینگی نجومی، افت چشم گیر ارزش پول ملی، گرانیهای بی سابقه کالاها و خدمات و ... در دولت آقای روحانی عبور کرد. و ضروری است که تیم اقتصادی آقای رئیسی با برنامه ریزی دقیق گامی برای مهار غول تورم و نقدینگی بردارد تا از فشارهای اقتصادی بر مردم نیز کاسته شود.
همزمان با اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری و نزدیک شدن به روزهای پایانی دولتِ روحانی، بانک مرکزی تازه ترین گزارش از تحولات اقتصاد کلان را منتشر و اعلام کرد که رشد نقطه به نقطه نقدینگی در اردیبهشت ماه، 38.8 درصد شده است.
بنابراین حجم نقدینگی در اردیبهشت ماه سال جاری به 3 هزار و 601 هزار میلیارد تومان رسیده است، همچنین رشد ماهانه این متغیر تورم ساز در اردیبهشت 3.2 درصد اعلام شده که معادل افزایشی به ارزش 112 هزار میلیارد تومان است.
نکته مهم اما در این گزارش، رشد 6 درصدی پایه پولی آنهم فقط در یک ماه است؛ پایه پولی در پایان اردیبهشت با 6 درصد افزایش نسبت به فروردین، به حجم بالغ بر 489 هزار میلیارد تومان رسیده است. به دیگر بیان در ماه مذکور بالغ بر 28 هزار میلیارد تومان پول توسط بانک مرکزی چاپ شده است.رشد نقطه به نقطه این متغیر پولی در اردیبهشت ماه نیز حدود 30.6 درصد اعلام شده است. این رشد ماهانه در 14 ماه گذشته بی سابقه بوده است!
بانک مرکزی در توجیه افزایش چشمگیر پایه پولی در اردیبهشت ماه اعلام کرده که این افزایش ناشی از افزایش سقف حساب تنخواه گردان خزانه بر اساس قانون بودجه سال 1400 بوده است.
با احتساب وضعیت رشد نقدینگی در ماه های گذشته و در خوش بینانه ترین حالت اگر فرض کنیم نقدینگی در 6 ماهه اول امسال حدود 15 درصد رشد کند، نقدینگی در طول 8 ساله دولت روحانی به 3 هزار و 993 هزار و 103 میلیارد تومان میرسد که این آمار بیانگر افزایش حدودی 6.8 درصدی حجم نقدینگی در مقایسه با ابتدای روی کار آمدن دولت روحانی در شهریور 92 (نقدینگی 587 هزار و 296 میلیارد تومانی) است.
، حجم نقدینگی در پایان سال 91 برابر 460 هزار میلیارد تومان بوده است ولی به لطف سیاستهای اقتصادی دولت روحانی، نقدینگی در پایان اردیبهشت ماه سال 1400 به 3 هزار و 601 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
حجم نقدینگی در دولت احمدینژاد از 68 هزار میلیارد تومان در پایان سال 83 به 460 هزار میلیارد تومان در پایان سال 91 رسید و رشد 570درصدی را تجربه کرد و در دولت خاتمی هم حجم نقدینگی از 11655 میلیارد تومان در پایان سال 75 به 68 هزار میلیارد تومان در پایان سال 83 رسید که رشد 486درصدی را نشان میدهد.
جالب است که حجم نقدینگی در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی هم تقریباً بهاندازه دولت حسن روحانی افزیش یافته است با فاصله بسیار ناچیز. نقدینگی 1568 میلیارد تومانی در پایان سال 67 به 11655 میلیارد تومان در پایان سال 75 رسید که رشد 643.3 درصد داشته است.
در دوران جنگ هم نقدینگی کمترین رشد را داشته و از 450 میلیارد تومان در پایان سال 59 به 1568 میلیارد تومان در سال 67 رشد که از رشد 248درصدی خبر میدهد.
یکی از مهمترین عوامل ایجاد تورم ساختاری در اقتصاد ایران که به کاهش قدرت خرید مردم و فقر معیشتی منجر شده است، افزایش بیضابطه نقدینگی است که بهدلیل عدم هدایت آن بهسمت تولید، از بازارهای سفتهبازی سر در میآورد و منجر به رشد سطح عمومی قیمتها میشود.
نرخ تورم در سالهای اخیر به ارقام بسیار بالا رسیده و حتی رکورد 75 ساله را هم شکسته است با این حال اما دولت روحانی دلیل افزایش چشم گیر تورم را تحریم و محدودیتهای ارزی اعلام می کند؛ آنهم درحالی که آمارها بیانگر تورم 52 درصدی در ماه های نخست سال 1400 است!
بنابراین میراثی که در حوزه پولی از روحانی به رئیسی می رسد، تورم بیش از 52 درصدی، نقدینگی بیش از 3600 هزار میلیاردی و پایه پولی هزار میلیاردی است؛ البته این آمار فعلاً برای دوماه نخست سال 1400 است و باید دید که متغییرهای پولی تا پایان دولت روحانی چه رکوردهایی را به ثبت خواهند رساند./تسنیم
#خسارت_روحانی
@BasiratAfzaeiMostanad
انتخابات حماسه بود
خام خونآشامان نشوید
انتخابات 28 خرداد از جهات مختلف، حائز اهمیت است و نباید اجازه داد سارقان حرفهای سیاست و رسانه، «حقیقتربایی» کنند. سارقان حرفهای، سوژه را سرگرم میکنند، یا شوک به او میدهند، و هنگامی که گیج شد، سرمایهاش را میربایند. «مردمربایی» یا «ربودن افکار عمومی»، کار روتین کلاهبرداران سیاست است. چنانکه روایت انتخابات را از پله دوم، بلکه چهارم و پنجم انجام میدهند!
گفتنی درباره انتخابات، بسیار است و در این مجال، تنها به چند مورد اشاره میشود:
1- آمریکا، انگلیس و اسرائیل، به واسطه انتخاب آقای رئیسی و پیشبینی روی کار آمدن دولتی باانگیزه و انقلابی، ضربه کمنظیری از ملت ایران خوردهاند. اما پادوهای آنها پس از ناکامی در مأموریت اول، اکنون تقلا میکنند حقیقت پیروزی بزرگ ملت ایران و شکست سهمگین دشمنان او را تحریف کنند. حتما میزان مشارکت و تحلیل علل نوسان آن مهم است و باید آسیبشناسی شود. اما مهمترین اتفاق انتخابات، شکست اردوگاه دروغی است که به مدت چند ماه، در حال اجرای سنگینترین عملیات روانی برای تمدید «مدیریت منفعل نسبت به غرب» و ممانعت از انتخاب رئیسجمهور انقلابی بود. انتخابات 28 خرداد، روز عزای بزرگ آمریکا و انگلیس و اسرائیل (و ارتجاع سعودی) است که برای جبران سرشکستگیهایشان در منطقه، روی انتخابات ایران سرمایهگذاری وسیعی کرده بودند. هزاران وطن فروش در داخل و خارج هم در این میان، عارشان نبوده که با خیانت به مردم خود، کاسبی کنند.
2- بخشی از این سامانه سیاسی و رسانهای آلوده، همان است که «اکبر- گ» (از عناصر فراری مدعی اصلاح طلبی)، اواخر اسفند 98 درباره یک قلم خیانت شان نوشت:
«ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشتافکنی پیرامون شیوع کرونا در ایران است تا با فروپاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولتهای راست افراطی هستیم. تلویزیون مال بنسلمان است و «منبع معتبر» هم کسی جز خود او نیست... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
3- موضوع کاهش مشارکت را باید درست روایت کرد. از تأثیر حداقل ده درصدی کرونا بر اساس پیشبینی همه مراکز نظرسنجی که بگذریم، بسیاری از مردم چند سال است با نتایج سوء مدیریت برخی دولتمردان، دست و پنجه نرم میکنند. در واقع کشور همزمان با تحریم دشمن، گرفتار سوء مدیریت داخلی بوده است. مردم در هفت، هشت ماه گذشته، شاهد دستورهای پیاپی گرانی از سمت دولت، دپوی چندباره میلیونها تن کالا در گمرکات و بنادر، کمیابی کالاهای اساسی، و معضل مسکن و اجارهبها بودهاند. برخی مدیران، متأسفانه چنان قبل از انتخابات با معیشت طبقات ضعیف تا کردند که گویا نه غم مردم را میخورند و نه متولی تدارک امید و نشاط برای مشارکت انتخاباتی هستند.
4- این خبر را مرور کنید؛ سردبیر نشریه صدا (ارگان حزب اتحاد ملت)، ۱۶ آذر ۱۳۹۸ درباره شوک بنزینی سال 97، به سایت انصافنیوز گفت:
«چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد. مهمتر از همه اینها اعلام کرد به توافقات پشتپرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره با آمریکا مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه بههم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاعنرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود»!
✍محمد_ایمانی
@BasiratAfzaeiMostanad
▪️نیویورک تایمز از حضور مردم در #انتخابات اخیر برغم مشکلات شدید اقتصادی و گلایه مندی ها اظهار تعجب کرده و نوشته جمهوری اسلامی باید با این همه فشار اقتصادی و تحریم و بحران بارها دچار فروپاشی می شد اما برخلاف همه چارچوب ها و اصول سیاسی و اجتماعی،جمهوری اسلامی قدرتمندتر شده
@BasiratAfzaeiMostanad
🔴آفتاب یزد: شورای نگهبان به داد پزشکیان، جهانگیری و لاریجانی رسید/ با حمایت از روحانی «هست و نیست» مردم را سوزاندیم
✍روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد:
🔹شورای نگهبان از میان صدها نامزد رسید به هفت نام اما با قطعیت میگوییم حتی اگر همه نام و نشان دارها آمده بودند با همه سلایق، بازهم در دو مسئله هیچ خللی ایجاد نمیشد؛ یکی در جلب و جذب مشارکت، دیگری در پیروزی «سیدابراهیم رئیسی» این وسط فقط شورای نگهبان به داد پزشکیان و جهانگیری و لاریجانی رسید که در کشاکش قرار گرفتن در معرض قضاوت عموم به تیر غیب حسن روحانی و کلاب هاوس و کارگزاران سازندگی دچار نشوند.
🔹خلاصه و مفیدتر اینکه، بازی با مشارکت پایین دو رو دارد؛
یک رو واقعیتی است که داریم میبینیم روی دیگر فرافکنی ما اصلاحطلبها است یعنی مردمی که هشت سال هست و نیستشان را از دست دادند باید یقه کدام طرفِ ماجرا را میگرفتند؛ اصلاحاتیها را یا اصولگرایان را.
🔹ما اصلاحطلبها یا با همراهی با حسن روحانی اعتماد و معیشت و هست و نیست مردم را سوزاندیم یا با سکوتمان که در هر دو صورت مقصر بودیم و باید تاوان پس میدادیم که دادیم.
🔹ظرفیت رای اصلاحطلبها همانی بود که دیدیم با یا بدون جهانگیری، پزشکیان و حتی علی لاریجانی، اصل ماجرا هیچ تغییری نمیکرد چون ما در «مثلث برمودای سیاست» از نظر مردم «نیست و محو» شده بودیم و چارهای جز پذیرش شکست نداشتیم!
#انتخابات۱۴۰۰
@BasiratAfzaeiMostanad
قلّاب نگیرید، تضمین بگیرید!
🔹آقای عراقچی دیروز گفت "بدون #تضمین امریکا، توافقی صورت نمیگیرد. یکی از مباحث ما در مذاکرات، ایجاد اطمینان نسبت به عدم تکرار اقدام امریکا در ترک برجام است. ما برای بازگشت به برجام، نیازمند تضمین هستیم".
♦️سه هفته دیگر، ششمین سالگرد برجام است. توافقی نامتوازن، و فاقد ضمانت و مکانیسم شکایت معتبر برای ایران. روزگاری که آقای ظریف، صاحب نظران منتقد را دست می انداخت و با اطمینان می گفت "آمریکا از برجام خارج نمی شود"، آقای عراقچی سخنی گفت که تیتر روزنامه شرق شد: "امضای کری تضمین است"!
🔹تب اطمینان به شیطان بزرگ چنان تند بود که وقتی آمریکا آذر 92، توافق موقت ژنو را نقض کرد، مرحوم هاشمی در مصلای کرمان به مردم گفت:
♦️"وزیر خارجه امریکا با اعتراف به خلف وعده، قول داده واشنگتن جبران کند. وقتی او به آقای ظریف می گوید خُلف وعده خود را جبران می کنیم و مذاکرات باید ادامه یابد؛ یعنی عزم قدرت های غربی برای گفت و گوهای دوستانه جدی است. تغییر رویکرد غرب، به خاطر هوشیاری مردم در انتخابات است که دنیا را مجبور کرد با ایران در فضای برابر مذاکره کند".
🔹شیدایی چنان بود که در برابر تحریم های پیاپی دولت اوباما تغافل شد. آقای روحانی حتی 27 دی 95 گفت «برجام، توافق دوجانبه نیست که ترامپ بگوید خوشم میآید یا بدم میآید». اما به فاصله یکی دو ساعت، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید در دولت اوباما پاسخ داد:
♦️"ما برای آینده توافق در دولت بعدی #تضمین ندادهایم. اوباما بارها گفته که این دولت در خصوص آنچه دولت بعد میکند، هیچ تضمینی نداده است. دولت بعدی بر اساس اینکه چه چیزی را در راستای منافع ملی تشخیص میدهد، تصمیم مقتضی را در قبال توافق خواهد گرفت"!
🔹حسین دهباشی، سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی و آموزگار او در گفتن "هم چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد و هم چرخ اقتصاد" بود. اما کار که از کار گذشت، شهریور 96 نوشت: "برجام اصلا خیانت نبود، صرفا خریّت بود! امثال ما نیز بیغیرتی کردند، وقتی قبل از تصویب برجام، نقدهای شان را علنی نکردند".
♦️روحانی چنان مایه عبرت جهانیان شد که گفت"داستان مضحکی اتفاق افتاده؛... آمریکا با زبان و عمل میگوید که اهل مذاکره و تعهد نیست اما به برخی کشورهای شرق آسیا می گوید بیا با ما مذاکره کن؛ مگر ديوانه اند كه با شما مذاكره كنند؟ شما به مذاكره اي كه به تاييد سازمان ملل رسيده، پايبند نيستيد".
🔹شش سال از امضای برجام گذشته و وزارت خارجه، این بار به اصرار رهبری، شورای عالی امنیت ملی و مجلس، از آمریکا "تضمین معتبر" مطالبه می کند. با این وجود، روحانی چند ماه است بدون احترام به عبرت و عقلانیت جمعی، و بدون گرفتن تضمین، ادعا می کند "توافق تمام شده است"!
♦️آنچه آمریکا می خواهد این است که قبل از پایان روحانی، به برجام برگردد و از مکانیسم ماشه آن علیه ایران استفاده کند، بدون این که تحریم های اصلی را لغو کند و تضمین معتبر بدهد. دولت بایدن شش ماه فرصت داشت و جبران نکرد. حالا هم فقط به آخرین قلاب گرفتن روحانی امید بسته است!
#برجام
@BasiratAfzaeiMostanad
⭕️ همتی در تهران که شهر اصلی اصلاحاته 295 هزار رای آورده
انصاری سرلیست اصلاحات هم تو انتخابات مجلس رأی اش حدود ۷۰ هزار بود
این یعنی اصلاح طلبی بدون عوام فریبی حتی در حد اقلیت هم نیست.
اونوقت از دولت حداقلی رئیسی حرف میزنن، خیلی رو دارین به خدا :)))
#اصلاحات
@BasiratAfzaeiMostanad
✅ انتخابات۱۴۰۰ عبرت آموزی از کلام امیر(ع)
میزان مشارکت مرفه ترین و برخوردارترین نقطه کشور، تهران بزرگ ۲۴ درصد است
میزان مشارکت محروم ترین و مستضعف ترین نقطه کشور، ایلام ۶۲ درصد و خراسان جنوبی حدود ۷۰ درصد و...
امیرالمؤمنین علیه السلام درنامه به مالک فرمود:
ای مالک خواص و برخورداران از همه طلبکارتر و از همه دیرتر راضی میشوند؛ عموم جامعه را دریاب! همانا خشم عمومی مردم، خشنودی خواص را از بین میبرد. اما خشم خواص را خشنودی همگان بی اثر میکند.
#انتخابات
@BasiratAfzaeiMostanad