خبر محکومیت ولیالله سیف رئیس بانک مرکزی روحانی و احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی شیرین است.
اینها مدیران ارشد دولت بودند و ضربهای که به اقتصاد کشور زدند از ضربات تحریمها بدتر بود. ۱۸ میلیارد دلار به جیب اغنیاء رفت!
ریشه اینها اما شخص حسن روحانی است. عراقچی در دادگاه گفته بود تمام تصمیمات ارزی بدستور شخص روحانی انجام میشد!
#داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/BasiratAfzaei
⭕️ سرنوشت یاران روحانی
🔹 خیلیها علاقه دارند بدانند وزرا و همکاران روحانی در این روزها چه میکنند. جهت اطلاع این عزیزان:
▪️اسلامی (وزیر راه و شهرسازی روحانی): رئیس سازمان انرژی اتمی دولت رئیسی است.
▪️رزم حسینی (وزیر صمت روحانی): مشاور معاون اول دولت رئیسی است.
▪️مدرس خیابانی (قائم مقام وزیر صمت دولت روحانی): استاندار سیستان و بلوچستان در دولت رئیسی است.
▪️علی ربیعی (وزیر کار و سخنگوی دولت روحانی): رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در دولت رئیسی است.
▪️سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری روحانی): معاون علمی و فناوری دولت رئیسی است.
▪️جهرمی (وزیر ارتباطات روحانی): مشاور وزیر میراث فرهنگی دولت رئیسی است.
▪️ظریف (وزیر امور خارجه روحانی): در دولت رئیسی، هیات علمی دانشگاه تهران شده است.
❇️ بقیه اعضای دولت روحانی هم بدون ترس از مواخذه و بازخواست و دادگاه و مجازات مشغول لذت بردن از زندگیاند و بعید نیست همین روزها جهت استفاده از تجربیات گران قدرشان و اثبات فراجناحی بودن آقای رئیسی به همکاری در دولت سیزدهم دعوت شوند.
دکتر #کوشکی
http://eitaa.com/BasiratAfzaei
🔴دفاع پی در پی روحانی از ولیالله سیف: نام سیف همیشه به نیکی در تاریخ ایران خواهد ماند!
🔸رئیسکل دیوان محاسبات کشور: بهمن سال ۹۶ تخلفات بانک مرکزی محرز دیده شد و رای اولیه به انفصال از خدمت ولیالله سیف و معاونان وی داده شد.(آبان ماه 97نیز رای قطعی صادر میشود.)
🔹فروردین ماه 97؛ نامه 160 نماینده مجلس به روحانی برای عزل سیف به علت بیثباتی در اداره بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری
🔸مرداد ماه 97؛ احمد عراقچی معاون ولیالله سیف به اتهام اخلال در نظام اقتصادی، بازداشت میشود.
🔹18شهریور 97؛ محسنی اژهای: دستگاههای نظارتی در ردیابی اخلال گران بازار ارز و سکه، از برخی دلالان به مدیران بانک ها و از آنها به سید احمد عراقچی و سپس به ولی الله سیف رسیده اند.
🔸چهار روز بعد، حسن روحانی طی حکمی ولیالله سیف را مشاور خود در امور پولی و بانکی قرار میدهد. در این حکم بر تعهد، توان علمی و سوابق مدیریتی سیف تاکید شده بود.
🔹1مهرماه97؛ محسنی اژهای : پرونده بانک مرکزی درحال رسیدگی است و سیف ممنوع الخروج میباشد.
🔸14 آبان 97 ؛ حسن روحانی : همیشه از نام دکتر سیف در تاریخ به نیکی یاد خواهد شد!
#محاکمه_روحانی
http://eitaa.com/BasiratAfzaei
خانم از پیرمردِ دستفروش پرسد:
_این دستمال ها دونه ای چنده؟
فروشنده پاسخ داد: _هر کدوم دو هزار تومن خانم.
خانم گفت:
من شش تا برمی دارم و ده هزار تومن می دم یا نمی خرم و می رم.
فروشنده پاسخ داد:
اشکالی نداره خانم. با این که سودی برام نداره ولی این می تونه شروع خوبی برای من باشه چون امروز حتی یه دونه دستمال هم نفروخته ام و برای زنده ماندن به پولِ این ها نیاز دارم.
خانم، دستمال ها رو را با قیمتِ دلخواهِ خودش خرید، با احساسِ برنده شدن، سوارِ ماشینِ شیکِ خود شد و با دوستش به رستورانی شیک رفت.
او و دوستش آن چه را که می خواستند سفارش دادند. آنها فقط کمی از غذای خود را خوردند و مقدار زیادی از آن را باقی گذاشتند و صورتحساب را که ۳۵۰ هزار تومان بود ۴۰۰ هزار تومان حساب می کنند و به صاحبِ رستورانِ شیک می گویند که بقیه اش را به عنوانِ انعام نگه دارد!
این داستان ممکن است برای صاحبِ رستورانِ شیک، کاملا عادی به نظر برسد ، اما برای پیرمردِ فروشنده بسیار ناعادلانه است.
سؤالی که مطرح می شود این است:
چرا همیشه هنگامِ خرید از نیازمندان، باید نشان دهیم که قدرت داریم و چرا ما نسبت به کسانی که حتی نیازی به سخاوتِ ما ندارند، سخاوتمند هستیم؟!
یک بار مطلبی را در جایی خواندم که می گفت:
پدرم از افرادِ فقیر، با قیمتِ بالا، اجناس می خرید، هرچند به وسایلِ احتیاج نداشت. گاهی اوقات هزینه ی بیشتری نیز به آن ها پرداخت می کرد. پسر شگفت زده از پدرش می پرسد:
*"چرا این کار را می کنی بابا؟"*
پدر پاسخ می دهد:
"این خیریه ای است که در عزّت پیچیده شده است، پسر جان."
شما جزو افرادی هستید که برای خواندن این پیام وقت گذاشته اید و در صورتِ ارسال به سایرین، تلاشی بیشتر برای " *انسان سازی* " نموده اید پس
از شما سپاسگزارم.
http://eitaa.com/BasiratAfzaei
🔰 دعوت از ظریف و عراقچی به مناظره
♨️حجت الاسلام سید محمود نبویان نماینده انقلابی مجلس شورای اسلامی در شبکه 5 سیما گفت:
🔸«من صریحاً عرض بکنم بنده در صداوسیما ممنوعالتصویر بودم. صریحاً به من گفتند تو را راه نمیدهیم چراکه اگر راه بدهیم آقای روحانی بودجه ما را قطع میکند (این را معاون پارلمانی و مسئولین صداوسیما به من اعلام کردند).
🔸 من هزاران بار اعلام کردم آماده هستم نه در پستو ها بلکه بهطور زنده با آقای ظریف و آقای عراقچی مناظره کنم. هشت سال دولت دست اینها بود اجازه نمیدادند کسی بیاید (صحبت کند) اما الان من اعلام آمادگی میکنم.»
🔻 کاری با روحانی، ظریف و عراقچی ندارم؛ روی سخنم با طرفداران اینهاست. همانها که ظریف را سردار دیپلماسی و روحانی را حقوقدان میخواندند. روی سخنم با جریان اصلاحات است.
🔻شما که از ظریف حمایت میکنید و او را به حق میدانید و با انگلیسی صحبت کردن او ذوق می کنید،یک بار از ظریف بخواهید متن انگلیسی برجام را با خود بیاورد و با آقای نبویان از روی متن برجام مناظره کند.
🔻ظریف و عراقچی دیگر، مسئولیت هم ندارند که بخواهند بهانههای سیاسی بیاورند و بگویند این قبیل مناظرات به دلیل شان قانونی و بین المللی وزیر امور خارجه یا معاون او میتواند اثراتی بر روی برجام داشته باشد!
🔻🙏🏻 لطف کنید برای شفافیت اذهان عمومی از امیرکبیرتان بخواهید ذرهای در مقابل مردم پاسخگو باشد و این پیشنهاد مناظره را بپذرید.
http://eitaa.com/BasiratAfzaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی میخائیل گورباچف برای امرار معاش، مجبور به تبلیغ پیتزا شد!
اعتماد به غرب علاوه بر فروپاشی شوروی، نماد ابرقدرت شرق را تا اندازه یک هنرپیشه در تیزر تبلیغاتی پیتزای امریکایی خُرد و تحقیر کرد ..
پ.ن: فروپاشی شوروی علاوه بر عوامل داخلی مانند فقر و مشکلات اقتصادی، اختلافات قومی و ملی، بروکراسی شدید اداری و فساد، تحت تاثیر شدید اعتماد به غرب بود.در کتاب "پروستریکا"یگورباچف ، فریب خوردگی او را می توان دید. وی به واسطه اقدام #رسانهای غرب و با تکرار شعارهایی مانند آزادی بیان و رواج آزادی اجتماعی دربین مردم شوروی مطرح شد.تبلیغ نمادهای غربی مانند "مک دونالد" در رسانههای شوروی موج میزد..بعد ازمدتی، فشار غرب جهت خلا سلاح شوروی آغاز شد و گورباچف به اعطای امتیازهای پیدر پی به غرب پرداخت.
بعد از اینکه "یلتسین" رییس جمهور شوروی شد، رسانههای غربی شروع به تبلیغ آن کردند ، طوریکه اذهان عمومی قدرت برتر یلتسین بر گورباچف را باور کردند.
بعد از سخنرانی جورج بوش مبنی بر استقلال و جدایی سه بخش از شوروی (لیتوانی، استونی و لتونی)، گورباچف با آن مخالفت کرد، اما یلتسین پذیرفت.بعد از مدتی، بخشهایی دیگری چون "اوکراین"، خواهان استقلال و جدایی از شوروی شدند...
اعتماد به غرب، نهتنها باعث عبور از بحران شوروی نشد.بلکه باعث فروپاشی شوروی گردید!
⬅️وقتی ماجرای گورباچف و شوروی را میخوانیم، به مصادیقی مشابه در ایران میرسیم که بعید است، تصادفی باشد!
http://eitaa.com/BasiratAfzaei
تصویری نادر از مردی که با انقلاب اسلامی خود، شرق و غرب را تحقیر کرد، امام موسوی خمینی(ره)
http://eitaa.com/BasiratAfzaei
🔺یکی از نامزد های انتخاباتی توی عراق قبل از انتخابات یه محله رو آسفالت کرده؛ بعد که رای نیاورده، رفته با لودر زمین رو شخم زده :))
➕ باز خوبه؛ اینجا طرف رای آورده بود، هشت سال هم رئیس جمهور بود اما کشور رو نابود کرد :/
#سیاسی
http://eitaa.com/BasiratAfzaei
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در دنیا چه خبره؟ ممکنه خیلی از ماها نفهمیم!
کلیپ را خوب گوش بدیم.
تبلور حقیقت «عنده ربهم یرزقون» همینه!
#شهدا
http://eitaa.com/BasiratAfzaei
⭕️ مسعود نیلی، مشاور اقتصادی حسن روحانی: از نظر تورم هیچ زمانی را به اندازه امروز خطرناک نمیبینم. متوقف کردن روند تورم، در گرو اتخاذ تصمیمات محبوبیت زداست
استاد! وضع امروز اقتصاد، نتیجه نزدیک به 2000 روز مشاوره های شما به روحانی بود. ژست قهرمانانه نگیر، شما خودت عامل وضع موجودی
#اقتصاد
http://eitaa.com/BasiratAfzaei
🌟چرا امید بستن به رفع تحریمها خطاست؟
▫️مذاکره برای رفع تحریم، یک پیش شرط اساسی دارد و آن، شناخت صحیح ماهیت و اهداف تحریم است. یعنی ما پیش از اینکه هر طرحی را برای مذاکره دراندازیم، باید بدانیم که جایگاه تحریم در دستگاه سیاست خارجی آمریکا چیست و واشنگتن چه هدفی را از اعمال تحریم علیه جمهوری اسلامی دنبال میکند. چه، بدون داشتن فهم مشترک از این دو مقوله، مذاکرهکنندگان بر اساس ذهنیتها و اهداف متفاوتی دور میز خواهند نشست و طبعا نتیجهای هم نخواهند گرفت. اگر تلقی ما از ماهیت تحریمها و اهداف آنها، با تصویر واقعی تحریمها در ذهن سیاستمداران آمریکایی یکسان نباشد، بلاتردید در میز مذاکره تصویر واقعی بر تلقیهای نادرست غلبه خواهد کرد.
1️⃣درباره ماهیت تحریمها، توجه به این نکته مهم ضروری است که اگر وودرو ویلسون در سال ۱۹۱۹ تحریم را "یک گزینه جایگزین جنگ" معرفی میکرد، در قرن ۲۱ تحریم تبدیل به "تنها گزینه" سیاست خارجی آمریکا شده است. در واقع رژیم واشنگتن امروز ابزاری جز تحریم در دستگاه سیاست خارجی خود در اختیار ندارد. برای آمریکا نه قدرت نرمی باقی مانده، نه قادر به ارائه مشوقهای اقتصادی برای ترغیب دوستان است، نه امکان حمله نظامی به دشمنان دارد، نه غلبه گفتمانی در محیط بینالملل دارد که هنجارهایش اهدافش را پیش ببرند، و نه قادر به ایجاد اتحادهای فراگیر است که از موضع جامعه جهانی امری را تحمیل کند. این است که صرفا به تحریم میاندیشد. دولت آمریکا در دوره اوباما سالانه ۵۰۰ تحریم و در دوره ترامپ سالانه قریب به هزار تحریم وضع کرده است. هرچند یک مطالعه در دانشگاه کارولینای شمالی میگوید این تحریمها در حدود یک سوم تا یک دوم مواقع موفق بودهاند، و با وجود اینکه اصلیترین مزیت "امکان تحریم" یعنی سلطه جهانی دلار به واسطه همین تحریمها در حال رنگ باختن است(قربانیان در حال استقلال از دلار هستند)، اما چون برای آمریکا گزینه دیگری جز تحریم نمانده، ناچارا این هزینه هنفگت را تا زمان پایان سلطه دلار و طبیعتا دچار شدن ابزار تحریم به سرنوشت سایر ابزارها و امکانات سیاست خارجی آمریکا، پرداخت خواهد کرد. لذا این تصور که آمریکا روند اعمال تحریم را متوقف خواهد کرد، خطایی است بزرگ و باید کنار گذاشته شود.
2️⃣پرسش بعدی این است که آمریکا مشخصا تحریم علیه ج.ا را به چه هدفی وضع کرده است؟
دو هدف برای تحریم ذکر میشود:
۱- مهار (containment)
۲- تغییر رفتار (compellence). تا تحصیل تجربه برجام، این تصور میان نخبگان لیبرال ایرانی وجود داشت که آمریکا صرفا نگران برنامه هستهای ایران است و اگر برای واشنگتن این اطمینان حاصل شود که ایران به سلاح هستهای دست نخواهد یافت -یا به زعم کاخ سفید هدف تولید سلاح را کنار خواهد گذاشت- تحریمها برداشته خواهند شد. اما تجربه برجام نشان داد که با وجود تحدید گسترده برنامه هستهای و توسعه بیسابقه بازرسیها از اماکن هستهای-نظامی ایران نیز، تحریمها حفظ شد. لذا اگر ما با این تصور که میتوانیم با جلب اطمینان آمریکا از صلحآمیز بودن ماهیت برنامه هستهای، تحریمها را رفع کنیم، سادهلوحی کردهایم. آمریکا تحریم را برای مهار و تضعیف قدرت ایران میخواهد و این هدف را اگر کنار آن واقعیت محدود شدن همه ابزارهای سیاست خارجی آمریکا به تحریم قرار دهیم، این نتیجهگیری چندان سخت نیست که تحریمها برداشته نخواهند شد.
🔸️نتیجهای که از این بحث باید گرفت، این است که جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تحریمها باید همان مسیری را انتخاب کند که ابزار و امکان تحریم را از آمریکا میگیرد: از بین بردن سلطه دلار. هرچه نقش دلار در مبادلات و معادلات جهانی تضعیف شود، به همان اندازه آمریکا امکان تحربم را از دست خواهد داد. از آنجائیکه ایران تنها هدف تحریمهای آمریکا نبوده و در سالهای اخیر، قدرتهایی مثل روسیه و چین نیز قربانی شدهاند، این انگیزه در مجموعه رقبای آمریکا برای شکستن سطله دلار کاملا وجود دارد و گامهای مهمی نیز در این راستا برداشته شده است. لذا اگر بخواهیم برای دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی در دوره جدید، ماموریتی تعریف کنیم، باید بگوئیم وزارت خارجه ما چنانکه رهبر انقلاب فرمودند، باید بر محوریت دیپلماسی اقتصادی بازسازی شود. مذاکره حول برجام به حاشیهای رود و مذاکره حول تقویت مناسبات تجاری-مالی در مرکز طراحیها و اقدامات وزارت خارجه قرار گیرد. جان کلام اینکه محوریت از معاونت سیاسی وزارت خارجه باید به معاونت دیپلماسی اقتصادی منتقل شود.
#برجام
✍سید_یاسر_جبرائیلی
http://eitaa.com/BasiratAfzaei
🔴 طبل توخالی اصلاح طلبا!
🔹️ کل کلاس و پز اصلاح طلبان یه زمانی به این بود مدعی دمکراسی، آزادی بیان و رسانه آزادند
اینم از طبل تو خالی ادعاشون
#پزشکیان
#خدایگان_تناقض
✍نوید مستفیضی
http://eitaa.com/BasiratAfzaei