⛽️افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت بنزین در سال آینده
علیاصغر نخعیراد، نماینده مشهد و عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد که قیمت بنزین در سال آینده بین ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش مییابد.
او تأکید کرد که این افزایش کمتر از نرخ تورم خواهد بود و هدف آن عدم وارد کردن فشار به اقتصاد و معیشت مردم است. همچنین، هرگونه تغییر در نرخ سوخت با مجوز مجلس صورت خواهد گرفت و نخعیراد از مردم خواست به شایعات توجه نکنند و به تصمیمات قانونی مجلس اعتماد کنند.
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/
وفاق ملی یا پلورالیسم سیاسی
از ابتدای استقرار جناب آقای پزشکیان بر کرسی ریاستجمهوری یکی از پرتکرارترین عبارات ایشان که تأثیر چشمگیری بر عملکرد دولت علیالخصوص انتصابات آن داشته است و همچنین طبق گفته خودشان گفتمان اصلی دولت است، همین مسئله "وفاق و وحدت ملی" است.
اما مهمترین مسئلهای که اینجا مطرح میشود این است که وحدت بر سر چه چیزی؟ ملاک، معیار و محوریت وحدت چیست؟ آیا صرف ایرانی بودن و توانمند بودن میتواند ما را به وحدت برساند؟
یا مسئله دیگری که در نشست خبری با اصحاب رسانه مطرح شد بحث وحدت طوائف در زمان پیامبر بود. همچنین این مسئله در پاسخ به سؤال خبرنگاری مطرح شد که از انتصاب عاملین فتنه ابراز ناراحتی کرد.
آنچه که در این مجال بهاختصار میتوان توضیح داد این است که در تعالیم دینی ما، ولایت محوریت وحدت است ولاغیر. طوائف مختلف نیز در زمان پیامبر با قبول توحید یعنی نفی عبودیت غیر خدا و ولایت پیامبر به وحدت کلمه رسیدند، نه صرف کنارگذاشتن اختلافات.
اختلافات و اشتباهات نیز هرکدام حدومرز خود را دارند. رهبر معظم انقلاب بارها بر مسئله لزوم وحدت و آشتی ملی تأکید کردهاند؛ اما خطوط قرمز آن را هم مشخص کردهاند. اساساً هر شخص و هر حکومتی که زیر لوای اسلام ناب حرکت میکند مجموعهای از جاذبهها و دافعههاست. "قهری وجود ندارد، البته مردم ما با کسانی که در سال ۸۸ به روز عاشورای حسینی اهانت کردند و با قساوت و لودگی و بیحیایی، جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر هستند و با آنها آشتی هم نمیکنند."
به قطع، ما هیچگاه با عاملین و حامیان فتنه زیر پرچم وحدت نخواهیم رفت. هنوز خطبه تاریخی 88 معظم له را فراموش نکرده ایم که فتنه گران را ببخشیم و با آنها دست دوستی بدهیم.
و اما نکته آخر،
"شما تصور میکنی حق با شماست طرف مقابل تصور میکنه حق با اوناست حالا این تصوراته دیگه؟"
مهمترین نکتهای که از این صحبت استخراج میشود، نسبیگرایی معرفتشناسی و درنهایت پلورالیسم سیاسی است. یکی از مهمترین مبانی پلورالیسم سیاسی، پلورالیسم معرفتی است. در این مبنا تمام گزارههای معرفتی قابلیت اتصاف به صدق و حق را دارند؛ بنابراین همه گروههای سیاسی و اجتماعی که از دیدگاههای ضدونقیض برخوردارند، میتوانند بر حق باشند. این مبنای معرفتشناختی به نسبیگرایی، شکاکیت و نفی معیار معرفت میانجامد.
هرچند تفصیل این مسئله در این مجال نمیگنجد؛ اما باید گفت که این تفکر خطرناک در عرصه سیاست پیامدهای خطرناکی دارد و به قطع این مبنا باطل است چرا که هر انسانی اصول پایه مبتنی بر یقین دارد و در نتیجه میتوان به یک نظام یقینی رسید. پیامد منفی این مبنا در سیاست را اینطور میتوان بیان کرد که در حداقلیترین مسئله چنانچه یقینی برای انسان حاصل نشود عزم و اراده پیش برد و به کمال رساندن آن عقیده امری دورازذهن و غیرممکن است. این مسئله که حقیقتی وجود ندارد و همه اینها صرف تصورات است، در جمهوری اسلامی ایران که مبنای آن اسلام ناب محمدی است را چگونه میتوان قبول کرد؟
✍یادداشت سیاسی از #جامعه_اسلامی_دانشجویان
#دانشگاه_تهران
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/
بسم الله الرحمن الرحیم
وفاق ملی ویژگی ارزشمند انقلاب اسلامی برای تحقق تمدن اسلامی
اصطلاح وفاق ملی که بنظر می رسد طراحان اخیر آن یا ترجمه اش را نمی دانند و یا اگر می دانند با سوگیری کاملا اشتباه، به دنبال سوء استفاده از آن هستند یعنی چه؟ انقلاب اسلامی با وفاق ملی به نتیجه رسید. دفاع مقدس با وفاق ملی به سرانجام رسید. ایستادگی در برابر استکبار جهانی و سرکوب فتنه های مختلف با وفاق ملی شکل گرفته است. پیشرفت ها در ابعاد مختلف علمی، فضایی، نظامی و... با وفاق ملی حاصل شده است. در یک کلام تبدیل ایران اسلامی به قدرت منطقه ای و موثر در تصمیم گیریها و معادلات جهانی با وحدت مردم و وفاق ملی صورت گرفته است.
تا جایی که روشن است عملکرد کسانی که به تازگی دم از وفاق ملی می زنند فاصله زیادی با حقیقت موضوع دارد. وفاق ملی شعار و حرف قشنگی است به شرط اینکه در حد حرف باقی نماند و بویژه خلاف آن عمل نشود.
وفاق ملی یعنی اهمیت دادن به سرمایه ها و الگوهای معنوی و علمی جامعه نه جایگزین کردن آنها با افراد خسته و بعضا بی خاصیت و مغرض.
وفاق ملی یعنی تقویت بنیان فکری آحاد مردم اعم از فارس و عرب و ترک و لر و بلوچ و ترکمن و شیعه و سنی برای دفاع از حکومت اسلامی و ایران سربلند نه ایجاد شکاف بین ایشان.
وفاق ملی یکصدا و همسو شدن برای دفاع از اقتدار، حیثیت و حفظ شان و آبروی ملت بزرگ ایران اسلامی در برابر استکبار جهانی است نه اظهار برادری و اخوت با قاتلین نزدیک به 40 هزار کودک و زن و مرد فلسطینی.
وفاق ملی به معنی جهاد برای حفظ ارزشهای اسلامی و اصلاح فضای جامعه با ارزشهای دینی است.
وفاق ملی یعنی تشکیل دولت انقلابی و زمینه سازی برای تحقق تمدن نوین اسلامی.
وفاق ملی یعنی کار و تلاش مستمر برای تحقق ارزشهای اخلاقی و انسانی در تمامی ابعاد جامعه.
وفاق ملی یعنی استفاده از توصیه های شرع مقدس و قوانین مصوب و پشتیبانی از ولایت فقیه برای رسیدن به هدفهای عالی است.
وفاق ملی یعنی همراه شدن با نخبگان مومن جامعه و استفاده از ایده های خالصانه آنان برای پیشرفت ایران اسلامی است.
وفاق ملی یعنی متمرکز شدن برای حل مشکلات فرهنگی و اقتصادی جامعه.
وفاق ملی یعنی تلاش برای قرار گرفتن در طرف درست تاریخ و دوری از طرف نادرست تاریخ.
وفاق ملی یعنی تقویت پیروی از کلام الهی و عمل نمودن به توصیه های اهلبیت سلام الله علیهم اجمعین و تلاش برای دوری از دیدگاههای مخالف است.
وفاق ملی طرفداری از ضد ارزشها نیست.
وفاق ملی عبور از خطوط قرمز نیست.
وفاق ملی استفاده ابزاری و شعاری از آیات و روایات برای تحمیل ایده های ناصحیح نیست.
وفاق ملی قرار دادن بدیها و خوبیها در کنار هم نیست.
وفاق ملی قرار دادن زشتیها در ردیف زیباییها نیست.
وفاق ملی دفاع از فتنه و فتنه گری نیست.
وفاق ملی امید دادن به مخالفین نظام نیست.
وفاق ملی قراردادن انقلاب در کنار ضد انقلاب نیست.
وفاق ملی شعار خوبی است به شرطی که نفاق ملی ایجاد نکند.
وفاق ملی چند حرف بیشتر ندارد ولی اگر منطقی و عقلایی به آن پرداخته شود خیلی حرف دارد.
وفاق ملی موضوعی مهم است به شرط اینکه تحت لوای آن نیات پلید دنبال نشود.
وفاق ملی زمینه سازی برای ظهور منجی عالم بشریت است نه ایجاد مشکل و مزاحمت برای منتظران.
وفاق ملی واقعا شوخی نیست که با شوخی و گفتار ساده و معمولی پیاده شود. والسلام
حجت الاسلام دکتر سلیمانی
هادی سیاسی سپاه ناحیه فلاورجان
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/
پرداختن به حاشیه های آقای پزشکیان
دائم در خبرها میخوانیم پزشکیان اینطور راه رفت، اینطور دست داد، دختر یا دامادش در سفرهای خارجی او را همراهی میکنند، عامیانه حرف میزند، برای امام خمینی میگوید ره! به جای کت و شلوار رسمی کاپشن میپوشد و...
گول نخوریم! این خبرها هیچ ارزشی ندارد و صرفاً حاشیه هایی است که عمدا به سر زبانها میاندازند تا ذهن ما و شما و خواص جامعه را از مسائل اصلی و مهم منحرف کنند. در حالیکه، خبر اصلی جای دیگری است...
با تأسف فراوان باید گفت رئیس جمهور ما تجربهای در حد و اندازه حکومتداری ندارد؛ او اصلاً حکمرانی دینی را نمیشناسد و اندک توجهی به ایجاد تمدن اسلامی و دولت دینی ندارد. کارمندی حکومت میکند، نه جهادی و انقلابی و نتیجه اش همین است که دولت چهاردهم گرفتار روزمرگی شده است.
آقای پزشکیان به سفارشات مهم رهبر معظم انقلاب عمل نکرد، اما کمتر خبری در نقد این رفتار میبینیم. رهبری معظم فرمودند: از مدیران مؤمن، جوان، انقلابی، متعهد و پرانگیزه استفاده کنید، دکتر پزشکیان هم افرادی حاشیه دار، مسأله ساز، مسنّ، غیر متعهد، کم انگیزه، غیر انقلابی و بعضاً دارای مشکلات امنیتی را انتخاب کرد! این یک فاجعه برای نظام اسلامی است. چرا به این فاجعه نمی پردازند؟
وی گفت حزبی نیستم؛ او دروغ نگفت، چون اصلا اصلاح طلبان را حزب و جناح نمیداند! و به همین جهت، بسیاری از اصلاح طلبان مسأله دار را انتخاب کرد و سفارش دلسوزان را نشنیده گرفت. قرار بود از کارشناسانی با رویکرد حکمرانی خردمندانه، اندیشه ورزانه و قابل اعتماد استفاده کند، اما پزشکیان به حکمرانی محفلی، رفافتی و توصیهای روی آورد!
توصیه صریح ولی امر مسلمین، رعایت اولویتها در حکمرانی دولت بود. اولویتهایی از قبیل اصلاح اقتصاد، تورم، گرانی و معیشت مردم. ولی رئیس جمهور ما به چه چیزی پرداخت؟ ممنوعیتِ گشت ارشاد، رفع فیلترینگ، امضای FATF، بازگشت نفوذی های اخراجی به دانشگاهها، رفع حصر سران فتنه، مذاکره با آمریکا و برادری با آمریکا، تردید در ضرورت انرژی هستهای و...
جناب آقای رئيس جمهور! اینقدر تحت تأثیر شعارها نباشید. اولویتها را از شعارهای معترضین و برخی بوق های رسانهایِ دشمن دیکته نکنید. حداقل در این موارد مثل دنیا برخورد کنید. به عنوان مثال هیچ جای دنیا فضای مجازی خود را ول و رها نمیکند. هر کشور متمدنی برای مسأله جمعیت و جلوگیری از پیری زودرس، قوانین جوانی جمعیت را ارج مینهد. اما آنچه از دغدغههای دولت چهاردهم مشاهده میشود، خیلی متفاوت است: رفع فیلترینگ، کاهش وام ازدواج، سخت گیریهای مضاعف بانکها در اعطای وام فرزندآوری، ایجاد مانع در واگذاری خودرو و زمین به فرزندآوران و...
علیرغم نصایح دلسوزانه رهبری معظم مبنی بر دل نبستن به دشمن، دولت چهاردهم برای ارتباط با دشمن و مذاکره با آمریکا و احیای جسد مرده و متعفن برجام لحظه شماری میکند! خطایی استراتژیک در دولت فعلی...
و در نهایت رهبر معظم انقلاب در دیدار با دولت چهاردهم فرمودند: تظاهر به دینداری کنید و نهراسید از اینکه شما را به ریاکاری متهم کنند که این وسوسه شیطان است. در محل کار خود با کارکنان خود نماز جماعت بخوانید، نوافل و بهخصوص نماز شب بخوانید و برای خلوت داشتن با خدا سحرخیزی داشته باشید که اینها بهترین سرمایه در مسیر خدمت به مردم است.
آقای پزشکیان ما همچنان به اصلاح رویهها امیدواریم؛ ما را ناامید نکنید...
حسین جلالی نماینده مردم کرمان
جمعه، ۱۴۰۳/۶/۳۰
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/
هشدار،هشدار
با توجه به فضای سیاسی کشور ،جریان ارتجاع آرام آرام در حال ظهور و نمود و اظهار نظر پیرامون مسائل بنیادین و ایدئولوژی اسلامیِ مبنای حرکت حرکت انقلاب اسلامی شده است و تلاش دارند جریان انقلابی و مومن و متدین که با تقدیم بیش از ۳۰۰ هزار شهید و ۵۰۰ هزار جانباز و ۴۰ هزار آزاده و مقاومت ۴۵ ساله که منجر به عزت ،عظمت، هویت اسلامی، اقتدار و زمینه ساز ایجاد تمدن نوین اسلامی شده است را به محاق ببرند متاسفانه بعضی مدعیان وفاق با رفتار و مواضع و عمل خود به دنبال دو قطبی کردن جامعه هستند.
✍غلامرضایی
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدای حاجی بابایی هم در اومد
احسنت حرف دل مردم و زد
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/
محسن رضایی: مماشات با نتانیاهو، پیامدهای دردناکی خواهد داشت
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/
نتانیاهو: ما تازه شروع کرده ایم و برای تغییر خاورمیانه تلاش خواهیم کرد.
✍خاک بر سر حاکمان کشورهای عربی که معنای این حرفهای صریح نتانیاهو رو نمیفهمند و فکر میکنند جنایات باند تبهکار صهیون به فلسطین و لبنان محدود میشود....
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/
آیت الله مهدوی (دام ظله) :
وقتی مردی پیوسته چشمش به زنانی میافتد که پوشش نامناسب داشته، بلکه خود را آراسته اند ،آهسته آهسته «هرچه دیده بیند، دل کند یاد»در دل خود، همسرش را با آنها مقایسه میکند؛ نفس و شیطان نیز صحنه های گناه آلود را جلوه میدهند؛ در نتیجه حرص کاذب در درونش شعله میکشد و به فکر خاموش کردن این شعله می افتد، راهش مشروع باشد یا نامشروع . از سوی دیگر کار به جایی میرسد که مرد برتری خیالی زنان دیگر را به رخ همسرش میکشد. این وضعیت ممکن است زن را نیز به آلودگی سوق دهد.
روانشناختی برای حجاب برتر
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/
توصیه سید حسن نصرالله به عراقچی برای سفر به لبنان چه بود؟
طبق شنیدههای خبرنگار تسنیم، سید عباس عراقچی، وزیر امورخارجه پس از آغاز به کار در وزارتخارجه با توجه به تحولات منطقه و پیرامون محور مقاومت قصد داشت پیش از عزیمت به نیویورک به لبنان سفر کند که به توصیه دبیرکل حزب الله لبنان این سفر را به تاریخ دیگری در آینده نزدیک موکول کرد.
عراقچی بعد از حوادث اخیر لبنان و ترور کور و وسیع رژیم صهیونیستی هم قصد داشت به بیروت سفر کند اما به دلیل برخی ملاحظهها به وی پیشنهاد شد که برای انجام این سفر عجله نکند.
سید عباس عراقچی بنابر همین توصیه، برنامه از پیش تنظیم شده سفر به نیویورک را آغاز کرد و امروز راهی مقر سازمان ملل متحد شد تا هم مقدمات سفر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور را فراهم کند و هم در نیویورک مذاکرات ویژه ای با مقامهای متعدد برای محکومیت بین المللی تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی داشته باشد.
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/
.
گفتمان «وفاق»؛ ساده لوحی، کم سوادی یا شیطنت؟
از جمله آسیبهای جامعه ما کم اطلاعی از بار معنایی اصطلاحات و مفاهیم است. همین امر سبب سوء استفاده فراوان سیاستمداران میشود. روزگاری اصطلاح «جامعه مدنی» گفتمان حاکم سیاستمداران گردید. بدون آنکه اشاره شود در ادبیات سیاسی جان لاک، جامعه مدنی بار معنایی خاصی دارد و نوعا در تقابل با جامعه دینی به کار میرود.
جذابیت اصطلاح «حریم خصوصی» نیز سبب شد کسی دنبال خاستگاه و مدلول التزامی آن نگردد. لاک وظیفه دولتها را محدود به نیازهای عمومی جامعه معرفی کرد و امور خصوصی از شرح وظایف دولتها خارج گردید. از مصادیق حریم خصوصی که دولت حق ورود به آن ندارد، «دین» بود. این تفسیر از حریم خصوصی آشکارا به تئوریزه کردن سکولاریسم منتهی میشود.
خلط بین معنای لغوی و اصطلاحی «تساهل و تسامح» نیز عده زیادی را فریفت؛ دامنه این فریب تا جلسه رأی اعتماد وزیر ارشاد دولت اصلاحات نیز ادامه یافت و وی با زیرکی تساهل و تسامح را با تفسیر لغوی و فقهی از شریعت سمحه و سهله یکسان تعریف کرد و موفق به کسب رای اعتماد شد. مفهوم «اعتدال» نیز هشت سال تعمداً مبهم رها شد تا بتوانند از چماق «افراطی گری» برای هر مخالفی استفاده کنند.
مفهوم «وفاق» نیز از همین ابهام رنج میبرد. تکرار فراوان این اصطلاح به انضمام زیبایی آن سبب شده بسیاری جرأت نکنند بپرسند وفاق با چه کسانی و در چه شرایطی مطلوب است؟ وفاق نمیتواند ابزاری برای تطهیر کسانی باشد که منشأ اصلی اختلاف و فتنه در جامعه بوده اند.
کسی که نخستین کتابهای درسی فلسفه اخلاق را خوانده باشد میداند «وفاق» حسن ذاتی ندارد و به همین دلیل همیشه مطلوب نیست، بلکه ارزش آن مقید به قیودی است که انسان را به سعادت میرسانند.
بعید است مدعیان این شعار سواد یا حوصله توضیح این چارچوبها را داشته باشند. حتی شاید برایشان بهتر است که این مفهوم مانند مفهوم «اعتدال» مبهم بماند تا هر مخالفی را به نام تفرقه افکن از میدان خارج کنند.
اما وظیفه دلسوزان جامعه آن است که ایضاح این مفهوم و شرایط آن را مطالبه کنند؛ به جای برخورد احساسی و کورکورانه با این واژه، حدود و ثغور آن را تبیین کنند تا دوباره شعار وفاق، همچون شعارهای پیشین ابزاری برای سوء استفاده نباشد. طبیعتاً نباید از ترفند برچسب مخالفت با وفاق ترسید که این روش تکراری است و باید پیش دستانه آن را خنثی کرد.
✍️ عبدالله محمدی (عضو هیئت علمی موسسه حکمت و فلسفه ایران)
🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💐
https://eitaa.com/BasirateAshurai/