5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غرش موشکی ۱۵ خرداد و تلاش
در مرحله نخست رزمایش پدافندهوایی ۱۴۰۳ ارتش، سامانههای دفاع هوایی «تلاش» و «۱۵ خرداد» به همراه دیگر سامانههای راهبردی، هواگردهای متجاوز به حریم مراکزهستهای فُردو و خُنداب را شکار کردند.
آقای پزشکیان را با یکی از پیشرفتهای کشورمان آشنا کنیم تا دیگر نگویند ما از کشورهای همسایه کمتر نیستیم!
+ در دنیا فقط ایران و آمریکا هستند که #ربات_جراحی ساختهاند!!!
#کوت
🟤 نشست وفاق ملی یا سرپوش نهادن بر جنایات آمریکا؟!
۱.صبح پنجشنبه (۲۰ دیماه) همایش موسوم به «وفاق ملی» با حضور آقای دکتر پزشکیان در محل سالن همایشهای کتابخانه ملی برگزار شد. در این همایش آقای ناصر هادیان که از ایشان به عنوان «صاحبنظر در مسائل آمریکا»! یاد شده است، یکی از سخنرانان بود.
ایشان در بخشی از سخنان خود گفته است: «سیاست بینالملل، سیاست دولتهای بزرگ است. فقط یک قدرت جهانی داریم و آن آمریکاست... هیچ قدرتی تا ۲۵ سال آینده نمیتواند قدرت آمریکا را به چالش بکشد»! به بیان صریحتر، وقتی به قول ایشان، سیاست بینالملل، سیاست دولتهای بزرگ است! و آمریکا تنها قدرت جهانی است! سیاست خارجی ما فقط در پیروی از آمریکا میتواند قابل تعریف باشد! و...
احتمالاً، رئیسجمهور محترم از هویت سیاسی و سوابق آقای هادیان بیخبرند و به یقین آقای ظریف که در این نشست حضور داشته است در این خصوص کمترین اطلاعی به آقای پزشکیان نداده است! از این روی لازم دیدیم مختصری از سوابق آقای ناصر هادیان را برای جناب رئیسجمهور بازگو کنیم. بخوانید!
۲. آقای ناصر هادیان از شاگردان خانم مادلین آلبرایت (وزیر خارجه اسبق آمریکا) و از اعضای حلقه موسوم به سیرا میباشد. ایشان ۴ شهریور ۹۲، طی یادداشتی در روزنامه زنجیرهای بهار و با عنوان «ابتکار یکجانبه در موضوع هستهای» پیشنهاد «امتیاز دادن به آمریکا و امتیاز نخواستن» را مطرح کرده و نوشته بود: «آنچه مسلم است آن است که تداوم مسیر پیشین در پرونده هستهای دیگر به صلاح نیست. اما راهحل چیست و چه باید کرد که ضمن حفظ منافع کشور و حقوق هستهای بتوان موضوع هستهای را حل کرد؟ یکی از پاسخها در سیاست «ابتکار یکجانبه» نهفته است. تاکنون موضوع هستهای، عمدتا تمرکز بر معامله (بده- بستان) بوده است، اما سیاست «ابتکار یکجانبه» خروج از این چارچوب را پیشنهاد و یک اقدام اعتمادساز یکطرفه را توصیه میکند. در واقع در موضوع هستهای، دستگاه دیپلماسی ایران باید دست به یک «ابتکار یکجانبه» اعتمادساز بزند. بدون آنکه بخواهد مابهازا و امتیازی در قبال آن دریافت کند»!
۳. کیان تاجبخش یکی از افراد دستگیرشده در فتنه سال ۱۳۸۸ در یک نشست خبری که در حاشیه اولین جلسه رسیدگی به اتهامات وی برگزار شده بود از آقای هادیان به عنوان یکی از افراد فعال در پروژه مذاکره و گفتوگوی نیمهپنهان میان ایران و آمریکا موسوم به «ردیف ۲» یاد کرده و میگوید: «عوامل مستقیم فعال در پروژه «ردیف ۲» آقایان «ناصر هادیان» و «هادی سمتی» بودند که به سوئد و سوئیس میرفتند و جریانات دیگر یعنی احزاب سیاسی اصلاحطلب مانند حزب مشارکت نیز از طریق این افراد با نهادهای آمریکایی ارتباط برقرار میکردند و اشخاصی، چون مصطفی تاجزاده و سعید حجاریان از طریق عوامل پروژه مذکور در قالب پروژههای تحقیقاتی و عملیاتی با بنیاد سوروس و دیگر مؤسسات فعال در عرصه انقلابهای رنگین ارتباط داشتند».
۴.اما، برای شناخت بیشتر از مادلین آلبرایت که در مارس ۲۰۲۲ و در سن ۸۴ سالگی درگذشت، میتوانید به مصاحبه خبرنگار CBS آمریکا با وی که فقط اندکی از خباثتهای اوست، نگاهی بیندازید.
خبرنگار شبکه CBS به تحریمهای عراق اشاره کرده و از آلبرایت میپرسد: «در اثر تحریمهای شما، ۵۰۰ هزار کودک عراقی جان خود را از دست دادند، آیا ارزشش را داشت»! و او با خونسردی میگوید: «سؤال سختی است اما... بله ارزشش را داشت»!
۵. اکنون روی سخن با آقای دکتر پزشکیان، رئيس جمهور محترم کشورمان است و این پرسش از جناب ایشان در میان است که موضوع نشست پنجشنبه «وفاق ملی»! بوده است یا نشستی با موضوع «گندهگویی و دفاع جانانه(!) همراه با دروغپراکنی و سرپوش نهادن بر جنایات آمریکا»!... فاعتبروا یا اولیالابصار!
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگه هیچ جای قرآن خداتون از عشق و محبت نگفته!!!
اسلام به شادی به عنوان یک نیاز طبیعی و ارزش انسانی نگاه میکند، اما آن را در چارچوب اخلاق و اعتدال میپذیرد.
آیه ۷۶ سوره قصص شادی قارون را، که از تکبر، غرور و دنیاپرستی سرچشمه گرفته بود، نکوهش میکند، نه اصل شادی را.
از نگاه اسلام، شادیای که با یاد خدا، شکر نعمتها و رفتارهای نیک همراه باشد، پسندیده و حتی سفارش شده است. مناسبتهایی مانند عید فطر و عید قربان نمادی از شادی مشروع در اسلاماند.
با این حال، شادیهایی که منجر به غفلت، گناه یا آسیب به دیگران شوند، ناپسند شمرده میشوند. شادی واقعی در اسلام، شادیای است که به دل آرامش و به جامعه نشاط ببخشد.
🟤 هاشمی؛ میان سلطنت و ولایت!
چند ماه پیش، مناظرهای بین محمد قوچانی و علی مهدیان برگزار شد که در آن قوچانی بهگونهای صحبت کرد که میان ولایتفقیه و سلطنت تفاوتی قائل نشد. این نوع نگرش به ولایتفقیه، به نظر میرسد که تنها مختص قوچانی نیست و به خطای شناختی برخی دیگر از شخصیتهای سیاسی، از جمله هاشمی رفسنجانی، نیز مرتبط است. هاشمی در انتخاب حسینعلی منتظری به عنوان قائممقام رهبری دچار اشتباه شد و این انتخاب نشاندهنده درک نادرست او از مفهوم ولایتفقیه بود.
برای درک این موضوع، باید به دو گزاره توجه کرد: اول، فهم صحیح از ولایتفقیه و تفاوت آن با سایر نظامهای سیاسی، و دوم، نگاه به توسعه و پیشرفت در جامعه دینی.
هاشمی رفسنجانی در انتخابات 76 خواستار انتخاب رئیسجمهور توسط رهبر انقلاب بود و به ریاست جمهوری مادامالعمری فکر میکرد. این نگرش نشاندهنده تمایل او به قدرت انحصاری و عدم توجه به رشد فکری و معنوی مردم بود.
علاوه بر این، نامهی سرگشاده هاشمی به آیتالله خامنهای در فتنهی 88، نشاندهنده درک نادرست او از مقام ولایتفقیه و تأثیرات آن بر سیاستهایش بود.
هاشمی به دنبال حفظ قدرت خود بود و این موضوع به وضوح در سیاستهای اقتصادیاش با شعار «سازندگی» نمایان است. این سیاستها نه تنها به آرمانهای انقلاب اسلامی آسیب زد، بلکه نتایج منفی برای کشور به جا گذاشت و به بحرانهای اقتصادی و اجتماعی دامن زد.
باید اذعان داشت که نگاه سلطنتی از سوی هاشمی نهتنها به ولایت منحصر نشد، بلکه این دیدگاه در دوران ریاست جمهوری او نیز کاملاً محسوس بود. شیوهی سیاستهای اصلاحی هاشمی در امور اقتصادی با شعار «سازندگی» نشان از آن داشت، که ایران پا به مرحلهی جدیدی از مدیریت دولتی نهادهاست.
دولت #اصلاحات و نتایج خسارتبار آن میراثی بود که هاشمی با درک نادرست خود نسبت به نظام امام و امت و جایگاه #ولایت_فقیه، از خود بر جای گذاشت.
🟤 بررسی فعالیتهای سید محمد خاتمی پس از استعفاء از وزارت ارشاد!
خاتمی در سال ۱۳۷۱ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استعفا داد. او دلیل این استعفا را «اختلاف در دیدگاه و روش» خود با برخی از مسئولان عنوان کرد و مدعی شد که این تصمیم به نفع آزادی بیان، مردمسالاری و قانونمداری بوده است.
او در نامه استعفای خود، به شدت به منتقدان سیاستهای فرهنگیاش حمله کرد و آنها را نیروهای متحجّر و واپسگرا معرفی کرد. البته در آینده به بررسی عملکرد او در طول ۱۰ سال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهیم پرداخت و نشان خواهیم داد که او چه کسانی را متحجّر میدانسته است.
چند ماه پس از استعفا، خاتمی به عنوان مشاور رئیسجمهور و رئیس کتابخانه ملی ایران منصوب شد و این سمت را از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶ بر عهده داشت. پس از استعفای او از مؤسسه کیهان و تعطیلی کیهان فرهنگی، تمامی دستاندرکاران این مجله به طور جمعی استعفا دادند و مجلهای به نام «کیان» منتشر کردند که بعدها به «حلقه کیان» شناخته شد.
چهرههایی مانند بهروز گرانپایه، رضا تهرانی، ماشاءالله شمسالواعظین و مصطفی رخصفت با اجاره ساختمانی در خیابان سمیه تهران، مؤسسه کیان را راهاندازی کردند که تنها یک حرف «هـ» از کیهان کم داشت. این افراد در تلاش برای طراحی یک نظام سیاسی جایگزین برای جمهوری اسلامی ایران، به طور همزمان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ماهنامه کیان و مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری که تحت ریاست موسوی خوئینیها بود، فعالیتهای گستردهای انجام دادند. هدف اصلی آنها بازگرداندن نظام به یک اسلام حداقلی و جداسازی آن از سیستم سیاسی و حکومتی کشور بود.
برخی از این افراد به همراه خاتمی گروهی به نام «آیین» تشکیل دادند. جلسات این گروه به طور هفتگی در منزل یکی از اعضا برگزار میشد و بعدها همکاران او در دوران وزارت نیز به این جلسات پیوستند. آنها حول محور شخصیت خاتمی به بررسی موضوعاتی مانند جامعه مدنی، مردمسالاری دینی و حقوق بشر پرداختند.
#استحاله_در_غرب
🟤 ریاست جمهوری و تشکیل جبهه دوم خرداد!
سیدمحمد خاتمی در سال 1376، پس از کشمکشهای فراوان درباره شرکت یا عدم شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، به عنوان نماینده جناح اصلاحطلبان که از حمایت حزب کارگزاران (جناح راست)، حزب مشارکت، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی (جناح چپ) و مجمع روحانیون مبارز و شخصیتهای سکولار و لیبرال دوران وزارت ارشاد برخوردار بود، در این انتخابات شرکت کرد.
تصمیم به کاندیداتوری خاتمی در مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری، جایی که چپهای مدرن مستقر بودند، اتخاذ شد و سعید حجاریان به عنوان معاون این مرکز نقش عمدهای در معرفی خاتمی برای ریاست جمهوری ایفا کرد.
خاتمی هنگام اعلام رسمی نامزدی خود بیان کرد که با امید به افزایش نشاط فکری و سیاسی جامعه، به میدان آمده است تا دیدگاههای مختلف و متفاوت مورد بحث قرار گیرد.
محمدرضا خاتمی، برادر سید محمد خاتمی، در این زمینه اظهار میدارد: «علت اصلی حضور آقای خاتمی در صحنه، رئیسجمهور شدن نبود. دلیل اصلی فضایی بود که انتخابات از طریق این مجمع [حلقه کیان و اصحاب او در وزارت ارشاد] فراهم میکرد. فضایی که میتوانست پیام این اندیشهها را به مخاطبان منتقل کند، زیرا رسانهها، روزنامهها و تلویزیون برای انتشار این اندیشهها در دسترس نبودند. از این طریق میتوانستیم 2 تا 3 میلیون نفر را حول این اندیشه، نه به صورت یک فکر واحد، بلکه به عنوان یک جریان فکری، سازماندهی کنیم.»
موضع حجتالاسلام هاشمی رفسنجانی در این انتخابات، برخلاف تصور بسیاری از ناظران، حمایت از کاندیداتوری سید محمد خاتمی بود و حزب کارگزاران و فرزندان هاشمی نیز به تبع او از خاتمی حمایت کردند. هاشمی رفسنجانی در مصاحبهای با روزنامه همشهری، جریان دوم خرداد را تداوم روند و جریان سازندگی معرفی کرد.
#استحاله_در_غرب
پروژه mi6 برای از بین بردن روحانیت شیعه!
🟤تأثیر حزب کارگزاران سازندگی در پیروزی خاتمی!
پس از پیروزی سید محمد خاتمی در انتخابات هفتمین دوره ریاستجمهوری، مجمع روحانیون مبارز، که خاتمی یکی از اعضای ارشد آن بود، با صدور بیانیهای موفقیت او را تبریک گفت و خواستار سهمخواهی خود در دولت آینده شد. در این بیانیه آمده بود: «تصمیم نهایی در مورد دولت آینده با رئیسجمهور منتخب است و مجمع روحانیون مانند سایر گروههایی که از ایشان حمایت کردند، پیشنهادهایی به او ارائه خواهد داد.»
کابینه خاتمی در تاریخ ۲۹ مرداد ۱۳۷۶ به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و موفق به کسب اعتماد مجلس گردید. بیشترین بحثها در مورد صلاحیت عبدالله نوری برای وزارت کشور و مهاجرانی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفت.
غلامحسین کرباسچی در انتخابات سال ۱۳۷۶ از سید محمد خاتمی حمایت کرد. اما در سال ۱۳۷۷ به اتهام تخلفات مالی و حقوقی در مجموعه شهرداری بازداشت و محاکمه شد. این موضوع یکی از آزمونهای خاتمی بود که شعار قانونگرایی و اصلاحات سر میداد.
بازداشت و محاکمه کرباسچی به موضوعی برای تقابل قوای مجریه و قضائیه تبدیل شد و به عنوان مقابله با جریان دوم خرداد تلقی گردید. مجمع روحانیون مبارز، به همراه سایر احزاب دوم خردادی، از او حمایت کردند و او را به عنوان یک نیروی ارزشمند انقلاب و مدیر لایق معرفی کردند.
هیئت دولت نیز پس از بازداشت کرباسچی، در جلسهای پنج ساعته به بررسی موضوع پرداخت. در پایان این جلسه که به ریاست سید محمد خاتمی برگزار شد. عطاءالله مهاجرانی، سخنگوی دولت، با لحنی شدید بازداشت کرباسچی را محکوم کرد.
#استحاله_در_غرب