سلام علیکم ورحمت الله .
شخصا در سال دوم زنبورداری به این نتیجه رسیدم که حتما در همه فواصل سال خمیر و کیک رو زنبور باشه .
بعدها شنیدم اساتیدهمینو میگن .
فکر کنم آقای مهندس نصیری بودن که میگفتن زنبور بنا به موقعیت و تخم وآب و هوا ونیاز خوراک را بر میداره .
تجربه خودم :::
در یک هوای سرد میرفتم جای زنبور یک کم هوا آفتابی میشد جهت کنترل درب تعدای کندو را باز میکردم زنبور روی کیک بود البته چون پوشش خوب بود زنبور خوشه نبود . بعداً درهوای مناسب بازدیدمیکردم یک دانه تخم تو کندو نبود .
البته تقویت باید از اوایل پاییز شروع بشه تا زنبور سالم و قوی وعظله آن چربی ذخیره شده باشد تا سرما را تحمل کنه
زنبور در طول زمستان، تمام وقت داخل خوشه نیست برادر
اگر غذایی بخوره که تولید مدفوع میکنه، یا باید در روده خودش اونو مدتها نگه داره یا دفعش کنه
نگه داشتن طولانی مدت مدفوع عامل عفونت دستگاه گوارش هست.
پرواز مدفوعی هم عامل تلف شدن زنبور
تغذیه پاییزه کافی و کنه کشی باعث ایجاد بافت چربی مناسب در زنبور میشه و تغذیه قندی (عسل و خمیر) در زمستان نیازهای زنبور را در طول این فصل رفع میکنه.
شما هر چقدر زنبور را کمتر تحریک کنین جهت خروج از دریچه پرواز، موفق تر خواهید بود.
گرم کردن خارج از فصل کلنی و کندوهای غیر استاندارد هم از عوامل تحریک خروج زنبور هستند که متاسفانه بعد از پرواز عضلات زنبور میگیره و به کندو بر نمیگرده
بنده هم تجربه تمام فصل کیک را داشتم اما بهار با افت جمعیت و اسهال و مشکلات روده ای زنبور مواجه بودم و کلنی های درگیر نه تنها عسلی تولید نکردند بلکه تا تیرماه حتی رشد هم نداشتند.
شخصا موظفم در حد دانش و تجربه شخصی، راه و چاه را خدمت عزیزان بگم.
حالا هرکسی مختاره خودش تجربه کنه
سلام ودرود بر عزیز بادر شریفی از ویس ها ومطالب علمی گروه این طور برداشت شد که متیل فورفورال از حرارت عسل یا بهتره بگیم قندهای عسل بوجود میاد که یکی از شاخص ها برا تشخیص عسل طبیعی است سوال این جاست که در مربا با این حرارت زیاد چرا این ماده تولیدنمیشه متشکرم
سلام علیکم
تو وویس بعدیش اشاره کردیم
بدلیل حضور آب، حرارت که داده میشه، این ماده اگر هم تولید میشه در حد کمتری هست و در شیره انگور و خرما و... کار کف گیری که انجام میشه، اون سم هم جزء دفعیات هست.
در واقع حرارت مستقیم دادن به عسل، موجب خروج آب از بافت قندها خصوصا فروکتوز میشه و سم تولید میشه
هدایت شده از مدار ساوجبلاغ
مدیریت محترم تعاونی #زنبورعسل شهرستان ساوجبلاغ
موضوع:ارسال نمونه زنبورعسل جهت پایش وضعیت زنبورستانها
با سلام
احترامـًا پیرو مکـاتبه 23776/1402 مورخ 20/07/1402 اداره کل دامپزشـکی استان البرز، در خصوص پـایش
وضـــعیـت زنبورســـتـانهـاي اســـتـان از نظر انگلی و خصوصــا انگـل #واروا مســتـدعی اسـت از روز شــنبه تـاریخ
22/07/1402 تـا پایان هفته نســبت به ارسال 5 نمونه زنبور (هرنمونه داراي حـداقـل 25 زنبور عسل) از هر زنبورسـتان
اقدام و نمونه هاي ارسالی به این اداره ارسال گردد.
رونوشت:
✅مدیریت محترم جهاد کشاورزي شهرستان ساوجبلاغ-
جهت استحضار و دستور اقدام لازم
✅جناب آقاي دکترسعیدحسنی انزابی-رئیس محترم اداره بهداشت و مدیریت بیماري هاي
،زنبور عسل -جهت استحضار
دکترفردین حسین زاده
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان #ساوجبلاغ
اخبار #ساوجبلاغ
@savojbolagh_news
🌱🌱🌱🌱🌱
سلام جناب مهندس
دیروز طبق ویدیویی که ارسال کرده بدید مقدار 10 گرم تیمول رو داخل ظرف مرباخوری بین پنبه قرار دادم و روی اون رو چند سوراخ بزرگ کردم و در کندو قرار دادم امروز برای بازدید رفتم و بوی تیمول در کندو محسوس نبود
آیا به این شکل کارایی داره؟
البته تیمول خریداری شده بوی بسیار شدیدی داره که حتی بسته ی پستی پلمپ که به مدت فقط چند ساعت در اتاق بود کل اتاق تا مدتی بوی شدید می داد
شریفی:
سلام علیکم
قسمت سوراخ را رو به پایین قرار بدید
و پنبه بالایی را نازک تر بگیرید که بو نفوذ کنه
بوی شدید بیاد، بر فرمون ملکه غلبه میکنه و ملکه را میکشن
هدایت شده از کارنیکا
مطالب آموزشی استاد بنی نجار
اهمیت کنترل بیماریها در زنبور عسل
https://eitaa.com/carnica/367
اهمیت انتخاب نژاد برای هر منطقه
https://eitaa.com/carnica/14152
درمان با لینکومایسین
https://eitaa.com/carnica/14153
درمان نوزما با مترونیدازول
https://eitaa.com/carnica/14155
مبارزه با کرم مومخوار
https://eitaa.com/carnica/14156
طبق دادن در زمستان(مزایا و معایب)
https://eitaa.com/carnica/14157
درمان ویروسی و آنتی بیوتیکی
https://eitaa.com/carnica/14158
ساخت شربت پروتئینه
https://eitaa.com/carnica/14159
رابطه گرما و تخلیه اسپرماتکا
https://eitaa.com/carnica/14161
نگهداری زنبور در انبار در زمستان
https://eitaa.com/carnica/14162
عوامل تهدید کننده کلنی ها در زمستان
https://eitaa.com/carnica/357
گرمایش کندو(آری یا خیر؟ )
https://eitaa.com/carnica/358
رطوبت گیری از کندو در زمستان
https://eitaa.com/carnica/359
اهمیت بازدید کندو در زمستان
https://eitaa.com/carnica/360
طرز چینش شربتخوری در زمستان
https://eitaa.com/carnica/361
قفس حبس ملکه در پاییز
https://eitaa.com/carnica/363
قنداق کردن زنبور
https://eitaa.com/carnica/364
شرایط شربت دادن در زمستان
https://eitaa.com/carnica/365
مقایسه عسل طبیعی و عسل تغذیه جهت زمستانگذرانی
https://eitaa.com/carnica/366
اهمیت کنترل بیماریهای زنبور عسل
https://eitaa.com/carnica/368
مطالب آموزشی استاد بنی نجار
هدایت شده از کارنیکا
بنام خدا
سلام دوستان
دوسال پیش تعدادی ویدئو در آپارات در کانال شخصی بارگزاری کردیم که به دلایلی امکان ادامه فعالیت مقدور نشد.
لینک ویدئوها در زیر اومده، با توجه به دسته بندی ویدئوهای مرتبط در زیر هر کدام از مطالب، به مجموعه ای از آموزشهای تصویری دست پیدا خواهید کرد.
تلقیح مصنوعی ملکه زنبور عسل
https://aparat.com/v/lpPcv
مزرعه پرورش نر و تولید ملکه
https://aparat.com/v/pvrqW
نحوه کار با سوزن چینی و سوزن معمولی
https://aparat.com/v/YjPyl
اسپرم گیری از زنبور نر
https://aparat.com/v/JgFAH
قفس حمل زنبور نر
https://aparat.com/v/FVTMA
دستگاه تولید پوکه موم زنبور عسل
https://aparat.com/v/EFcgK
تولید عسل خودبافت
https://aparat.com/v/whlqs
دستگاه جنتر(تولید ملکه)
https://aparat.com/v/PdgbG
خروج لارو از جنتر جهت تولید ملکه
https://aparat.com/v/q3JCS
کانال #کارنیکا
#carnica
@carnica