14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی زیبا از تصاویر دسته جمعی و کم دیده شده رزمندگان دفاع مقدس به همراه مداحی مهدی سلحشور
#سلام_بر_شهدا
#به_رسم_رفاقت_التماس_دعای_شهادت
19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حاج_قاسم
🔶فیلمی از کلاس درس حاج قاسم سلیمانی
که احتمالا
مربوط به سال ۶٢میباشد.
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
امروز هم توفیقی شد
لحظاتی را باشما روزه داران سپری کنیم
حرفهایمان تکراری، رفتارهایمان هم تکراری،
ایکاش همین شهدا که توفیقی حاصل میشود تالحظاتی راباانها سپری کنیم
بدادمان برسند،
وما راازاین تکراری خارج میکردند،
کاش کمی شهرمان، دیارمان رنگ پاکی وصداقت شهدا را میگرفت،
ایکاش بجای هیا هوی سیاسیون،
کمی دلدادگی شهیدان راسرلوحه خود قرار میدادند،
وایکاش ما از کاروان شهدا جا نمانیم
ویارنگ عوض نکنیم،
🌴🌴🌴🌴🌴
کم کم روزهاو شبهای اخر ماه راپشت سر میگذاریم
چه شبهاوروزهای راپشت سرگذاشتیم
ازطرفی اوج مردان خدایی وشبهای قدر
عبادات شما قبول
ان شاالله که خدای مهربان ازهمه شما قبول نموده باشد،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حاج آقا قرائتی از حاج علی اکبر ابوترابی ،سید آزادگان می گوید
کسی که افسر شکنجه گر عراقی را متحول کرد
روزی یكی از بعثی ها قصد اذیت و آزار یك نوجوان بسیجی را داشت. حسین پیراینده با شجاعت و ایثار تمام او را از چنگال آ نها نجات داد و به همین علت به شدت شكنجه شد. در حین شكنجه، بعثی ها خواستند او را وادار به اهانت علیه امام خمینی کنند اما او عل یرغم شكنجۀ فراوان از این کار امتناع کرد.
در این هنگام افسر بعثی به شكل زننده ای شروع به فحاشی کرد. حسین که طاقت این وضع را نداشت، خود را از چنگال بعثی ها رها ساخته و به او رساند و با ضربۀ مشتی باعث شكستن فك و در نهایت بیهوشی افسر بعثی شد.
پس از این اقدام حسین را به اردوگاه 18 بعقوبه كه مخصوص فعالین سیاسی بود منتقل کردند. اردوگاهی كه آزاده نستوه، حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی نیز در آن حضور داشت. شرایط در این اردوگاه بسیار سخت بود. فضا برای هر اسیر تنها به اندازه 4 موزائیك بود و حسین پیراینده در آن جا دو سال تمام به صورت نشسته می-خوابید. این شرایط در نهایت منجر به از كار افتادن كلیه های حسین شد.
حسین در روزهای آخر جمله ای به این مضمون به او گفت: من طعم شیرین جهاد در راه خدا را چشیده ام، جانبازی حضرت ابوالفضل(ع) را تجربه كرده و اسارت حضرت زینب)س( را لمس كرد هام و از طرفی مفقود هم بوده ام. تنها چیزی را كه از خدا می خواهم تجربه كنم، شهادت است، كه امیدوارم این آخری را هم قسمت من بگرداند.
در تاریخ 26 مرداد ماه 1369 مصادف با اولین روز تبادل اسرا، عزیزان در بند تصمیم گرفتند منافقین كوردلی را فریاد یا محمدا کشتند اسیر بی دفاع كه تا كنون با نیروهای بعثی همكاری داشته و اسرا را شكنجه م یکردند، تنبیه نمایند. در حین درگیری، افسر عراقی كه كینۀ زیادی از حسین در دل داشت از موقعیت استفاده نموده و او را به ضرب گلوله از ناحیۀ پهلو هدف قرار داد و به شهادت رساند.
سه هزار آزاده در هنگام بازگشت به وطن راضی نشدند كه به شهرهای خود بروند و ابتدا جهت عرض تهنیت و تسلیت به دیدار خانواده شهید پیراینده رفتند. صحنه دیدار این عزیزان از خانواده شهید پیراینده كه با گلباران خانۀ شهید همراه شد، و غریو «فریاد یا محمدا ، کشتند اسیر بی دفاع » در خیابان خزانه بخارایی پیچید.
پس از 12 سال، دولت عراق خبر داد که قصد دارد پیكر شهدا و اسرای ایرانی را تحویل دهد و پیكر حسین نیز به ایران بازگردانده خواهد شد. این خبر با مخالفت خانوادۀ حسین مواجه شد؛ زیرا آن ها به هیچ قیمتی حاضر به نبش قبر نبودند. اما بنابر مشیت الهی پیش از این موضوع توسط عراقی ها نبش قبر انجام شده بود و پس از چندین ماه پیكر به وطن بازگردانده شد. پیکر مطهر شهید پس از 12 سال کاملا سالم بود و عطر خوش او و آثار خونابه بر تابوتش همه را متحیّر کرد.
شهیدی که پس 16 سال پیکرش سالم ماند
بعد از 16 سال برای مبادله شهدا بعثی ها ها قبرش را شکافتند پیکرش سالم بود، سه ماه او را زیر آفتاب گذاشتند،نوعی پودر بر بدنش ریختند تغییری نکرد بعثی ها مجبور شدند به همان حال پیکرش را تحویل دهند
شهدانگاهی
شرمنده ایم که شما را نشناخته ایم.✅
🔸یکی از همرزمان قدیمی محمدرضا، بالای قبر می گفت: من می دانم چرا محمدرضا بعد از 16 سالم بر گشته! او غسل جمعه اش، زیارت عاشورایش، نماز شبش ترک نمی شد، همیشه با وضو بود، و هر وقت در مجلس روضه شرکت می کرد یا ما در سنگر مصیبت می خواندیم، همه با چفیه اشکهایشان را پاک می کردند ولی محمدرضا اشکهایش را به بدنش می مالید و گریه می کرد.