💠 فضیلت ماه رمضان
🌺 قال رسول الله صلىالله علیه وآله:
*«إِنَّ أَبْوَابَ السَّمَاءِ تُفَتَّحُ فِي أَوَّلِ لَيْلَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ لَا تُغْلَقُ إِلَى آخِرِ لَيْلَةٍ مِنْه».*
🌹رسول خدا (ص) فرمود: درهاى آسمان در اولین شب ماه رمضان گشوده مىشود و تا آخرین شب آن بسته نخواهد شد.
📗 امالی صدوق، ص 670
🌷حلول ماه رمضان بر شما مبارک🌷
http://eitaa.com/Besmellahe
637539954289703927.mp3
19.3M
بسم الله الرحمن الرحیم
🌷 #قرائت_جزء_1_قرآن_کریم
🌷 استاد پرهیزکار
🔹 همزمان با شنیدن صوت، کتاب قرآن را قرائت بفرمایید
🌙 #ماه_مبارک_رمضان
http://eitaa.com/Besmellahe
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
بسم الله الرحمن الرحیم
🌸 شرح دعاهای روزهای ماه مبارک رمضان
🌸 #دعای_روز_اول
🌙 #ماه_مبارک_رمضان
{ اَللّهُمَّ اجْعَلْ صِيامي فيهِ صِيامَ الصّائِمينَ، وَ قِيامي فيهِ قِيامَ الْقائِمينَ ، وَ نَبِّهني فيهِ عَنْ نَوْمَةِ الْغافِلينَ ، وَهَبْ لي جُرْمي يا اِلهَ الْعالَمينَ ، وَ اعْفُ عَنّي يا عافِياً عَنِ الْمُجرِمينَ }
🔴 این دعا شامل پنج فراز است:
1⃣ اللهم اجعل صیامی فیه صیام الصائمین
🌷 #اللهم:خدایا
🌷 #اجعل:قرار ده
🌷 #صیامی:روزه مرا
🌷 #فیه:در آن
🌷 #صیام:روزه
🌷 #الصائمین:روزه داران واقعی
در ابتدا می خوانیم خدایا روزه ام را روزه روزه داران واقی قرار بده اما روزه داران واقعی چه کسانی هستند؟ روزه داران به سه دسته تقسیم می شود ببینیم ما کدام جزو این ها امروز بودیم
🔴 #دسته_اول: افرادی هستند که از اذان صبح تا اذان مغرب غذایی نمی خورند و هیچ چیزی نمی آشامند ولی متأسفانه ممکنه مرتکب معصیت می شوند مانند غیبت ، دروغ ، تهمت ، ناسزا ، خشم و عصبانی ، نگاه گناه آلود به نامحرم ، آرایش در مقابل نامحرم ، رعایت نکردن پوشش و ....
🔴 #دسته_دوم:افرادی هستند که علاوه بر اینکه از اذان صبح تا اذان مغرب غذایی نمی خورند و هیچ چیزی هم نمی آشامند بلکه مرتکب معصیت هم نمی شوند،غیبت نمی کنند ، دروغ نمی گویند، عصبانیت خود را کنترل می کنند ، تهمت نمی زنند ، ناسزا نمی گویند ، چشمشان را از معصیت می بندند ، پوشش خود را رعایت می کنند و...
🔴 #دسته_سوم:افرادی هستند که همه موارد دسته دوم را رعایت می کنند و علاوه بر آن همه کارهای آنها فقط برای خداست و نمی گذارند هیچ چیزی قلب آنها را از غیر خدا باز دارد و این دسته سوم الصائمین هستند دسته دوم خوب هست ولی دسته سوم بالاتر از آنها هستند که می گوییم اللهم اجعل صیامی فیه صیام الصائمین:خدایا روزه مرا را روزه روزه داران واقعی قرار بده.
2⃣ و قیامی فیه قیام القائمین
🌷 #و_قیامی: و اقامه نمازم
🌷 #فیه:در آن
🌷 #قیام:اقامه نماز
🌷 #القائمین:نمازگزاران واقعی
🔴 در فراز دوم این دعا می خوانیم خدایا اقامه نماز مرا در آن ، نماز نمازگزاران واقعی قرار بده اما نمازگزاران واقعی چه کسانی هستند؟نماز باید نمازی باشد که از روی اطاعت و عشق به خدا باشد و در نماز چیز دیگری غیر خدا وارد قلب نشود و علاوه بر نماز رفتار و اعمال هم کاملا درست باشد افرادی که اینگونه اند القائمین هستند و این را از خود خدا می خواهیم. البته القائمین افرادی هستند که هدف و قصد و نیت هر کاری که انجام می دهند فقط رضایت خداست.
3⃣ و نبهنی فیه عن نومة الغافلین
🌷 #و_نبهنی:هوشیارم ساز
🌷 #فیه:در آن
🌷 #عن_نومة_الغافلین:از خواب غافلان
🔴 از خداوند می خواهیم ما را از خواب غفلتی که انسان را به هلاکت و نابودی می کشاند هوشیارمان کند و نجاتمان دهد هر لحظه انسان ممکنه مرتکب معصیت شود و معلوم نیست انسان را تا کجا به تباهی کشاند و هر لحظه هم احتمال مرگ از راه برسد پس در رفتار و اعمال خود بیشتر توجه کنیم و از خداوند می خواهیم که ما را از این خواب غفلت هوشیارمان کند.
4⃣ وهب لی جرمی فیه یا إله العالمین
🌷 #وهب_لی:و ببخش برای من
🌷 #جرمی:جرم و معصیتم
🌷 #فیه:در آن
🌷 #إله_العالمین:ای خدای جهانیان
🔴 از خداوند می خواهیم که جرم و معصیت ما را ببخشد.
5⃣ و اعف عنی یا عافیا عن المجرمین
🌷 #و_اعف:و در گذر،عفو کن
🌷 #عنی:از من
🌷 #یا_عافیا:ای عفو کننده
🌷 #عن_المجرمین:از مجرمان
🔴 خداوند بعد از اینکه بخشید کاملا از معصیت و جرم دیگران می گذرد یعنی برای همیشه آن معصیت پاک می شود.
http://eitaa.com/Besmellahe
*بسم الله الرحمن الرحیم*
*30 جز قرآن بصورت فایل صوتی و نیاز به دانلود ندارد، فقط کافيست روی لینک بزنید.*
*این هم هدیه ما به شما برای ماه نزول قرآن، از دعای خیرتان ما را فراموش نفرمائید.*
*جزء 1 ⇨ http://j.mp/2b8SiNO*
*جزء 2 ⇨ http://j.mp/2b8RJmQ*
*جزء 3 ⇨ http://j.mp/2bFSrtF*
*جزء 4 ⇨ http://j.mp/2b8SXi3*
*جزء 5 ⇨ http://j.mp/2b8RZm3*
*جزء 6 ⇨ http://j.mp/28MBohs*
*جزء 7 ⇨ http://j.mp/2bFRIZC*
*جزء 8 ⇨ http://j.mp/2bufF7o*
*جزء 9 ⇨ http://j.mp/2byr1bu*
*جزء 10 ⇨ http://j.mp/2bHfyUH*
*جزء 11 ⇨ http://j.mp/2bHf80y*
*جزء 12 ⇨ http://j.mp/2bWnTby*
*جزء 13 ⇨ http://j.mp/2bFTiKQ*
*جزء 14 ⇨ http://j.mp/2b8SUTA*
*جزء 15 ⇨ http://j.mp/2bFRQIM*
*جزء 16 ⇨ http://j.mp/2b8SegG*
*جزء 17 ⇨ http://j.mp/2brHsFz*
*جزء 18 ⇨ http://j.mp/2b8SCfc*
*جزء 19 ⇨ http://j.mp/2bFSq95*
*جزء 20 ⇨ http://j.mp/2brI1zc*
*جزء 21 ⇨ http://j.mp/2b8VcBO*
*جزء 22 ⇨ http://j.mp/2bFRxNP*
*جزء 23 ⇨ http://j.mp/2brItxm*
*جزء 24 ⇨ http://j.mp/2brHKw5*
*جزء 25 ⇨ http://j.mp/2brImlf*
*جزء 26 ⇨ http://j.mp/2bFRHF2*
*جزء 27 ⇨ http://j.mp/2bFRXno*
*جزء 28 ⇨ http://j.mp/2brI3ai*
*جزء 29 ⇨ http://j.mp/2bFRyBF*
*جزء 30 ⇨ http://j.mp/2bFREcc*
*30 جز قرآن بصورت فایل صوتی و نیاز به دانلود ندارد، فقط کافيست روی لینک بزنید.*
*این هم هدیه ما به شما برای ماه نزول قرآن، از دعای خیرتان ما را فراموش نفرمائید.*
🆔 لینک کانال
http://eitaa.com/Besmellahe
°🌱
ࢪاهڪارهاےزندگۍموفقدࢪقࢪآݩڪࢪیم در جزء یک
http://eitaa.com/Besmellahe
🔶🔷حکم نماز و روزه دانشجویان 🔶🔷
📥پرسش کاربر در گروه:
سلام
من دانشجو هستم محل زندگی بنده شهرستان و الان که حضوری شده محل تحصیلم استانمان است که ۶۰ کیلومتر فاصله دارد و من سه چهارروز آنجا هستم و بازدوباره میروم خانه، حکم نماز و روزه من چیست؟
پاسخ:
از نظر رهبری اساتید و دانشجویان بورسیه و مامور به تحصیل اگر در کمتر از ده روز حداقل یک بار بین وطن و دانشگاه رفت و آمد داشته باشند ،نماز آنان تمام و روزه شان صحیح است؛ اما دیگر دانشجویان در سفر براى تحصيل علم، حكم نماز و روزه مبنى بر احتياط است. افرادى که چنين وضعيت دارند اگر ده روز در محل تحصیل و محل وطن و سکونت توقف نداشته باشد, نمازشان بنابراحتیاط جمع هست (یعنی هم شکسته و هم تمام) و روزه را هم بگیرند و پس از ماه مبارک روزه را هم اعاده کنند. البته مقلدین معظم له میتوانند در این مسأله به فتوای مرجع تقلیدی که پس از مرجع تقلید خودشان از سایرین اعلم و یا مساوی در اعلمیت باشند و نماز را تمام و روزه را صحیح میدانند مراجعه کنند که نماز را تمام بخوانند و روزه آنها نیز لازم به اعاده نباشد.
حکم نماز و روزه دانشجو که کمتر از ده روز در دانشگاه غیر شهر خود می ماند:
📝امام خمینی: نماز شکسته است و روزه شان صحیح نیست.
📝آیات عظام بهجت، فاضل، صافی، نوری: اساتید و دانشجویان اگر در کمتر از ده روز حداقل یک بار بین وطن و دانشگاه رفت و آمد داشته باشند و این وضعیت تا مدتی ادامه داشته باشد به طوری که نزد عرف سفر کار آنان شمرده شود نماز ایشان در محل تحصیل و بین راه تمام و روزه ایشان صحیح است
تبصره 1: آیت الله صافی مدت لازم برای صدق شغل سفر را حداقل چهارماه رفت و آمد می داند.
تبصره 2: تمامی دانشجویان و اساتید مذکور، هرگاه بیش از ده روز در وطن خود بمانند، در اولین مسافرت به محل درس و تدریس،باید نماز را شکسته بخوانند و روزه نگیرند. اما پس از رفت و برگشت میان وطن و محل تحصیل، بهوظیفه خود مانند کثیر السفر عمل کنند و نماز را کامل بخوانند و روزه را بگیرند.
تبصره 3: به فتوای آیت الله بهجت ، سفر اول با طی مسیر هشت فرسخ،تحقق می یابد. از این رو اگر فاصله محل تحصیل محل درس و تدریس از وطن، بیش از هشت فرسخ باشد، در همان اولین مسافرت نیز نمازشان در محل تحصیل ،کامل و روزه صحیح است.
📝آیت الله سیستانی: اگر زمان تحصیل و تدریس اساتید و دانشجویان حداقل دو سال ادامه داشته باشد و در آنجا مستقر شوند ( اگرچه در هفته دو شبانه روز کامل باشد و به آنان مسافر گفته نشود) آنجا در حکم وطن است و باید نمازشان را در محل تحصیل تمام بخوانند و روزه را بگیرند
اگر اساتید و دانشجویان در هفته حداقل سه روز بیش از مسافت شرعی رفت و آمد کنند و یا در سفر باشند و این برنامه برای مدتی (به طور مثال شش ماه در یک سال و یا حداقل سه ماه در چند سال تحصیلی ) ادامه یابد، کثیرالسفر محسوب می شوند و نماز ایشان در محل تحصیل و بین راه تمام و روزه شان صحیح است .
تبصره 1 : در هر دو صورت اگر در ماه اول قصد اقامت ده روز نکنند باید احتیاط نمایند یعنی نمازشان را هم تمام و هم شکسته بخوانند و روزه را هم بگیرند و هم قضا نمایند.
تبصره 2: با توجه به اینکه آیت الله سیستانی رجوع به مرجع تقلید مساوی را جایز می داند، مقلدان ایشان می توانند در این مساله به مرجع مساوی دیگر مراجعه کنند که نماز را کامل و روزه را صحیح می داند.
📝آیت الله مکارم : اساتید و دانشجویان اگر برای مدت قابل ملاحظه ای _مثلا یک سال یا بیشتر_ در محل تحصیل یا تدریس بمانند ، آن محل در حکم وطن و نماز و روزه شان تمام می باشد و ماندن ده روز پی در پی شرط نیست
کسانی که همه روزه یا حداقل سه روز در هفته به محل تحصیل یا تدریس می روند یعنی صبح به محل تحصیل یا تدریس می روند و عصر باز میگردند و این کار مدتی ادامه می یابد ، کثیر السفر محسوب می شوند و نماز و روزه شان در آن محل و به هنگام رفت و برگشت ، تمام است.
📝آیت الله وحید: اگر در هفته حداقل چهار روز بین وطن و دانشگاه رفت و آمد کند و این کار برای مدت یک سال یا بیشتر ادامه یابد ، آنجا در حکم وطن است و نماز در آنجا تمام و روزه صحیح است و در بین راه باید احتیاط کند ؛ یعنی نماز را تمام و شکسته بخواند و روزه بگیرد و قضای آن را نیز به جا آورد و اگر رفت و آمد سه روز باشد ، در این مورد نیز باید احتیاط کند.
📚 منبع:
دفتر همه مراجع و توضیح المسایل همه مراجع.
💠کانال احکام تخصصی
http://eitaa.com/Besmellahe
#حکمت324🌺🌺🌺
از نافرمانی خدا در خلوت ها بپرهيزيد✅، زيرا همان كه گواه است، داوری كند.👌👌
دقایقی با #نهج_البلاغه 😍😍
http://eitaa.com/Besmellahe