39.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاد ایام/ بخشی از سخنان استاد قنبری در همایش دانشجویی با این افراد ازدواج نکنیم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی-آذر 1388
هدایت شده از دکتر احمدرضا قنبری
حال خوب بدست آوردنی است❤️
هدایت شده از دکتر احمدرضا قنبری
حال خوب بدست آوردنی است❤️
دومین کرکس کیست؟!!!
در دهه 1990، عکسی از یک کرکس که منتظر مرگ دخترکی گرسنه برای خوردن جسد او بود، به طور گستردهای منتشر شد. این عکس در سال 1993/94 در طول قحطی سودان توسط کوین کارتر، عکاس خبری اهل آفریقای جنوبی، گرفته شد و بعداً برای این 'عکس شگفت انگیز' جایزه پولیتزر را کسب کرد.
اما، در حالی که از کوین کارتر برای 'مهارت عکاسی استثنایی'اش در شبکههای خبری و تلویزیونی بینالمللی سراسر جهان تمجید میشد، ثمرهی این دستاورد و شهرت تنها چند ماه بیشتر طول نکشید، زیرا بعداً افسرده شد و خودکشی کرد!!!!
افسردگی کوین کارتر زمانی آغاز شد، که در یکی از این مصاحبهها (برنامهی تلفنی)، کسی تماس گرفت و از او پرسید که:
*برای دخترک چه اتفاقی افتاد؟ او به سادگی پاسخ داد: "من منتظر نماندم تا بعد از این عکس ببینم چه اتفاقی میافتد، چون باید به پروازم میرسیدم.." سپس تماس گیرنده گفت: "من به شما میگویم که در آن روز دو کرکس وجود داشت و یکی دوربین داشت!!!"*
این موضوع که مثل خوره به جان کارتر افتاده بود، منجر به افسردگی شد و او در نهایت خودکشی کرد. کوین کارتر میتوانست هنوز زنده باشد و حتی شهرت بیشتری داشته باشد، اگر فقط آن دخترک را برداشته و به مرکز تغذیه سازمان ملل متحد که سعی داشت به آنجا برسد، برده بود یا حداقل او را به جایی امن برده بود!!!
امروزه، متاسفانه، این اتفاق در سراسر جهان میافتد. جهانیان کارهای ابلهانه و غیر انسانی، که به زیان دیگران است را جشن میگیرند. کوین کارتر میتوانست دختر را از آنجا ببرد، اما او این کار را نکرد. یک موقعیت غیر انسانی، "او زمان برای عکاسی داشت، اما هیچ وقتی برای نجات زندگی دختر نداشت!!!"
*بنابراین، ما همه باید به این شعور برسیم که هدف زندگی درک زندگی دیگران است.*
پس آیا ما هم یک کرکس هستیم؟
در هر کاری که انجام میدهیم، بگذارید انسانیت اولین چیز باشد که از ما به باقی میماند. در همهی کارهایمان، همیشه به دیگران فکر کنیم و ببینیم چگونه میتوانیم به بشریت کمک کنیم، چگونه میتوانیم دستی به کمک برداریم و اشکها را پاک کنیم.
بنابراین، وقتی بدنبال دانش، ثروت، شهرت، مهارت، یا حتی موقعیت هستیم، بیایید فکر کنیم چگونه میتوانیم از آن برای سود و منفعت مردم و جامعه استفاده کنیم.
*کجاها ما دومین کرکس هستیم؟!!*
یادمان باشد که:
بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضوها رو نماند قرار
تو کز محنت دیگران بیغمی
نشاید که نامت نهند آدمی
📘📒📕📘📒📕📘
هدایت شده از دکتر احمدرضا قنبری
حال خوب بدست آوردنی است❤️
نیکی به پدر و مادر؛
داستانی است
که تو آن را می نویسی
و فرزندانت آن را برایت حکایت می کنند
👈پس خوب بنویس👉
سلام و عاقبت همگی به خیرروزوروزگارتان شادوسلامت🌹
سلام ،،،اندیشه پرواز دارید؟باما باشید👉
BE WITH US👈
@Binahayateparvaz1000
دکتر قنبری
⬅️⬅️ یک قانون ماندگار ➡️➡️
اگر ذهنتان را آلوده كنيد، قانون طبيعت در همانجا و همان زمان شما را تنبيه خواهد كرد. اين قانون صبر نمیكند تا شما بميريد و شما را به جهنم ببرد. شما عذاب جهنم را همين حالا حس و احساس بدبختی خواهید نمود.
همين طور اگر ذهنتان پاک و لبريز از عشق و دلسوزی و خيرخواهی باشد، در همينجا و همين حالا پاداش میگيريد. نگاه كنيد ذهنتان پاک است و هيچ نوع منفیگرایی در آن نيست. احساس آرامش و شادی فراوان میكنيد. مطلب به همين سادگی است.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا وقتی ضامن کسی میشید رعایت کنید ...
خودمدیریتی برای مدیران اهمیت زیادی دارد.
مدیرانی که حضور کمتری در محل کار دارند و در طول روز به کارمندان خود دسترسی مستقیم ندارند، باید اطمینان حاصل کنند که کارمندان بهرهور هستند.
مهارتهای خودمدیریتی از جنبههای متفاوتی به کارمندان کمک میکند. این مهارتها، کارمندان را قادر میسازد افکار و رفتار خود را در جهت دستیابی به اهداف مهم کاری کنترل کنند. اهدافی مانند کسب تخصص عملکردی، همکاری خوب با دیگران یا ارائه نتایج تجاری.
یک کارمند با مهارتهای خودمدیریتی میتواند بفهمد که چه چیزی جواب میدهد و تدابیر لازم را برای رفع مشکل انجام میدهد.
به این دلیل، استراتژیهای خودمدیریتی برای موفقیت در محیط کاری امروزی حیاتی هستند.
برای خواندن ادامه مطلب و اطلاع از روشهای توسعه خودمدیریتی، بر روی لینک زیر کلیک کنید.
http://kianbehboodnews.ir/%d8%ae%d9%88%d8%af%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa%db%8c/
کانال ما در ایتا: @Binahayateparvaz1000
هدایت شده از دکتر احمدرضا قنبری
حال خوب بدست آوردنی است❤️
*این خانواده خوش ذوق مسجدسلیمانی از طایفه گله در یک «عکس خانوادگی» «نقشه ایران» را به تصویر کشیدند. به زیبایی نقشه ایران زیباترین تصویر ممکن از ایران (نقشه ایران) خلیج فارس و دریای خزر و سواحل به رنگ آبی، ولی آن چیز که خیلی جالب است نقش محوری مادر در این عکس و این سرزمین است*
مادر بهشت ماست،او نقشبند زندگی وسرنوشت ماست❤️
@ghanbariravanshenas
سلام با حضور در کانال از حال بد به حال خوب همراه ما باشید.
اگر پیام برای پر بار شدن این کانال دارید ،یا علاقمند به بیان مطالب مورد نظر خود دارید. از طریق خط
۰۹۱۳۱۱۸۱۲۸۹
با ما درارتباط باشید.ارادتمند دکتر قنبری
اینکه بینی مرده و افسرده ای
زان بود که ترک سرور کردهای
گر تو خواهی حُریُ و آزادی
بندگی کن ،بندگی کن،بندگی ❤
@Binahayateparvaz1000
کانال پرواز تا بی نهایت 👆
ارادتمند دکتر قنبری🌹
تا به حال پیش آمده است که اهداف زیادی برای دستیابی برای خود تعیین کنید، و با جاه طلبی تلاش کنید همه آنها را به دست بیاورید، اما در نهایت، مجبور شوید همه آنها را رها کنید؟
همیشه یک لیست طویل از چیزهایی وجود دارد که میخواهیم به آنها دست یابیم. اما بدون تعیین اولویتها، جاهطلبیهای ما همان جاهطلبی باقی میماند.
راه خروج از این هزارتوی اهداف محقق نشده، هنر اولویت بندی است. اولویت بندی اهداف به معنای دست کشیدن از برخی از آنها نیست. در عوض، به معنی در نظر گرفتن زمان خاص برای هر هدف در کانون توجه مختص به خود است.
در این مقاله، به معرفی یک استراتژی کارآمد میپردازیم که به شما کمک میکند اهداف خود را به طور موثر اولویت بندی کنید.
برای خواندن ادامه مطلب، بر روی لینک زیر کلیک کنید.
http://kianbehboodnews.ir/%d8%a7%d9%87%d8%af%d8%a7%d9%81-%d9%88-%d8%a7%d9%88%d9%84%d9%88%db%8c%d8%aa-%d8%a8%d9%86%d8%af%db%8c-%d8%a2%d9%86%d9%87%d8%a7/
کانال ما در ایتا: @Binahayateparvaz1000