🔴 تحلیلی بر مواضع قدرتمندانه ایران در سازمان ملل/1
🔻مجمع عمومی سازمان ملل و نشستی سالانه که سران بسیاری از کشورهای جهان حضور پیدا میکنند تا حرفهایشان را بزنند و در حاشیه آن دیدارهایی داشته باشند، فرصت بسیار خوبی برای همه طرفهایی است که فکر میکنند حرفی برای گفتن و ایدهای برای مطرح کردن دارند. در حالی که از 193 عضو سازمان ملل متحد، بیش از 150 عضور بود و نبودشان، دیدگاه و نظرشان هیچ اهمیتی در عرصه بینالملل ندارد، اما تقریبا 40 کشور دیگر جهان که بیش از 95درصد ثروت و قدرت جهان را در اختیار دارند و مهمتر از همه، برخی از آنها در مناطق بسیار راهبردی کره خاکی قرار دارند، قرار و حرفشان موثر و مهم تلقی میشود.
🔻حضور روسای جمهور ایران در سازمان ملل متحد، هر چند در دورهای با محدودیت مواجه شد و او به جز یکی دو بار اجازه نیافت به سازمان ملل برود و در دورههای بعد ایل و تباری با بوئینگ 747 رفتند تا جایشان تنگ نباشد، اما واقعیت این است که امروز ایران، بسیار از یک دهه و دو دهه پیش اهمیت بیشتری دارد. ایرانِ امروز، ایرانی بسیار قدرتمندتر، مقتدرتر و با دایره نفوذ بسیار بالاتری در سطح جهان و منطقه آسیای غربی است که به هیچ عنوان نمیتوان این حضور و نفوذ را نادیده گرفت. در مورد تحریمها، فشارها و تهدیدها و تحدیدها همه آگاه هستیم، اما برای نشان دادن این قدرت، اهمیت و جایگاه باید در سطحی عالی حضور پیدا کرده و به شکل حسابشدهای از منافع ملی کشورمان دفاع میکردیم.
🔻حضور رئیسجمهور در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد که در ابتدا با مخالفت امریکایی و صادرنکردن ویزا همراه شد، اهمیت قابل توجهی داشت. بهنظر میرسد که کاخ سفید به طمع دیدار روحانی با ترامپ اجازه صدور روادید را صادر کرد، هر چند که بر اساس تعهد واشنگتن به سازمان ملل آنها وظیفه دارند به هیاتهای دیپلماتیک که به این مقر سفر میکنند، ویزا داده و تسهیلات را فراهم کنند، با این حال مشخص است که دولت فعلی امریکا به دلیل نوع نگاه نژادپرستانه و همچنین سیاستهای خصمانه و مهمتر از همه، تماسهای مقامات جمهوری اسلامی با رسانهها و مردم امریکا به آنها اجازه ورود بدهد. امریکاییها همین رفتار را در قبال روسیه و ونزوئلا نیز انجام دادند که ماهیت رفتاری مقامات امریکا را نشان میدهد.
🔻با این حال، رئیسجمهور در سفر به نیویورک، دیدارهای متعدد و قابل توجهی داشت. شاید مقامات برخی از کشورهای اروپایی انتظار داشتند که روحانی در این نیویورک با ترامپ دیدار و گفتوگو کند، رئیسجمهور سادهلوح (هر چند خودش مدعی است که سادهلوح نیست) فرانسه یکی از آنها بود که مانند اسپند روی آتش میپرید که به هر شکل ممکن روحانی و ترامپ با هم دیدار داشته باشند. مساله این دیدار البته از همان ابتدا هم بر مدار امکان صفر و غیرممکن میچرخید و دلیل اصرارهای بیش از اندازه امانوئل مکرون هیچ وقت مشخص نشد، با این حال روحانی در دیدار با مقامات فرانسوی، انگلیسی و آلمانی به صراحت ناتوانی آنها در عمل به وعدههای برجامی و دخالتها و اتهامات بیجای این سه کشور به تهران در مورد حمله ارتش یمن به تاسیسات نفتی سعودیها را گوشزد کرد.
🔻هر چند برخی از دوستان در تهران بر این باور بودند که روحانی دستکم نباید با نخستوزیر انگلیس به دلیل همین اتهامات دیدار کند، اما آیا این دوستان وقتی که انگلیسیها نفتکش ما را ربودند، به آن آقایی که در تهران با سفیر لندن دیدار کرد، ایرادی وارد کردند؟ چرا آن موقع نگفتند که این دیدار در شرایطی که انگلیسیها نفتکش ما را دزدیده و تهمت هم میزنند روا نیست؟ آیا استدلال آنها مبنی بر تهمت زدن انگلیس واقعی بود؟ انگلیسیها در طول دو سده گذشته کی به ایران اتهام نزدهاند؟ کی و کجا به نفع ما صحبت کردهاند؟ متاسفانه این طیف از دوستان که در صداقت برخی هم شکی ندارم، مساله را به این شکل نگاه نکردهاند که این دیدار فرصتی برای ایران بوده تا اعتراض خود را به صورت مستقیم به نخستوزیر بیچاره انگلیس اعلام کند.
🔻فارغ از دیدارهای حاشیه این نشست، باید گفت که سخنان رئیسجمهور در مجمع عمومی بسیار پخته، آگاه و در راستای دفاع از منافع ملی رسا بود. این مواضع در عین شفافیت، دارای پیامهای مهمی به همه طرفها بود و تکلیف برخی از طرفها را هم به شکل نهایی مشخص کرد. رئیسجمهور با واکاوی بدعهدی طرف امریکایی در خروج از برجام، سخن گفتن از تروریسم اقتصادی علیه دهها میلیون ایرانی، زیر پاگذاشتن قطعنامههای سازمان ملل و دروغگویی رئیسجمهور امریکا در خاک این کشور از مواضع اصولی، دقیق و همگرایانه کشور دفاع کرد. روحانی، با «راهزن» خواندن کاخ سفید، اقدامات تحریمی امریکا علیه کشورمان را «جنایت» خواند و تاکید کرد که ملت ایران «جنایتکاران» را فراموش نخواهد کرد.
K.J
@syriankhabar
🔴 تحلیلی بر مواضع قدرتمندانه ایران در سازمان ملل/2
🔻روحانی در سخنان خود، اروپاییها به شکل بیسابقهای مورد حمله قرار داد: «ما به احترامِ قطعنامه شورایِ امنیت، به اروپا فرصت دادیم تا به تعهدات یازدهگانه خود برای جبران خروجِ آمریکا عملکند ولی متاسفانه فقط حرفهای زیبایی شنیدیم و شاهد اقدامی نبودیم. اینک بر همگان ثابت شدهاست که آمریکا به تعهدات خود پشت میکند و اروپا از اجرای تعهداتش ناتوان است. ما حتی در اجرای بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام، راهبردِ گام به گام را در پیش گرفتیم، و هنوز بر عهد خود به برجام، برجا ماندهایم، اما صبر ایران هم حدی دارد؛ وقتی آمریکا قطعنامه سازمان ملل متحد را حرمت نمیگذارد، وقتی اروپا ناتوانی خود را به نمایش میگذارد، تنها راه، تکیه بر عزت، غرور و اقتدار ملی خودمان است.»
🔻در حالی که برخیها مدام در تلاش بودند تا بگویند روحانی به نیویورک رفته تا مخفیانه با ترامپ مذاکره کند، اما او نه موضع خود و دولت، که بهعنوان نماینده حاکمیت ایران در این مورد شفافتر از همیشه گفت: «ما را به مذاکره میخوانند؛ در حالی که خود از معاهده گریزانند. ما با همین دولت فعلی آمریکا بر سر میز ۵+۱، در گفتوگو بودیم؛ اما آنها بر عهدِ سلفِ خویش، خط بطلان کشیدند. من به نمایندگی از ملت و کشورم، اعلام میکنم که: پاسخ ما به مذاکره تحت تحریم، نه میباشد. دولت و ملت ایران، یک سال و نیم زیر شدیدترین تحریمها، استقامتکردهاست و هرگز با دشمنی که میخواهد با سلاح فقر، فشار و تحریم ایران به تسلیم وادارد مذاکره نخواهد کرد.»
🔻روحانی با تاکید بر مواضع و دیدگاههای رهبر انقلاب در مورد مذاکره، تسلیحات هستهای، درهای مذاکره در حوزه دیپلماسی را نبست تا کسی احیانا ایران را به فرار از مذاکره متهم نکند: « من به روشنی میگویم: اگر به حداقلها قانع هستید، ما هم به حداقلها بسنده میکنیم. برجام، حداقل بود؛ چه برای شما و چه برای ما. اما اگر بیشتر میخواهید، باید بیشتر بپردازید. اگر بر سر حرفِ خود هستید که فقط یک خواسته از ایران دارید و آن، عدم ساخت و بهرهگیری از سلاح هستهای است، این امر با نظارت آژانس و بالاتر از آن، با فتوای رهبری ایران، حاصل است. فقط کافی است به جای نمایشِ مذاکره، به واقعیتِ مذاکره بازگردید. عکس یادگاری آخرین ایستگاهِ مذاکره است، نه اولین ایستگاه آن.»
🔻مواضع برشمرده شده توسط رئیسجمهور در مسائل منطقهای نیز از موضع قدرت و ناشی از درک صحیح از جایگاه مستحکم ایران در منطقه است. سخنان روز چهارشنبه روحانی، درست امتداد سخنان روز یکشنبه او در مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس در تهران بود. آنجا که او گفت «حاضریم از سر تقصیرات و اشتباهات همسایگانمان بگذریم» اینجا هم خود را نشان داد و به کشورهای منطقه یادآور شد که چه بخواهند و چه نخواهند باید با موجودیتی بنام ایران کنار بیایند، ایران نه جابجا میشود، نه از بین میرود، نه کوچک میشود و نه از اقتدارش کم خواهد شد. دخیل بستن به امریکاییها هیچ ارزشی ندارد.
🔻روحانی در این سخنان دو نکته بسیار مهم را برای همه طرفها روشن کرد؛ نخست آنکه دنبال ائتلاف سازی امنیتی تحت هر عنوانی مانند آزادی کشتیرانی و دریانوری نباشید چرا که از هماکنون محکوم به شکست است. دومین نکته یادآوری این مساله به مقامات بینالمللی بود که بر خلاف ادعاهای رئیسجمهور امریکا، این ایران بود که داعش را نابود کرد و تجربه ایران در مبارزه داعش هنوز هم وجود دارد و اگر آنها بخواهند دوباره فتنهانگیزی کنند ایران آماده برخورد با این سیاست است.
🔻از سوی دیگر، نگاه ایران به مساله یمن و تجاوز سعودیها به این کشور در کلام رئیسجمهور برجسته بود. اینکه روحانی میگوید: «اگر امروز شعلههای آتشِ یمن، تا حجاز هم زبانهکشیدهاست، باید آتشافروز را جست و تنبیه کرد» پیام مهمی را به سران ریاض میدهد، چرا که این اولین بار است که در ادبیات مقامات ایران ما شاهد ورود واژه «حجاز» هستیم و اگر سعودیها نخواهند به خود آمده و مساله را جمع کنند، مرحله بعدی جنگ یمن همانگونه که سردار سلامی گفتند، آزاد شدن انرژی خفته و گسترده موجود در یمن است که به تعبیر ما میتواند باعث جدا شدن «حجاز» از حکومت آل سعود شود. البته اینجا به سعودیها گفته میشود که تا فرصت دارند میتوانند به سراغ ایران بیایند.
🔻در پایان روحانی هشداری صریح، شفاف و بسیار محکم به طرفهای منطقهای و بینالمللی میدهد: «منطقه ما بر لبه پرتگاه ایستاده است؛ تا جاییکه تنها یک اشتباه میتواند آتشی بزرگ را برافروزد. ما دخالتِ تحریکآمیزِ بیگانگان را تحمل نمیکنیم و به هرگونه تعرض به امنیت و تمامیتِ سرزمینی خود، قاطعانه پاسخ میدهیم. اما راه جایگزین و مطلوب ما، همبستگیِ میان همه ملتهای دارای منافع مشترک در خلیجفارس و منطقه هرمز است.»
K.J
@syriankhabar
بهترین زمان برای شورشهای عراق همین زمان است، زمانیکه نه تنها همه عراق بلکه همه امت اسلامی بسیج می شوند تا اربعین به بهترین وجه برگزار شود
لذا بهترین زمان برای خفه کردن شورشیان و برچیدن شورش و فتنه ها از خاک عراق در شرایط فعلی است!
خدا را شاکریم که دشمنان ما را از حمقا قرار داده است
در عرض چند روز همه بسیج خواهند شد و همه چیز را جمع می کنند
ضمنا اگر سعودیها فکر می کنند که با این شورشها جبهه مقاومت اسیر حملات ایذایی می شود و از جبهه یمن غافل می شوند، کور خوانده اند
مرحله نبرد استراتژیک تازه شروع شده است!
اولا بین مسائلی چون حجاب با مساله رفتن زنان به ورزشگاه تفاوت بسیاری است
ثانیا بعض مواقع نسبت به برخی مسائل این چنینی که جنبه حاکمیتی دارد و مراجعی متوجه نکات حاکمیتی نیستند بهتر است این پروسه صورت بپذیره تا آنها از باب اضطرار سکوت کنند و در مقابل حاکمیت اسلامی چیزی نگویند!
برخی از آقایون عادت دارند که یک مساله به حد اضطرار برسه و بعدا فتوا دهند مثل فتوای جهاد با داعش بعد از تسلط آنها بر جاده نجف به کربلا
حال آنکه باید زودتر از اینها و قبل از ورود به عراق فتوا میدادند!
لذا مسائل را نباید با هم خلط کرد
اگر ده ها نفر از سکوی برق بالا روند و کشف حجاب کنند
دهها دختر آبی و قرمز و بنفش هم به خاطر حجاب خودکشی کنند
چهارشنبه سفید و خاکستری و قهوه ای برگزار کنند
و و و
حجاب آزاد اعلام نمی شود!
اما در مقام تزاحم، اولویت اول مبارزه با بدحجابی نیست!
کاملا مشخص بود که همه طرفهای غربی از جمله آمریکا اسیر استراتژی جبهه مقاومت در سوریه شده اند.
استراژی پلیس خوب و پلس بد بسیار عالی جواب داد و جبهه مقاومت هم آمریکا را دور زد و هم کردهای سوریه را
این وسط فقط روسیاهی برای کسانی ماند که متوجه این مسائل نیستند و با یک غوره سردی می کنند و با یک مویز گرمی!
امیدوارم با ناز شصتی که امثال روح الله زم و سایرین از دستگاه های اطلاعاتی کشور خوردند، از این پس افراد اسیر فیک نیوزها و احمق نیوزهایی که میگفتند ترکیه به ایران و روسیه خیانت کرد، از خواب خرگوشی به در آیند و کمی هم به توانایی های خودیها اعتماد کنند
حتی دوستان حزب اللهی ما
✍️محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
1- تمام تلاش جبهه غربی در یک سال و نیم گذشته این بود تا با خروج آمریکا از برجام و تشدید فشارهای اقتصای و تحریم گسترده، فضای داخلی ایران با فتنه انگیزی و شورش مواجه شود.
اما این نشد...
2- با ناامیدی دشمن از ایجاد التهاب درونی در ایران، این بار به فکر ایجاد آشوب در عراق و لبنان، افتادند تا شیرینی پیروزی های جبهه مقاومت کمرنگ شود و ذهن اتاق فکر جبهه مقاومت اسیر حملات ایذایی شود
3- تمام سرمایه گذاری دشمن این خواهد بود تا ساده لوحان تحت تاثیر قرار گیرند و تصور کنند که پیروزی های جبهه مقاومت تثبیت نشده است.
اما بحمدالله اتاق فکر جبهه مقاومت بارها از این حملات ایذایی عبور کرده و به اهداف راهبردی خود دست یافته است
از اینرو جای نگرانی نیست و به مدد الهی پیروزیهای بعدی در راه است، دست و پا زدن رقیب هم نشانه آخرین نفس های اوست!
✍️محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
فردی که بالا رفتن چهار دختر مزدور از سکوی برق را عاملی بر خواست عمومی جامعه بر نداشتن حجاب می داند و ایستادن مقابل خواسته ی این چند مزدور را حماقت نظام معرفی می کند
حال نمی دانم بر اساس چه منطقی خیل عظیم عزاداران حسینی در اربعین را اقلیتی می داند که نباید به آنها دل خوش کرد!
چند سال قبل یکی از اساتید می فرمود مزخرفترین رشته در بین رشته های علوم انسانی، جامعه شناسی مخصوصا از نوع جامعه شناسی سیاسی است!
آنروزها چندان موافق این حرف نبودم
اما اینروزها وقتی افاضات احمقانه عده ای مثلا جامعه شناس را می بینم که مدام نِق می زنند و اعتراض چهار نفر را می گویند خواست عمومی و حضور میلیونی را می گویند اقلیت، به این نتیجه میرسم که ...!
آقایان از این مزخرفات فاصله بگیرید و بدانید که منافقین وقتی در جنگ احزاب، صف آرایی همه احزاب را دیدند، گفتند: وعده های الهی و رسول الهی همه فریب بود و به خدا سوء ظن بردند!
إِذْ جَاءُوكُمْ مِنْ فَوْقِكُمْ وَمِنْ أَسْفَلَ مِنْكُمْ وَإِذْ زَاغَتِ الْأَبْصَارُ وَبَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَنَاجِرَ وَتَظُنُّونَ بِاللَّهِ الظُّنُونَا ﴿احزاب/١٠﴾
زمانی که از بالا و از پایین [لشکرگاه] تان به سویتان آمدند، و آن گاه که دیده ها [از شدت ترس] خیره شد و جان ها به گلو رسید، و به خدا آن گمان ها [ی ناروا] را [که خود می دانید] می بردید.
وَإِذْ يَقُولُ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ مَا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ إِلَّا غُرُورًا ﴿١٢﴾
و آن گاه که منافقان و آنان که در دل هایشان بیماری [ضعف ایمان] بود، می گفتند: خدا و پیامبرش جز به فریب، ما را وعده [پیروزی] نداده اند!
اما مومنین واقعی با دیدن این صف آرایی گفتند وعده های الهی و رسول الهی چیزی نیست جز حق! و ایمان و تسلیمشان بیشتر شد!
وَلَمَّا رَأَى الْمُؤْمِنُونَ الْأَحْزَابَ قَالُوا هَٰذَا مَا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَصَدَقَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ ۚ وَمَا زَادَهُمْ إِلَّا إِيمَانًا وَتَسْلِيمًا ﴿٢٢﴾
هنگامی که مؤمنان [در نبرد خندق] گروه های دشمن را دیدند، گفتند: این است آنچه خدا وپیامبرش به ما وعده داده اند [که ثواب و پاداش عظیم روز بازپسین بدون تحمل سختی ها و سرافراز بیرون آمدن از آزمایش ها، میسر نیست] و خدا و پیامبرش راست گفته اند، و [جنگ خندق] جز بر ایمان و تسلیم آنان نیفزود.
مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا ﴿٢٣﴾
از مؤمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا بر آن پیمان بستند [و آن ثبات قدم و دفاع از حق تا نثار جان بود] صادقانه وفا کردند، برخی از آنان پیمانشان را به انجام رساندند [و به شرف شهادت نایل شدند] و برخی از آنان [شهادت را] انتظار می برند و هیچ تغییر و تبدیلی [در پیمانشان] نداده اند،
لذا حاج آقا
آقای دکتر
آقای جامعه شناس
آقای خاص
آقای...
التماس تفکر!
استعفای سعد حریری نخست وزیر لبنان با تحریک عربستان صورت پذیرفته است.
هدف این استعفا چیزی نیست جز رفع مسئولیت از وضعیت معیشتی و اقتصادی که بزرگترین عامل آن دولت سعد حریری است. آنها می خواهند به قول خودشان همراه و همنوای معترضین شوند لذا فرار به جلو می کنند!
ضمنا هدف دیگر فشار به حزب الله و میشل عون رییس جمهور لبنان است تا رییس جمهور استعفا دهد
منتها به نظرم اشتباه استراتژیکی بزرگی انجام دادند و حرکت بعدی این شطرنج به نفع ما خواهد بود
کافی است اندکی صبر کنید تا مشخص شود که اتاق فکر کدام جبهه قویتر و بهتر و حساب شده تر عمل می کند و مهره ها را چگونه جابجا می کند!
مقتدی صدر در حال بازگشت به ایران است
ان شاء الله درباره این رفت و بازگشت و سایر تحولات منطقه خواهم نوشت تنها بدانید که اوضاع تحت کنترل دقیق حزب الله است.
1- متاسفانه جعل کشور عراق از همان اول کاری اشتباه بود، کاری که در "سایکس_پیکو" و توسط انگلستان و فرانسه انجام شد. همان طور که جعل کشورهایی چون لبنان و فلسطین و سوریه و عربستان سعودی و غیره کار اشتباهی بود.
2- اشتباه دوم نوع ساختار سیاسی موجود در عراق است که بر اساس تقسیم قومیتی انجام شده تا هیچ وقت دولت قوی و یک دستی شکل نگیرد.
3- اتفاقات اخیر زاییده این دو اشتباه بزرگ و البته جلوگیری از شکلگیری یک قدرت بزرگ و کارآمد در عراق است. منتها به تعبیر قرآن "لن یضروکم الا اذی" این تحولات منجر به ضرر برای جبهه مقاومت نخواهد شد و زمزمه های تغییر قانون اساسی کاملا علنی و اشکار شده است.
4- یکی از هنرهای یک سیاستمدار قهار این است که مخالفین خودش را نیز خود ایجاد و راهبری کند، نقش مقتدی صدر در عراق این چنین نقشی است (ان شاء الله توضیحات تکمیلی را بعدها خواهم گفت)
5- قرار بود همزمان با اغتشاشات در عراق و لبنان، اغتشاشات اصلی در ایران هم شکل بگیرد تا ایران گرفتار خودش شود و از نقاط راهبردی که حضور دارد بازگردد. رهبری اغتشاشات در ایران را نیز قرار بود که روح الله زم با استقرار در عراق هدایت کند که بحمدالله در تور امنیتی ما گرفتار شد.
لذا دوستان عزیز نگران تحولات در عراق و لبنان نباشند و بحمدالله این کفهای روی آب یکی یکی در تور اطلاعاتی و امنیتی جبهه مقاومت گرفتار خواهند شد.
اللهم انصر الاسلام و المسلمین و اخذل الکفار و المنافقین🌹
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
بهترین حربه برای پاسخ به حاشیه پردازی های برخی دولتمردان من جمله رییس جمهور که امروز به اوج خودش رسید، چیزی نیست جز، بی تفاوتی نسبت به حرف های بی اساس آنها!
متاسفانه اصولگرایان و برخی از دوستان حزب اللهی ما اسیر فضاسازی ایشان می شوند و همان کاری را می کنند که او می خواهد.
لذا مطالبه اصلی را فراموش نکنید
مطالبه اصلی شفافیت در حوزه مسائل کلان اقتصادی است
مخصوصا شفافیت در عرصه فرار مالیاتی و مفاسد بزرگ
چندی قبل مطلبی در این باب نوشته ام که خوشحالم بعد از مدتها تلویزیون شب و روز راجع به شفافیت حرف می زند!
همین دست فرمان را برویم و با حاشیه نگاریها، اسیر حاشیه سازی ها نشویم
برای اینکه بفهمید اصولگرایان چقدر متوجه این مسائل هستند، فردا سری به تیتر روزنامه ها و سایت های آقایان بزنید.
هدایت شده از بینش راهبردی
♦️چه چیزهایی را از مسئولین مطالبه کنیم؟
قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 96 در سلسله یادداشت هایی عرض کردم، دو نوع مطالبه می توانیم داشته باشیم
مطالبه خرد و صنفی و بخشی
مطالبه کلان و ملی و فرابخشی
عرض کردم مطالبه کلان کشور اقتصاد مقاومتی است، نه فرهنگ که یک مطالبه صنفی از سوی مثلا صنف روحانیون است، نه کم شدن ساعات شیف کاری که مثلا مطالبه صنف پرستاران است، نه شهرستان شدن فلان بخش، که مطالبه بخشی از مردم یک استان است و نه...
اینها هیچ کدام مطالبه کلان نیستند
البته آنروزها چوب این حرفها را هم خوردم، نوش جانم
هنوز هم معتقدم ما چون فقدان نگاه کلان و راهبردی و ملی و فرا جناحی و فراصنفی داریم، باز هم مطالبات جزیی و صنفی و خرد، برایمان مطالبه اصلی می شود!
لذا قصد دارم به صورت مشخص در یادداشت هایی مطالبات اصلی را در حوزه اقتصاد مقاومتی عرض کنم، مطالباتی که باید شب و روز از مسئولین بخواهیم و با ایجاد موج در فضای مجازی آنها را مطالبه کنیم
این اتفاق اگر بیفتد دیگر شاهد هشتگ سازی های جناحی و تنافرآمیز، بوقچی های چپ و راست یا اصولگرا و اصلاح طلب نخواهیم بود
اما اولین مطالبه ای که باید محور مطالبات ما در این فضا باشد، چیزی نیست جز بستن روزنه های فرار مالیاتی! یا همان شفافیت در حوزه درآمدی
میدانید در کشور چه قدر فرار مالیاتی وجود دارد؟
بعضا رقمی بیش از صدهزار میلیارد! را بیان می کنند!
چندان هم دور از ذهن نیست
می دانید در روز خود ما چند معامله می کنیم و در جایی ثبت نمی شود!؟
بقالی
قصابی
میوه فروشی
آژانس
مطب دکتر
و غیره موارد زیادی هستند که میزان درآمدهایشان ثبت نمی شود
اضافه کنید به این موارد شرکت های بزرگ و صوری که با حساب سازی، به راحتی از مالیات فرار می کنند!
چندی پیش جلسه ای داشتم با آقای دکتر پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، به ایشان عرض کردم چرا روی فرار مالیاتی متمرکز نمی شوید و بحث شفاف سازی را پیش نمی گیرید، بحمدالله وقتی توضیحاتی دادم و مسائل را باز کردم، ایشان هم بسیار خوب استقبال کردند.
خوشبختانه قدمهایی برداشته شد
منتها هنوز با شرایط ایده آل بسیار فاصله داریم
چرا در عصر ارتباطات و وقتی می توان با یک کارتخوان و متصل بودن آن به یک حساب بانکی متمرکز، برای شخص حقیقی و یا حقوقی، میزان درآمدهای سالیانه و ماهیانه آنرا استخراج کرد و برایش مالیات قرار داد، این مهم را دنبال نکنیم؟!
میگویند خلأ قانونی داریم و زیر بار کارتخوان نمی روند!
خوب بسم الله بوقچی ها به جای افشاگری های بی خاصیت و تنافرآمیز، این مطالبات را هشتگ کنند!
مطالبه همه ما از مجلس، قانونی کردن استفاده از کارت خوان برای همه صاحبان درآمد!
آنوقت خواهید دید که یک پزشک یا یک مغازه دار یا یک شرکت، در ماه چقدر درآمد دارد.
آنوقت مثل کارمندان دولت از درآمد ماهیانه آنها نیز مالیات کسر خواهد شد و خواهید دید چه قدر به نفع اقتصاد ما و کنترل نقدینگی است!
عزیزان بیایید به جای هشتگ درست کردن "دختران خیابان انقلاب" و "پسران خیابان نجات اللهی"
یا شعار فیضیه و طلبه فیضیه یا افشاگری علیه فلان مسئول، اینها را مطالبه کنیم
خواهید دید همه همراهی می کنند!
این افشاگری های بی حاصل، اصلی کردن مسائل فرعی است!
✍محمد علی رنجبر
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
راهبرد ابتدایی شکل گیری تمدن نوین اسلامی و راهکارهای دستیابی به آن -۵
⬇️⬇️
فرهنگ به مثابه قدرت نرم و عامل انسجام اجتماعی عمل می کند. تزلزل در آن موجب بازماندن از اهداف عالیه می شود. لذا تثبیت قدرت فرهنگی و اخلاقی در سطح وسیع ملی بین نخبگان و مردم عادی و البته تزلزل در باورهای نخبگان دشمن و به تبع آن مردم آن جوامع نیز باید یکی از اهداف کشور پیشران تمدن و نظم نوین اسلامی در ساخت درونی قدرت باشد. دکتر محمد علی رنجبر در قسمت پایانی مقاله خود با طرح موضوع تثبیت قدرت فرهنگی و اخلاقی در کشور پیشران، راهبرد ابتدایی شکل گیری تمدن نوین اسلامی در ابعاد پدافندی و آفندی در این حوزه را اشاره می کند.
لینک مطلب:
⬇️⬇️
http://www.nationalstrategy.ir/?p=3879
هدایت شده از بینش راهبردی
نسلهای بعدی را هم باید دید
کمی فراتر از زمانه حال را
باید برای عبور از این نظام ظالمانه و نظم آمریکایی بسیار هوشمندانه عمل کرد
باید پایه های سست این نظم قلدرمآبانه را به تدریج نشان همگان داد!
قرار است ما بازیگر اصلی نظام جهانی آینده باشیم
پس ابتدا باید برای قضاوت تاریخ و آیندگان و البته بیداری ملت های فعلی جهان، بدعهدی این کفار ملعون را به عینه نشان دهیم!
اما روز برائت که برسد
آیه های سوره برائت را برای همگان با زبانی شیوا و رسا و بلند و درشت و درست!، می خوانیم و با صلابت تمام می گوییم:
بَرَاءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ إِلَى الَّذِينَ عَاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِكِينَ ﴿۱﴾
[اين آيات] اعلام بيزارى [و عدم تعهد] است از طرف خدا و پيامبرش نسبت به آن مشركانى كه با ايشان پيمان بسته ايد
فَسِيحُوا فِي الْأَرْضِ أَرْبَعَةَ أَشْهُرٍ وَاعْلَمُوا أَنَّكُمْ غَيْرُ مُعْجِزِي اللَّهِ وَأَنَّ اللَّهَ مُخْزِي الْكَافِرِينَ ﴿۲﴾
پس [اى مشركان] چهار ماه [ديگر با امنيت كامل] در زمين بگرديد و بدانيد كه شما نمى توانيد خدا را به ستوه آوريد و اين خداست كه رسواكننده كافران است
وَأَذَانٌ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ إِلَى النَّاسِ يَوْمَ الْحَجِّ الْأَكْبَرِ أَنَّ اللَّهَ بَرِيءٌ مِنَ الْمُشْرِكِينَ وَرَسُولُهُ فَإِنْ تُبْتُمْ فَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَإِنْ تَوَلَّيْتُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّكُمْ غَيْرُ مُعْجِزِي اللَّهِ وَبَشِّرِ الَّذِينَ كَفَرُوا بِعَذَابٍ أَلِيمٍ ﴿۳﴾
و [اين آيات] اعلامى است از جانب خدا و پيامبرش به مردم در روز حج اكبر كه خدا و پيامبرش در برابر مشركان تعهدى ندارند [با اين حال] اگر [از كفر] توبه كنيد آن براى شما بهتر است و اگر روى بگردانيد پس بدانيد كه شما خدا را درمانده نخواهيد كرد و كسانى را كه كفر ورزيدند از عذابى دردناك خبر ده
إِلَّا الَّذِينَ عَاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِكِينَ ثُمَّ لَمْ يَنْقُصُوكُمْ شَيْئًا وَلَمْ يُظَاهِرُوا عَلَيْكُمْ أَحَدًا فَأَتِمُّوا إِلَيْهِمْ عَهْدَهُمْ إِلَى مُدَّتِهِمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ ﴿۴﴾
مگر آن مشركانى كه با آنان پيمان بسته ايد و چيزى از [تعهدات خود نسبت به] شما فروگذار نكرده و كسى را بر ضد شما پشتيبانى ننموده اند پس پيمان اينان را تا [پايان] مدتشان تمام كنيد چرا كه خدا پرهيزگاران را دوست دارد
فَإِذَا انْسَلَخَ الْأَشْهُرُ الْحُرُمُ فَاقْتُلُوا الْمُشْرِكِينَ حَيْثُ وَجَدْتُمُوهُمْ وَخُذُوهُمْ وَاحْصُرُوهُمْ وَاقْعُدُوا لَهُمْ كُلَّ مَرْصَدٍ فَإِنْ تَابُوا وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ فَخَلُّوا سَبِيلَهُمْ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ ﴿۵﴾
پس چون ماه هاى حرام سپرى شد مشركان را هر كجا يافتيد بكشيد و آنان را دستگير كنيد و به محاصره درآوريد و در هر كمينگاهى به كمين آنان بنشينيد پس اگر توبه كردند و نماز برپا داشتند و زكات دادند راه برايشان گشاده گردانيد زيرا خدا آمرزنده مهربان است
وَإِنْ أَحَدٌ مِنَ الْمُشْرِكِينَ اسْتَجَارَكَ فَأَجِرْهُ حَتَّى يَسْمَعَ كَلَامَ اللَّهِ ثُمَّ أَبْلِغْهُ مَأْمَنَهُ ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا يَعْلَمُونَ ﴿۶﴾
و اگر يكى از مشركان از تو پناه خواست پناهش ده تا كلام خدا را بشنود سپس او را به مكان امنش برسان چرا كه آنان قومى نادانند
كَيْفَ يَكُونُ لِلْمُشْرِكِينَ عَهْدٌ عِنْدَ اللَّهِ وَعِنْدَ رَسُولِهِ إِلَّا الَّذِينَ عَاهَدْتُمْ عِنْدَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ فَمَا اسْتَقَامُوا لَكُمْ فَاسْتَقِيمُوا لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ ﴿۷﴾
چگونه مشركان را نزد خدا و نزد فرستاده او عهدى تواند بود مگر با كسانى كه كنار مسجد الحرام پيمان بسته ايد پس تا با شما [بر سر عهد] پايدارند با آنان پايدار باشيد زيرا خدا پرهيزگاران را دوست مى دارد
محمد علی رنجبر
آدم ها چندان مهم نیستند، آدم ها می آیند و می روند، این جریان است که باید زده شود، چه کسی بهتر از خود جریان لیبرال می توانست حرفها و منطق و سیاست هایش را زیر سوال ببرد!
چه کسی می توانست به این خوبی نشان دهد که لیبرالیسم در عرصه روابط بین الملل، جز یک فانتزی زیبا و خوش خیالانه بیشتر نیست
چه کسی اینقدر زیبا می توانست به شعارهای لیبرالیسم در عرصه اقتصاد، مُهر ابطال بزند!
اینها را باید مدیون رهبری دانست که حساب شده به ته مانده های لیبرالیسم در ایران فرصت داد تا خودشان، خود را انکار کنند! و همه باورهایشان را زیر سوال ببرند!
محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
1- در بی تدبیری دولتی که متاسفانه تمام تخم مرغ هایش را در سبد وصل شدن به جامعه جهانی (بخوانید اروپا و آمریکا) چیده بود و هیچ پلَن بی و سناریوی جایگزینی برای شکست طرح اصلی اش نداشت، شکی نیست!
2- در اینکه سهمیه بندی بنزین در این شرایط تحریمی و قطع صادرات نفت و کسری بودجه کشور، تصمیم سران نظام و مورد تایید رهبری بود هم شکی نیست!
3- در اینکه نباید زمان سهمیه بندی از قبل اعلام می شد هم شکی نیست، (برخی ملاحظات امنیتی مانع از تشریح این بند است)!
4- در اینکه برخی از مدعیان ولایتمداری، قدری شعور ندارند و متوجه نیستند که در این شرایط نباید صبح تا شب توییت های تهییج کننده و جناحی بزنند و فضا را ملتهب کنند هم شکی نیست!
5- در اینکه برخی از نمایندگان مثلا انقلابی، در کمال بی تدبیری طرح سه فوریتی در مجلس بردند و باز مثل همیشه گل به خودی زدند هم شکی نیست!
همه اینها یک طرف، تحلیل های یک بام و دوهوا و سردرگم دیروز و امروز برخی دوستان حزب اللهی هم یک طرف!
محض اطلاع عزیزان عرض کنم که عده ای از دوستان هر چقدر به نماینده های مجلس توصیه کردند که طرح سه فوریتی به مجلس نبرند و این خلاف منافع ملی و خواست رهبری عزیز است، کسی زیر بار نرفت تا اینکه رهبری عزیز مجبور شدند باز هم خود را هزینه بی تدبیری دولتی ها و بی بصیرتی خودیها، کنند!
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
۱/ رهبر انقلاب امشب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی: هم دوستان و هم دشمنان بدانند، ما در عرصه جنگ نظامی و سیاسی و امنیتی دشمن را عقب زدیم؛ همین کارهای این چند روز کارهای امنیتی بود، مردمی که نبود. در عرصه های مختلف دشمن را عقب زدیم و به توفیق الهی در عرصه جنگ اقتصادی هم بطور قاطع دشمن را عقب خواهیم زد.
به کلیده واژه #جنگ_اقتصادی در بیانات امشب رهبری عزیز که در نوبت های پیشین هم چندین بار آنرا تکرار کرده اند، عنایت کنید!
ان شاء الله توضیحات تکمیلی را خدمت عزیزان ارائه خواهم کرد
منتظر باشید
1- دوستان و عزیزان عنایت داشته باشند که ما در جنگ اقتصادی همه جانبه ای قرار داریم! جنگی ظالمانه و نابرابر در تراز جنگ تحمیلی هشت ساله!
2- شرایط جنگی، شرایط خاصی است که نمی توان به صورت عادی مدیریت کرد. بلکه باید ستادهای کوچک و چابکی که مثل یک قرارگاه عملیاتی عمل می کنند ایجاد کرد. شورای اقتصادی متشکل از سران سه قوه یکی از آنهاست.
3- این شورا با اعطای اختیارات ویژه ای از سوی رهبری عزیز ایجاد شد، نمونه اش تشکیل دادگاه های ویژه اقتصادی، شناسایی روزنه های اقتصادی، دستگیری مفسدین اقتصادی و بررسی پرونده آنها خارج از نوبت است.
4- در دور جدید تحریمها به گفته ترامپ بی سابقه ترین تحریمها علیه ایران اعمال شد و تقریبا صادرات نفت ایران نزدیک به صفر شد. در این شرایط عده ای از کارشناسان دولتی معتقد بودند که می توانیم با یک دیدار صوری بخشی از تحریمها را برداریم و فضا را کنترل کنیم منتها رهبری عزیز مخالف بودند و کره شمالی را مثال زده بودند که نتیجه خاصی نداشت!
5- علاوه بر اینکه رهبری عزیز اینرا یک فرصت بسیار مغتنم دانسته اند که وابستگی بودجه به نفت را به حداقل ممکن برسانیم. تحقق درآمد مالیاتی یکی از سیاستهاست.
6- تصمیم بعدی افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی است که تصمیم بسیار درستی بود و رهبری عزیز هم آنرا تایید می کنند.
7- در شرایط جنگی باید حساب شده عمل کرد و مراقب ستون پنجم دشمن و نفوذی های داخلی بود. یکی از دلایل عدم اعلام رسمی قبل از اجرای سهیمه بندی همین نکته است. البته تمامی دستگاه های امنیتی و انتظامی از این تصمیم آگاه بودند و آماده باش کامل بودند.
یکی دیگر از دلایل تشکیل صف های طولانی در پمپ بنزینها بود که اطلاعاتی حکایت از این داشت که دشمنان برای این صف های طولانی در پمپ بنزینها برنامه ویژه ای داشتند. (دلایل دیگر بماند)
8- حمایت از دولت در این شرایط جنگی به معنای حمایت از یک رکن نظام است که متاسفانه دوستان عزیز انقلابی ما بعضا به این نکته عنایت ندارند. البته حمایت به معنای عدم انتقاد دلسوزانه نیست اما اینکه گران شدن بنزین که یک تصمیم درست بود را بهانه برای ساقط کردن دولت بکنیم، همانی است که دشمن می خواهد. ضمن اینکه انتقاد در نظام طاغوتی با انتقاد در نظام اسلامی متفاوت است.
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
هدایت شده از بینش راهبردی
در یک نظام مردمی رو به پیشرفت، این حوادث کاملا طبیعی است!
کشور ایران کشوری است با عقبه ای ملوک الطوایفی، یعنی 2500 سال انتقال قدرت بین سران طوایف با خشونت، خونریزی شدید، کشتار وسیع و تا حدی هم نسل کشی، انجام میپذیرفته است.
به همین خاطر شاه ایران را شاهنشاه می نامیدند یعنی شاه شاهان
یعنی کسی که توانسته است بر سایر شاهان (سران طوایف) فائق آید.
پدران ما هنوز یادشان نرفته است که در هر محله ای خانی بود و آن خان بسته به شخصیت اش بر جان و مال و ناموس قبیله و طائفه خود حاکم بود. تا جاییکه به دختران باکره هم رحم نمیکرد و...
اما بعد از 2500 سال مردم ما در یک نظام مردم سالار دینی قرار گرفته اند
نظامی که دیگر خبری از ملوک الطوایفی و انتقال قدرت با خشونت، خونریزی و نسل کشی نیست!
نظامی که اینک بسیاری از مردم عادی، عضو شورای شهر و روستای آن هستند و با همفکری و مشاوره، در پی حل مشکلات و معضلات می باشند.
طبیعی است این نظام مردم سالارِ قرار گرفته در دل کشورهایی که همگی با دیکتاتوری شدید و ملوک الطوایفی اداره می شوند و همگی هم سرسپرده آمریکا و غرب هستند، بعضا با اغتشاشاتی مواجه شوند.
چون راضی کردن همه افراد جامعه امکان ندارد. حال یا باید به سرکوب شدید و نسل کشی و زندان های مخوف و این مسائل روی بیاوریم
یا باید تلاش کنیم کارآمدی و رضایت نسبی جامعه را روز به روز افزایش دهیم.
طبعا اگر راه اول را برویم برای چندین دهه همه شورش ها و نارضایتی ها را سرکوب میکنیم و کسی هم حق اعتراض ندارد اما این نارضایتی های متراکم و اعتراض های انباشته شده، به یکباره سر بر می آورند و رژیمی را ساقط و شاهی دیگر از طایفه ای دیگر حاکم می شود و...
اما تمام نظام های مردم سالار راه دوم را برمی گزینند. راهی که در پی بالابردن رضایت نسبی مردم با برگزاری انتخابات و انتقال قدرت بدون خشونت و درگیری های خانمان سوز است.
در این راه، هر از چندی عده ای قلیل و در بسیاری موارد اجیر شده (از طرف مرتجئین حسود منطقه و مخالفین و دشمنان بدخواه و مستکبر)، که از سوی مردم و جامعه طرد شده اند، شروع به اغتشاش می کنند تا کارآمدی و مشروعیت یک نظام، در اجرای اصلی ترین و ابتدایی ترین هدف حکومت ها، یعنی امنیت و ثبات و آرامش را زیر سوال ببرند.
اما این نیز بگذرد...
@Mohammad_Ali_Ranjbar
هدایت شده از بینش راهبردی
♦️وقتی واقعیات را نمیخواهیم ببینیم
مقایسه یک انقلاب 40 ساله با انقلابی 240 ساله!
بچه بودم، مشغول بازیگوشی، تا هر ساعتی که دلم میخواست میخوابیدم، نه تکلیفی، نه تنبیهی، نه...
خلاصه اینکه مشغول بازی و تفریح و خوشگذارنی های بچه گانه بودم!
تا اینکه یک روز پدرم دستم را گرفت!
مرا نشاند
رو به من کرد و گفت
عزیزم، دلبندم، فرزندم اگر میخواهی بزرگ شوی و دیگران به تو احترام بگذارند، باید تلاش کنی
باید درس بخوانی، باید سختی بکشی، نباید بازیگوشی کنی، نباید بی خیال باشی!
بعد هم از ثمرات درس خواندن و پیشرفت علمی و دستاوردهای اخلاقی و مادی اش برایم گفت
حرفهایش زیبا بود
به دلم نشست
با خودم گفتم باید درس بخوانم
اینگونه نمی شود!
به مدرسه رفتم
هر صبح زود باید بلند میشدم
از خواب راحت دست میکشیدم
در گرما و سرما باید به مدرسه میرفتم
تکالیفم را انجام میدادم و ...
سال اول که تمام شد دیدم تنها میتوانم بخوانم و بنویسم
آنهم خیلی ابتدایی
سال بعد را آغاز کردم
باز هم تلاش
باز هم کوشش
باز هم تکلیف
یکسال دیگر هم گذشت
سال بعد را شروع کردم
باز هم تلاش و کوشش
خلاصه سالها می گذشت و من مدام در حال کوشش بودم
دبستان
راهنمایی
دبیرستان
هر سال دهها کتاب، دهها درس، هزاران تکلیف
خلاصه توانستم با هزاران ساعت کار و تلاش و انجام تکالیف، دیپلمم را بگیرم و خود را برای رفتن به کنکور دانشگاه آماده کنم
من که 12 سال کوشش و تلاشم را نگاه میکردم میفهمیدم چه زحمتی کشیدم
اما وقتی راه پیش رو را میدیدم که هنوز باید کنکور بدهم
دانشگاه بروم
لیسانس بگیرم
کنکور ارشد شرکت کنم
فوق لیسانس بگیرم
کنکور دکترا شرکت کنم
آزمون جامع بدهم
رساله دکترا بنویسم و مدرکش را بگیرم
راهی بس دشوارتر را پیش رویم میدیدم
اما با خود میگفتم منی که توانستم 12 سال تلاش کنم و به اینجا برسم
حتما با همان تلاش و کوشش و پشتکار به مدارج بالاتر هم خواهم رسید!
خلاصه در این عوالم بودم که ناگاه فردی به من نگاه کرد و گفت:
بچه دکترا داری؟
گفتم خیر
گفت: چرا دکترا نداری
تعجب کردم گفتم هنوز زمانش فرا نرسیده
اما دیپلم دارم
خندید و گفت
برو بابا دیپلم میخوام چه کار
چرا دکترا نگرفتی
گفتم اخوی مگر میشود یک مرتبه دکترا گرفت!؟
باید تلاش کرد و مقدماتی دارد
ضمنا مگر میشود بدون گذراندن، دبستان و راهنمایی و دبیرستان و بعد هم دوره لیسانس و فوق لیسانس به دکترا رسید!؟
نگاهی تمسخر آمیز به من کرد و گفت من کاری ندارم تا الان چه کار میکردی من میگم چرا دکترا نداری!😳
نگاه کن فلانی دکترا دارد!
گفتم اخوی او سنش از من بیشتر است و سالها بیشتر از من تلاش کرده
گفت...
این حکایت ماست
حکایت آنها که نمی فهمند یک شبه به جایی نمی شود رسید
حکایت آنهایی است که احمقانه و ناجوانمردانه میگویند ما کاری به این نداریم که چهل سال گذشته به چه اهدافی رسیده اید
می گویند چرا به رفاه و پیشرفت نرسیدید!
می گویند نگاه کنید آمریکا را چه قدر رفاه دارد!
این حکایت حکایت این روزهای ماست که نمی خواهیم بفهمیم که 240 سالگی یک انقلاب را با 40 سالگی انقلابی دیگر مقایسه نمی کنند!
نمیخواهیم بفهمیم که انقلاب آمریکا در 240 سالگی است و انقلاب ما در 40 سالگی!
نمی خواهیم ببینیم که همین انقلاب 40 ساله آن انقلاب 240 ساله را کلافه کرده است!
نمیخواهیم ببینیم که...
التماس تفکر!
✍«محمد علی رنجبر»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
با سلام و عرض ادب خدمت اعضای فرهیخته کانال
ان شاء الله در اولین فرصت یادداشتی تفصیلی راجع به "فتنه حزب اللهی ها یا نوفرقانی های عصر ما" خواهم نوشت.
منتظر باشید...
♦ فتنه آینده (فتنه بچه حزب اللهی های بی بصیرت)
1- اینکه خیال کنیم زمانی می رسد که دیگر فتنه ای نباشد، تصوری فانتزی است. چرا که بر اساس منطق قرآن، فتنه سنت الهی است! (به عنوان نمونه به سوره مبارکه عنکبوت مراجعه شود)
2- دشمن در فتنه ها، به شدت روی جدا کردن بدنه اصلی نظام اسلامی یعنی حزب اللهی ها از حرکت اصیل انقلابی حساب باز کرده است. چونکه موتور محرکه انقلاب همینها هستند و اگر اینها دچار شک و تردید و یا خدایی نکرده به حد مقابله با نظام برسند، بسیار خطرناک است.
3- متاسفانه جریانی در بین بدنه حزب اللهی در حال شکل گیری است که تدریجا، به حد بی تفاوتی و یا تقابل با نظام می رسد. جریانی که متاسفانه فهم ناقص، کاریکاتوری، غیر جامع و غیر فقیهانه خود از اسلام را فهم اصیلی می داند و خط قرمزهای خاصی برای خود تعریف کرده و توقع دارد که رهبری عزیز نیز تابع آن خط قرمزها باشد.
مثلا عده ای بدون عنایت به منطق قرآن در مواجهه با نفاق و منافقین و فهم جامع و درست از کبریات قرآنی، شروع به مصداق یابی می کنند و شخصیت های حقوقی و رئوس نظام را منافق و مستوجب توهین و انگ زدن می دانند و توقع دارند که رهبری هم اینگونه عمل کنند و اگر احیانا حمایتی از روسای قوا کردند، یا آنرا واقعی نمی دانند و یا آنرا نشانی از فقد عدالت در ایشان قلمداد می کنند.
یا عده ای بدون عنایت به موضوعات ذاتا سیال و ذاتا متغیر و فهم تزاحمات، ابزارهایی چون موبایل و اینترنت و شبکه های اجتماعی و غیره را کاملا غیر اسلامی معرفی کرده و حضور و استفاده از آنها را خلاف اسلام می دانند. حال اگر رهبری خلاف نظر آنها نظر دهد، آنوقت واویلاست!
یا عده ای متوجه نرمش قهرمانانه و مسائل کلان و راهبردی در سطح منطقه و جهانی نیستند و در دلشان حمایت از تیم مذاکره کنند را خلاف مصالح اسلام می دانند.
خلاصه اینکه مثالها زیاد است و ظرفیت این فضا کم
اما خصیصه ویژه این بچه حزب اللهی ها که متاسفانه علمدارشان طلاب کم سواد و بی بهره از منطق کلان اسلامی هستند، این است که رهبری را در دایره خطوط قرمز خود دانسته و خارج از آنرا مستحق رمی به بی عدالتی و ظلم می دانند.
لذا حقیر فتنه آینده را این فتنه می دانم که رگه هایی از آن در چند سال اخیر و مخصوصا در حوادث اخیر قابل مشاهده است
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8