دعا کنید خداوند توفیقی دهد تا ناشدنی ها به دست ما شدنی شود
به این بیانات قرآنی رهبری عزیز عنایت کنید تا قدری آرامتان کند:
بروید سراغ کارهای نشدنی، تا بشود. تصمیم بگیرید بر برداشتن کارهای سنگین، تا بردارید. «و لا یخشون احدا الّا الله». خب، زحمتهایش چه؟ رنجهایش چه؟ محرومیتهایش چه؟ جوابش این است که: «و کفی بالله حسیبا»؛ خدا را فراموش نکن، خدا حسابت را دارد. در میزان الهی، رنج تو، محرومیت تو، کفّ نفس تو، حرصی که خوردی، زحمتی که کشیدی، کاری که کردی، خون دلی که خوردی، دندانی که روی جگر گذاشتی، اینها هیچ وقت فراموش نمیشود؛ «و کفی بالله حسیبا».
می دانید مشکل کجاست؟
مشکل آنجاست که عقلانیت انقلابی در حوزه ها به محاق رفته است
وقتی در فقدان شخصیت هایی چون علامه مصباح به علت رحلت و علامه جوادی به علت کهولت، صحنه برای جولان حرف های آنچنانی به اسم انقلابی گری گشوده می شود
طبیعتا در این سو نیز حرف های این چنینی به اسم عقلانیت باب می شود
فضای مجازی چند روزی سرگرم افاضات زید بود و حال چندرزوی هم مشغول افاضات عمرو
@Binesh_Rahbordi
پس راه علاج طومارنویسی و رگ گردن به یکدیگر نشان دادن نیست!
راه علاج روایت سازی و روایت پردازی درست است
نشان دادن ناروایت اسرائیلی و آمریکایی است که با چند دروغ به هم وصله و پینه شده است
دروغ ملت بودن یهود
دروغ تعلق داشتن سرزمین فلسطین به این قوم جعلی
دروغ هولوکاست
دروغ پذیرش این کشور جعلی توسط جامعه جهانی در 1948
دروغ پذیرش رژیم جعلی توسط اعراب در کمپ دیوید 1978
دروغ پذیرش رژیم جعلی توسط فلسطینی ها در اسلو 1993
دروغ پذیرش رژیم جعلی توسط جهان اسلام در پیمان ابراهیم
و تمامی این دروغ های وصله پینه شده ناروایتی را ساخته اند که وظیفه ما هدم آن است
حال ببینیم نقش هر کدام از بازیگران حوزوی چیست
مراجع
علما
وعاظ
طلاب
و...
@Binesh_Rahbordi
بینش راهبردی
نگران نباشید سردار قاآنی زنده اند اما متاسفانه از سید هاشم صفی الدین خبرهای خوبی نمیرسد عنایت کنی
این پیام را خاطرتان هست
عرض کردم که متاسفانه خبرهای خوبی از سید هاشم صفی الدین نمی رسد
ایشان نیز به یاران شهیدش پیوست
اما عنایت داشته باشید جبهه مقاومت وابسته به افراد نیست و برنده این جنگ راهبردی خواهیم بود.
آلمان ها در جنگ دوم جهانی ۲۶ میلیون نفر از مردم شوروی را کشتند اما در نهایت این ژنرال ژکوف روس بود که برلین را فتح کرد
ناراحت باشید اما نگران نباشید.
هدایت شده از کانال مشرق
📸اسکناس نمادین بریکس با پرچم کشورهای عضو در دست پوتین
🔸ارز بریکس دورنمای کشورهای عضو این اتحادیه اقتصادی برای جایگزینی دلار است؛ راهی که به نظر دور و دراز است و فعلا امکان تحقق آن وجود ندارد.
🔹بریکس (به انگلیسی: BRICS)، نام گروهی از کشورهای بنیانگذار این اتحادیه به رهبری قدرتهای اقتصادی نوظهور است که از به هم پیوستن حروف اول نام انگلیسی آن کشورها یعنی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی ساخته شده است.
🔸در اسکناس نمادین بریکس پرچم کشورهای بنیانگذار در روی صفحه و در پشت این اسکناس نیز پرچم های سایر کشورهای عضو به چاپ رسیده است.
@mashreghnews_channel
در زمانه ای زیست می کنیم که روابط بسیار پیچیده و در هم تنیده شده اند.
مکان، دیگر آن مکان های فیزیکی سابق و بسیار محدود نیستند. فضای سایبری، مکان در هم آمخیته با زمان را راقیتر از گذشته کرده است.
در فیزیک کوانتوم، تعریف زمان حتی پیچیدهتر میشود. در این حوزه، رویدادها در سطوح بسیار کوچک (مانند ذرات زیراتمی) به گونهای اتفاق میافتند که مفهوم زمان کلاسیک دچار چالش میشود. برخی نظریهها حتی به این اشاره دارند که در سطح کوانتومی، زمان میتواند گسسته باشد یا نوعی «گسستگی» در زمان وجود داشته باشد.
در چنین فضایی روابط اجتماعی شدیدا پیچیده و در هم تنیده اند. تا جاییکه یک حرف و حرکت ریز ما تاثیر شگرفی را در این روابط پیچیده می گذارد.
در فضای امروز اقتدار دولت و سیاستمداران به غایت اندک شده است. در گذشته اگر دولتها صرفا دیکته می کردند و دیگران مجبور بودند گوش فرا دهند اما امروزه این اجوا و فضاست که بر دولت ها نیز تاثیر میگذارد.
جهان اجتماعی امروز، جهانواره ای است بسیار معظم از حیث مفاهیم و معناها اما بسیار کوچک از حیث حجم و عمق که می شود در کسری از ثانیه موجی جهانی ایجاد کرد.
حال در این عصر نمی شود ساده اندیشید، ساده سخن گفت و ساده عمل کرد. چون با پدیده ای به نام نظارت انبوه (Mass surveillance) مواجه هستیم.
کنشگری در این زمانه بدون شناخت ماهیت زمان و فضای موجود امری محتوم به شکست است. و حالا بهتر و کاملتر راهبردی اندیشیدن و راهبردی سخن گفتن و راهبردی عمل کردن را فهم میکنیم
تک تک ما در احیای امر سیاسی مسئولیت داریم. و احیای امر سیاسی به معنای بهره گیری از مدل دیکتاتوری و حاکمیت های مقتدرانهی یک سویه نیست.
فهم سایبرنتیک و فهمیدن تفوق تکنولوژیکی رقیب، سهم بسیار زیادی در احیای امر سیاسی ذیل مفاهیم دینی دارد.
وگرنه این کثرات شیطانی اند که مانع هر نوع وحدتی ذیل وحدت امر سیاسی دینی خواهند بود.
@Binesh_Rahbordi
نظارت انبوه (Mass Surveillance)
نظارت انبوه به استفادهی گسترده از تکنولوژیهای پیشرفته برای نظارت و کنترل بر رفتار و فعالیتهای افراد و گروهها اشاره دارد. این نوع نظارت با استفاده از ابزارهایی مانند دوربینهای مدار بسته، سیستمهای تشخیص چهره، شنود، ردیابی دیجیتال و تحلیل دادههای بزرگ (Big Data)، حجم عظیمی از دادههای مربوط به فعالیتهای اجتماعی، رفتاری و حتی خصوصی افراد را ثبت و تحلیل میکند. نظارت انبوه بیشتر در بسترهای دیجیتال مانند اینترنت و فضای سایبری قابل مشاهده است و توسط دولتها و شرکتهای خصوصی به کار گرفته میشود.
آنوقت در یک چنین فضایی رفتارهای بسیار ساده ای از عزیزان انقلابی سر میزند. رفتارهایی شبیه به سربازانی که در جنگ احد باید مراقب تل الرمات یا تپه تیراندازان بودند اما در یک بی تقوایی سیاسی کاری کردند که به کشته شدن 70 نفر از مسلمین و زخمی شدن بسیاری از جمله حضرت رسول و حضرت امیر منجر شد.
مراقب تنگه های احد در زمانه خودمان باشیم.
@Binesh_Rahbordi
سایبرنتیک (Cybernetics) یک شاخهی علمی بینرشتهای است که به مطالعهی ارتباطات، کنترل و بازخورد در سیستمهای پیچیده، چه زیستی و چه مصنوعی، میپردازد. این علم که توسط نوربرت وینر در دههی ۱۹۴۰ معرفی شد، تلاش میکند بفهمد چگونه سیستمها میتوانند بهطور خودکار خود را تنظیم کرده و به تغییرات محیط واکنش نشان دهند. سایبرنتیک با ترکیب اصول مختلف از رشتههایی مانند فیزیک، ریاضیات، علوم رایانه، زیستشناسی و حتی فلسفه، به مطالعهی نحوهی عملکرد سیستمهای پویا و کنترل فرآیندهای خودتنظیمی میپردازد.
ویژگیهای اصلی سایبرنتیک
۱. سیستمها و بازخورد: سایبرنتیک به بررسی سیستمها، از جمله روابط و اجزای تشکیلدهنده آنها میپردازد و به طور خاص نقش بازخورد را در پایداری و تنظیم آنها مورد مطالعه قرار میدهد.
۲. ارتباطات و اطلاعات: در سایبرنتیک، سیستمها با انتقال اطلاعات بین اجزا و بخشهای مختلف خود کار میکنند. ارتباط و جریان اطلاعات نقش اساسی در نحوه عملکرد و کنترل یک سیستم دارد.
خودتنظیمی و کنترل: یکی از اهداف سایبرنتیک، مطالعهی مکانیزمهایی است که به سیستمها اجازه میدهد خود را در وضعیتهای مختلف کنترل و تنظیم کنند. برای مثال، بدن انسان با استفاده از سیستمهای خودتنظیمکننده مانند سیستم عصبی و هورمونی، تعادل درونی خود را حفظ میکند.
کاربردهای سایبرنتیک
سایبرنتیک در بسیاری از زمینهها کاربرد دارد:
زیستشناسی و پزشکی: مطالعهی مغز، سیستم عصبی، و روشهای درمانی با الهام از ساختارهای پیچیده زیستی.
هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر: الگوریتمهای خودیادگیر و سیستمهای هوشمند.
اقتصاد و جامعهشناسی: مدلسازی و کنترل سیستمهای اقتصادی و اجتماعی.
سیاست و مدیریت: درک و پیشبینی رفتار سیستمهای سیاسی و مدیریتی.
سایبرنتیک و مفهوم کنترل
در سایبرنتیک، کنترل به معنای توانایی یک سیستم برای پایدار نگهداشتن خود و هماهنگی با محیط متغیر است.
@Binesh_Rahbordi