احتمالا تا حالا اسم شنقل رو شنیدید اگر نشنیدید حتما دیگه اسکول رو شنیدید
اسکول پرنده ایه که غذاشو قایم می کنه یادش می ره کجا قایم کرده
حالا شنقل پرنده ایه که غذاش رو میده اسکول براش نگه داره !!!
یعنی شنقل از اسکل ، اسکلتره
«اسکول» نام این پرنده است. در خصوصیات این پرنده نوشتهاند که او وقتی برای زمستان غذا جمع آوری میکند محل نگهداری آنها را فراموش میکند و بخاطر همین با مشکل مواجه می شود، یا هنگام خانه سازی فراموش می کند که خانه اش را کجا ساخته است، اسکول اگر از لانه اش بیرون بیاید راه بازگشت را پیدا نمی کند.
وقتی عکس یک پرنده زیبا البته با ظاهری خنگ را دیدم که زیر آن نوشته بود: "این عکس اسکول واقعی است"، خیلی برایم جالب بود. آنقدر که تصمیم گرفتم با گشتی در دنیای مجازی، اطلاعات بیشتری راجع به آن کسب کنم. حاصل این یافته ها به نتیجه جالبی ختم شد که خواندن آن برای شما دوستان هم خالی از لطف نیست.
به نقل از دانشنامه ی ویکی پدیا، اسکول نام نوعی پرنده است که هنگامی که از لانه اش خارج می شود در هنگام بر گشت فراموش می کند لانه اش کجا بوده. اسکل در اصطلاح به انسان های کودن و احمق گفته می شود.
تاریخچه این اسم به هزاران سال پیش بر می گردد. فردوسی از اسکل به عنوان پرنده رویایی که دو بال قرمز دارد و مظهر محبت به شمار می رود، یاد می کند.
#اسکل
#شنقل
🦋@Bird_s
لک لک نیل
-لکلک نیل یا نوککفشی یک نوع پرنده لکلکمانند است که در شرق استوایی آفریقا از سودان تا زامبیا سکونت دارند.
-اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت تخمین می زند که تنها بین 3300 تا 5300 لک لک نیل بزرگسال در جهان باقی مانده است و جمعیت در حال کاهش است.
-لکلک نیل پرنده بسیار بزرگی است، بهطوریکه ارتفاع پرنده بالغ از ۱۱۵ تا ۱۵۰ سانتیمتر، طول آن از ۱۰۰ تا ۱۴۰ سانتیمتر، عرض بالها از ۲۳۰ تا ۲۶۰ سانتیمتر و وزن آن از ۴ تا ۷ کیلوگرم میباشد.
-منقار بزرگ، خود به تنهایی آن را پرندهای عجیب نشان میدهد. این منقارهای حجیم، طولی بین ۱۹ تا ۲۴ سانتیمتر و لبههای تیز و همچنین نقطههای مایل به خاکستری دارند.
-این پرنده به احتمال زیاد بازمانده از دوران دایناسورها می باشد.
#لک_لک_نیل
🦋@Bird_s
پنگوئنهای کاکُلدار (نام علمی: Eudyptes) یکی از سَردههای (جنسهای) پنگوئن هستند. این سرده شامل هفت گونه از پنگوئنهای امروزی است. نام علمی این سرده به معنی خوششیرجه است. در آلمانی هم برای این سرده نام «پنگوئنهای کاکلدار» (Schopfpinguine) به کار میرود.
#پنگوئن_کاکل_دار
🦋@Bird_s
کبوتر نیکوبار (Nicobar pigeon ) یکی از بزرگترین گونه های کبوتر است. آنها در جزایر کوچک و در مناطق ساحلی از جزایر اندامان و نیکوبار، هند، شرق از طریق مجمع الجزایر مالایی، به سلیمان و پالائو یافت می شوند. این پرندگان از انواع مختلف دانه ها، میوه ها و بی مهرگان کوچک تغذیه می کنند و دارای آرواره های بسیار عضلانی هستند که آنها را قادر می سازد تا آجیل های سخت پوشیده شده را بخورند. دانشگاه آکسفورد دریافت که کبوتر نیکوبار نزدیک ترین عضو زندگی پرنده دودو است.
#کبوتر_نیکوبار
🦋@Bird_s
اژدهای پرنده، بالهای این خزنده به قفسه ی سینه اش وصل است، که به کمک آن میپرد.
#اژدها_پرنده
🦋@Bird_s
سبز سرگردان ( Green headed tanager ) یکی دیگر از پرنده نئوتروپیک، است که بیشتر در منطقه کم ارتفاع است. رژیم غذایی آنها ترکیبی از میوه ها و حشرات مانند مورچه ها و کرم ها است. این پرنده قابل توجه به طور کلی با افراد خاصی از گونه های آن ارتباط دارد. این معمولا در گروه های خانوادگی و دسته های بزرگتر از 6 تا 12 پرنده و گاهی تا 20 تایی یافت می شود.دسته ها را می توان به عنوان دسته های تک گونه ای یا مخلوط با سایر گونه های گوشت خوار مشاهده کرد
#پرنده
#سبز_سرگردان
🦋@Bird_s
کرکسهای گینه پرندگان فوق العاده ترسناکی هستند. این پرندگان وحشی با منقارهای تیز به صورت گروهی شکار میکنند و پستانداران کوچک را میکشند. بااین حال ظاهر آنها وحشتناکتر است. آنها پرهای تیرهای دارند که از میان آنها گردنی شبیه مار بیرون آمده است. سر آنها تقریبا بدون پر است و تنها چند پر به آن چسبیده است. چشمان خیره و قرمز روشن به ظاهر ترسناک آنها میافزاید. برای حل اختلافات ارضی، نرها با مهمیزهای تیز پاهایشان به هم حمله میکنند و حریف خود را با منقارهای تیزشان زخمی میکنند.
#کرکس
🦋@Bird_s
فنچهای خون آشام با استفاده از نوک تیزشان که برای گرفتن حشرات سازگار شده، عادت وحشتناکی پیدا کرده و به پرندگان بالغ و جوان و با هر ابعادی نزدیک می شوند و با پاهایشان به آن ها چنگ میزنند و سپس آنها را با نوکشان زخمی میکنند و خونشان را میخورند. فرار کردن از دست این خون آشام کوچک سخت است و به خاطر متابولیسم بالایی که دارد خیلی زود دوباره برمی گردد.
#فنچ_خون_آشام
🦋@Bird_s