پرندههای آنهینگا پرندههای ماری نیز نامیده میشوند. آنها با اینکه بامزه به نظر میرسند، به شدت خطرناک نیز هستند. این جانوران عجیب عمدتاً در مناطقی با آب و رطوبت بالا زندگی میکنند. بعضی از مردم این پرنده را عجیبترین پرنده دنیا مینامند. پرندههای آنهینگا معمولا در استرالیا و کانادا زندگی میکنند.
#پرنده_آنهینگا
🦋@Bird_s
طول بالهای کندور آندی به ۳ متر میرسد و بزرگترین پرنده جهان است که پرواز میکند. وزن آنها به ۱۵ کیلوگرم و قدشان به ۱.۲ متر میرسد. علیرغم بالهای بزرگشان، پرواز چندان خوبی ندارند، چون بسیار سنگین هستند. جالب است که این پرندگان هر دو سال تنها یک تخم میگذارند که ۵۴-۵۸ روز طول میکشد که جوجه شوند.
#کندور_آندی
🦋@Bird_s
مرغ مقلد متعلق به خانواده «باستورک آمریکایی» است. آنها بومی جزایر اکوادور و آمریکا هستند. این پرندهها که همچنین با نام پرندهی «بامزه آوازه خوان» نیز شناخته میشوند، دارای نوک تیز و خمیده و زبانی بلند هستند. این پرندهها در مناطق خشک زندگی میکنند، اما برای جستجوی غذا تمام طول روز را اطراف آبها پرسه میزنند. این پرندگان مهاجمانی کشندهاند که خون طعمههای خود را میمکند.
#مرغ_مقلد
🦋@Bird_s
احتمالا تا حالا اسم شنقل رو شنیدید اگر نشنیدید حتما دیگه اسکول رو شنیدید
اسکول پرنده ایه که غذاشو قایم می کنه یادش می ره کجا قایم کرده
حالا شنقل پرنده ایه که غذاش رو میده اسکول براش نگه داره !!!
یعنی شنقل از اسکل ، اسکلتره
«اسکول» نام این پرنده است. در خصوصیات این پرنده نوشتهاند که او وقتی برای زمستان غذا جمع آوری میکند محل نگهداری آنها را فراموش میکند و بخاطر همین با مشکل مواجه می شود، یا هنگام خانه سازی فراموش می کند که خانه اش را کجا ساخته است، اسکول اگر از لانه اش بیرون بیاید راه بازگشت را پیدا نمی کند.
وقتی عکس یک پرنده زیبا البته با ظاهری خنگ را دیدم که زیر آن نوشته بود: "این عکس اسکول واقعی است"، خیلی برایم جالب بود. آنقدر که تصمیم گرفتم با گشتی در دنیای مجازی، اطلاعات بیشتری راجع به آن کسب کنم. حاصل این یافته ها به نتیجه جالبی ختم شد که خواندن آن برای شما دوستان هم خالی از لطف نیست.
به نقل از دانشنامه ی ویکی پدیا، اسکول نام نوعی پرنده است که هنگامی که از لانه اش خارج می شود در هنگام بر گشت فراموش می کند لانه اش کجا بوده. اسکل در اصطلاح به انسان های کودن و احمق گفته می شود.
تاریخچه این اسم به هزاران سال پیش بر می گردد. فردوسی از اسکل به عنوان پرنده رویایی که دو بال قرمز دارد و مظهر محبت به شمار می رود، یاد می کند.
#اسکل
#شنقل
🦋@Bird_s
لک لک نیل
-لکلک نیل یا نوککفشی یک نوع پرنده لکلکمانند است که در شرق استوایی آفریقا از سودان تا زامبیا سکونت دارند.
-اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت تخمین می زند که تنها بین 3300 تا 5300 لک لک نیل بزرگسال در جهان باقی مانده است و جمعیت در حال کاهش است.
-لکلک نیل پرنده بسیار بزرگی است، بهطوریکه ارتفاع پرنده بالغ از ۱۱۵ تا ۱۵۰ سانتیمتر، طول آن از ۱۰۰ تا ۱۴۰ سانتیمتر، عرض بالها از ۲۳۰ تا ۲۶۰ سانتیمتر و وزن آن از ۴ تا ۷ کیلوگرم میباشد.
-منقار بزرگ، خود به تنهایی آن را پرندهای عجیب نشان میدهد. این منقارهای حجیم، طولی بین ۱۹ تا ۲۴ سانتیمتر و لبههای تیز و همچنین نقطههای مایل به خاکستری دارند.
-این پرنده به احتمال زیاد بازمانده از دوران دایناسورها می باشد.
#لک_لک_نیل
🦋@Bird_s
پنگوئنهای کاکُلدار (نام علمی: Eudyptes) یکی از سَردههای (جنسهای) پنگوئن هستند. این سرده شامل هفت گونه از پنگوئنهای امروزی است. نام علمی این سرده به معنی خوششیرجه است. در آلمانی هم برای این سرده نام «پنگوئنهای کاکلدار» (Schopfpinguine) به کار میرود.
#پنگوئن_کاکل_دار
🦋@Bird_s
کبوتر نیکوبار (Nicobar pigeon ) یکی از بزرگترین گونه های کبوتر است. آنها در جزایر کوچک و در مناطق ساحلی از جزایر اندامان و نیکوبار، هند، شرق از طریق مجمع الجزایر مالایی، به سلیمان و پالائو یافت می شوند. این پرندگان از انواع مختلف دانه ها، میوه ها و بی مهرگان کوچک تغذیه می کنند و دارای آرواره های بسیار عضلانی هستند که آنها را قادر می سازد تا آجیل های سخت پوشیده شده را بخورند. دانشگاه آکسفورد دریافت که کبوتر نیکوبار نزدیک ترین عضو زندگی پرنده دودو است.
#کبوتر_نیکوبار
🦋@Bird_s
اژدهای پرنده، بالهای این خزنده به قفسه ی سینه اش وصل است، که به کمک آن میپرد.
#اژدها_پرنده
🦋@Bird_s