🥰 یک شروع دل انگیز از مهر ۱۴۰۳
🤝 با ما باشیددر مهد و پیش دبستانی شکوفه های عفاف 💐
آموزش کودکان با متد تسهیلگری
ورویکرد دینی
با کادری مجرب و متخصص
مهد و پیش دبستانی فرصتی است برای شکوفایی کودکان و آغازی
برای ساختن فردایی بهتر
✔️ مخصوص کودکان ۴ الی ۶ سال
🔸🔹با حضور مشاوره خانواده و کودک
✍جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
☎️ ۰۹۳۷۲۸۵۰۵۵۴
🔹 مکان
🏡خیابان امام خمینی ره روبه روی مسجد مهدیه پایگاه حضرت فاطمه
س
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
توجه بفرمایید ظرفیت خیلی محدود می باشد.
زودتر برای ثبت نام کودک عزیزتان اقدام نمایید که جا نمونید.که شرمنده شما عزیزان شویم.
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت شهید امیرعبداللهیان از اولین اقدامش بعد از رای اعتماد مجلس
#مهارکرونا
#دیپلمات_انقلابی
┅❀🌹❀┅
🔺 از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت
🔹امام خمینی رحمةاللهعلیه: ما از شر رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. این ها برپادارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند و سرسپردگانی هستند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمی شوند!.
📚صحیفه امام/ جلد ۱۵ / صفحه ۴۴.
┅❀🌹❀┅
May 11
🌺نکته تفسیری صفحه ۴۰:🌺
طالوت و جالوت ـ1:
پس از درگذشت موسی علیه السلام ، بنی اسرائیل دین خدا را تغییر دادند و از فرمان پروردگارشان سرپیچی کردند. در میان آنان، پیامبری به نام «ارمیا» بود که آنها را به کارهای نیک امر می کرد و از کارهای زشت نهی می فرمود؛ ولی آنها از او اطاعت نمی کردند. آنان به سبب نافرمانیشان از ارمیا مجازات شدند و شخصی خونخوار و ستمگر به نام جالوت بر آنان مسلط شد. جالوت، مردان قوی و جنگاور آنان را کشت و اموالشان را از آنان گرفت و زنانشان را برای کنیزی نگه داشت و بقیه ی مردان را از سرزمینشان بیرون کرد. بدین ترتیب، مدّت ها بنی اسرائیل با بدبختی زندگی کردند؛ تا اینکه روزی از اوضاع فلاکت بارشان به پیامبر زمانشان اشموئیل شکایت بردند و گفتند: «از خدا درخواست کن برای ما فرمانده ای قرار دهد تا در راه خدا جهاد کنیم و حقمان را از جالوت بگیریم.» پیامبرشان پرسید: «اگر چنین فرمانده ای برایتان مشخص شد و جهاد بر شما واجب شد، قول می دهید که طفره نروید و با تمام توان جهاد کنید؟» آنها گفتند: «ما چه بهانه ای داریم که جهاد نکنیم؛ در حالی که دشمن، ما را از سرزمینمان بیرون رانده و از زن و فرزندانمان دور کرده است؟» خداوند امّا به آن پیامبر خبر داد که بیشتر آنان به جنگ پشت می کنند، و همین اتّفاق هم افتاد. سرانجام پیامبرشان به آنان گفت: «خداوند، طالوت را فرمانده شما قرار داده است.» بنی اسرائیل از این موضوع خشمگین شدند و گفتند: «او کجا و فرمانده ی ما کجا؟! خود ما که برای فرمانده ای شایسته تریم. او نه مال و ثروتی دارد، نه دودمان معروف و پرافتخاری.» پیامبرشان در پاسخ گفت: «خداوند او را بر شما ترجیح داده و به او دانش فراوان و نیروی جسمی زیادی بخشیده است.»
آری، ملاک رهبری جامعه یا فرمانده ی نظامی، داشتن ثروت یا دودمان معروف و پرافتخار نیست؛ زیرا اینها ربطی به لیاقت خود فرد ندارد؛ بلکه رهبر یک جامعه یا فرماندۀ یک لشگر باید صاحب علم و آگاهی باشد تا سعادت جامعه را تشخیص دهد و از نظر ظاهری، دارای قدرتی مناسب باشد تا بتواند جامعه را به سمت اهداف عالی پیش ببرد و در مقابل ستمکاران و متجاوزان ایستادگی کند. طالوت که در ظاهر ثروت زیاد و دودمان معروفی نداشت، به سبب داشتن این دو ویژگی، به رهبری بنی اسرائیل انتخاب شد. اشموئیل برای اینکه به بنی اسرائیل ثابت کند انتخاب طالوت از سوی خدا بوده است، به آنان گفت: «نشانه ی فرماندهی او این است که «صندوق عهد» در حالی که فرشتگان آن را حمل می کنند، نزد شما خواهد آمد.» این همان صندوقچه ای بود که مادر موسی از ترس فرعونیان، موسی را در آن نهاد و در رود نیل رها کرد. این صندوق همیشه در میان بنی اسرائیل بود و به آن احترام می گذاشتند و از آن برکت می جستند و موسی در هنگام وفات، الواح تورات و زره اش را در آن قرار داد؛ ولی گناه بنی اسرائیل و بی احترامی آنها به آن صندوق باعث شد که خدا آن صندوق را از میانشان بردارد، و آنها که تا آن زمان در عزّت و آزادی زندگی می کردند، توسط جالوت خوار و ذلیل شدند. [1]
[1] . اقتباس از روایتی از امام باقر(ع) ، تفسیر المیزان ، ج2 ، ص297
@Boshra_pb