🔴 توجه فوری سلام لینک گروه روبیکا بسیج سازندگی اصفهان جهت عضویت فرمانده شورا بسیجیان و جهادگران پایگاه همین امروز https://rubika.ir/esfahansazandegi بعد از عضویت تیک حوزه خودمون(حوزه حضرت نرجس) رو بزنید(به همه انتشار دهید)
30.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتشار نخستین بار| مستند «مهمان خیابان فلسطین»
🎤 آخرین مصاحبه شهید اسماعیل هنیه ساعاتی پیش از شهادت، با KHAMENEI.IR
➕ روزی که حاج قاسم سلیمانی، شهید هنیه را به دیدار رهبر انقلاب آورد
➕رهبر معظم انقلاب: بنده غالبا طاقت نمیآورم از تلویزیون مناظر غزه را ببینیم!
➕لحظاتی از حضور شهیدان سلیمانی، هنیه، امیرعبداللهیان، در حیاط بیت رهبری، پیش از دیدار با رهبر انقلاب
➕ معرفی شنیدنی یحیی سنوار به رهبر انقلاب توسط شهید هنیه
╰❀🥀❀╯
Sedaye enghelab saremi har.mp3
5.41M
➖➖➖➖➖➖
🎧 نهایی شدن کاندیدای حزب دموکرات آمریکا
🎙دکتر رضا صارمی
╰❀🥀❀╯
🔴 بسیاری از نظامیان صهیونیست به نقطه فروپاشی رسیدهاند
🔹بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، در حالی که جنگ غزه به یازدهمین ماه نزدیک میشود و تبادل آتش با گروههایی مثل حزبالله لبنان تشدید میشود، بسیاری از نظامیان اسرائیلی به نقطه فروپاشی رسیده یا نزدیک به آن هستند.
🔹آنها خسته بوده و روحیه خود را از دست دادهاند، برای حفظ توازن بین امور خانواده خود و خدمت در ارتش به مشکل برخوردهاند و مشکلات اقتصادی ناشی از غیبتشان در خانوادههایشان رو به افزایش است.
🔹در این گزارش با اشاره به صحبتهای یک سرباز ذخیره صهیونیست به نام «آدی هازان» نوشته شده: او تصور میکرد که طول مدت خدمت او تنها یک یا ۲ ماه خواهد بود اما حدود ۱۰ ماه گذشته و حضور در ارتش باعث شد شرکتش ورشکسته شود و خانوادهاش غرق در بدهی و نیازمند کمکهای خیریه شوند و همچنان نیز پایانی برای مصائب خود نمیبیند.
╰❀🥀❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگرانی صهیونیستها از پاسخ ایران
#اسماعیل_هنیه
#خونخواهی_هنیه_عزیز
╰❀🥀❀╯
21.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اولین معلم
➕بخشهایی از سخنان مادر بزرگوار امام خامنهای مدظله العالی درباره روش تربیت فرزندانشان
🗓 سالگرد وفات مرحومه میردامادی، مادر بزرگوار امام خامنهای مدظلهالعالی
╰❀🥀❀╯
نکته تفسیری صفحه ۱۰۱:
نیرنگ با خدا!:
این آیه و آیه ی بعد، در باره ی منافقان سخن می گوید و با بیان چند ویژگی از ویژگیهای زشت آنان، به مسلمانان کمک می کند که ایشان را بهتر و راحت تر بشناسند. منافقان، کسانی هستند که به ظاهر به خدا ایمان دارند؛ ولی در حقیقت کافرند و به ایمان تظاهر می کنند. البته این زنگ خطری برای همه ی افراد باایمان نیز هست که مبادا این ویژگی ها در آنان هم وجود داشته باشد. بر اساس این آیه، یکی از صفات منافقان، «ریا و خودنمایی» است. منافقان مانند مسلمانان دیگر، عبادتهایی انجام می دهند: نماز می گزارند، به حج میروند و حتّی شاید جهاد هم بکنند؛ امّا هیچیک از این کارهایشان برای فرمانبرداری از خدا و خشنود کردن او نیست؛ بلکه برای ادامهی زندگی در میان مسلمانان و بهره بردن از امکانات جامعه ی اسلامی است. حتّی ممکن است ظاهر عبادت هایشان زیبا و فریبنده باشد؛ ولی باطن آن، مانند میوه ای ست که از درون فاسد شده و از بیرون سالم به نظر میرسد. در روایتی از امام صادق علیه می خوانیم: «با کارها [وعبادت هایت] برای کسی[از مخلوقاتِ ناتوان خدا] که نه می تواند زنده کند و نه بمیراند و نه به تو سودی برساند، ریا، مکن. ریا درختیست که میوهی آن، فقط شرک مخفی است و ریشهاش نفاق است. در روز قیامت، [از سوی خدا] به ریاکار گفته میشود که پاداش کارهایت را از همان کسی بگیر که با من شریکش قرار دادی. بنابراین دقّت کن که چه کسی را عبادت می کنی و می خوانی، به چه کسی امید داری و از چه کسی می ترسی. و بدان که تو نمی توانی چیزی از باطنت را از خدا مخفی کنی؛ که اگر چنین فکری کنی، خودت را فریب داده ای [نه خدا را]. خدا [در آیهی 9 سورهی بقره] میفرماید: [منافقان] می خواهند خدا و افراد باایمان را بفریبند؛ در حالی که فقط خودشان را می فریبند و نمی فهمند.»[1]
یکی دیگر از نشانه های منافقان، کسالت و خستگی در خواندن نماز است. آنان در پیشگاه پروردگار جهان با بی حالی و کسالت می ایستند و در عباداتشان نشاط ندارند. از پیامبر گرامی ما نقل شده است: «نماز منافق اینگونه است که می نشیند و به خورشید چشم می دوزد تا ببیند کی غروب می کند. در آن موقع برمی خیزد و سر خود را مانند کلاغ چهار مرتبه به زمین میزند.»[2] در مقابل این شیوه ی ناپسند، مؤمنان حقیقی به عبادت عشق می ورزند و با نشاط کامل به آن مشغول می شوند و در هنگام نماز، سرزنده و سرحالاند. پیامبر خدا در این باره فرموده است: «برترین مردم، کسیست که به عبادت عشق بورزد و آن را [مانند دوستی عزیز] در آغوش کشد و با قلبش آن را دوست داشته و با بدنش بدان مشغول باشد.»[3]
[1]-مصباح الشریعة،ترجمة مصطفوی،ناشر:انجمن اسلامی حکمت و فلسفة ایران،سال 1360 ش
[2] - المیزان فی تفسیر القرآن، ج 5، ص121
[3] - الکافی، ج 2، ص 83
@Boshra_pb
🔆صبر و انتظار فرج
♦️قالَ الرِّضا عليه السلام: ما اَحْسَنَ الصَّبْرَ وَ اِنْتِظارَ الْفَرَجِ، اَما سَمِعْتَ قَوْلَ اللّه ِ تَعالى: «فَاْرْتَقِبُوا اِنّى مَعَكُمْ رَقيبٌ» حديث وَ قَولَهُ عَزَّوَجَلَّ: «فَانْتَظِرُوا اِنّى مَعَكُمْ مِنَ الْمُنْتَظِرينَ» حديث، فَعَلَيْكُمْ بِالصَّبْرِ فَاِنَّهُ اِنَّما يَجيئُ الْفَرَجُ عَلَى الْيَأْسِ، فَقَدْ كانَ الَّذينَ مِنْ قَبْلِكُمْ اَصْبَرَ مِنْكُمْ.
♦️ امام رضا عليه السلام فرمودند:شكيبائى و انتظار فرج چقدر نيكو است، آيا گفته خدا را شنيديد كه فرمود: «شما منتظر باشيد كه من هم با شما منتظرم» و همچنين فرمود: «انتظار بكشيد كه من هم با شما از انتظار كشندگانم»، بنابراين صبور باشيد، چون فرج بعد از زمان يأس و نااميدى مى رسد و افراد قبل از شما صبورتر بودند.
📚 بحارالأنوار، ج 52، ص 62
@Boshra_pb