10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مصرف رد مظالم برای کمک به مردم غزه و لبنان
🔹 مظالم وانواع آن
🔹 چه نوع رد مظالمی را میتوانیم با دستور حاکم شرع به مردم مظلوم غزه و لبنان بدهیم
╰❀🌹❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
🔊 مجموعه برنامه صهیونیست شناسی
✅ قسمتهای اول تا پنجم
#رادیوثامن | #روشنگری
╰❀🌹❀╯
📝 گمنام در صحنه
✅بیش از چهار دهه از شکلگیری مجموعهای که نام «بسیج مستضعفین» به خود گرفته است، میگذرد؛ اما بسیج بیش از آنکه با سازمانش هویت یافته باشد، با فرهنگ و تفکر و سبک زندگی بسیجی تعریف میشود.
🔹به واقع، عنوان بسیجی به فردی تعلق میگیرد که مرام و مسلک و سبکی خاص از زندگی را برگزیده و به شاخصهای آن پایبند است. ویژگیهای بسیجی بودن البته ویژگیهای عجیب و غریبی نیست. بسیجی تیپ خاصی ندارد، لباس خاصی بر تن ندارد، با ادبیات متفاوتی سخن نمیگوید و مثل همه ما زندگی می کند و کار میکند و درس میخواند و ...؛ تفاوت بسیجی با غیر بسیجی در باور، نیت، جهت و کیفیت مرام و اقدامات اوست.
💯مهمترین شاخصهای تفکر بسیجی را میتوان حضور در صحنه دانست. بسیجی عارفی عزلتنشین نیست؛ بلكه مجاهدی تیزبین است که همواره در صحنه حاضر است. صحنه آنجایی است که کشور و ملت نیازمند یاری است. این صحنه میتواند حادثهای طبیعی از جمله سیل و زلزله باشد، یا مقابله با بیماری فراگیری که سلامت جامعه را نشانه رفته است، یا تهاجمی نظامی دشمنی که خاک وطن را هدف قرار داده یا شبیخونی فرهنگی که ذهنها و قلبهای یک ملت را نشانه رفته است!
🟢 گمنامی را میتوان شاخص دیگر تفکر بسیجی دانست. بسیجی در زمانهای که سلبریتی شدن به یکی از مهمترین جذابیتها و مطلوبات زندگی بدل شده است، به دنبال اسم و رسم نیست و با دوربین و شهرت و لایک نسبتی ندارد و نشان در بینشانی دارد. بسیجی با خالق هستی معامله کرده و کار را تنها برای رضای او انجام میدهد و رضای او در گمنامی است!
🔹زیست در دنیایی که به برکت گسترش تفکر فردگرایی اومانیستی با سود و منفعتطلبی عجین شده است، برای یک بسیجی دشوار است. او در مکتبی تربیت یافته که بها و ارزش کارها با کسب رضایت الهی سنجیده میشود. لذا بسیجی برای کسب قدرت یا منافع شخصی و مادی و رضایت دیگران وارد کارزار نمیشود. در این نگرش، اگر عملی مبتنی بر اخلاص صورت نگیرد، بیارزش بوده و بهایی نخواهد یافت.
👈🏻بسیجی در مواجهه با مردم خاضع و فروتن و مهربان است و در برابر دشمن شجاع و غیور. او زندگیاش را وقف خدمت به مردم کرده است؛ لذا هر که را دیدید که در صف اول خدمت به مردم قرار دارد، در هر پست و مقامی بدون شک او یک بسیجی است.
╰❀🌹❀╯
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۱۲🌷
پاداش، چند برابر؛ کیفر، عادلانه:
جهان آخرت، فرجامی است که بی هیچ تردیدی همه ی ما انسان ها به آن می رسیم و در دادگاه آن جهان، پاداش و کیفر اعمالمان را از کوچک تا بزرگ خواهیم دید. طبق قوانین حاکم بر زندگی انسان ها، هر کار خوب یا بد، پاداشی متناسب با خود دارد؛ امّا این قصه در مورد قوانین الهی به گونه ای دیگر است؛ بدین صورت که خداوند علاوه بر این که پاداش اعمال نیک انسان ها را به طور کامل به آن ها عطا می کند، همواره بر این پاداش می افزاید. بر اساس آیات قرآن، اعمال نیکوکاران دست کم تا ده برابر، و در حالتی، تا هفتصد برابر، و در حالتی دیگر، بدون حد و اندازه پاداش می گیرد. این پاداش، چیزی فراتر از عدالت خدا و مربوط به لطف و مهربانی بی حدّ و حـصر اوست. پیشوایان دین نیز برای برخی از کارهای خوب، پاداش های بسیار زیادی برشمرده اند؛ کارهایی مانند حجّ خانه ی خدا، زیارت قبور معصومین ، نماز جماعت، و نیکی به پدر و مادر. یکی از کارهایی که پاداش بسیار زیادی دارد، برطرف کردن حاجت یک مسلمان است.
پیشوایان ما فرموده اند که پاداش برطرف کردن یک مشکل از مشکلات یک مسلمان، از بیست حج بیشتر است؛ همچنین گفته اند که هر کس حاجت مسلمانی را برطرف کند، خداوند در قیامت، صد هزار حاجت او را برطرف می کند که نخستین آن، ورود به بهشت است. در مقابلِ این همه لطف و محبّت امّا هیچگاه خدا کیفر کار بد را بیش از خود آن قرار نمی دهد؛ زیرا این کار ظلم است و خداوند به هیچ وجه به بندگانش ظلم نمی کند. البتّه همین کیفر عادلانه، بسیار تلخ و دردناک است و هیچ انسانی طاقت آن را ندارد. در آیه ی 27 می¬خوانیم:
«کسانی که همواره مرتکب کارهای بد شده اند، بدانند که سزای هر بدی، مانند خود آن است، و نه بیشتر، و در قیامت، ذلّت و خواری، سراسر وجود آنان را می پوشاند و هیچ کس نمی تواند آنان را در برابر خشم خدا حفظ کند. صورتهای آنان چنان سیاه است که گویی با تاریکی شبِ ظلمانی پوشیده شده است. آنان اهل آتش اند و همیشه در آن خواهند ماند.»
کمی اندیشه در این باره که پاداش چندبرابر بهتر است یا کیفر عادلانه، ما را به سعادت کامل می رساند.
@Boshra_pb