❓ تکرار یا تغییر؟ (۱۴)
❌ وعدههای سرخرمن !
🔻 انتظار از کسی در قامت نامزد ریاست جمهوری ارائه برنامه است، برنامه برای حل مشکل مسکن، اشتغال، تورم، بهداشت، ازدواج، روند کاهشی نرخ جمعیت، ارزش پول ملی و ... .
🔹 اما ظاهراً وعده و وعید جای برنامه را گرفته است و ما با حجم انبوهی از شعار و وعده مواجهیم که مردم کمتر آنها را باور میکنند و اصحاب قلم و سخن باید مطالبه مردم را به گوش آقایان نامزد ریاست جمهوری برسانند که مردم وعدههای سرخرمن را در این هشت سال تجربه کرده اند و انتظار برنامه های عملی از شما دارند.
#انتخابات
#ثامن
┄┅═✧☘️🌸☘️✧═┅┄
@Boshra_pb
✅فصل پاسخگویی است!
🔰در روزهای اخیر که مقطع ثبتنام داوطلبین انتخابات ریاست جمهوری است، برخی عناصر و گروههای سیاسی جریان اصلاحات بهگونهای از خود و برنامههایشان برای اداره کشور سخن میگویند، گویی اینکه تاکنون در انزوا و انفعال بودهاند و نظام سیاسی مجالی برای حضور آنان در قدرت فراهم نکرده است.
🔸نکات تحلیلی:
1️⃣واقعیت اما این است که عناصر و افراد منسوب به این جریان سیاسی، در ردههای مختلف اداره کشور حضور داشتهاند و هم ایدهها و برنامههای آنها در عرصههای مختلف اثرگذار بوده و بهنوعی مبنایی برای بخش اجرایی کشور بوده است.
2️⃣این افراد به نحوی از ایدههای خود در سیاست خارجی و تعامل سازنده با دنیا حرف میزنند که انگار سیاست اعلامی و اعمالی آنها در 8 سال گذشته چیز دیگری بوده است! البته باید جوانمردانه رفتار کنند و نباید مدعی شوند که در این زمینه با موانع روبهرو بودهاند؛ بگذریم که در سال ۹۷ و پس از خروج آمریکا از برجام گفتند که آمریکا موجود مزاحمی بود، همان بهتر که رفت! اما در سال ۹۲ گفتند که آمریکا کدخداست و برای حل مسئله هستهای باید رفت و با آمریکا بست. پسازآن رفتند و با آمریکا مذاکره مستقیم کردند و به توافق نیز رسیدند و آخرالامر نتیجه آن شد که میدانیم.
3️⃣عناصر و گروههایی که این روزها صدایشان برای حل مسائل اقتصادی بلند شده و مشغول خواندن بیانیه حتی علیه نظام هستند، گویی آنها نبودهاند که سرنوشت اقتصاد کشور در 8 سال اخیر دستشان بوده است! هماینک میگویند آمدهایم که خصوصیسازي کنیم؛ اشتغال را حل کرده و تولید را رونق دهیم، ارزش را به پول ملی بازگردانیم! اما برای این جریان سیاسی و عناصر و بازیگران آن اکنون موسم ارائه برنامه نیست، بلکه زمان، زمانِ گزارش کار و فصل پاسخگویی است. باید پاسخ دهند که با بازار سرمایه، مسکن، خودرو و ارز چه کردهاند. اینکه بگویند اگر ما نبودیم و تدبیرهای ما در کار نبود، قحطی کشور را فراگرفته بود، عین مسئولیتناپذیری و وقاحت سیاسی است. اینکه خرید کالاهای موردنیاز مردم به امری دشوار تبدیلشده و در ماههای پایانی دولت ادعا میشود، مسئله مرغ و تخممرغ به دلیل تحریمهاست و بایستی رفت و مذاکره کرد تا این معضل رفع شود، نشانه ناکارآمدی این تفکر و سوء مدیریت عناصر آن است.
👈🏻به نظر میرسد در انتخابات پیشرو شاهد نمایان شدن مجدد تفکر و ایدههایی تکراری (مشابه آنچه 8 سال پیش مطرح شد) باشیم که ناکارآمدی آن اثبات شده است.
#انتخابات
┄┅═✧☘️🌸☘️✧═┅┄
@Boshra_pb
پروفایل سربازان جنگ نرم در ایام انتخابات ✌️
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#وحدت_بعد_مناظرات
#همپیمان_با_جلیلی_محمد_رئیسی
📺 #برنامه تلویزیونی زنده #جهان_آرا
🖋 موضوع: بررسی آرایش سیاسی انتخابات 1400
💢 مهمانان: محمدعلیوکیلی، نماینده سابق مجلس(اصلاحطلب) و سیدنظامالدینموسوی، نماینده مجلس (اصولگرا)
✅ شنبه 25 اردیبهشت ساعت 22:00
❎ تکرار روز بعد ساعت 14:30
@Boshra_pb
🔹 دوقطبیهای انتخابات ۱۴۰۰ با چه هدفی ساخته میشوند؟
▫️دو قطبی اساسا با هدف #معنادار_کردن یک گزاره یا مقوله رخ میدهد. دوقطبی های انتخاباتی با هدف معنادار کردن گزینهها و کاندیداهای مختلف تهیه و تدارک دیده میشود.
▫️در موقعیتی که دوقطبی ساخته و با برچسب های مختلف به افراد و تفکرات الصاق میشود، یعنی در وهله نخست قرار است افکار عمومی ذیل کلمات ساخته شده، فریب داده شود. در قدم بعد قرار است با مانور بر روی همان کلمات به جای جلب نظر به برنامه ها، زمینه تخریب فراهم شود و در نهایت با #مسموم_سازی و #اهریمن_سازی، به مهندسی افکار عمومی پرداخته شود.
🔻مثال:
دوگانه و دوقطبی #پادگان_#دادگاه
🔻مخاطب باید چه کند؟
◾️بلافاصله سابقه فرد یا افراد گوینده
را سرچ کند. ببیند اطلاعات درباره فرد پیرامون کلیدواژههایی که به کار برده چیست؟(نظامی گری و دادگاه)
◾️آیا در دوقطبی ها فرد راهکار دقیق ارایه داده یا کلی گویی کرده است؟
◾️کشف کنید آنها از ساخت این دوقطبی بناست چه محصولی برداشت کنند؟
◾️گوینده با واژگانی که به کار برده کدام رقبایش را با چه کارنامهای مورد حمله قرار داده است؟
◾️درگذشته چه کسانی دوقطبی ساختند و چه عملکردی داشتند؟
◾️دوقطبی مشکلمردم را حل میکند یا فقط به سبد رأی کاندیداها کمک میکند؟
و متعدد سوالاتی که یک مخاطب هوشمند باید از خود در برابر اظهارات کاندیداهای انتخاباتی بپرسد.
✅با چشمان باز و حواس جمع همه افراد، برنامه و کارنامه هایشان را بررسی کنید. دوره توجه به شعار گذشته است.
✍️معصومه نصیری_ مدرس سواد رسانهای
@Boshra_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باران موشکهای مقاومت فلسطین در راه تلآویو
🔹سخنگوی «گردانهای القسام»: خودمان را برای ۶ ماه موشکباران مستمر تلآویو آماده کردهایم
@Boshra_pb
علی لاریجانی؛ سیاستمدارِ «هرجایی»!
[1]. علی لاریجانی، تازه به میدان پا نهاده، امّا گویا «یک چمدانِ تاکتیکِ روانی» در دست دارد! فقط در نطقِ انتخاباتیاش، دهها تاکتیکِ تبلیغی بهکار برد تا بتواند از حضورِ خود، یک «اتّفاق» بسازد؛ یک «اتّفاقِ خاص و منحصربهفرد»!
[2]. او در همین ابتدا، «همهچیز» را به پای خود «هزینه» کرد: اشاراتش به «رهبرِ انقلاب» و «مراجعِ تقلید»، بهگونهای بود که گویا حضورش در امتدادِ خواستِ آنهاست. او کسی است که میتواند از همهچیز «به نفعِ خود» خرج کند! همه کس، این هنر را ندارند! و وقتی خرج از کیسۀ خودش نیست، حدّی هم نخواهد داشت!
[3]. سخنانِ او، چقدرِ شبیهِ احمدینژاد بود، ازاینجهت که او بهصورتی سخن گفت که گویا تا به حال در جمهوریِ اسلامی، هیچ مسئولیّتی نداشته است! از همه، «برائت» جُست تا سیئات و خطایای هیچ شخص و جریان و دولتی، «دامنِ پاکِ او» را آلوده نکند! نه «پادگانی» است، نه «دادگاهی»! نه «پوپولیست» است، نه «کلیدِ جادویی» دارد!
[4]. او هیچکدام نیست، امّا «چه» هست؟! او به این سئوال پاسخ نداد؛ چراکه هستیِ سیاسیِ علی لاریجانی، «سیّال/ ژلهای/ لغزنده/ متحرّک» است! با همه هست و با همه نیست! ردِ پایش در همهجا هست، امّا هیچکاره هم هست! نه موافق است و نه مخالف، امّا تعیینکننده است! از چنین انسانِ «موذی» و «مرموز»ی باید هراسید! ما با یک سیاستمدارِ «نامتعیّن/ بیشخصیّت/ بیهویّت/ هرجایی/ موقعیّتی» روبرو هستیم.
[5]. امّا علی لاریجانی بهخوبی میداند که اکنون باید برای خود، «جایی» و «موقعیّتی» تعریف کند تا مردم، امکانِ انتخاب بیابند، و چه جایی بهتر از «بیجایی»! سخنانِ «لامکانِ» او به مخاطب این را القاء میکرد که گویا او مدّتهاست در سیاست، «حاشیهنشین/ منزوی/ بیاختیار» است و تازه به عرصه آمده است! فردِ مظلوم و مهجوری که به اندیشههایش اعتنا نشده و از همه طرف، طرد گردیده است!
[6]. این «تصویرسازیِ تحریفآلود»، یک «دروغِ بزرگ» است و دروغ، هر اندازه بزرگتر باشد، چهبسا کاراتر هم باشد! امّا با «واقعیّت» چه میکند که خلافِ این ادّعاهای فریبنده و دروغین است! چندین دوره ریاستِ وی بر مجلس، چه میشود؟! خدماتش به حسن روحانی در تصویبِ بیست دقیقهای برجام چه میشود؟! مسلوبالاختیار کردنِ مجلس در مقابلِ زیادهخواهیهای حسن روحانی چه میشود؟! آنهمه «لابیگری» و «اعمالِ نفوذ» و «سیاسیکاری» برای تضییعِ حقوقِ مردم و تقویّتِ دولتِ حسن روحانی چه میشود؟!
[7]. او از نظرِ اجتماعی، فاقدِ «بدنۀ مردمی» و «پایگاهِ تودهای» است؛ نه جذابیّتی داشته و نه دارد. پس باید آنچنان «هنرنمایی» و «دلبری» کند که وضع را به نفعِ خود دگرگون سازد. دراینباره، او «راهِ دشوار»ی را پیشِ رو دارد؛ چراکه باید از «قعرِ جدولِ مقبولیّتِ مردمی»، خود را برهاند و بالا بکِشد. جنگِ روانیِ گستردهای در راه است.
[8]. شک نکنید که او با لابیگری و سیاسیکاری، حسن روحانی را با خود همراه کرده است، حتّی اگر در ظاهر، دولتِ روحانی را «نقد» کند، به این دلیل است که نیازِ اجتماعی به «فاصلهگیریِ از دولتِ روحانی» دارد، امّا پشتِ پرده، او حاصلِ «ائتلافِ نامشروعِ» دولتِ روحانی با جریانِ اصلاحات است. او همیشه «برآیندِ چند بازیِ سیاسی» بوده است و اینبار نیز هست. «خودِ» او، حاصلِ جمعِ جبریِ همین «ارادههای معطوف به قدرت» است. پس فریبِ «موضعِ بهظاهر نقادانه و مستقلِ» او را نسبت به دولتِ روحانی نخورید! او آمده است تا این «نقشِ ساختگی و دروغین» را ایفا کند! او یک «بازیگرِ سیاسی» است که در تمامِ وجودش، کمترین اثری از صداقت در میان نیست؛ «الیگارشیِ بیهویّت»، «اشرافیّتِ مذبذب»! «لابیگرِ هرجایی»! «جادّهصافکنِ دولتِ تنبلها»! تردید نکنید که «لاریجانی»، همان «روحانی» است!
[9]. ورودِ او به بازیِ انتخابات، از جهتی مبارک است؛ فرصتی در اختیارِ نیروهای انقلابی قرار گرفته تا او را بر «جا»ی خویش بنشانند و ماهیّتش را به مردم بنمایانند. نشان خواهیم داد که او تاکنون، در کجا نشسته بود و چه کرد. فصل، فصلِ «گفتن» و «روشنگری» است.
[10]. مارهای عالَمِ سیاست به هوای طعمۀ شیرین، از لانههای خویش، بیرون خزیدهاند، غافل از اینکه اینبار، خودشان طعمه خواهند شد و «مرگِ سیاسی»، گریبانشان را خواهد گرفت. افعیهای قدرتطلب به «بازیِ مرگ» پا نهادهاند؛ جمجمههایشان را خُرد خواهیم کرد...
✍دکتر مهدی جمشیدی
@Boshra_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠نهضت تواصی
✅توصیه مقام معظم رهبری به جوانان
🔮کانال مرجع گفتمان
#انتخابات
#نهضت_تواصی
┄┅═✧☘️🌸☘️✧═┅┄
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« #روزبرگ_شیعه »💠
موضوع امروز: «فردوسی، حکیم سخن»
روز شنبه، ١۴٠٠/٠٢/٢۵
✍️ مناسبت روز: امروز در تقویم به نام «روز بزرگداشت فردوسی» نامگذاری شده است؛ ابوالقاسم حسن منصور، معروف به حکیم سخن، فردوسی طوسی، شاعر بزرگ حماسه سرا و پارسیگوی ایرانی در قرن چهارم است؛ او در یکی از روستاهای خراسان به نام باژ در ۳۲۹هق به دنیا آمد و در ۴۱۱هق در هشتاد سالگی از دنیا رفت!
فردوسی، دهقان و دهقانزاده بوده؛ او آغاز زندگی را در روزگار سامانیان و همزمان با جنبش استقلالخواهی و هویتطلبی در میان ایرانیان سپری کرد و در تمام دوران زندگی، همواره در راه کسب علم و ادب، و فرهنگ و تاریخ و آداب و سنت ایرانیان، همت گمارد؛
مورخین آوردهاند که در عصر فردوسی، مکتب اهلبیت (ع) و تشیع در بخشهایی از خراسان رواج داشته و فردوسی نیز پیرو این مکتب انسانساز بوده است؛ بهگونهای که برخی از نویسندگان اهل سنت به او لقب «رافضی» دادهاند! [مذهب فردوسی و ادیان در شاهنامه، ص۱۲]
عبدالجلیل قزوینی، در کتاب النقض، و قاضی نورالله شوشتری نیز به شیعه دوازده امامی بودن فردوسی، اذعان نمودهاند. [همان]
همچنین فردوسی در شاهنامه، اشعاری را درباره اهلبیت (ع) و بخصوص حضرت علی (ع) آورده، که بیانگر اعتقاد او به ولایت امیرالمؤمنین (ع) است! از جمله:
«که من شهر علمم، علیم در است / درست این سخن قول پیغمبر است» و یا: «سر انجمن بد ز یاران علی/ که خواندش پیمبر علی ولی»
بهگونهای که همین اشعار و اعتقاد راسخ فردوسی به مکتب اهلبیت (ع) در زمانی که حکومت در دست شاه محمود غزنوی و اهلسنت بود و شیعیان تقیه میکردند، باعث رنجیده خاطر شدن شاه و پیمانشکنی او در رابطه با پاداش شاهنامه و بالاخره خروج فردوسی از غزنین، پایتخت غزنویان و بازگشت او به زادگاهش خراسان شد! [آقابابایی، «فردوسی»، ج۱۲، ص۲۶۳]
«شاهنامه» مهم ترین اثر فردوسی است که نوشتن آن حدود سی و پنج سال طول کشید! این اثر ارزشمند یکی از بزرگ ترین آثار ادبیات کهن فارسی است که نزدیک به پنجاه هزار بیت دارد که در آن داستانهای حماسی پندآموز و تاریخ پهلوانان بزرگ سرزمین ایران نوشته شده است؛
برخی از مورخین، همچون سید حسن امین، اذعان نمودهاند که فردوسی، اسلوب و روش به شعر در آوردن شاهنامه را از قرآن کریم گرفته و در این کتاب، فرهنگ ایران پیش از اسلام را با فرهنگ ایران پس از اسلام پیوند دادهاست! او خِرَد را سرمایهٔ تمام خوبیها میداند و بر این باور است که آدمی با خرد، نیک و بد را از یکدیگر بازمیشناسد و از این راه به نیکبختی در دنیا و رستگاری در جهان واپسين میرسد! [فرهنگ در آیینه زبان و ادبیات فارسی، ص۳۶]
انتقاد از پادشاهان و فراخواندن آنها به دادگستری، باور به ماندگاری نام نیک، انصاف در برابر دشمن، ستایش کوشش و دانش، مهر به همسر و فرزند، ستایش اندیشیدن و درنگ در کارها، نکوهش تنبلی و آز و دروغ و رَشک و باور به ناپایداری جهان از دیگر ویژگیهایی است که در سراسر شاهنامه بهچشم میخورد! [خالقی مطلق، «فردوسی»، دانشنامهٔ زبان، ص۸۲۵]
چنانچه گویا فردوسی، از معارف اهلبیت (ع) و سخنان حضرت علی(ع) الهام گرفته است! (سید جعفر شهیدی، بهره ادبیات از سخنان علی (ع)، ص٣٠)
✍️ رهبر فرزانه انقلاب نیز در سخنان خود، بارها فردوسی و حکمت الهی و اسلامی او را ستودهاند، که به گوشهای از سخنان معظمله، اشاره مینمائیم:
«حقیقت این است که فردوسی یک حکیم است... و حکمت او، حکمت الهیِ اسلامی است... شما خیال نکنید که در حکمت فردوسی، یک ذره حکمت زردشتی وجود دارد! فردوسی آن وقتی که از اسفندیار تعریف میکند، روی دینداری او تکیه میکند! میدانید که اسفندیار یک فرد متعصبِ مذهبیِ مبلّغ دین بوده که سعی کرده پاکدینی را در همه جای ایران گسترش بدهد؛ تیپ اسفندیار، تیپ حزباللهیهای امروز خودمان است؛ آدم خیلی شجاع و نترس و دینی بوده است؛ حاضر بوده است برای حفظ اصولی که به آن معتقد بوده و رعایت میکرده، خطر بکند و از هفتخان بگذرد و حتّی با رستم دست و پنجه نرم کند... فردوسی روی جنبهی دینداری و طهارت اخلاقی اسفندیار تکیه میکند... فردوسی، خدای سخن است! او زبان مستحکم و استواری دارد... و دلباخته و مجذوب مفاهیم حکمت اسلامی بوده... (حکمت شاهنامه) حکمت قرآنی است...(در شاهنامه) فردوسی ایران را سروده، اما با دید یک مسلمان؛ آن هم یک مسلمان شیعه! بیان زندگی قهرمانها و پهلوانها... در شاهنامه، در اندیشههای اسلامی ریشه و ظهور و بروز دارد! ...بله؛ من موافقم که از «فردوسی» تجلیل شود...فردوسی باید هم بزرگ شود، فردوسی در قلّه است.... او انسانی برخوردار از معارف ناب دینی است...»
📚 گزیدهای از سخنان معظمله مورخ ۱۳۷۰/۱۲/۰۵و ۱۳۹۰/۰۵/۲۴»
@Boshra_pb
#دوشنبههای_گام_دومی
🔸سلسله نشستهای #تبیینی_تحلیلی با موضوع:
بازخوانیِ #انتخاباتیِ بیانیهی گام دوم انقلاب
🔹توسط استاد محترم: دکتر مهدی جمشیدی
🔸جلسهی اول: دوشنبه ۲۷ اردیبهشت، ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰
🔹لینک ورود از طریق #اسکایروم🔻
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=7600
🔸لینک ورود از طریق #روبیکا🔻
https://rubika.ir/t_manzome_f_r
#شرکت_برای_عموم_آزاد_است.
🔹پ.ن: پس از اتمام جلسهی بازخوانیِ انتخاباتی #بیانیه_گام_دوم، سه سوالِ غیر تشریحی از کلام و توضیحات استاد محترم، در سایت مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری بارگذاری شده و پس از اتمام زمان پاسخگویی، از میان بزرگوارانی که بیشترین امتیاز را گرفته باشند، قرعهکشی میشود و به فرد منتخب، #صدهزارتومان هدیهی خرید #کتاب از سایت یار مهربان تقدیم میگردد.
🔹زمان پاسخ به سوالات، دوشنبهها از ساعت ۲۱ تا ۲۳ میباشد.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری