🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام کتاب : " آغازی بر یک پایان "
✍ نویسنده : " سید مرتضی آوینی "
📑 ناشر : " نشر واحه "
📖 توضیحات :
آوینی فیلمساز مستند و روزنامهنگار حوزه دفاع مقدس بود که در سال ۱۳۷۲ بر اثر ترکش مین به شهادت رسید. از او آثار بسیاری بهجامانده است، کتاب «آغازی بر یک پایان» مجموعهای از مقالات او است که بیشتر وجههی نظر اعتقادی و سیاسی او را نشان میدهد و در چهار بخش تنظیم شده است.
📘 بخش اول حاوی نوشتههایی در سوگ حضرت امام خمینی (ره) و تبیین جایگاه ایشان در «تاریخ حیات باطنی انسان» است.
📗 بخش دوم مقالاتی درباره مبانی حکومت دینی و نظام ولایت فقیه، خصوصاً در تقابل با نظم سیاسی غالب در عالم متجدد و غربی را در بر میگیرد.
📕 بخش سوم کتاب به فاجعه نسلکُشی مسلمانان در بوسنی اختصاص یافته و تشکیل «امت متحد اسلامی» بهمثابه راهی برای مواجهه با «سیطره نظم نوین آمریکایی بر جهان» پیشنهاد شده است.
📔 و بالاخره در بخش چهارم و پایانی کتاب، نگارنده انقلاب اسلامی را دلالتی تأویلی بر سپری شدن عصر تمدن غرب میداند.
📚 #معرفی_کتاب
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام کتاب : " رسول مولتان "
✍ نویسنده : " به روایت مریم قاسمی زهد "
( به کوشش زینب عرفانیان )
📑 ناشر : " سوره مهر "
📖 توضیحات :
کتاب رسول مولتان به روایت زندگی شهید سید محمدعلی رحیمی، از زبان همسرش میپردازد. روایتی جذاب و ماندگار از دورانی که در غربت، زیر تیغ وهابیت سپری میکرد اما میدان را برای دشمن خالی نکرد تا سخنان ارزشمند امام (ره) زمین نماند و صدای انقلاب اسلامی به گوش همگان برسد.
پایان زندگینامه و شهادت این مرد فرهیخته، نقطهی اوج زندگی اوست. در این کتاب ، فصل مربوط به شهادت، فاجعهی ترور و صحنههای سرخ حملهی تروریستی سپاه صحابه به ساختمان رایزنی فرهنگی ایران، در مولتان پاکستان را به تصویر میکشد که بسیار تاثیر گذار است.
📘 این کتاب از آشنایی شهید با همسرش (مریم قاسمی زهد) و سپس ازدواج و کار فرهنگی در ایران، هندوستان، افغانستان و مولتان پاکستان سخن میگوید.
آخرین مأموریت او در سال 1374 به کشور پاکستان به عنوان رایزن فرهنگی و سرپرست خانه فرهنگ ایران بود که بعد از گذشت هجده ماه از مأموریت، در دفتر کارش به دست گروهک وهابی به نام جهنگوی به درجه شهادت نائل شد .
📚 #معرفی_کتاب
در مقابل مشکلات زندگی
خم به ابرو نیاور
زیرا کارگردان
همیشه نقش های سخت را
به بهترین بازیگران می دهد . . .
#قوی_باشیم ✌
🔻اف بی آی (FBI) عکس افرادی که به کنگره حمله کردن و گذاشته و از مردم میخواد اونارو شناسایی کنن.
👈به #آمریکا که میرسه یه عده میگن خب برای #امنتیش میخواد با معترضین برخورد کنه تا دیگه دست به این کار نزنن...
ولی وقتی به #ایران میرسه میشه #ضد_حقوق_بشر و نقض #آزادی_بیان و #دیکتاتوری ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکا، واشنگتن
ورود دسته دسته از نیروهای گارد ملی به کنگره آمریکا برای جلوگیری از آشوبهای آینده ...
#سرکوب_آزادیخواهان 😉🙃
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام کتاب : " دیلماج "
✍ نویسنده : " حمیدرضا شاه آبادی "
📑 ناشر : " نشر افق "
📖 توضیحات :
میرزا یوسفخان مستوفی مشهور به دیلماج در تاریخ چهرهی ناشناخته و رازآلودی است. عدهای تحسین و تمجیدش كردهاند: از آن دسته دلباختگان وطن بود كه در راه حصول آزادی و پیشرفت مدنیت ایران سر از پا نمیشناخت و عدهای خوار و خفیفش داشتهاند: «خیانتی نبود كه نكرد و رذالتی نبود كه بروز نداد.» اما این چهرهی پیچیده، در زندگینامهی خود نوشتهاش بسیار بسیط و ساده است: «لكهای بودم در آیینهی وجود. بهجا خواهم ماند یا نه، خود نمیدانم. اگر بمانم از این پس هر كه به قصد دیدار خود در این آیینه نظر كند، یوسف دیلماج را خواهد دید.»
📘 حمیدرضا شاهآبادی در رمان خود، دیلماج، شخصیتها و حوادثی آفریده است كه همه نام و رنگی از تاریخ و واقعیت دارند اما هیچیك واقعی نیستند.
📗 از فراماسونری در حد یک ادعا نام بردهشده، اما نویسنده از حدود تاریخی محدود طرح شده در تاریخ فراتر نرفته است. اصلاً مشخص نیست که فراماسون بودن یا نبودن دیلماج یا حتی میرزاملکم چه نقشی در پیشرفت داستان دارد؟
📚 #معرفی_کتاب
آدمی تا زمانی که
سختیهایش را میفهمد،
#زنده است.
ولی وقتی سختیهای دیگران را
درک میکند،
آن وقت یک #انسان است!
#مهربان_باشیم ❤
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام کتاب : " سفر به گرای ۲۷۰ درجه "
✍ نویسنده : " احمد دهقان "
📑 ناشر : " سوره مهر "
📖 توضیحات :
سفر به گرای 270 درجه نوشته احمد دهقان، نگاهی جدید به جنگ است که به چند زبان زنده جهان ترجمه شده و اثر داستانی مهمی در این حوزه به شمار میرود.
📘 نه تنها در ایران که در اکثر جهان ادبیات چه به صورت نفرت از جنگ و بازبینی واقعیتها و تبعات انسانی و مالی آن مانند جنگ و صلح تولستوی که نگاهی است منتقدانه به جنگ و سرنوشت مردان جنگی و چه به صورت نگاه زیبا شناختی به جنگ در بیشتر کتابهای پس از جنگهای بزرگ که مردان جنگ و نویسندگان جنگی آن را به عنوان خاطره داستانی و یا به صورت رمان جنگی نوشتهاند.
📗 این مقوله پس از جنگ هشت ساله ایران و عراق و ادبیات و هنر دفاع مقدس به صورت آشکار خود را نشان میدهد. یعنی کمتر میتوان رمان و داستانی یافت که به صورت منتقدانه مانند جنگ و صلح تولستوی به جنگ پرداخته باشند. زیرا جنگ در ایران تحمیلی بود و دفاع مقدس و نگاشتن از جنگ ثواب ابدی داشت. لذا نمیشد به چنین جنگی منتقدانه نگریست.
📚 #معرفی_کتاب