🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام کتاب : " ماجراهای من و بقیه "
✍ نویسنده : " بنفشه رسولیان "
📑 انتشارات : " مهرستان "
📖 توضیحات :
ویترین کتابهای #نوجوانان پر شده از کتابهای عجیب و غریبی که شاید خیلیهاشون نتیجهای جز سرگرم کردن نوجوانان یا حتی تغییر ذائقه اونها نداشته باشن.
📘 اما توی این ویترین پر زرق و برق مجموعه چهار جلدی #ماجراهای_من_و_بقیه، به قلم #بنفشه_رسولیان، با همه فرق داره.
📕 این مجموعه شامل داستانهایی کاملا #ایرانی و جذابه، در قالب #طنز و #ماجراجویانه، که غیر مستقیم نوجوانان را با برخی از موضوعات #سبک_زندگی اسلامی-ایرانی و ارزشهای اخلاقی آشنا میکنه.
📔 به علاوه این مجموعه تصویرگری زیبایی داره که به خوبی جذابیت متن را دوچندان میسازد.
📙 #آپارتمان_در_آتش ، #یه_مدرسه_خیلی_خفن ،#دردسرهای_الاغ_قرمز_شاخدار و #در_خدمت_آقا_غوله نام کتابهای این مجموعه چهارجلدی است.
📚 #معرفی_کتاب
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام کتاب : " قلعه حیوانات "
✍ نویسنده : " جورج اورول "
( ترجمه : امیر امیرشاهی )
📑 ناشر : " انتشارات امیرکبیر "
📖 توضیحات :
داستان از جایی شروع میشه که حیوانات با راهنمایی #خوک پیری به نام میجر علیه آقای جونز قیام کرده و او را بیرون میرانند تا #آزادی و #استقلال داشته باشند. اما خوکها حاکمیت را بدست می گیرند و انقلاب را به نفع خود مصادره میکنند.
📘 اما این ظاهر ماجراست. کتاب #قلعه_حیوانات عمیق تر از این حرفهاست. این رمان در واقع تلنگری است به حوادث سیاسی موجود در روزگار نویسنده کتاب، #جرج_اورول . اورول در این رمان به خوبی توانسته انتقادی جدی به بی عدالتی اجتماعی و استبداد طبقه حاکم وارد کند.
📕 این کتاب یکی از #شاهکارهای_ادبی #قرن_بیستم است. هیچ دلیلی برای نخواندن این کتاب وجود ندارد.
📚 #معرفی_کتاب
آرامگاه خیام _ نیشابور
آرامگاه خیام تلفیقی از نجوم، هندسه، شعر و نماد شخصیت چند وجهی حکیم ابوالفتح عمرابن خیام نیشابوری است که توسط استاد هوشنگ سیحون در سال ۱٣٣٧ ه.ش طراحی و در سال ۱٣۴٢ افتتاح شد. این آرامگاه در باغ بسیار بزرگ و زیبایی ساخته شده که مساحت این باغ ۲۰ هزار متر مربع است.
نمای کلی آرامگاه به شکل یک چادر یا خیمه است که با الهام از معنای نام خیام (به معنای خیمه دوز)، به این صورت طراحی و ساخته شد. ارتفاع این بنا ۲۲ متر است و طولی برابر با ۱۸ متر دارد.
با توجه به اهمیت عدد ۱۰ در ریاضی، به عنوان اولین عدد دو رقمی، تعداد پایههای این مقبره ۱۰ عدد در نظر گرفته شد.
از هر کدام از این پایهها، دو تیغه به صورت مورب و مارپیچ بالا رفته است که به تیغههای دیگر برخورد میکنند. طراحی این تیغهها و شکل برخوردشان بر اساس اصول ریاضیاتی و مثلثاتی خیّامی انجام گرفته که شکل بسیار پیچیدهای در سطح سازه ایجاد کرده است.
در مجاورت آرامگاه خیّام، فرورفتگیهایی به شکل ۷ خیمهی سنگی ساخته شده و در زیر هر یک از آنها یک حوض زیبا با کاشیهای فیروزهای قرار گرفته است که بخشی از یک ستاره را به تصویر میکشد.
😍 #ایران_زیبا
سعدی شیرازی، شاعر و نویسنده پارسیگوی ایرانی در سال ۶۰۶ ه.ق متولد و در سال ۶۹۰ ه.ق در شیراز درگذشت.
سعدیه در ابتدا خانقاه سعدی بوده که او اواخر عمرش را در آنجا میگذرانده و سپس در همان جا دفن شده است.
بسیاری از شعرا و عرفا مثل شوریده شیرازی به وصیت خود در این بنا مدفون شدند.
محسن فروغی معمار ایرانی طرح آرامگاه کنونی را با همکاری علیاکبر صادق با الهام گرفتن از عناصر معماری سنتی ایران و با اقتباس از کاخ چهلستون اصفهان، در سال ۱۳۳۰ طراحی کرد.
ساختمان به سبک ایرانی است، با هشت ستون از سنگهای قهوهایرنگ که در جلوی مقبره قرار دارند و اصل بنا با سنگ سفید و کاشیکاری مزین است. بنای آرامگاه از بیرون بهشکل مکعبی دیده میشود، اما در داخل هشتضلعی است و جنس دیوارها از مرمر و لاجورد است.
سنگی که در حال حاضر بر سر مزار سعدی قرار دارد، سنگ سماق سرخ کمرنگی با ابیاتی از بوستان به خط نستعلیق توسط علیاکبر خان قوام الملک شیرازى روی مزار نصب شده است.
─┅─═ঊঈ💓 #ایران_زیبا 😍
مدّتی باران و تاریکی را گوش کردم ؛
چه لذّتی دارد از فردای نیامده نترسیدن، گوش به باران دادن،
چای درست کردن،
پادشاه وقت خود بودن ...
✍ #شاهرخ_مسکوب
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام کتاب : " همنام گلهای بهاری "
✍ نویسنده : " حسین سیدی "
📑 ناشر : " نشر معارف "
📖 توضیحات :
.«اقرا باسم ربک» نازل شد و شدی #رسول_الله و رحمت بر خلق خدا روانه گشت.
📕 مسلمانان پیامبر خویش را بهتر بشناسید. عاشقاش میشوید. و چه راهی بهتر از مطالعه کتاب برای این آشنایی. کتاب #همنام_گل_های_بهاری اثر #حسین_سیدی ، نگاهی نو به زندگی و شخصیت #پیامبر گرامی اسلام ارائه میدهد.
.
📗 این کتاب، با بهرهگیری از منابع متعدد، در چهار فصل رابطه #پیامبر_اسلام با خود، خدا، دیگران و طبیعت را شرح میدهد.
📚 #معرفی_کتاب