eitaa logo
نان کاملیا
2.1هزار دنبال‌کننده
897 عکس
656 ویدیو
2 فایل
🌸🍃🌸﷽🌸🍃🌸🍃 🌱هذا من فضل ربی🌱 🌼کاملیا، نان با همه‌ گندم: ارائه دهنده تخصصی انواع #نان_کامل به سبک سنتی در #کاشان 📍آدرس: کاشان بلواردانش. دانش 7 ابتدای کوچه شهید رحیمی زارع 📲تلفن: ۰۹۹۲۷۶۰۱۳۳۸ 👂ثبت سفارش: @camellia_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
معرفی یکی از نانکده گندم طلا تهران، نیاوران خ جماران کوچه زرمشت کوچه چهاردهم پ 10 روبه روی حسینیه شیرازیها gandomtala.com شماره تماس::: 09351603150
نان کاملیا
معرفی یکی از #نان_کامل‌_پزهای_تهران نانکده گندم طلا تهران، نیاوران خ جماران کوچه زرمشت کوچه چهاردهم
آقای شهریاری و تیم‌شون در ایتا نیستند و در اینستا هم ظاهرا فعالیت چندانی ندارن😢 👈تماس بگیرید و 👈از زمان پخت و انواع نان هاشون اطلاعات کسب کنید مطالبی هم در چند پست بعد خواهیم گذاشت که برگرفته از سایت این نان‌کده گندم‌طلا می‌باشد. . @camellia_bakery
🔻انرژی مثبت مواد 🔅دکتر ماسارو ایموتو نویسنده و محقق ژاپنی معتقد بود مولکولهای آب در مقابل کلمات و افکار انسانها سریعا عکس العمل نشان می دهند. 〽️نظریه ی این محقق ژاپنی تاکنون از سوی بسیاری از موسسات علمی فیزیک و زیست شناسی مورد تایید قرار گرفته است که مبتنی بر بررسی نمونه های فراوانی از کریستالهای منجمد شده ی آب و مقایسه ی آنها با یکدیگر است . ✅ پس از آن تاثیر قدرت نفوذ کلمات یا انرژی بر فلزات نیز مطرح و اثبات گردید. 🖇بنابراین می توان نتیجه گرفت کلمات و عواطف مثبت یا منفی انسانی برکلیه ی مواد دیگر نیز موثر است . @camellia_bakery
❓و اما آیا تا به حال از انرژی مثبت نان کامل چیزی شنیدید؟!انرژی مثبت نان کامل از کجا منشاء می گیرد؟ 🔸خمیر نان از : آب . آرد . مخمر . نمک و « انرژی مثبت » تشکیل شده است: 👈انرژی مثبت دانه گندم 👈دانه گندمی که در خاک کشت میشود در حافظه ژنتیکی‌اش مجموعه خاطرات سفرش و همچنین کارهایی را که باید به انجام برساند نهفته دارد . @camellia_bakery
🔅کشاورز با علاقه دانه های گندم را همراهی می‌کند تا در شروع این رشد و نمو تنها نباشد. وی تلاش می‌کند تا با کمک آب خاک نیروی جاذبه زمین انرژی اشعه ی خورشید نیروی کششی ماه باد و…  🔅این دانه ی منحصر به فرد، در ناز و نعمت به منتهای رشد و تکامل خود برسد. ✅ حاصل تلاش هایش نیز قطعا محصولی با کیفیت خواهد بود . 🔻در گذشته به‌دلیل محدود بودن فضای کشت، برداشت دانه های گندم با دست انجام می پذیرفت. کشاورزان و همسر و فرزندانشان ابتدا ساقه های طلایی گندم را لمس می کردند. گویی با کسب اجازه از خوشه ی گندم، دانه ها را از زادگاهشان جدا می کردند و گندمها روی هم انبار می شد. . @camellia_bakery
👈سپس با روش های ابتدایی همچون خرمن کوبی به‌وسیله ی سم حیوانات اهلی، دانه های زیبا و طلایی گندم را از محافظ رشدشان جدا می کردند. پس از آن با کمک باد و ابزارهای ساده ی کشاورزی کاه و کلش و گرد و غبار، از دانه های گندم جدا می شد و دانه های گندم یکدست و پاکیزه، برای هدفی ارزشمند با هم متحد می شدند. از این محصول بخشی جهت کاشت سال بعد به انبار منتقل می شد. 🔻مقداری هم صرف تسویه ی بدهی های کشاورز در سال گذشته می شد. بخش دیگری بر روی سفره های پارچه ای بانوان روستا مجددا بوجاری می شد. (حذف کاه و کلش همراه دانه های گندم) 🌾سپس گندم ها را در آب روان رود شستشو می دادند تا گرد و غبار از آن زدوده شود. . @camelia_bakery
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دانه های پاک و شسته شده ی گندم پس از خشک شدن زیر نور آفتاب، به آسیاب منتقل می شد و به آرامی و بدون هیچ گونه دستکاری و حذف و اضافه به آرد تبدیل می شد . ✅ این آرد با کیفیت و مرغوب تا پایان سال تامین کننده ی قوت غالب خانواده بود. در طی تمام این مراحل، این رفتار توام با ملاطفت و مهربانی با دانه های گندم🌾 👌باعث ذخیره ی موج بزرگی از انرژی مثبت توسط دانه ی گندم می‌شد 🖇تا بتواند جدای از تامین انرژی غذایی انرژی روحی مناسبی را نیز برای مصرف کننده فراهم آورد . . @camellia_bakery
و 🔸 اما در فرآیند آسیاب‌های قدیمی... 🔻دستاس ها نسل اول آسیاب ها بودند. 👈سپس آسیاب های بزرگ بادی، آبی و برقی به وجود آمدند. 🪨تمامی این آسیاب ها متشکل از دو قطعه سنگ بود. 💫چرخش آرام سنگ رویی، اثر نامطلوبی بر گندم و نشاسته ی آن باقی نمی‌گذاشت. 😊چرا که گرمای زیادی از سایش و اصطکاک بین دو سنگ پدید نمی‌آمد . 🔻آسیابانان با مهارت و استادی، ترکیب مطلوبی از گندم ها را انتخاب می کردند و 🌾 گندم بدون هیچ گونه دستکاری و حذف و اضافه با تمام اجزایش (سبوس ، جنین گندم و نشاسته) تبدیل به آرد می‌شد . آسیابانان حین فرایند آسیاب، آوازهای مخصوصی می خواندند که سبب انتقال انرژی مثبت به آرد می گردید. . . . و اما امروز روز!!! 👈با توجه به عدم ترکیب مناسب گندم‌ها🌾 👈نم زنی 👈گندزدایی گندم حاصل از این رطوبت با گاز کلر 👈سبوس‌گیری و 👈درنهایت اضافه کردن مواد شیمیایی در جهت نقصان و ضعف گندم ❓آیا انرژی مثبتی به نان منتقل می‌گردد؟ . @camellia_bakery
🔸انرژی مثبت در فرآیند تبدیل شدن به نان 🔻۱.خمیرگیری 👈در شیوه سنتی در منازل؛ آب، آرد، نمک و مخمر که معمولاً آخرین چانه خمیر پخت قبلی نان بود با دستان توانای مادران با هم ترکیب می شد. 🧊از ترکیب آب که عنصریست هوشمند به‌همراه بلورهای نمک و مخمر که موجوداتی زنده هستند یک هوش جامع شکل می‌گرفت. 👈سپس روی خمیر آردپاشی می‌شد و خمیر در مکانی آرام و خنک استراحت داده می‌شد تا فرایند زیبا و راز آلود تخمیر صورت پذیرد. 💡این فرایند از ۳ تا ۱۲ ساعت به طول می‌انجامید(استراحت اول) این زمانی مناسب برای آشنایی و ترکیبب این عناصر هوشمند و همسو شدن این عناصر و دانستن رسالتشان است. . @camellia_bakery
🔻۲.چانه گیری 🔅پس از آن خمیر چانه گیری می‌شد تمامی این مراحل با رعایت لطافت و انتقال انرژی مثبت توسط حرکت رفت و برگشت دستها به خمیر و زمزمه آوازهای محلی و دعاهای مخصوص پخت نان صورت می‌پذیرفت تا خمیر روح زندگی را دریابد. 👈اجزاء خمیر چانه شده در زمان استراحت دوم در این مرحله یک اتحاد مستقل و هوشمند تشکیل داده و متوجه رسالتش که: 👈۱.تامین انرژی بدن 👈۲.و پیشگیری و درمان بیماری‌هاست گشته و با هماهنگی با کائنات و همسویی همه اجزایش به نانوا اجازه می‌دهد تا خمیر را به شکل نان دربیاورد. ✅ چنین خمیری با گرمای تنور به پختگی و کمال می رسد و در پایان سفر مهیج خود عشق و درمانگری را منتقل خواهد کرد. . @camellia_bakery
فردا که میدونید چه روزیه؟! ❓شمردید جوجه ها رو یا میگید هنوز وقت هست؟! انشاالله صبح پنج‌شنبه نان نرم چندغله پخت خواهد شد پخت بیشتر فردا هم بابت کمک‌های شما عزیزان هست جهت نان شب یلدا که شنبه به نیت حضرت زهرا سلام الله علیها اعلام کردیم.🏴 لذا اگه سفارشی دارید زودتر اعلام کنید تا فردا شرمندتون نشویم. @camellia_admin
برای رسیدن به جایی که تا به حال نرسیده ایم، باید از راهی برویم که تا بحال نرفته ایم... ســـلام صبح آخرین روز پائیز و روز شمردن جوجه ها بخیر 🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁