و
🔸 اما در فرآیند آسیابهای قدیمی...
🔻دستاس ها نسل اول آسیاب ها بودند.
👈سپس آسیاب های بزرگ بادی، آبی و برقی به وجود آمدند.
🪨تمامی این آسیاب ها متشکل از دو قطعه سنگ بود.
💫چرخش آرام سنگ رویی، اثر نامطلوبی بر گندم و نشاسته ی آن باقی نمیگذاشت.
😊چرا که گرمای زیادی از سایش و اصطکاک بین دو سنگ پدید نمیآمد .
🔻آسیابانان با مهارت و استادی، ترکیب مطلوبی از گندم ها را انتخاب می کردند
و
🌾 گندم بدون هیچ گونه دستکاری و حذف و اضافه
با تمام اجزایش (سبوس ، جنین گندم و نشاسته) تبدیل به آرد میشد .
آسیابانان حین فرایند آسیاب، آوازهای مخصوصی می خواندند که سبب انتقال انرژی مثبت به آرد می گردید.
.
.
.
و اما امروز روز!!!
👈با توجه به عدم ترکیب مناسب گندمها🌾
👈نم زنی
👈گندزدایی گندم حاصل از این رطوبت با گاز کلر
👈سبوسگیری
و
👈درنهایت اضافه کردن مواد شیمیایی در جهت نقصان و ضعف گندم
❓آیا انرژی مثبتی به نان منتقل میگردد؟
.
@camellia_bakery
🔸انرژی مثبت در فرآیند تبدیل شدن به نان
🔻۱.خمیرگیری
👈در شیوه سنتی در منازل؛ آب، آرد، نمک و مخمر که معمولاً آخرین چانه خمیر پخت قبلی نان بود با دستان توانای مادران با هم ترکیب می شد.
🧊از ترکیب آب که عنصریست هوشمند
بههمراه بلورهای نمک و مخمر که موجوداتی زنده هستند
یک هوش جامع شکل میگرفت.
👈سپس روی خمیر آردپاشی میشد
و خمیر در مکانی آرام و خنک استراحت داده میشد
تا فرایند زیبا و راز آلود تخمیر صورت پذیرد.
💡این فرایند از ۳ تا ۱۲ ساعت به طول میانجامید(استراحت اول)
این زمانی مناسب برای آشنایی و ترکیبب این عناصر هوشمند و همسو شدن این عناصر و دانستن رسالتشان است.
#نان_کامل
.
@camellia_bakery
🔻۲.چانه گیری
🔅پس از آن خمیر چانه گیری میشد
تمامی این مراحل با رعایت لطافت و انتقال انرژی مثبت توسط حرکت رفت و برگشت دستها به خمیر و زمزمه آوازهای محلی و دعاهای مخصوص پخت نان صورت میپذیرفت تا خمیر روح زندگی را دریابد.
👈اجزاء خمیر چانه شده در زمان استراحت دوم در این مرحله
یک اتحاد مستقل و هوشمند تشکیل داده و متوجه رسالتش که:
👈۱.تامین انرژی بدن
👈۲.و پیشگیری و درمان بیماریهاست گشته
و
با هماهنگی با کائنات و همسویی همه اجزایش
به نانوا اجازه میدهد تا خمیر را به شکل نان دربیاورد.
✅ چنین خمیری با گرمای تنور به پختگی و کمال می رسد
و در پایان سفر مهیج خود عشق و درمانگری را منتقل خواهد کرد.
.
@camellia_bakery
❓فردا که میدونید چه روزیه؟!
❓شمردید جوجه ها رو یا میگید هنوز وقت هست؟!
✅ انشاالله صبح پنجشنبه نان نرم چندغله پخت خواهد شد
پخت بیشتر فردا هم بابت کمکهای شما عزیزان هست جهت نان شب یلدا که شنبه به نیت حضرت زهرا سلام الله علیها اعلام کردیم.🏴
لذا اگه سفارشی دارید زودتر اعلام کنید تا فردا شرمندتون نشویم.
@camellia_admin
نان کاملیا
برای رسیدن به جایی که تا به حال نرسیده ایم، باید از راهی برویم که تا بحال نرفته ایم... ســـلام صبح
‼️من که نفهمیدم!!!
هر چی نگاه میکنم میبینم صبحونه خوبه ولی نونش نه!!!😄
امشب شب یلدا هست
⁉️یکی از وظایف امشب که میدونید چیه!!؟
هر جا رفتید بحث نونو پیش بکشید و از ما بگید.
ثواب داره😂😂😂
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر نان چندغله که در حال پخت آن هستیم.😍
#تهیه_آسیاب_سنگی
تولید و عرضه محصولات:
✅ سنگ طبیعی
✅تماما کار دست
✅تولید به روشهای ابتدایی
✅طراحی مشابه طرحهای ابتدایی اما کارآمد
✅عرضه محصولات باکیفیت
✅قیمت تولیدی
✅ارسال به سراسر ایران
https://eitaa.com/dastas_havan
آقای دستجردی
09123661522
لینک ثبت سفارش ⬅️ @dastashavan
نان کاملیا
#تهیه_آسیاب_سنگی تولید و عرضه محصولات: ✅ سنگ طبیعی ✅تماما کار دست ✅تولید به روشهای ابتدایی ✅ط
برخی از بزرگواران در کانال در مورد آسیاب سنگی و نحوه تهیه آن پرسیده بودند
آقای دستجردی در این مورد کارهایی کردند که کانالشون رو معرفی کردیم.
جهت تهیه ارتباط بگیرید و انشاالله راضی باشید.
#آسیاب_سنگی