12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 به قله نزدیکیم
🔶 انقلاب آمد استقلال کامل سیاسی را به کشور داد. یعنی امروز در این دنیای بزرگ، در میان این قدرتهای بزرگ، یک قدرت وجود ندارد که بتواند ادعا کند خواست او، ارادهی او بر ارادهی مسئولین کشور یا ملت ایران اندک تأثیری دارد. این نکتهی بخصوص - یعنی ایستادگی، استقلال، عزت سیاسی - بیشترین جذابیت را برای ملت ها دارد.
💠 مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ۱۳۸۹/۱۱/۱۵
#ایران
#دهه_فجر
#انقلاب_اسلامی
#به_قله_نزدیکیم
#آیت_الله_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_ایران
📌@canoon_org
44.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰موانع کار دانشجویان
🔶 ارتباط دانشگاه و فضای کسب و کار مناسب برای دانشجویان همواره از جدی ترین معضلات مسائل دانشجویان و تشکیلات بوده است. چالشی که همکاری و برنامه ریزی هر دو سوی این رابطه را طلب می کند.
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به بیست و هفتمین قسمت برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
#اشتغال
#محمد_افشار
#دانشگاه_امیرکبیر
#اشتغال_دانشجویان
#دانشگاه_علامه_طباطبایی
#محمد_رضا_دانشور_دیلمی
#گفتگوهای_تشکل_های_دانشجویی
📌@canoon_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰پيامبر اکرم صلی الله عليه و اله :
🔶به راستی که من برای به کمال رساندن مکارم اخلاق مبعوث شده ام.
📖مکارم الاخلاق ص ۸
🌸مبعث رسول اکرم صلی الله عليه و اله بر همه مسلمانان جهان مبارک باد🌸
🔶 دو قرائت کلّی از واژه #شرق_شناسی وجود دارد: گونه نخست، مفهومی دیرینه با عنوان «گفتمان شرق ـ غرب» است؛ گونه دوم مفهوم آکادمیک شرقشناسی است که از اواخر #جنگ_های_صلیبی تا به امروز مطرح بوده است. گرچه گونه سومی نیز از شرقشناسی وجود دارد که قرائت #ایدئولوژیک از دانش شرقشناسی است که در اواخر قرن هجدهم ظهور یافته است.
🔷 در قرائت اول، یا همان گفتمان شرق ـ غرب که به تعبیر #ادوارد_سعید، قرائتی تخیلی از شرقشناسی است، بنیان و اساس تفکر بر روی تمایز معرفتشناختی میان #شرق و #غرب شکل میگیرد. نتایج این قرائت، به گفتمان سلبی دو طرف و خشونت در حوزه روابط قدرت میانجامد؛ این نظریه باعث میشود تا غرب تلقی شرق را از خود چیز دیگری بداند و به سلب و سخره فرهنگ و اندیشه آن برخیزد. این گفتمان سلبی هنگامی که وارد لایههای قدرت میشود فاجعه میآفریند.
💢اما قرائت دوم بر مفهوم آکادمیک #شرق_شناسی مبتنی است؛ باید گفت که اصطلاح شرقشناسی برای نخستینبار در قرن هجدهم رایج شد، اما اگر این علم را علم توجه به شرق بدانیم، باید گفت که این پروژه به قرنها قبل بازمیگردد و ریشه آن را میتوان در دوران ترجمه متون عربی به لاتین، در قرن یازدهم، دانست.
📖ماهنامه زمانه، شماره ۱۲
📌@canoon_org
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 به قله نزدیکیم
🔶 مهمترین کاری که انقلاب کرده است کار اصولیای، تبدیل نظام طاغوتسالار به نظام مردمسالار است؛ این مهمترین کاری است که انقلاب کرده است؛ آن هم با الهام از تعالیم اسلامی، نه با مکتب های این نظریهپرداز و آن نظریهپرداز و نقص ها و معارضاتی که در حرف هایشان هست.
💠 مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
#ایران
#دهه_فجر
#انقلاب_اسلامی
#به_قله_نزدیکیم
#آیت_الله_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_ایران
📌@canoon_org
🔶به نظر #ریچارد_رورتی ابهام مفهوم عقلانیت سبب محبوبیت آن و طرفدارانش شده است: #عقلانیت از سویی نام #فضیلتی_اخلاقی و از سویی دیگر نام قوهای ادراکی است. در بعد عملی، عقلانیت دال بر توجه به بحث آزاد و اقناع و پرهیز از اجبار است و در بعد نظری به وصول به واقعیت اشاره میکند.
🔷این ابهام سبب میشود که عقلانیت جاذبهای واهی پیدا کند و بسیاری از اندیشمندان را درگیر خود نماید، اما اگر به بیاعتباری مدل سوژه ـ ابژه در #معرفت_شناسی توجه کنیم، وجه شناختشناسانۀ عقلانیت نفی میگردد و در عمل نیز میتوان با استفاده از واژههای ملموس و روشنی چون #دموکراسی ، #آزادی و... همان تأثیر الهامبخش و شورآفرین #عقلانیت را اعمال کرد.
📖ماهنامه زمانه، دوره جدید، شماره ۷
📌@canoon_org
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 به قله نزدیکیم
🔶 در دورهی پیش از انقلاب، زنان فرزانه، فهمیده، دانشمند، تحصیلکرده، اهل تحقیق و صاحب پژوهش در زمینههای مختلف، انگشتشمار بودند؛ این همه استاد دانشگاه زن، اینهمه پزشک متخصّص و فوق تخصّص زن، اینهمه دانشمند محقّق در بخشهای مختلف دانش های پیشرفته، فنّاوری های پیشرفته، زنان دانشمند، زنان فرهیخته آنجا مشغول کار هستند. این در پیش از انقلاب سابقه نداشت؛ این کاری است که انقلاب کرد.
💠 مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
#ایران
#دهه_فجر
#انقلاب_اسلامی
#به_قله_نزدیکیم
#آیت_الله_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_ایران
📌@canoon_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 به قله نزدیکیم
🔶آزادی فکر و بیان هم یکی از ارزش های انقلاب بود. مردم می خواستند آزادانه فکر کنند. آن روز، آزادی فکر، آزادی بیان و آزادی تصمیمگیری هم نبود. مردم این را نمی خواستند؛ می خواستند این آزادی ها باشد.
💠 مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ۱۳۷۹/۰۲/۲۳
#ایران
#دهه_فجر
#انقلاب_اسلامی
#به_قله_نزدیکیم
#آیت_الله_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_ایران
📌@canoon_org
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 به قله نزدیکیم
🔶روزهای اول انقلاب پرشور بود، پرحماسه بود، امّا امروز قوام انقلاب و استحکام انقلاب از آن روز بیشتر است. انقلابیّونی که ایمانِ به انقلاب، دل آن ها را انباشته است، امروز مستقرتر، ایستادهتر، آگاهتر، بصیرترند در پیمودن راه خود و در در نظر گرفتن پایان کار خود و آن هدفی که دنبالش هستند؛
💠 مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
#ایران
#دهه_فجر
#انقلاب_اسلامی
#به_قله_نزدیکیم
#آیت_الله_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_ایران
📌@canoon_org
🔶بررسی دقیق قوانین و تعالیم اسلامی و تطبیق آنها با تمایلات فردی و اجتماعی انسان نشان می دهد که دین اسلام، تنها دینی است که همه زوایای وجود و حیات بشری را مورد توجه قرار داده و از هیچ نکته ای فروگذار نکرده است. کتاب #جامعیت_و_کمال_دین ، نوشته ی #علی_ربانی_گلپایگانی که در چهار فصل تنظیم و توسط نشر کانون اندیشه جوان به چاپ رسیده، شناخت خوبی در این حوزه به ما می دهد.
🔷در فصل اول این کتاب با عنوان: جامعیت ادیان آسمانی، از #معرفت و #بصیرت، ارائه برنامه زندگی، انذار و بشارت و داوری و حکومت به عنوان چهار حوزه راهبردی ادیان آسمانی یاد می شود. فصل دوم با عنوان جامعیت آیین اسلام، به نظرات دانشمندان #علم_روانشناسی و تمایلات و نیازهای اصیل بشری اشاره می کند.
💢مولف در فصل سوم که خاتمیت و کمال دین نام دارد، به روش تحلیلی و اثباتی خاتمیت می پردازد و آن را از نظر قرآن و احادیث اسلامی بررسی می کند. فصل چهارم نیز که خاتمیت و پویایی #دین_اسلام نام گرفته، از تشریع #اجتهاد، نقش کلیدی عقل در #اجتهاد و مسئولیت ها و اختیارات حاکم اسلامی به عنوان ارکان پویایی شریعت خاتم یاد می کند.
📌@canoon_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰مقام معظم رهبری (مدظله العالی) :
🔶 بیست و دوم بهمن، در حکم عید غدیر است؛ زیرا در آن روز بود که نعمت ولایت، اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهی، برای ملت ایران صورت عملی و تحقق خارجی گرفت.
📜بیانات رهبری در دیدار اقشار مختلف مردم۱۳۶۸/۱۱/۰۴
🇮🇷سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی گرامی باد🇮🇷
📌@canoon_org
🔶در مبانی معرفت شناختی و نتایج و برون دادهای آن نیز دو عنصر #سوبژکتیویسم و اصالت ریاضیات را طرح خواهم کرد زمان #دکارت با موج دوم شکاکیت مصادف بود که برخاسته از افکار #مونتی بود.
دکارت برای رسیدن به پایگاهی ،امن استوار و قوی در اندیشه شک دستوری را طرح می کند و در همه چیز شک میکند تا به خود و اندیشیدن خود می رسد و میگوید در هر چیز که شک کنم در خودم نمیتوانم شک کنم من شک میکنم پس هستم یا من فکر میکنم پس هستم» (Cogito Ergo Sum).
🔷او این اصل را یقینی ترین اصول می داند و میخواهد یقین خود را بسط دهد. دکارت با این کار سنگ بنای عالم جدید را «من» اندیشور قرار داد. هر چیز دیگری نیز زمانی حقیقی است که به صورت واضح و متمایز به یقین من درآید. در اینجا «من» اندیشنده اصل شده و قوام همه چیز به اوست؛ یعنی چون «من» هستم که می اندیشم و وجود با اندیشه من اثبات می شود، بنابراین من هستم که به آنها وجود می دهم البته نه وجود خارجی آن؛ زیرا ما اصلاً از خارج آن خبر نداریم و در ذهن خود به آن وجود می دهیم.
💢بدین ترتیب همه چیز قائم به شخص شد شخص اندیشه ورز با اندیشه خود همه چیز را سامان میدهد و این امتداد تا خدا نیز می رسد؛ چنان که فیلسوفان بعدی مثل #فویرباخ و هگل می گویند: خدا را ما می سازیم.
#معرفی_کتاب
#آموزش_مفاهیم
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org