🍃هـــرروز یک آیـه یـک نکتـــــه 🍃
🕯ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🕯
✨حیات امنیت ✨
🍀يک بذر اگر بخواهد نهال شود و يک نهال اگر بخواهد درخت شود و يک درخت اگر بخواهد به ثمر بنشيند خيلی عوامل بايد دست به دست هم بدهند مهمترينش آن سکون و سکينهی زمين است در آن فضايی که کاشته شدند نبايد مرتعش و لرزان باشد وگرنه امکان ندارد شما يک بذری را در يک مشت خاک قرار بدهيد ولی آن مشت خاک را روی دستگاهي باشد که در حال ارتعاش باشد محال است ريشه بزند.
🍀 آدمها مثل بذر میمانند در نگاه قرآن کريم يعنی اينها اگر بخواهند قد بکشند و رشد و تعالی داشته باشند خيلی عوامل بايد دست به دست هم بدهد يکی از این عوامل اين است که آن فضا بايد فضای امنی باشد به همين خاطر خداوند احکامی دارد که فضای زندگی آدمی را امن میکند و امنيت میبخشد از جمله دستوراتش حکم قصاص است میگويد اگر اين قصاص حاکم شود مايهی حيات است حيات چه؟ حيات امنيت است، يعني امنيت شما زنده میشود جان میگيرد اگر قصاص نباشد امنيت از بين خواهد رفت. « وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يَا أُولِي الْأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»
هدایت شده از مهاجر
#سلام_مولای_مهربانم 💗
چنین نوشته خدا درشناسنامه ی دل
منم غلام مه وبنده زاده ی خورشید
سلام می دهم از عمق این دلِ تاریك
به آخرین پسر خانواده ی خورشید
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج ☘️
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
فرض کنید دختر یک خانواده ی ثروتمند هستید در تبریز.
با یک طلبه ساده ازدواج میکنید و بخاطر ادامه تحصیل همین طلبه ی ساده راهی. نجف میشوید.
گرما و غربت شهر نجف را در نظر بگیرید، خدا به شما فرزندی میدهد. بعد این فرزند می میرد!
بعد دوباره فرزند میدهد، دوباره در همان بچگی می میرد!
دوباره فرزند میدهد دوباره…!!
این درحالی ست که فقر گریبان تان را گرفته.
در حدی که یکی یکی، اسباب خانه را میفروشید.
حتی رختخواب!….
......
همسر علامه طباطبایی همیشه مرا به فکر میبرد.
علامه درباره ایشان گفته بودند: ” من نوشتن المیزان را مدیون ایشانم” !!
یا :“اگر صبر حیرت انگیز همسرم نبود من نمیتوانستم ادامه ی تحصیل بدم”
صبر حیرت انگیز.. .
نوشتن المیزان…
علامه نه تعارف داشته و نه اغراق میکند.
علامه در جایی فرموده بودند: “ایشان وقتی در قم رو به حضرت معصومه سلام میدادند من جواب خانوم را میشنیدم! و همچین هنگامی که زیارت عاشورا میخواندند من جواب سلام امام حسین(ع) را میشنیدم!”
......
همیشه به جایگاه او حسرت میخورم!
با خودم فکر میکنم وقتی که داشته خانه را جارو میزده، یا وقتی برای علامه چایی میریخته، میدانسته در آسمان ها انقدر معروف است؟
میدانسته در پرورش یک مرد بزرگ انقدر موثر است؟
کاش کتابی از زندگی نامه اش چاپ شده بود.
کاش برای ما کلاس آموزشی میگذاشت.
کلاس اخلاق. اخلاص.
کلاس مدیریت زندگی در شرایط بحرانی.
کلاس چگونه از همسر خود علامه طباطبایی بسازیم؟
کلاس چگونه بدون قلم بدست گرفتن تفسیر المیزان بنویسیم؟
کلاس چگونه مهم باشیم اما مشهور نه؟
کلاس چگونه توانستم در اهداف والای همسرم او را در بدترین شرایط یاری دهم؟
کلاس…
همه ی این ها چند واحد میشود؟
چقدر واحد پاس نکرده دارم....
✅ بانویی که علامه را بالا کشاند!
امروز که سالگرد رحلت مرحوم استاد علامه طباطبايي است، بهانه خجسته ای است تا یاد کنیم از بانو « قمر السادات مهدوی»؛
کسی که علامه درباره اش می گفت: «این زن بود که مرا به این جا رسانید».
#هربار_نماز_میخوانی_ببین_چیزی
#به_دست_آوردی❗️
🔸حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
✨ هر بار که نماز بهجا میآوری، ملتفت باش که چیزی به دست آوری و مطلبی بفهمی که قبلاً آن را نمیفهمیدی.
⭕️ تلاوت سورهها و آیات قرآن هم همینگونه است؛ یعنی در هر دفعه چیزی به دست بیاور، غیر از آنچه قبلاً به دست آورده بودی.
📚 در محضر بهجت، ج٢، ص٢۶٩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️شیطان در کمین ماست
👤حجت الاسلام عابدینی
همـہ مے گویند: خوش بحـال فلانی شهیــد شد🕊
⚡️امــا هیچکس حــواسش نیست که فلانی برای شهیــد شدن #شهیـدبودن را یــاد گرفت👌…
#شهید_محمدرضا_دهقان
#شهید_مدافع_حرم
✳ هربار مطالب تازهای از قرآن میفهمم
🔻 حجت الاسلام محمد فاضل (تبریزی) چنین نقل میکند: جناب آقای شربیانی، روزی علامه را به خانهی خود (در تبریز) دعوت کرد و چند نفر را هم برای زیارت و استفاده از سفرهی معارف ایشان به منزل خود خواند؛ از جمله بنده را. آن شب علامه به من فرمود: «بنده سی سال پیش، استخر شاگُلی (محلی باصفا و خرّم در تبریز) را دیدهام.» سپس با ملاطفت و مزاح ادامه داد: اگر مزاحم خواب آقایان نباشم، میخواهم فردا بین الطلوعین به آنجا بروم. عرض کردم: صبح خدمتتان خواهم بود.
🔸 فردای آن شب، با اتومبیلم ایشان را به استخر شاگُلی میبردم که دیدم ایشان در ماشین، قرآنی از جیب خود در آورده و به بنده فرمود: «من عهد دارم که هر روز یک جزء از #قرآن را بخوانم و الآن چهل سال است که این کار را انجام میدهم. دیشب شما علما مزاحم شدید، نتوانستم بخوانم و اکنون قضا میکنم. هر ماه یک ختم قرآن تمام میشود و باز از ابتدای قرآن شروع میکنم و هربار میبینم که انگار اصلاََ این قرآن، آن قرآن پیشین نیست! از بس مطالب تازهای از آن میفهمم! از خدا میخواهم به بنده عمر بسیاری دهد تا بسیار قرآن بخوانم و از لطایف آن بهره ببرم. نمیدانید من چه اندازه از قرآن لذت میبرم و استفاده میکنم.»
📚 برگرفته از کتاب #عطر_ملکوت (دفتر چهارم، از سلسله کتب دفاتر ملکوتی)
📖 صفحه ۱۵۱
✳ آدمِ كسی نباش!
🔻 #علامه_جعفری میگفت روزی طلبهی فلسفهخوانی نزد من آمد تا برخی سوالات بپرسد. ديدم جوان مستعدی است كه استاد خوبی نداشته است. ذهنِ نقاد و سوالات بديع داشت كه بیپاسخ مانده بود. پاسخها را كه میشنيد، مثل تشنهای بود كه آب خنكی يافته باشد. خواهش كرد برايش درسی بگويم و من كه ارزشِ اين آدم را فهميده بودم، پذيرفتم. قرار شد فلان كتاب را نزد من بخواند. چندی كه گذشت، ديدم فريفته و واله من شده است. در ذهنش اُبُهّت و عظمتی يافته بودم كه برايش خطر داشت. هرچه كردم، اين حالت در او كاسته نشد. میدانستم اين شيفتگی، به اِستقلالِ فكرش صدمه میزند. تصميم گرفتم فرصتِ تعليم را قربانی اِستقلالِ ضميرش كنم.
🔸 روزی كه قرار بود برای درس بيايد، درِ خانه را نيمباز گذاشتم. دوچرخهی فرزندم را برداشتم و در باغچه، شروع به بازی و حركاتِ كودكانه كردم. ديدمش كه سَرِ ساعت، آمد. از كنارِ در، دقايقی با شگفتی مرا نگريست. با هيجان، بازی را ادامه دادم. در نظرش شكستم. راهش را كشيد و بی يك كلمه، رفت كه رفت.
🔹 اينجا كه رسيد، مرحوم علامه جعفری با آن همه خدماتِ فكری و فرهنگی به اسلام ، گفت: برای آخرتم به معدودی از اعمالم، اميد دارم. يكی همين دوچرخهبازی آن روز است!
✅ درسِ استاد آن شب آن بود كه دنبالِ آدمهای بزرگ بگرديد و سعی كنيد دركشان كرده از وجودشان توشه برگيريد. امّا مُريد و واله كسی نشويد. شما اِنسانيد و اَرزشتان به اِدراك و اِستقلالِ عقلتان است. عقلتان را تعطيل و تسليم كسی نكنيد. آدمِ كسی نشويد؛ هر چقدر هم طرف بزرگ باشد.
📣📣 توجه
جواب صحیح مسابقه هفتگی کانال کانون ائمه بقیع روستای صرم 3223143423 می باشد
✳ مبنا را تفکرات شهید مطهری بگذارید
📌 مبنا را تفکرات #شهید_مطهری بگذارید و کارهای بعدی را روی آن بنا کنید. ۸۳.۴.۱۵
🌀 اگر کتابهای آقای مطهری مورد مطالعه و مداقه قرار بگیرد، انبوهی از #معارف را به ذهن و دل هر خواننده سرازیر میکند؛ اینها مهم و لازم است. ۸۴.۲.۱۱
🔰 مطهری بهصورت سنگری امن برای جوانان طالب و علاقهمند فکر اسلامی در حوزهها و دانشگاهها درآمد تا بتوانند زیر سایهی این تفکر عمیق و مستحکم #دین خود را حفظ کنند و دستاوردهای نوین فکری داشته باشند و از آن دفاع نمایند. ۸۳.۲.۶
🌸 ما واقعاً بدیل و عدیلی برای مجموعهی كتابهای شهید مطهری نداریم و با اینكه كارهای خوبی هم شده، بلاشك از لحاظ اهمیت و تأثیرگذاری و جذابیت و اتقان، هنوز هم در بالاترین سطح قرار دارد. ۸۲.۱۲.۱۸
📚 کتابهای شهید مطهری، قابل مردن و تمامشدن نیست. ۷۰.۲.۱۱
🌻 آنچه که کهنه نمیشود، معارف و حقایقی است که هنوز جامعهی ما محتاج دانستن و تکرار کردن و از بر کردن آنهاست، و آن همان محتوای کتابهای شهید مطهری است. مبادا وسوسهی خناسان و زمزمهی دشمنان که با فکر شهید مطهری مخالف بودند و به همین جهت هم او را از دست ما گرفتند موجب شود که کتابهای آن بزرگوار از رواج بیفتد. ۷۰.۲.۱
👤 گزیدهای از بیانات #مقام_معظم_رهبری در اهمیت مطالعهی آثار #شهید_مطهری
🔖 بسیاری از گرفتاریها از اینجا شروع میشود که در هر مساله ای اظهار نظر میکنیم. در برخی مواقع، حتی کوچکترین اطلاع و تخصصی هم راجع به اون مساله نداریم ولی با اعتماد به نفس بالا در موردش ساعت ها صحبت میکنیم. در حالی که از همون ابتدا اگر میگفتیم "نمیدونم" ، خیال خودمون و بقیه رو راحت میکردیم و نیازی به بافتن داستان نبود...
چند چیز هست که ما در انجام دادنش ناتوانیم؛ یکی قدرت "نه" گفتن و یکی در گفتن "نمیدانم". که اگر این دو مساله حل بشه، بسیاری از اعصاب خوردی ها و دعواها و گرفتاری ها حل میشه...
اگر در مورد چیزی اطلاعی نداریم، بگوییم نمیدانم
🌹 امیرالمومنین علیه السلام :
هر كه جمله «نمى دانم» را ترك گويد ، به هلاكت درافتد.
( نهج البلاغه /حکمت ۸۵)