eitaa logo
مسجد ۱۴ معصوم روستای صرم
201 دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
4.9هزار ویدیو
99 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
14.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخه ذلت تا کجا 😐 👈 حاج آقای قرائتی👌
🌍درُّ و یاقوت انقلابی🌍 4️⃣ 👈راهِ رُشد خداوند نخواسته است عدل و داد در جامعه پیاده شود به هر قیمتی حتی با اجبار، بلکه خواسته انسان رُشد کند، عدالت خواه شود هر چند به قیمتِ بین در و دیواز قرار گرفتن صدّیقۀ طاهره و بر سر نِی رفتنِ سر آقا ابا عبد الحسین. هدف حکومت دینی، رُشد و تعالی فرد و جامعه است و بار اقامۀ عدل و داد بر دوش تک تک افراد جامعه است(حدید، 25) چرا که رُشد انسان از همین رهگذر شکل می گیرد، بر همین اساس رسول خدا فرمود: «كُلُّكُمْ رَاعٍ وَ كُلُّكُمْ مَسْئُولٌ عَنْ‏ رَعِيَّتِهِ‏.» (بحار الأنوار، ‏72/ 39) همه شما نسبت به آنچه عهده دار شده اید مسئولید، و هر یک از شما نسبت به زير دستانش مسئول است. مرحوم علامه مجلسی ذیل این حدیث می فرماید: «شما نسبت به کسانی که عدل و انصاف را رعایت نمی کنند ایراد می گیرید پس شایسته نیست خودتان همان کاری را انجام دهید که دیگران را به خاطر آن کار، سرزنش می کنید.» اگر هر کدام از ما قبل از بازخواست دیگران، کار و مسئولیتی را که بر عهدۀ داریم درست انجام دهیم و قبل از آن که ببینیم انقلاب برای ما چه کرده است ببینیم ما برای انقلاب چه کرده ایم قطعاً شاهد حل مشکلات خواهیم بود.
🔆 ✍ روش زندگی را از قرآن بیاموز 🔹مردی همسر و سه فرزندش را ترک کرد و در پی روزی خود و خانواده‌اش راهی سرزمینی دور شد. فرزندانش او را از صمیم قلب دوست داشتند و به او احترام می‌گذاشتند. 🔸مدتی بعد، پدر نامه اولش را برای آن‌ها فرستاد. بچه‌ها آن را باز نکردند تا آنچه در آن بود بخوانند، بلکه یکی یکی آن را در دست گرفته و بوسیدند و گفتند: این نامه از طرف عزیزترین کس ماست. 🔹سپس بدون اینکه پاکت را باز کنند، آن را در کیسه مخملی قرار دادند. هر چند وقت یک بار نامه را از کیسه درآورده و غبار رویش را پاک کرده و دوباره در کیسه می‌گذاشتند. و با هر نامه‌ای که پدرشان می‌فرستاد، همین کار را می‌کردند. 🔸سال‌ها گذشت. پدر بازگشت، ولی به جز یکی از پسرانش کسی باقی نمانده بود، از او پرسید: مادرت کجاست؟ 🔹پسر گفت: سخت بیمار شد و چون پولی برای درمانش نداشتیم، حالش وخیم‌تر شد و مرد. 🔸پدر گفت: چرا؟! مگر نامه اولم را باز نکردید؟! برایتان در پاکت نامه پول زیادی فرستاده بودم! 🔹پسر گفت: نه. 🔸پدر پرسید: برادرت کجاست؟! 🔹پسر گفت: بعد از فوت مادر کسی نبود که با تجربه‌هایش او را نصیحت کند و راه درست را به او نشان دهد، او هم با دوستان ناباب آشنا شد و با آنان رفت. 🔸پدر تعجب کرد و گفت: چرا؟! مگر نامه‌ای را که در آن از او خواستم از دوستان ناباب دوری گزیند و نشانه‌های راه خطا را برایش شرح دادم، نخواندید؟ 🔹پسر گفت: نه. 🔸مرد گفت: خواهرت کجاست؟! 🔹پسر گفت: با همان پسری که مدت‌ها خواستگارش بود، ازدواج کرد. الآن هم در زندگی با او اسیر ظلم و رنج است. 🔸پدر با تأثر گفت: او هم نامه من را نخواند که در آن نوشته بودم این پسر آبرودار و خوش‌نامی نیست و دلایل منطقی‌ام را برایش توضیح داده بودم و اینکه من با این ازدواج مخالفم. 🔹پسر گفت: نه. 🔸مقصر خود فرزندان بودند که به جای خواندن نامه، اونو می‌بوسیدن و به چشم می‌مالیدن و با احترام در کیسه مخملی نگهداریش می‌کردن و به راحتی همه فرصت‌ها را از دست داده بودن. 🔹به قرآن روی طاقچه نگاه کنید که در قوطی مخملی زیبایی قرار دارد. 🔸وای بر ما! رفتار ما با كلام‌الله مثل رفتار آن بچه‌ها با نامه‌های پدرشان است. ما هم قرآن را می‌بوسیم؛ روی چشممان می‌گذاریم؛ مورد احترام قرار می‌دهیم، می‌بندیم و در کتابخانه می‌گذاریم و آن را نمی‌خوانیم و از آنچه در آن است، سودی نمی‌بریم، در حالی که تمام آنچه که در آن است، روش زندگی ماست.
💠 حدیث روز💠 ❇️ سبک معنوی رسول الله 🔻 رسول الله (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم): يا أَبَاذَرٍّ جَعَلَ اللَّهُ جَلَّ ثَنَاؤُهُ قُرَّةَ عَيْنِي فِی الصَّلَاةِ وَحَبَّبَ إِلَیَّ الصَّلَاةَ كَمَا حَبَّبَ إِلَى الْجَائِعِ الطَّعَامَ وَ إِلَى الظَّمْآنِ الْمَاءَ وَ إِنَّ الْجَائِعَ إِذَا أَكَلَ شَبِعَ وَ إِنَ الظَّمْآنَ إِذَا شَرِبَ رَوِیَ وَأَنَا لَا أَشْبَعُ مِنَ الصَّلَاةِ. ◻️ اي ابوذر! خداوند نور چشم مرا در قرار داده است و مرا چنان علاقه‌مند به نماز ساخته که گرسنه را علاقه‌مند به غذا و تشنه را علاقه‌مند به آب؛ البته محبت گرسنه و تشنه به غذا و آب موقت است اما من از نماز سیری ندارم. 📚 بحارالأنوار، ج 74، ص 80 ‌ ‌
🔆 📌سه چیز را به آسانی از دست نده؛ 👈🏻"جوانی"، "وقت"، "دوست" 📌سه فرد را همیشه احترام داشته باش؛ 👈🏻"مادر"، "پدر"، "استاد" 📌از سه چیز همیشه به نفع خودت استفاده کن؛ 👈🏻"عقل"، "صبر"، "همت" 📌سه چیز را بیشتر از همیشه بشناس؛ 👈🏻"خود"، "خداوند"، "حق دیگران" 📌سه چیز را همیشه با احتیاط بردار؛ 👈🏻"قلم"، "قسم"، "قدم" 📌سه چیز را همیشه به یاد داشته باش؛ 👈🏻"مرگ"، "احسان"، "قرض" 📌لذت سه چیز را از دست نده؛ 👈🏻"مال"، "اولاد"، "آزادی"
🌺 با توجه به لقب "صاحب الزمان" حضرت حجت سلام الله علیه صاحب کدام زمان اند؟ گذشته، زمان خودشان و یا آینده؟ (پاسخ استاد جواد جعفری)📚📚📚
🌍درُّ و یاقوت انقلابی🌍 5️⃣ 👈گیرِ کار کجاست❓ چرا امام علی بعد از 25 سال، خلافت را پذیرفت؟ و آیا به اهدافش رسید؟ پاسخ سؤال را از خودِ امام جویا می شویم آنگاه که فرمود: «آگاه باشيد به آن خدايى سوگند كه دانه را شكافت، و انسان را آفريد، اگر نبود كه: 1. جمعيّت بسيارى گرداگردم را گرفته و به ياريم قيام كره ‏اند، و از اين رو حجّت بر من تمام شده است؛ 2. و اگر نبود عهد و پيمانى كه خداوند از دانشمندان و علماء گرفته است كه در برابر پرخورى ستمگران و گرسنگى ستمديدگان سكوت نكنند، من مهار ناقه خلافت را رها مى‏ ساختم و از آن صرف نظر مى ‏نمودم»(نهج البلاغه، خطبه 3) همانگونه که پذیرش حکومت توسط امام علی، به جهت قیام مردم و اعلام یاری آنان بود برای رسیدن به اهداف قیام نیز باید مردم انقلابی بمانند تا مشکلات حل شود در غیر این صورت فریاد امام را می شنوید که: «أَيْنَ إِخْوَانِيَ الَّذِينَ رَكِبُوا الطَّرِيقَ وَ مَضَوْا عَلَى الْحَقِّ أَيْنَ‏ عَمَّار... وَ وَثِقُوا بِالْقَائِدِ فَاتَّبَعُوه‏» كجا هستند برادران من! همانها كه براه حق آمدند و در راه حق گام بر مى ‏داشتند، كجاست عمّار ياسر! ...کجایند کسانی که به رهبر خود اطمينان داشتند و صميمانه از او پيروى مى ‏كردند. (خطبۀ 182) و امام راحل به همان دو دلیل فوق به میدان آمدند و اگر بخشی از اهداف قیام هنوز عملی نشده است علت را از جملات پایانی خطبۀ 182 نهج البلاغه می توان فهمید.! 📌تنها با انقلابی ماندن و اطاعت از رهبر جامعه می توان امیدوار به حل مشکلات بود.
💠 حدیث روز💠 ❇️ صیقلی به نام استغفار 🔻 امام صادق علیه السلام: إنَّ للقُلوبِ صَداءً کصَداءِ النُّحاسِ، فاجلُوها بالاستِغفارِ ◻️ دل‌ها نیز همچون مس زنگار می‌بندد، پس آنها را با استغفار صیقل دهید. 📚عدّة الداعی، ص ۲۴۹ ‌ ‌
🔆 ✍ به پروردگارت اعتماد کن 🔹ابراهیم تنها پسرش را برای قربانی آماده می‌کرد. چاقویش را تیز کرد و آماده قربانی شد. اسماعیل می‌گفت: به آنچه فرمان داده شدی، عمل کن. هر دوی آن‌ها نمی‌دانستند که قوچی در بهشت ۵۰۰ سال قبل برای این لحظه مهیاست. پس به پروردگارت اعتماد کن. 🔸هنگامی که نوح دعا کرد: «انی مغلوب فانتصر» گمان نمی‌کرد خداوند بشریت را به‌خاطرش غرق کند و همه اهل زمین غرق می‌شوند الا او و کسانی که همراهش در کشتی بودند. پس به پروردگارت اعتماد کن. 🔹موسی گرسنه شد و صدای فریادش تمام قصر را پر کرده بود و سینه هیچ زنی را نمی‌گرفت؛ همه این گریه‌ها به‌خاطر زنی بود که پشت رودخانه مشتاق دیدار پسرش بود و لطف و رحمتی از رب‌العالمین به او و پسرش. پس به پروردگارت اعتماد کن. 🔸ظلمت و تاریکی بر یونس چیره شد، وقتی عذرخواهی کرد و صدا زد: «لا اله الاانت سبحانک انی کنت من الظالمین» الله تعالی فرمود: او را استجابت کردیم و از غم و اندوه نجاتش دادیم. پس به پروردگارت اعتماد کن. 🔹زمانی که خداوند یوسف را از زندان بیرون آورد، صاعقه‌ای نفرستاد تا دروازه زندان را از جا بکند و به دیوارهای زندان امر نفرمود تا راه را به‌سوی یوسف باز کند، بلکه خوابی را در آرامش شب به ذهن پادشاه خوابیده فرستاد. پس به پروردگارت اعتماد کن. 🔰به پروردگارت اعتماد کن و دستانت را عاجزانه بالا ببر و تنها به خدایت توکل کن.
🌍درُّ و یاقوت انقلابی🌍 6️⃣ 👈با دیدۀ انصاف پس از چهار دهه از انقلاب اسلامی، با مشکلات فراوان غیر قابل توجیه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی دست و پنجه نرم می کنیم هنوز در دستیابی به اهداف والای انقلاب، فاصلۀ زیادی داریم اما برای این که قضاوتی عادلانه داشته باشیم باید: اولاً: در یک طرف مشکلات را لیست کنیم و در طرف دیگر دستاوردها را بنویسیم دستاوردهایی که در دود سیاه و غلیظ تورم، پنهان مانده اند! ثانیاً: ببینیم ریشه ومنشأ این مشکلات کجاست؟ و راز و رمز آن دستاوردهای معجزه گونه چیست؟ در یک طرف، تولیدات بی کیفیت و گران قیمت خودرو را داریم که مایۀ شرمساری کشور است و زیر نظر دولت و مربوط به بُعد جمهوری نظام است و به رأی مردم ربط پیدا می کند. از سوی دیگر ساخت هواپیمای جنگنده، پهپادهای فوق پیشرفته، تانک و نفربر های قابل رقابت با نوع خارجی، خودروهای نظامی بسیار با کیفیت، ده ها نوع موشک نقطه زن که دشمن را به وحشت انداخته است و...تولیدات بسیار با کیفیت از این قبیل که نعمت بزرگ را برای کشور رقم زده است، همۀ این ها زیر نظر است و مربوط به بُعد اسلامیِ نظام است. 📌هر کجا رهنمودهای رهبر جامعه را جدی گرفتیم نشدنی ها را شدنی کردیم و هر کجا غفلت و بی توجهی کردیم از هدف باز ماندیم.
💠 حدیث روز💠 ❇️ثواب یک روز روزه در ماه رجب 🔻امام کاظم علیه السلام: رَجَبٌ نَهرٌ فِی الجَنَّةِ، أَشَدُّ بَیاضا مِنَ اللَّبَنِ وَأَحلَی مِنَ العَسَلِ، مَن صامَ یَوما مِن رَجَبٍ سَقاهُ اللّهُ مِن ذَلِکَ النَّهرِ ◻️رجب، نهری است در بهشت که سفیدتر از شیر و شیرین‌تر از عسل است. هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، خداوند از آن نهر به او می نوشانَد. 📚تهذیب الأحکام: ج ۴، ص ۳۰۶، ح ۹۲۴ ‌ ‌
🔆 ✍ پاداشی برای نیتی خیر 🔹یکی از عرفا و اولیاءالله نقل می‌کرد که روزی در فرودگاه تبریز از هواپیما پیاده شدم و خواستم تاکسی کرایه کنم تا به منزل برساندم. 🔸تاکسی‌ها مدل بالا بودند و خودروی پیکانی آن دور پارک کرده بود که کسی سوار نمی‌شد. 🔹او را دربست کرایه کردم و به او گفتم: اگر مسافر هم سوار کنی ایرادی ندارد. 🔸راننده خوشحال شد. به چند نفر در مسیر که بودند، چراغی زد و توقف کوتاهی کرد ولی هم‌مسیر ما نبودند. کسی سوار نشد و بالاخره مرا تنهایی به منزل رساند. 🔹شب در عالم رویا در باغ زیبای بزرگی خودم را دیدم. 🔸بسیار خوشحال شدم و پرسیدم: این باغ برای کیست؟ 🔹گفتند: تو. 🔸پرسیدم: چرا؟ 🔹گفتند: امروز کار خیری کردی. 🔸گفتم: ولی کسی سوار نشد و راننده مرا فقط برد و از من کرایه گرفت. 🔹گفتند: در لحظه‌ای که راننده در مقابل مسافری می‌ایستاد، تو بیشتر از راننده مشتاق بودی آن مسافر سوار شود و راننده کرایه‌ای بگیرد و وقتی مسافری سوار نمی‌شد، تو بیشتر از او متاسف می‌شدی. 🔸این باغ برای نیت خیری بود که در قلبت داشتی، هرچند نمی‌توانستی نیت خیر خود را به نتیجه برسانی. 💠 إِن يَعْلَمِ اللَّهُ فِي قُلُوبِكُمْ خَيْرًا يُؤْتِكُمْ خَيْرًا؛ اگر خداوند در قلب‌های شما (کافی است) خیری ببیند، به شما خیر عنایت می‌کند. (انفال:۷٠)