فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کار این بانوی محجبه عراقی درست بود. به سادگی از کنار این موضوع نگذشت.
صدا ۰۱۲.m4a
3.73M
💎فرستادن این صوت در گروه ها صدقه ی جاریه است🌧
🎙 فاطمه کفاش حسینی
🌹مبانی عفاف در خانواده🌹
(ارتباط ظاهر و باطن)
🎧 لطفا جهت ملکه شدن کاربرد عفاف در زندگی یعنی 《غلبه ی رفتارهای عقلانی به جای رفتارهای هیجانی》 هر صوت را بیش از یک بار گوش کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🎥 حجاب امری واقعی یا ارزشی؟!
#حجاب
🟣 #حجاب امری واقعی است، نه ارزشی و اخلاقی...
🔵 چرا مردم، حجاب را امر غیرواقعی میدانند!؟!
🟢 خیلی زشت است که هنوز روی حجاب بحث میکنیم! چرا ما 40 سال است نتوانستیم این #واقعی_بودن را جا بیندازیم و این مسئله حل شود!
🔴 علما کمی سرشان را از کتابها بیرون بیاورند.
📌 حجاب در دسته بندی علم، در کدام رسته قرار میگیرد؟!
⚠ مبلغان اسلام... به داد #اسلام برسید!
🎙 استاد پناهیان
مروارید عفاف
@Chastity
✋جلب_توجه_نامحرمان
♦️یکی از مسائلی که در رابطه با خانمها🧕 در #احکام_شرعی مطرح است
این است که نباید کاری کنند که موجب جلب توجه✨ نامحرمان شود.
🌸(سوره احزاب /آیه ٣٣) وَ قَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَىٰ ...
⭕️ در خانههایتان بمانید و مانند دوران جاهلیتِ گذشته، در کوچه و خیابان🛣 #خودنمایی نکنید❌ ...
🔅به چند نمونه از مواردی که میتواند باعث جلب توجه نامحرمان شود، اشاره میشود:
1⃣ پوشیدن مانتوهای کوتاه و تنگ👚 با رنگهای شاد به نوعی که جلب توجه #نامحرم کند حرام است.
2⃣ #عطر زدنی که موجب جلب توجه✨ نامحرم شود حرام است.
📚 منبع: برگرفته از کتاب "احکام دو دقیقهای بانوان صفحه ۱۰۴"
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
مروارید عفاف
@Chastity
🟣 پلوتارک مورخ باستانی(قرن اول میلادی ):
✅ ایرانیان غیرت #زنان را سخت نگه می دارند نه تنها همسرهای خود بلکه کنیزکان زر خرید یا برگزیدگان را نیز می پایند و چنان نگاهشان می دارند که همیشه باید درون خانه باشند و از در بیرون نیایند و هرگاه سفر بکنند آنان را در چادرهای در بسته که از هرسوی آنان را فرا می گیرد جا داده بر روی گردونه ها می نشانند.
📚ایرانیان و یونانیان به روایت پلوتارک ص۶۱
تذکر : پاورقی نوشته مترجم است .
#حجاب_ایران_باستان
#عفاف_حجاب
@Chastity
•┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈•
🔅#پندانه
✍ هم دلت پاک باشه هم عملت
🔻ﺑﻌﻀﯽﻫﺎ میگن:
ﺩﻟﺖ که ﭘﺎﮎ ﺑﺎشه، کافیه. نماز هم نخوندی نخون. روزه نگرفتی نگیر. به نامحرم نگاه کردی اشکال نداره. فقط سعی کن دلت پاک باشه!
🔻ﺟﻮﺍﺏ ﺍﺯ ﻗﺮﺁﻥ:
ﺁنکس ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ، ﺍﮔﺮ ﻓﻘﻂ ﺩﻝ ﭘﺎﮎ برایش ﮐﺎﻓﯽ ﺑﻮﺩ، میگفت: «ﺁﻣﻨﻮﺍ».
🔻ﺩﺭ ﺣﺎلی که ﮔﻔﺘﻪ:
«ﺁﻣَُﻨﻮﺍ ﻭَ ﻋَﻤِﻠُﻮﺍ ﺍﻟﺼَّﺎﻟِﺤﺎﺕ»
🔹ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻢ ﺩﻟﺖ ﭘﺎﮎ ﺑﺎشه، ﻫﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺎشه.
💢اگه ﺗﺨﻤﻪ ﮐﺪﻭ ﺭو ﺑﺸﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﻐﺰﺵ ﺭو ﺑﮑﺎﺭﯼ، ﺳﺒﺰ ﻧﻤﯽشه. ﭘﻮﺳﺘﺶ ﺭو ﻫﻢ ﺑﮑﺎﺭﯼ ﺳﺒﺰ ﻧﻤﯽشه. ﻣﻐﺰ ﻭ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﺎشه.
➖➖➖➖➖
📍آزادی زن در دو اندیشه:
در اندیشه الهی، زن با #خودسازی، #انسان_سازی و #تاریخ_سازی برای آزادی خود و دیگران از هرچه مانع کمال انسانی است تلاش می کند.
در اندیشه غیرالهی، زن با #جلوه_گری، #شهرت_طلبی و #قدرت_طلبی برای آزادی از هرچه که مانع لذت هایش میشود، تلاش می کند.
➖➖➖➖➖➖
شهیده فاطمه اسدی از زنان غیور کردستان، پس از اسارت همسر مُقَّنی اش توسط گروهک تروریستی دموکرات، به جرم حفر چاه آب برای بچه های سپاه، عزتمندانه آزادی همسرش را طلب میکند. او هزینه هنگفتی را که برای آزادی همسرش تعیین کرده بودند به سختی تامین کرد اما در مقابل، اعضای این گروهک مدعی آزادی طلبی(دمکرات!)، او را نیز به اسارت گرفته و بعد از یک ماه شکنجه، تیرباران کرده و به شهادت میرسانند و پیکرش را به همراه پیکر یکی از نیروهای بسیج کردستان توسط تروریستها در کوههای مریوان دفن کرده و انقدر مردم روستا را می ترسانند که کسی جرات نزدیک شدن به خانه آنها را نداشته باشد.
فرزند شیرخواره این شهیده بزرگوار، پس از شهادت مادر بهدلیل بیسرپرستی و عدم رسیدگی جان خود را از دست میدهد.
آبان 1400 پیکر این شهیده پس از 37 سال تفحص شده و با حضور مردم غیور کردستان تشییع شد.
دختر یکی از سرکردگان #کومله در شب عروسیش از اسب پیاده نشد و گفت برایم قربانی کنید تا به خانه شوهر بروم. ۶ نفر از نوجوانان بسیجی اصفهان را سر بریدند، جمع شادی و هلهله کردند. عروس دوباره تقاضای قربانی کرد و این بار ۶ سپاهی، ۴ ارتشی و ٢ روحانی را سر بریدند.
گروهک #کومله که جنایات وحشتناک بسیاری را علیه مردم ایران رقم زدند، از رهبران اصلی جنبش زن زندگی آزادی بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با بی حجابی شروع میشه...
عالی بود...
💦فهرست مباحث عفاف
https://eitaa.com/fatemi222/3635
کتاب گل پوش .pdf
14.75M
📚 فایل کتاب مطالعاتی مسابقه بزرگ کتابخوانی گل پوش
📌 روابط عمومی موسسه چند منظوره رسالت فضل گناباد
سوالات مسابقه گل پوش .pdf
270.8K
📚 سوالات مسابقه کتابخوانی گل پوش
📝 ارسال پاسخ سوالات به آدرس آیدی زیر
@admin_resalatfazl
کتاب👇
https://eitaa.com/Chastity/3039
📌 روابط عمومی موسسه چند منظوره رسالت فضل گناباد
هدایت شده از منبرک فاطمی
سبک زندگانی رضوی
https://eitaa.com/fatemi222/3540
27.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 بیانات آیتاللهالعظمی جوادی آملی در رابطه با امر به معروف و نهی از منکر
✅ وقتی بیعفتی بیاد همه آسیب میبینند
#عفاف_حجاب
@Chastity
•┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈•
✋عفاف وحجاب در کلام امام رضا علیه اسلام
✍با توجه به سخن امام رضا علیه السلام معلوم میشود که هدف دین از ضروری دانستن حجاب، حذف زمینههای فساد است.
همچنین باید مرد و زن مسلمان، مسائل جنسی خود را منحصر به کانون گرم خانواده قرار دهد؛ وگرنه جامعه از سلامت جنسی برخوردار نخواهد بود...
عفاف وحجاب در کلام امام رضا علیه اسلام
عفاف و حجاب در کلام حضرت رضا علیه السلام
فلسفه پوشش و حجاب اسلامی از مهمترین موضوعاتی است که امروزه در جامعه اسلامی ما مطرح است و تشریح حکم اسلامی حجاب و پاسخ به شبهات آن برای تمام مبلغان گرامی ضروری است. به این سبب ما در آستانه ولادت امام هشتم علیه السلامبه شرح دو سخن حکیمانه امام رضا علیه السلام در این باره میپردازیم:
🔺فلسفه عفاف و حجاب
محمّد بن سنان میگوید: حضرت امام رضا علیه السلام در جواب سؤالات من، نامهای برایم ارسال داشتند که در فرازی از آن فرموده بودند
: «حُرِّمَ النَّظَرُ إِلَی شُعُورِ النِّسَاءِ الْمَحْجُوبَاتِ بِالْأزْوَاجِ وَ غَیْرِهِنَّ مِنَ النِّسَاءِ لِمَا فِیهِ مِنْ تَهْیِیجِ الرِّجَالِ وَ مَا یَدْعُوا التَّهْیِیجُ اِلَی الْفَسَادِ وَ الدُّخُولِ فِیمَا لَا یَحِلُّ وَ لَا یَحْمِلُ [یَجْمُلُ] وَ کَذَلِکَ مَا أشْبَهَ الشُّعُورَ إِلَّا الَّذِی قَالَ اللهُ تَعَالَی وَ الْقَوَاعِدُ مِنَ النِّسَاءِ اللَّاتِی لَا یَرْجُونَ نِکَاحاً فَلَیْسَ عَلَیْهِنَّ جُنَاحٌ أنْ یَضَعْنَ ثِیَابَهُنَّ غَیْرَ الْجِلْبَابِ وَ لَا بَأسَ بِالنَّظَرِ إِلَی شُعُورِ مِثْلِهِنَّ.» (1)
«نگاه کردن به موهای زنان شوهردار وغیرشوهردار، حرام است؛ زیرا این نگاه، مرد را تهییج و تحریک میکند. و تهییج، شخص را به فساد و داخل شدن در حرام و اعمال ناپسندیده میکشاند و همچنین است حکم نگاه به غیر مو، [که نگاه مرد به آنها حلال نیست،] مگر در موردی که حقتعالی [در قرآن، آن را استثنا کرده و] فرموده است:
(وَ الْقَوَاعِدُ مِنَ النِّسَاءِ اللَّاتِی لَا یَرْجُونَ نِکَاحاً فَلَیْسَ عَلَیْهِنَّ جُنَاحٌ)؛
«بر زنان سالخورده که از ولادت و عادت بازنشسته، امید ازدواج ندارند باکی نیست که لباسهایشان را غیر از چادر بر زمین بگذارند و اشکالی ندارد که به موهای مثل این زنان نگاه شود.»
عامل ترغیب زنان به حجاب و عفاف
روزی حسن بن جهم به محضر امام رضا علیه السلام مشرف شد. وی متوجه شد که حضرت، ظاهری آراسته دارد و خضاب (2) هم کرده است. با تعجب پرسید: «خضاب کردهاید؟» امام فرمود:
«نَعَمْ بِالْحِنَّاءِ وَ الْکَتَمِ أَمَا عَلِمْتَ أَنَّ فِی ذَلِکَ لَأَجْراً إِنَّهَا تُحِبُّ أَنْ تَرَى مِنْکَ مِثْلَ الَّذِی تُحِبُّ أَنْ تَرَى مِنْهَا یَعْنِی الْمَرْأَةَ فِی التَّهْیِئَةِ وَ لَقَدْ خَرَجْنَ نِسَاءٌ مِنَ الْعَفَافِ إِلَى الْفُجُورِ مَا أَخْرَجَهُنَّ إِلَّا قِلَّةُ تَهْیِئَةِ أَزْوَاجِهِنَّ؛ (3)
بله، با حنا و برگ نیل خضاب کردهام؛ مگر نمیدانی که این کار، سودی فراوان دارد؛ از جمله آنکه همسر تو دوست دارد در تو همان زیبایی و آراستگی را ببیند که تو دوست داری در او ببینی، و زنانی [در اقوام گذشته] از دایره عفت، بیرون رفتند و فاسد شدند. و چنین نشدند، مگر به دلیل کمتوجهی شوهرانشان به آرایش خود.»
حضرت رضا علیه السلامدر سخن دیگری در همین باره فرمود:
«أَنَّ نِسَاءَ بَنِی إِسْرَائِیلَ خَرَجْنَ مِنَ الْعَفَافِ إِلَى الْفُجُورِ مَا أَخْرَجَهُنَّ إِلَّا قِلَّةُ تَهْیِئَةِ أَزْوَاجِهِنَّ؛ (4)
زنان یهود از عفت بیرون رفتند و فاسد شدند، و چنین نشدند مگر به دلیل کمتوجهی شوهران به آرایش و نظافت خود.»
و نیز فرمود:
«وَ قَالَ إِنَّهَا تَشْتَهِی مِنْکَ مِثْلَ الَّذِی تَشْتَهِی مِنْهَا؛ (5)
همسرت از تو همان را میخواهد که تو از او توقع داری.»
با توجه به سخن امام رضا علیه السلام معلوم میشود که هدف دین از ضروری دانستن حجاب، حذف زمینههای فساد است. همچنین باید مرد و زن مسلمان، مسائل جنسی خود را منحصر به کانون گرم خانواده قرار دهد؛ وگرنه جامعه از سلامت جنسی برخوردار نخواهد بود.
مهمترین دستاوردهای حجاب
1. آرامش روانی
اسلام تدابیری برای تعدیل و رام کردن غریزه جنسی اندیشیده است و در این باره، هم برای زنان و هم برای مردان، تکلیف معین کرده است. یک وظیفه مشترک برای زن و مرد، مربوط به نگاه کردن است:
(قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ وَ یَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ .... قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ یَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ ....)؛ (6)
«به مؤمنین بگو که چشمهایشان را [از نامحرم] ببندند و فروج خود را [از حرام] حفظ کنند.
و به زنان مؤمن هم بگو که چشمهایشان را [از نامحرم] ببندند و فروجشان را [از حرام] نگه دارند.» خلاصه این دستور، آن است که زن و مرد نامحرم نباید به یکدیگر خیره شوند، نباید چشمچرانی کنند، نباید نگاههای مملوّ از شهوت به یکدیگر بدوزند، نباید به قصد لذت بردن به یکدیگر نگاه کنند. یک وظیفه هم خاص زنان مقرر فرموده است و آن، این است که بدن خود را از مردان بیگانه پوشیده دارند و در اجتماع به جلوهگری و دلربایی نپردازند، با هیچ شکل، رنگ و بهانهای، کاری نکنند که اسباب تحریک مردان بیگانه را فراهم کنند.
روح بشر، فوقالعاده تحریکپذیر است. اشتباه است که گمان کنیم تحریکپذیری روح بشر، محدود به حد خاصی است و از آن پس، آرام میگیرد. در نتیجه، حجاب را میتوان، یکی از عوامل مهم آرامش روحی و روانی زن و مرد دانست. همچنانکه قرآن شریف، آرامش روحی و روانی و سکینه قلبی را در انحصار زوجین در کانون گرم خانواده میداند و میفرماید:
(هُنَّ لِباسٌ لَکُمْ وَ أَنْتُمْ لِباسٌ لَهُن)؛ (7)«زنان پوشش شما و شما پوشش زنان هستید.»
2. استحکام پیوند خانوادگی
بیشک، هر چیزی که باعث تحکیم پیوند خانوادگی و صمیمیت رابطه زوجین شود برای کانون خانواده مفید است و در ایجاد آن باید حداکثر کوشش مبذول شود؛ برعکس، آنچه باعث سستی روابط زوجین و دلسردی آنان شود به حال زندگی خانوادگی، زیانبار است و باید با آن مبارزه کرد. اختصاص یافتن استمتاعات و التذاذهای جنسی به محیط خانوادگی و در کادر ازدواج مشروع، پیوند زن و شوهر را محکم میسازد و باعث اتصال بیشتر زوجین به یکدیگر میشود.
مسئله مهم دیگر،
ایجاد پاکترین و صمیمیترین عواطف بین زوجین و برقرار ساختن یگانگی و اتحاد کامل در کانون خانواده است. تأمین این هدف، وقتی ممکن است که زوجین از هرگونه استمتاع از غیر همسر یا همسران قانونی چشم بپوشند، مرد چشم به زن دیگر نداشته باشد و زن نیز درصدد تحریک و جلب توجه کسی جز شوهر خود نباشد و اصل ممنوعیت هر نوع کامیابی جنسی در غیر چارچوب خانواده حتی قبل از ازدواج هم رعایت شود و این مهم با رعایت اصل قرآنی حجاب و عفاف، میسر است.
3. استواری اجتماع
پوشاندن بدن به استثنای وجه و کفّین، مانع هیچگونه فعالیت فرهنگی یا اجتماعی یا اقتصادی نیست، آنچه باعث فلج کردن نیروی اجتماع است آلوده کردن محیط کار به لذتجوییهای شهوانی است.
آیا پسر و دختری در محیط جداگانهای تحصیل کنند و یا در یک محیط درس بخوانند دختران بدن خود را بپوشانند و هیچگونه آرایشی نداشته باشند بهتر درس میخوانند و فکر میکنند و به سخن استاد گوش میدهند یا وقتی که کنار هر پسری، یک دختر آرایش کرده با دامن کوتاه نشسته باشد؟ آیا اگر مردی در خیابان، بازار، اداره، کارخانه و ... با قیافههای محرّک و مهیّج زنان آرایش کرده مواجه باشد بهتر سرگرم کار و فعالیت میشود یا در محیطی که با چنین مناظری روبهرو نشود؟ بنابراین اگر مسئله حجاب، جدی گرفته و کاملا رعایت شود، جامعه استوار و پابرجا خواهد بود و هرگز متزلزل نخواهد شد و زن و مرد با آرامش خاطر به مسئولیتها و رسالت خود عمل خواهند کرد.
4. حفظ احترام زن
مرد از نظر جسمانی و فکری بر زن تفوّق دارد و زن در این دو مورد در برابر مرد، قدرت مقاومت ندارد؛ ولی زن از طریق عاطفی و قلبی، همیشه تفوّق خود را بر مرد ثابت کرده است. حریم نگه داشتن زن، میان خود و مرد یکی از وسایل مرموزی بوده است که زن برای حفظ مقام و موقعیت خود در برابر مرد از آن استفاده کرده است.
اسلام، زن را تشویق کرده است که از این وسیله استفاده کند؛ بهویژه تأکید کرده است که زن، هر اندازه متینتر، باوقارتر و عفیفتر حرکت کند و خود را در معرض نمایش برای مرد نگذارد، بر احترامش افزوده میشود.
در آیات سوره احزاب پس از آنکه توصیه میکند زنان خود را بپوشانند، میفرماید:
(ذلِکَ أَدْنى أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْن)؛
«این نزدیکتر است به اینکه شناخته شوند و مورد اذیّت قرار نگیرند.» یعنی رعایت حجاب ـ برای اینکه به عفاف شناخته شوند و معلوم شود خود را در اختیار مردان بیگانه قرار نمیدهند ـ بهتر است و در نتیجه، فاصله گرفتن و حشمت آنها، مانع مزاحمت افراد سبکسر و هوسران میشود. (8)
پس بهره دیگر رعایت حجاب اسلامی، حفظ عزت و شخصیت زن در اجتماع است. به همین دلیل است که اهلبیت علیهم السلام در پاسداری از این اصل قرآنی، همواره تلاش میکردهاند و از پاسداران حجاب و عفاف، نهایت تجلیل را میفرمودند: نمونهای از آن را در ذیل با هم میخوانیم.
بعد فرمودند: این، بانویی است که در دوره بیحجابی [رضاخان پهلوی] هفت سال از خانه بیرون نیامده است، مبادا نامحرم، او را ببیند!»
پی نوشت :
1) علل الشرایع، شیخ صدوق، نشر داوری، قم، ج 2، ص 565، باب علة تحریم النظر إلی شعور النساء.
2) آنچه که موی سر و صورت یا پوست بدن را با آن رنگ کنند مثل حنا یا وسمه و یا سایر لوازم آرایشی که انسان ظاهرش را زیبا و گلگون کند.
3) مکارم الأخلاق، حسن طبرسی، نشر شریف رضی، ص 81، الفصل الثالث فی الخضاب.
4) همان، ص 80.
5) همان.
6) نور / 30 و 31.
7) بقره / 187.
8) با استفاده از: مجموعه آثار، استاد شهید مطهری، ج 19، ص 436، بخش سوم: فلسفه پوشش در اسلام.
مروارید عفاف
@Chastity
عفاف و حجاب
✋عفاف وحجاب در کلام امام رضا علیه اسلام ✍با توجه به سخن امام رضا علیه السلام معلوم میشود که هدف دی
عفاف و حجاب در کلام امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/Chastity/3047