کمپین «من محجبه و مخالف گشت ارشادم» مشابه قرآن بر سرنیزه کردن است.
:
🔹خط تحریف در موضوعات روز جامعه همچون عفاف و حجاب فعال است.
🔹اخیر این خط تحریف پویشی تحت عنوان «من محجبه و مخالف گشت ارشادم» راه انداخته است.
🔹دشمن چون در برنامههایی که برای ۲۱ تیرماه، روز عفاف و حجاب داشت، پیروز نشد امروز این پویش راه انداخته که مشابه قرآن بر سرنیزه کردن سپاه معاویه در جنگ صفین است.
🔰 نظر مردم درباره بیحجابی چیه؟
🔺دانشگاه تهران از ۸۲ هزار نفر نظرسنجی کرده که ۸۷.۲ درصد مردم گفتهاند با بیحجابی مخالفند.
🔺از طرفی در سامانه فارس من، هم پویشی با ۴۸ هزار امضا ثبت شده که از رئیسی بهخاطر دستور اجرای قانون حجاب تشکر کردهاند. لازم به ذکر است که در سامانه فارسمن برای هر امضا باید یک شماره موبایل ثبت شود که امکان امضای جعلی را از بین میبرد.
🔺دوست ندارم اینو بگم ولی:
متاسفانه گشت ارشاد داره جور بیغیرتی بعضی مردان رو میکشه...
🔰 مقصر ایجاد صحنه های چندش آور از برخورد گشت ارشاد با زنان بی حجاب، زنانی هستند که به دستور پلیس بی توجهی می کنند/ باید در مقابل مقاومت در برابر دستور پلیس جرائم سنگین قائل شد
👤 محمدحسن قدیری ابیانه، عضو شورای بینالملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
🔹آنهایی که دم از آزادی حجاب می زنند حدی برای آن مشخص نمی کنند.
🔹ممکن است در برخورد با پدیده دشمن شاد کن تلاش برای کشف حجاب، افراط و تفریطهایی هم صورت بگیرد که موافقان و حتی مخالفانی در بین مسئولان داشته باشد. ورود به این مرحله را باید نتیجه عمل افراطیونی دانست که به بد حجابی و بی حجابی دامن می زنند و از خارج هدایت می شوند.
🔹کشف حجاب نفعی برای زنان ندارد، دون منزلت زن است که بخواهد توجه جامعه و مردان را به زیبایی های اندام خود جلب کند.
🔹وقتی جذابیت های فیزیکی به ارزش اجتماعی تبدیل شود قربانی اول خود زنان هستند.
🔹یکی از دلایل اصلی گسترش تجرد، همین خودنمایی هاست که مشاهده می شود. این امر باعث می شود جوانان برای ازدواج به دنبال زنانی باشند که مطابق با زیبایی های نمایشی باشند. حال واقعیت قریب به اتفاق زنان ناشی از آرایش است.
در حقیقت این زنان بدحجاب موجب شده اند که بسیاری از زنان به خاطر نداشتن آن زیبایی های اغلب مصنوعی، خواستگار نداشته باشند. این خود دلیلی برای طلاق هم به شمار می رود. البته خودآرایی و خودنمایی برای همسران امری پسندیده و بلکه مستحب است اما نه برای مردان نامحرم.
🔹گاهی در برخوردهای گشت ارشاد با زنان بی حجاب صحنه هایی رخ می دهد که چندش آور است اما مقصر آن زنانی هستند که به دستور پلیس بی توجهی کرده و از سوار شدن به خودروی پلیس امتناع می ورزند. اگر قانون را رعایت کنند و همراه پلیس باشند هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد حتی اگر تشخیص پلیس برای دعوت این زنان به سوار شدن به ماشین اشتباه باشد، آنها در نهایت در مرکز آزاد خواهند شد چرا که معمولا تعهدی می گیرند و آنها را رها می سازند. به عقیده من باید در مقابل مقاومت در برابر دستور پلیس جرائم سنگین قائل شد.
🔹کسی قصد نفرت پراکنی ندارد و گشت ارشاد برای ممانعت از شهوت پراکنی است. زنان نباید به گونه ای لباس بپوشند که شهوت پراکنی کنند. این امر نه برای زنان و نه برای مردان معقول نیست.
🔹همان هایی که بی حجابی و فحشا و خیانت را ترویج می کنند، از نظر اقتصادی دنبال ضربه زدن به اقتصاد کشور و معیشت مردم هستند.
🔹ما باید خودباوری را از کودکی ایجاد کنیم کسی که خودش را باور داشته باشد به دنبال خودنمایی و شهوت پراکنی نخواهد شد. البته چون زن هستند خودشان نمی فهمند که خودنمایی و خودآرایی هرچندناخواسته موجب تحریک جنسی دیگران می شوند و نمی دانند با خودنمایی چه بلایی بر سر جوانان می آورند و عامل گسترش فساد، فحشا، تجرد، طلاق و ... می شوند.
eitaa.com/goharshad1_ir
⭕️ برخوردهای قهری نقطهای گشت ارشاد در کمتر از ۷ درصد جامعه هدف، اجرا میشوند
✍️ علی یعقوبی، مدیر مسئول روزنامه قدس
🔹تردیدی در این نیست که بیحجابی، بدپوششی و تبرج، یک ناهنجاری اجتماعی است و در فرهنگ و هویت اسلامی و ایرانی ملت ما قابل قبول و پذیرفتنی نیست.
🔹همچنین در این موضوع هم تردیدی نیست که حکومت اسلامی حق دارد -مانند همه کشورهای جهان، حتی حکومتهای لیبرال که برای نحوه حضور در انظار عمومی محدودیتهایی وضع میکنند- برای حفظ و صیانت از ارزشها و ریشههای خود و در رویارویی با ناهنجاریهای اجتماعی قوانینی وضع و آن را اجرا کند. اما به نظر میرسد در نوع مواجهه با این پدیده چه در شأن سیاستگذاری و چه در مقام اجرا، نکات مهمی نادیده گرفتهشده است.
🔹«بدپوششی» پدیدهای نیست که امروز و دیروز به وجود آمده باشد، بلکه دستکم از دوره کشف حجاب رضاخانی به اینسو که نزدیک به یک قرن است، آغاز و طی فرایندی پیچیده و بلندمدت بهتدریج شکلگرفته [...] برخورد با این پدیده نیز باید بلندمدت، عمیق، هوشمندانه و نه عجولانه و دفعی باشد.
🔹دانشمندان علم سیاستگذاری عمومی، معتقدند چنانکه خطمشیهای سخت و اصطلاحاً «از بالا به پایین» در مواجهه با پدیدههای ساده و تکبعدی مؤثرند، در پدیدههای پیچیده اجتماعی اما، باید از خطمشیهای «پایین به بالا» یا لااقل «ترکیبی» بهره گرفت. [...] خوشبختانه این پیچیدگی بهدرستی در قانون موسوم به «راهکارهای اجرایی گسترش عفاف و حجاب» مصوب ۱۳/۱۰/۱۳۸۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی، موردتوجه واقع شد و با همه قوت و ضعفهایش برای ۱۵ دستگاه اجرایی و فرهنگی در ۲۵۵ بند، وظایفی تعیین گردید که عمدتاً ایجابی و در مسیر فرهنگسازی و آگاهیبخشی است [...] اما شوربختانه و بهصراحت میتوان گفت این مصوبه که خود دیرهنگام بود نهتنها بنا به دلایل سیاسی و برای سالهای طولانی اجرایی نشد بلکه معدود اقداماتی که انجام شد نیز با سطحینگری و سادهانگاری و مواجهه غیرحرفهای و بیشتر با تأکید بر جنبههای سلبی روبهرو گردید. پسازآن طرحهایی نظیر «صیانت از حریم عفاف و حجاب» که در سال ۱۳۹۳ مطرح شد نیز جنبههای پیچیده این پدیده را موردتوجه قرار نداد.
🔹پرسش اصلی این است که نقطه اصابت قانون باید علتها باشند یا معلولها؟ توجه و تمرکز قانونگذاران و مجریان باید بر شبکههای فساد و عاملان اصلی ترویج بیحجابی و بدحجابی و کانونهای مدلینگ و تولیدیها و واردکنندگان هنجارشکن یا حتی vodهای پر اما و اگر دارای مجوز رسمی فعالیت باشند یا مردم کوچه و خیابان؟
🔹 بر اساس برآوردها، برخوردهای قهری نقطهای تنها در کمتر از ۷ درصد جامعه، اجرا میشوند.
🔹صداقت و شجاعت رئیسجمهور و دولت فعلی در اجرای قوانین روی زمینمانده از جمله قانون عفاف و حجاب، قابل تحسین است اما باید مراقب بود با بدسلیقگی، بیدقتی و سطحیزدگی در اجرای قانون و تفسیر آن روبهرو نشویم و حتی اگر اشکالاتی در قانون یا موضوعاتی برای اکمال آن وجود دارد مانند نحوه جرمانگاری و سطح بندی مواجهه با آن و تمرکز بر علتها و ریشهها، درصدد رفع و اصلاح آن باشیم تا سرمایه اجتماعی این نظام، طعمه روبهان مکار و گرگان غدّار کمین کرده واقع نشود./ روزنامه قدس
eitaa.com/goharshad1_ir
🔰 توئیتر گردی:
🔺دوستانی که مخالف گشت ارشاد هستید،
گشت ارشاد قرار نیست خانمها رو با حجاب کنه...
بلکه قراره از بدحجابی و قبح شکنی های بدتر جلوگیری کنه.
برای باحجاب کردن خانمها باید کار فرهنگی انجام داد.
پس به جای اینگه سر گشت ارشاد داد بزنید، سر مسئولین فرهنگی که وظیفه شون رو در قبال حجاب و عفاف انجام نمیدن داد بزنید.
eitaa.com/goharshad1_ir
⭕️ اعدام برای گشت ارشاد
🔹 چند روزی است که فرح پهلوی ، کمونیستها و هم جنسگرایان ایرانی ، روزنامه های سازندگی و اعتماد و شرق ، شبکه سعودی اینترنشنال ، مجمع فضلای اصلاح طلب ، محجبه های سکولار ، برخی مدیران اندیشمند دولتی و قضائی ، بعضی ائمه جمعه روشنفکر ، عده ای از طلاب نوگرا ، اراذل و اوباش ، بی بی سی فارسی و شبکه من وتو ، عدالتخواهان ضدانقلاب و صدها فرد حقیقی و حقوقی دیگر در یک موضوع هم کلام شده اند و آن دشمنی با " گشت ارشاد" و مطالبه نابودی و حذف آن است!
🔹چنین اجماع نظری درباره یک موضوع در تاریخ مملکت ما بی نظیر است و نشان می دهد که چگونه مخالفت با اجرای حکم الهی حجاب در سطح جامعه ، نقاط مشترک این افراد و مجموعه های به ظاهر متفاوت را آشکار کرده است! در واقع " گشت ارشاد" مانند یک شاخص، موجب تفکیک مومنان به احکام الهی از مخالفان اجرای شریعت در جامعه شده است!
🔹 جالب اینجاست که در واقعیت، فعالیت قابل توجه و جدی از گشت ارشاد مشاهده نمی شود اما حمله و تهاجم هماهنگ به آن بر اساس جوسازیهای فضای مجازی رخ می دهد، یعنی بسیاری از مخالفان و منتقدان به ظاهر خودی و صاحب مقام و موقعیت در جامعه ( فلان آیت الله یا واعظ مشهور ، مسئول ستاد نهی از منکر در استان بهمان و....) به محض دیدن یک فیلم یا چند تصویر در فضای مجازی و تحت تاثیر بازتابهای مجازی آن ، حکم «اعدام» گشت ارشاد را صادر می کنند و اگر از آنها بپرسی تکلیف «ان جائکم فاسق به نباء فتبینوا» چه می شود تو را به گوشی تلفن همراهشان دلالت می کنند!
🔹 بعید است حتی ۵ درصد از مخالفان گشت ارشاد به چشم خود خشونت و اهانت ماموران پلیس نسبت به زنان و دختران بی حجاب را دیده باشند و تکلیف خارج نشینان هم که معلوم است!!
🔹در این میان آن چه که اصلا مورد توجه قرار نمی گیرد این نکات است :
▪️بی حجابی جرم مشهود است و فرد بی حجاب بر مبنای قانون، مجرم محسوب می شود و پلیس بر اساس وظیفه ذاتی خود موظف به برخورد قانونی با مجرمان است.
▪️اکثریت مجرمان در هنگام جلب و دستگیری ، در برابر ماموران قانون مقاومت می کنند و طبیعی است که پلیس نمی تواند با نوازش یا التماس، چنین مجرمان را به مراکز انتظامی دلالت کند! ( تصور کنید فلان منبری مشهور و مدرن! با دیدن تصاویر شلیک ماموران آگاهی به یک سارق یا قاتل فراری فتوا بدهد که دل ما از اقدامات پلیس خون است و پلیس آگاهی حرکت زشتی انجام می دهد و.....)
▪️بنا به بیان صریح حضرت امام، فلسفه تشکیل حکومت اسلامی اقامه احکام شریعت است و اگر بنا باشد که ج.ا.ا در برابر رفتارهای خلاف شرع سکوت اختیار کند فلسفه تاسیس خود را زیر سوال برده است!
▪️از فردا اگر مادران افراد مجرم ( سارقین ، کلاهبرداران و....) با گریه جلوی خودروی پلیس را گرفته و ناله سوزناک " بچه ام مریض است" سر دهند پلیس باید مجرم را آزاد کرده و از او و خانواده اش دلجویی کند!
❇️ اتاق فرمان مخالفت با گشت ارشاد به خوبی می داند که چه می کند و کدام پایه از نظام و انقلاب را نشانه رفته است! این مغزهای متفکر ساکن لندن و پاریس، به دنبال عادی سازی ارتکاب حرام در جامعه و سکولار کردن جمهوری اسلامی اند و دستورات خود را در فضای مجازی صادر می کنند و با تحریک احساسات عناصر مغرض ، بی اعتقاد ، بیسواد یا ساده اندیش داخلی بوسیله چند دقیقه فیلم و البته آتش تهیه سنگین از سوی ارتش خارج نشین (بهائیان ، سلطنت طلبان ، مجاهدین خلق و مارکسیستها و...) فتوای نابودی گشت ارشادی که عملا وجود ندارد را از زبان اشعری های پرتعداد و خوش بیان داخلی صادر می کنند!
❇️ در این میان هیچ کس به این نکته مهم توجه نکرده که اگر یکی از قوای سه گانه به وظیفه قانونی و شرعی خود در به روز آوری و بازنویسی قانون حجاب و عفاف و نحوه مواجهه پلیس با جرم «بی حجابی» عمل کرده بود به هیچ عنوان نیاز به دستگیری افراد بی حجاب نبود و با سازوکارهای ساده تری امکان اعمال قانون درباره این مجرمان فراهم می آمد!
@pas_kouchehaie_enghelab
🔰 از ضجه مادران میگویند، اما از ضجه زنانی که قربانی خیانت شده اند نمیگویند!
🔺اگر قرار است قضاوت بر مبنای ضجه و ناله باشد، آیا کسی پیدا می شود که این آه و فغانها را هم استوری کند؟!
eitaa.com/goharshad1_ir