🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️ سؤال : چرا رهبری جلوی بعضی از اقدامات مسئولین را نمیگیرند؟
🍃🌹🍃
🔹پاسخ را از بیانات خود رهبر معظم انقلاب بخوانیم👇
یک مسئله، مسئلهی رهبری است؛ چیزی که در دنیا معمول نیست، در جمهوری اسلامی هست. ولایت فقیهی که امام بزرگوار ما معنا کردند، تعریف کردند، مطرح کردند و بعد پیاده کردند و بعد خود آن بزرگوار مظهر تام و تمام و کاملش بود - که هر کس ایشان را از نزدیک میشناخت، هرچه که میگذشت، خصوصیات برجسته و ممتاز این مرد بیشتر برای او آشکار میشد - یعنی یک مدیریت زنده و بالنده و پیشرونده. یک جملهای را امام بیان کردند: ولایت مطلقهی فقیه. یک عدهای با مغالطه خواستند این قضیه را به نحوی مشوب کنند و یک معنای غلط و تفسیر غلطی بدهند. گفتند معنای ولایت مطلقه این است که رهبری در نظام جمهوری اسلامی، مطلق از همهی قوانین است؛ مثل یک اسبِ مهار کنده شدهای، هر جا بخواهد، هر کار بخواهد، میتواند بکند. مسئله این نبود، این نیست. امام بزرگوار خودش از همه بیشتر به رعایت قوانین، به رعایت اصول، به رعایت مبانی، به رعایت جزئیات احکام شرعی مقید بود؛ و این وظیفهی رهبری است. در نظام جمهوری اسلامی، رهبری فقط تابع این نیست که کسی او را به خاطر اینکه شرائط را از دست داده، عزل کند؛ اگر این شرائط در او وجود نداشته باشد، خودش به خودی خود عزلشده است؛ این خیلی چیز مهمی است. رهبری یک مدیریت است؛ البته مدیریتِ اجرائی نیست. این اشکال و اشتباه هم در طول زمان، از اول انقلاب تا امروز، در بعضی از تبلیغات ادامه دارد. اینجور تلقی کنند که رهبری یک مدیریت اجرائی است؛ نه، مدیریت اجرائی، مشخص است. مدیریت اجرائی در بخش قوهی مجریه ضوابط مشخصی دارد، معلوم است، مسئولین معینی دارد؛ در قوهی قضائیه هم - که آن هم مدیریت اجرائی است - همین طور، هر کدام مسئولیتهائی دارند؛ قوهی مقننه هم که معلوم است. رهبری، ناظر بر اینهاست. به چه معنا؟ به این معنا که از حرکت کلی نظام مراقبت کند.
در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. مسئولین در بخشهای مختلف، مسئولیتهای مشخصی دارند. در بخش اقتصادی، در بخش سیاسی، در بخش دیپلماسی، نمایندگان مجلس در بخشهای خودشان، مسئولان قوهی قضائیه در بخش خودشان، مسئولیتهای مشخصی دارند. در همهی اینها رهبری نه میتواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلاً امکان ندارد. خیلی از تصمیمهای اقتصادی ممکن است گرفته شود، رهبری قبول هم نداشته باشد، اما دخالت نمیکند؛ مسئولینی دارد، مسئولینش باید عمل کنند. بله، آنجائی که اتخاذ یک سیاستی منتهی خواهد شد به کج شدن راه انقلاب، رهبری مسئولیت پیدا میکند. در تصمیم و عملِ رهبری باید عقلانیت در خدمت اصول قرار بگیرد، واقعبینی در خدمت آرمانگرائیها قرار بگیرد.
در قضیهی هستهای، در آن دورهی اول که تلاطمهائی بود، بعضاً اقدامهائی انجام میگرفت که شاید مطلوب نبود. من آنجا در سخنرانی عمومی گفتم اگر چنانچه این کارها انجام نگیرد، خودم وارد میشوم. و همین هم شد. این معنای رهبری است؛ این یک چیزی است که از اسلام گرفته شده است؛ یک نکتهی مثبتی است در نظام اسلامی.
دستگاههای گوناگون - قوهی قضائیه، قوهی مجریه، قوهی مقننه - مثل همهی دنیا، کارهای موظف قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در قانون اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی نظام اسلامی به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان رهبری را گرفت، او را بایستی مسئول دانست؛ او مسئول است که نگذارد. البته این مسئله، مثالهای زیادی دارد؛ چون وقت کم است، به یکی از آنها اشارهی مختصری میکنم.
مسئلهی روابط با آمریکا، که در این چند سال چه کارها کردند، چه تلاشها کردند، در دورههای مختلفِ دولتهای گوناگون، تحت تأثیر عوامل مختلف. خب، این به حرکت عمومی نظام ضرر میزد، فایدهای هم برای وضع معیشت و زندگی مردم نداشت. اینجا ممانعت شد. و مسائل گوناگونی از این قبیل هست. ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تیراندازی اسرائیل به سمت دهها غیرنظامی لبنانی
🔹ارتش اسرائیل به دهها غیرنظامی لبنانی که خواستار بازگشت به خانههایشان در جنوب لبنان بودند، تیراندازی کرد.
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آمریکاییها، قاتل ۴ میلیون بیگناه
🔹رهبر انصار الله یمن: براساس آمارهای در ۲۰ سال گذشته آمریکا بیش از ۴ میلیون انسان را قتل عام کرده است که بیشتر آن ها در جهان اسلام بودند و صدها هزار نفر از آن ها حتی به میلیون می رسد از کودکان و زنان بودند.
🔸آمریکا منبع جرم و جنایت است و کشورها را تهدید می کند و کودکان و زنان را هدف قرار میدهد.
🔹آمریکا بمب هایی برای ویران کردن شهرها می سازد و از این رو آمریکا منبع و سرچشمه شرارت است و بافت اجتماعی امت ها و ملت ها را از هم پاره می کند و خانواده ها را منحل می کند.
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 مجازات نشستن هنگام سرود شاهنشاهی...
🍃🌹🍃
#فجر۴۶ | #پهلوی_بدون_روتوش
99.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰مستند جدید الجزیره دربارهی طوفانالاقصی را با زیرنویس فارسی ببینید
🍃🌹🍃
🇮🇷🇵🇸
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی (۳)
3️⃣ فولاد ایران، دیروز و امروز
🍃🌹🍃
🔹تعداد پزشک
سال ۱۳۵۷، در هر دههزار نفر ۳ پزشک (حدود نیمی از پزشکان از کشورهایی چون بنگلادش، هند و پاکستان بودند.)
سال ۱۴۰۳، در هر دههزار نفر ۱۳ پزشک (بیش از ۱۴۰هزار پزشک در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تربیت شدهاند)
🔹تعداد بیمارستان فعال
سال ۱۳۵۷، تعداد ۳۵۷ بیمارستان فعال
سال ۱۴۰۳، تعداد ۱۲۰۰ بیمارستان فعال
❇️ اکنون میزان رشد ایران در شاخص تعداد پزشک در طی ۴ دههی گذشته برتر از کشورهایی چون چین، فرانسه، ژاپن، سوئیس و کانادا است.
#ایران_قوی | #فجر۴۶
🔁 برای دریافت فایل باکیفیت اینجا را بزنید .
🌱 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم
🍃 صفحه دویست و نودو یک قرآن کریم
سوره مبارکه اسراء
🔰 یک آیه ، یک پیام
💢 تنوع و دگرگونی های بیانی قرآن، از اعجاز قرآن کریم است.
پیام :
✨ تنوع محتویات قرآن قابل تأمل است. در این کتاب آسمانی هم دلائل متین عقلی در زمینه عقائد آمده و هم احکام بر اساس نیازمندی های بشر در همه زمینه ها بیان شده و هم بحث های تاریخی و هم مباحث اخلاقی.
قرآن در هر وادی گام نهاده و عالی ترین نمونه را ارائه داده است با توجه به این که معلومات انسان محدود است و مخصوصا اینکه پیامبر در محیطی بودند که از همان علم و دانش محدود هم خبری نبود، آیا با وجود این همه محتوای متنوع دلیل بر این نیست که از مغز انسان تراوش نکرده بلکه از ناحیه خداست!
╰❀🌹❀╯
🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️سؤال : آیا مشکل اقتصادی ایران «FATF» است؟ اصلاً معاهدهی «FATF» چیست و از ایران چه میخواهد؟
🍃🌹🍃
🔹موضوع FATF با روی کار آمدن دولت چهاردهم به یکی از مباحث پرتکرار در صحبتهای برخی از مقامات از جمله وزیر اقتصاد تبدیل شده است. سؤال اصلی این است که آیا با پیوستن ایران به FATF مشکلات اقتصادی ایران حل خواهد شد؟ با توجه به ابهامات موجود در تأثیر واقعی این موضوع بر عملیات بانکی و پرسشهای جدی دربارهی ابعاد امنیتی آن در ادامه به ابعاد و آثار این موضوع پرداخته میشود.
✔️ گروه ویژهی اقدام مالی یا به اختصار FATF، یک سازمان بین دولتی است که از حدود 4 دهه پیش با هدف ایجاد سازوکاری برای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم تأمین شد.
کشورهای عضو این سازمان یا به اصطلاح «کشورهای همکار» موظفند که با تدوین مقررات سازوکارهایی شفاف، توصیههای این سازمان را پیادهسازی و اجرا کنند.
✔️ کشورهای عضو FATF به گونهای تضمین دادهاند که از نظام پولی و مالی جهانی برای پولشویی یا حمایت مادی از گروهها و سازمانهای تروریستی (که آنها این سازمانها را تعریف میکنند) استفاده نمیکنند.
✔️ بر اساس اطلاعات رسمی از مجمع تشخیص مصلحت نظام، از 41 بند برنامهی اقدام تعریفشده، ایران با گروه ویژه اقدام مالی (همان افایتیاف) تاکنون 39 بند توسط ایران در حال اجراست و دو بند دیگر شامل کنوانسیون پالرمو و CFT هنوز اجرایی نشده است.
✔️ در بندهای مختلف FATF، اطلاعات کامل تجاری و مجاری دور زدن تحریمها با ذکر کامل مشخصات آنها از ایران درخواست شده است، که ممکن است منجر به مسدود کردن آن راهها از سوی دشمنان ملت ایران شود.
✔️معرفی کامل اطلاعات مشتری اصلی (ذینفع اصلی) در تجارتها و معاملات از ایران خواسته شده است.
✔️ با معاملات و انتقال وجه صرفاً با این توجیه که آن معاملات ، مشکوک به تأمین مالی تروریسم یا پولشویی هستند، برخورد میشود. بر این اساس، هر معامله و جابجایی وجه در داخل یا خارج از کشور، صرفاً با ادعای مشکوک بودن از سوی اعضای FATF، دچار اختلال شده و ضربهی جدی به اقتصاد کشور وارد خواهد آمد.
🔺چند درصد مردم ایران مستأجرند؟
🔹طبق آمار ارائه شده توسط بانک مرکزی، در سال ۱۴۰۲:
۶۴.۲٪ مالکنشین
۲۶.۱٪ اجارهنشین
۹.۷٪ رایگان یا سازمانی
🔹روند اجارهنشینی در حال افزایش است، اما مالکیت همچنان سهم بیشتری دارد.
🔹اجارهنشینان بیشتر از دهکهای پایینتر هستند!
🔹بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، حدود ۱۴.۱ درصد از خانوارهای دهک هزینهای اول، ۱۹.۷ درصد از خانوارهای دهک هزینهای دوم و ۲۰ درصد از خانوارهای دهک هزینهای سوم اجارهنشین هستند. این در حالی است که تنها ۱۱.۷ درصد از دهک هزینهای دهم اجارهنشین هستند. در واقع در دهکهای بالاتر میزان اجارهنشینی بسیار کاهشی بوده است.
🍃🌹🔹ــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷🇵🇸
🔰 ایران و جهان در روزی که گذشت
🍃🌹🍃
🔹 سفر نتانیاهو به آمریکا
🔹عراقچی به افغانستان رفت
🔹ترامپ محدودیت ارسال بمبهای ۲ هزار پوندی به "اسرائیل" را لغو کرد
🔹آتش بس۶۰روزه میان رژیم صهیونسیتی و حزبالله به پایان رسید
🔹قالیباف درباره مذاکره با آمریکا: مواضع جمهوری اسلامی ایران توسط وزارت امورخارجه اعلام میشود
🔹ورود پیکر ۴۱ شهید تازه تفحص شده از مرز شلمچه
🔹کره شمالی آزمایش موشک کروز راهبردی انجام داد
🔹 ترامپ: بسیاری از چیزهایی که اسرائیل درخواست کرده بود و بایدن نفرستاد، اکنون در راه اسرائیل است
🔹هک سرورهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی توسط کتائب القسام
🔹 اهالی همه شهرها و روستاهای جنوب لبنان بدون توجه به هشدارها و حضور ارتش رژیم صهیونیستی با پرچمهای حزبالله به منازل خود برگشتند
🔹حماس: طرح ترامپ اجرا نخواهد شد
ترامپ از مصر و اردن خواسته حدود ۱.۵ میلیون نفر از ساکنان نوار غزه را که در شرایط بدی به سر میبرند، به صورت دائم یا موقت اسکان دهند
🔹رئیسجمهور معزول کرهجنوبی به شورش در کشور متهم شد
🔹مشارکت ۱۴ میلیون زائر در مراسم سالگرد شهادت امام موسی کاظم (ع)
آستان مقدس امام کاظم (ع) خبر داد
🔹 قالیباف: وقتی ۹۰٪ برق کشور را با گاز تولید میکنیم، باید هم دچار ناترازی شویم
در دنیا حدوداً ۳۳٪ تولید برق را با زغالسنگ تولید میکنند
🔹 ۲۱۸ هزار بشکه در روز میانگین صادرات نفت خام عراق به امریکا
🔹آمریکا در ۲۰ سال گذشته بیش از ۴ میلیون انسان را قتلعام کرده است
رهبر انصار الله یمن
🔹 یمن، آمریکا و انگلیس را در لیست تروریستی خود