مسیحیت شناسی
💞 بشارات کتاب مقدس به اسلام 🔰 بررسی و تبیین بشارت و شهادت مسیح به پیامبر اسلام در انجیل یوحنا
❇️ نامش امین و راستی است
در مکاشفه یوحنا که آخرین بخش کتاب مقدس است، چنین می خوانیم:
آنگاه آسمان را گشوده دیدم. اسب سفیدی در آنجا بود که نام سوارش امین و راست بود او با عدالت داوری و جنگ میکند. (مکاشفه یوحنا 19 : 11 – ترجمه شریف)
در پایین متن یونانی را می بینید که دقیقا همان واژه الیتیاس برای اسم این شخص آمده است.
Nestle Greek New Testament 1904
Καὶ εἶδον τὸν οὐρανὸν ἠνεῳγμένον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ’ αὐτὸν καλούμενος Πιστὸς καὶ Ἀληθινός, καὶ ἐν δικαιοσύνῃ κρίνει καὶ πολεμεῖ.
فصل 19 مکاشفه یوحنا از ظهور پادشاه پادشاهان در آینده خبر می دهد که کلام اش آتشین خواهد بود وبا شمشیر حکومت خواهد کرد (عبارت 15) در باره محتویات و تفاسیر مکاشفه یوحنا اختلاف نظر بسیار است و بحث آن طولانی است اما آنچه مرتبط با موضوع ماست، عبارت یازدهم است که نام او را امین و راست (الیتیاس) معرفی می کند. از این عبارت نکته بسیار جالبی بدست می آید و آن اینکه امین و راست اسم این پادشاه است. البته شکی نیست که امین از اسامی حضرت محمد (ص) بود. از سوی دیگر این عبارت تایید کننده ادعای ماست که الیتاس (ترجمه شده به راستی) اسم شخص بود؛ همان پیامبری که مسیح در تعلیمات و در دادگاه پیلاطس بدان بشارت و شهادت داده است.
ادامه دارد...
#اسلام
#بشارات
#مسیحیت
#استاد_همتی
#کتاب_مقدس
#بشارات_کتاب_مقدس_به_اسلام
♡*══₪💞❅💞₪══*♡
@christianityandbible
♡*══₪💞❅💞₪══*♡
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند روز پیش مایک پومپئو مسیحی صهیونیست افراطی که معتقده ترامپ مامور الهی هست گفته: سردار سلیمانی مسئول قتل و قطع عضو صدها سرباز آمریکایی و هزاران مسیحی در خاورمیانه است.
گرچه ردیهایی برای بخش اول سخنش نداریم و شاید درست باشه😉 اما در مورد مسیحیان خاورمیانه به گواه خود بزرگان مسیحی در بسیاری موارد سردار عزیز ناجی مسیحیان بوده که یک نمونهش رو از ژرژیک آبراهامیان نمایندهی ارامنه کشور در مجلس شورای اسلامی میبینیم...
البته کلیپهایی از این قبل فراوان هستند و کافیست جستجویی ساده کنیم...
#سرداردلها
#مسیحیان_ایران
#جنگ_رسانه_ای
✝️ رسانه های تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام | سایت hemmatiesm | سایت مقالات علمی، آکادمیا | یوتیوب
⚫️ کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا
🔻
در مکتب حسین علیهالسلام (٨)حسین(ع) انقلاب کرد تا برای امت، پنهان شدن حاکمان پشت اسم دین را آشکار سازد و حقیقت طاغوت هایی را که به اسم خلافت حضرت رسول(ص) بر مردم حکم میراندند، رسوا کند. واقعه طفّ سوگنامهای گذرا نیست که فقط در مرحلهای مشخص از تاریخ روی داده باشد؛ بلکه صورتی کامل از پیکره یافتن نبرد حق و باطل است. صحنهای واقعی و زنده است که نقش های آن را همۀ طبقات بشر با سن ها و جنس های گوناگون ایفا میکنند؛ معصومی که کوتاهی و خطا نمیکند، مجرمی که از پستترین و فجیعترین کارها ابایی ندارد؛ زن و کودک شیرخوار و پیرمرد سالمند و توبهکار و گنهکار، همه در آن هستند. هم والایی و بلندمرتبگی در آن هست و هم پستی و فرومایگی. این واقعه تعبیری از یک مرحله تاریخی نیست، تعبیری از حال یک امت است که حاکمانش آن را از جاده صحیح به کج بردهاند و آن را از رسالت و عقیدهاش دور کردهاند، تا جایی که امتی مرده شد که به هیچچیز نمیاندیشد جز به این اندک نفسی که بالا و پایین می شود ... ترس بهاندازهای توصیفناپذیر این امت را فراگرفت، آن چنان که میدانست به حق عمل نمیشود و از منکر جلوگیری نمیشود؛ اما ایستاده بود و تکان نمیخورد. این امت اجلش فرارسیده بود و مرده بود؛ گرچه بدنهایشان متحرک بود. 📚 امامان اهلبیت، ص۵٣٨ #شهیدصدر ✔️ کانال تخصصی مسیحیت شناسی ایتا | تلگرام
مسیحیت شناسی
💞 بشارات کتاب مقدس به اسلام 🔰 بررسی و تبیین بشارت و شهادت مسیح به پیامبر اسلام در انجیل یوحنا
✔️ نتیجه گیری
حضرت مسیح (ع) در جاهایی بشارت به آمدن فردی بعد از خود داده بودند که در انجیل یوحنا با دو عنوان «پاراکلیتوس» (تسلی دهنده) و «تو نئوماتیس الیتیاس» (آن روح راستی) از او یاد شده است. نظر به اینکه حضرت به زبان عبری تعلیم می دادند، می توان چنین ادعا نمود که این دو عنوان یونانی عین سخنان مسیح را نمی رسانند و لذا باید به طریقی آنها را به عبری بازگردانیم تا شاید معمای کیستانی آن را حل کنیم. با توجه به جنسیّت مذکر پاراکلیتوس، و زمان ظهور آن (بعد از رفتن مسیح) می توان عدم دلالت آن بر روح القدس را با قاطعیّت مطرح کرد. مضافا در زبان عبری پاراکلیتوس معادل מנחמי (mə-na-ḥă-mê) می باشد که نزدیکی زیادی به تلفظ محمد و احمد دارد. ناگفته نماند که در زبان یونانی واژۀ پریکلیتوس نیز وجود دارد که دقیقا بمعنی محمد و احمد است.
عنوان دوم (الیتیاس) در دو داستان شهادت مسیح در دادگاه پیلاطُس و نیز بشارتی که حضرت به شاگردان دادند، استفاده شده است و بخاطر یکی بودن واژۀ مورد استفاده توسط ایشان میتوان به این نتیجه رسید که شخص مورد نظر در هر دو مورد یکی است. نظر به اینکه مسیح به زبان عبری برای شاگردان سخن می گفتند لازم است واژۀ یونانی به کار رفته توسط نویسندۀ یوحنا را با استفاده از کتاب مقدّس عبری (تاناخ) به زبان عبری بازگرداند تا معمای کیستانی آن را تا حدودی حل نمود؛ با این کار به واژۀ عبری אמת (eh'-meth) می رسیم. هرچند مسیحیان معتقدند که این شخص همان روح القدس است اما نظر به این که مسیح رفتن خود را شرط آمدن او ذکر کرده بود، و از آنجا که روح القدس در زمان مسیح و قبل از مسیح نیز حاضر و همراه با مردم و پیامبران بوده است، و هم چنین بخاطر استفادۀ یوحنا از ضمیر شخصی مذکر برای این شخص، نتیجه می گیریم که او نمی تواند همان روح القدس باشد؛ چرا که روح القدس با پیامبران بنی اسرائیل، با مادر مسیح و مسیح بود و حضرت قبل از ترک شاگردان، روح القدس را به آنها داده بود؛ و جنسیت روح القدس نیز در زبان یونانی خنثی است نه مذکر. از طرف دیگر مکاشفه یوحنا 19 : 11 نیز آن را بعنوان اسم پادشاه موعود معرفی کرده است؛ که با اسب سفید می آید و نام دیگرش امین است.
در دلایل نسبت دادن شخص مورد بشارت و شهادت مسیح به پیامبر اسلام، چند نکته را دراین مقاله بررسی کردیم که به طور خلاصه می توان به این موارد اشاره کرد:
• مشابهت אמת (eh'-meth) و احمد (هم از نظر آواشناسی، و هم در معنای واژه).
• استفادۀ مسیح از یک کلمۀ غیر یونانی و غیر عبری برای این شخص.
• همراهی عنوان «روح» با אמת (eh'-meth) که پیامبر بودن آنرا نیز می رساند چرا که یوحنا در جاهای دیگر نیز عنوان «روح» را برای پیامبران به کار برده است.
• زمانی که روح راستی برای اولین بار توسط مسیح استفاده شد، بدون حرف اضافه معین ذکر گردید و این نشان دهنده عدم دلالت آن بر روح القدس است که برای حواریون شناخته شده بود.
• ویژگیهای خاص پیامبر اسلام که در یوحنا مشخص شده است؛ از جمله این که دقیقا مطابق با آن چه یوحنا به عنوان شرط قرار داده بود، حضرت محمد تنها پیامبری است که این شرایط را دارا می باشد. مثلا ایشان فقط حضرت عیسی را مسیح خواند و اورا انسان و فرستادۀ خدا معرفی نمود، حال آنکه در کتاب مقدّس دیگران نیز مسیح خوانده شده اند، و مسیحیان نیز آنها را باور دارند. از سوی دیگر برخلاف اعتقادات اکثریت مسیحیان، که حضرت عیسی را «خداوند» می پندارند، حضرت محمد او را انسان معرفی می کنند. اینها دقیقا با شرایط پیامبر حقیقی که در یوحنا ذکر شده است مطابقت دارد.
• مسئلۀ مأموریت پیامبر بعد از مسیح نیز که در یوحنا 16 : 13 توضیح داده شده است، مانند اعلام بی ایمانی مردم نسبت به مسیح، قضاوت نادرست در مورد مسیح، هدایت مردم به سوی تمام حقایق، و غیره بخوبی دلیل بر انسان بودن پیامبر موعود و کامل بودن دین او می باشد که هرگز در مسیحیّت این مسئله مطرح نشده است.
• از بارزترین نکات در مبحث ما مشابهت אמת (eh'-meth) و احمد است که با توجه به فاکتورهای دیگر ذکر شده برای אמת (eh'-meth) می توان دلالت آن بر حضرت محمد را نتیجه گیری کرد؛ به ویژه اینکه אמת (eh'-meth) از ریشۀ אמן (aman) است که معادل اسم دیگر حضرت محمد یعنی امین می باشد.
⏺ پایان
اسلام
#بشارات
#مسیحیت
#استاد_همتی
#کتاب_مقدس
#بشارات_کتاب_مقدس_به_اسلام
♡*══₪💞❅💞₪══*♡
@christianityandbible
♡*══₪💞❅💞₪══*♡
⚫️ ساخت و رهبری امت تا روز قیامت
در مکتب حسین علیهالسلام (۹)ای مؤمنان! ای شیعیان حسین علیهالسلام! 🔹 امام والای شما وقتی خونش جاری میشد، وقتی محرومیت را حتی از آب فرات به جان میخرید، وقتی با هر قربانی جدیدی که از فرزندان و خاندان خود میداد شادی و شادمانی در چهرهاش فزونی مییافت، وقی حتی فرزند شیرخوارش را فدا کرد، وقتی زمین میخورد و سپس برمیخاست تا نبرد را پی گیرد، وقتی واپسین نفَسهای پاکش را بر زمین کربلای میکشید... 🔸 حسین علیهالسلام در همه این لحظهها فقط به عملیاتی جانبازانه نمیپرداخت؛ بلکه داشت امتی را میساخت و ارادهای را حفظ میکرد و با تاریخ رسالت به پیش میرفت و جهادگران راه اسلام در هر زمان و مکان را رهبری میکرد. 📚 امامان اهلبیت، ص۵۴۵ #شهیدصدر ✔️ کانال تخصصی مسیحیت شناسی ایتا| تلگرام
🔴عجیب است
فرانسوی ها که در تولید بهترین عطرها معروف هستند
هنوز نمیدانند
وقتی شیشه عطری را بشکنی
بویش بیشتر در فضا میپیچد...🧡
#یارسولالله...❤️
#من_محمد_را_دوست_دارم
@ChristianityandBible
♡•══•✿❤️❅❤️✿•══•♡
💠 آیا می توان از آیه ۶۴ سوره مائده ، جسمانیت خداوند را برداشت کرد؟
🔶 گاه برای اثبات جسمانیت خداوند به آیه ۶۴ از سوره مائده استناد شده است. در این آیه گفته شده که دو دست خداوند باز هستند (و دست خدا بسته نیست.) و همین باعث شده که جریانات اسلام ستیز و فرقه های معتقد به جسمانیت خدا ، این عبارت را به معنای جسمانیت خداوند قلمداد کنند. اما با دقت در مخاطب آیه می فهمیم که بیان قرآن در نقد یهودیان است. ابتدای آیه چنین آمده است که : (وَقَالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللَّهِ مَغْلُولَةٌ غُلَّتْ أَيْدِيهِمْ وَلُعِنُوا بِمَا قَالُوا ۘ بَلْ يَدَاهُ مَبْسُوطَتَانِ يُنْفِقُ كَيْفَ يَشَاءُ ...)
🔶 پیداست که اعتقاد یهود بر این نبوده که دستان خداوند با زنجیر بسته شده است. بلکه در زمینه قضا ، قدر ، بداء و نسخ ، اعتقاداتی داشتند که لازمه آن محدودیت قدرت و ذات خدا بود. از جمله به نوعی برگزیدگی بنی اسرائیل را تقدیری الهی می دانستند که خداوند نیز نمی تواند از آن دست بکشد. و به همین جهت با مسلمین تقابل داشتند. و آیه در مقام نقد این اعتقاد است و طبیعتا منظور از (باز بودن دست خداوند) ، جسمانی بودنش نیست. بلکه مقصود در اینجا ، توانایی خداوند در تغییر تقدیرات و اعطاء و منع است. (ینفق کیف یشاء)
🔶 بنابر کتاب توحید صدوق ، ص ۴۴۴ ، امام رضا (علیه السلام) در مناظره با سلیمان مروزی (در زمینه بداء) به همین آیه استناد فرمودند و انکار بداء را به نوعی شباهت یافتن به یهود دانسته اند.
#تحریف
#پاسخ_به_شبهات
❇️ کانال تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا| تلگرام
این درحالیست که رسانههای مسیحیت تبشیری که برای ازادی در تبشیر و انحراف جوانان پشت شعار احترام به ادیان پنهان شدهاند هیچ عکس العمل مثبتی در این مورد نداشتند، اگر نگوییم در دلشان حمایت کردند...
#شارلی_ابدو
#پیامبر_اسلام
#من_محمد_را_دوست_دارم
@ChristianityandBible
♡•══•✿❤️❅❤️✿•══•♡
👌 علم حقیقی کتاب الله مختصّ امیرالمؤمنین علیه السلام
✅ «ابو الحسن الحرالّی المراکشی» عالم سنّی مذهب اهل آندلس که در قرن هفتم هجری میزیسته است، میگوید:
🔷 و به تحقیق همگی دانشمندان از اولین و آخرین میدانند که فهم [درست و صحیح] کتاب خدا مختصّ علی علیه السلام و منحصر در علم آن حضرت است؛ و هرکس منکر این حقیقت باشد، از درب خانهای گمراه شده است که در پسِ آن، خداوند حجابها را از دلهای اهل آن برداشته است تا جایی که اگر پردهها كنار رود، در یقین آنها اندک تغییری پیدا نمیشود.
پ.ن: این سخن مؤلّف اشاره دارد به این فرمایش امیرالمؤمنین علیه السلام: لَوْ كُشِفَ اَلْغِطَاءُ مَا ازْدَدْتُ یَقِینًا
📚 مشخصات کتاب: مفتاح غَلَق الباب المقفّل علی تدبّر القرآن المنزّل (مفتاح الباب المقفّل لفهم القرآن المنزّل) تألیف ابو الحسن الحرالّی المراکشی، متوفی ۶۳۸ هـ .ق
📜 نسخه نگهداری شده در کتابخانه مجلس شورای اسلامی - شماره ١٢٤١٠ _ تاریخ کتابت: سال ۶۹۶ هـ .ق
🔷 کانال تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا| تلگرام
📜 اعتراف پولُس (بنیان گذار مسیحیت تحریف شده) درباره روش زندگی اش
🔻پولُس در نامه به قرنتیان (باب ۹ : بند ۲۰ و ۲۱) تصریح می کند که در بین هر گروهی به شکل همان گروه در می آید! در بین یهودیان مانند آنان ، در بین کسانی که مقید به شریعت نیستند مانند آنان و در بین پیروان شریعت نیز مانند یک شرع مدار عمل می کند!! پیداست که با چنین رفتار چندگانه ای از این شخصیت ، نمی توان به او اعتماد کرد! چه رسد به اینکه مانند مسیحیان ، نوشته ها و تعالیمش را الهام الهی بدانیم!
#پولس
#تحریف
✝️ کانال تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا| تلگرام