فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیعیان #گرجستان
دسته عزاداران حسینی و حمایت از قرآن شیعیان شهر مارنئولی گرجستان در روز تاسوعای امسال
#امام_حسین
#قرآن ─═इई🍃🌸🍃ईइ═─
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#جنگ_شناختی_سواد_رسانه
#کانال_نشان_از_بی_نشانها
@CleanRomance
مساجد #روسیه
مسجد قل شریف کازان
مسجد قل شریف در کازان، از مساجد اصلی و بزرگ قرون وسطی در کازان تاتارستان قرار دارد. این مسجد ابتدا در قرن ۱۶ و در کازان کرملین ساخته شد و مرکز آموزش مذهبی و گسترش علوم در قسمت مرکزی روسیه بوده است.
در ۱۵۵۲ زمانی که ایوان مخوف به کازان حمله کرد، تخریب شد، اما در ۲۱ فوریه ۱۹۹۶ به درخواست مینتیمر شایمیف رئیس جمهور تاتارستان بازسازی آن آغاز و در ژوئیه ۲۰۰۵ مصادف با جشن 1001 ساله کازان، دوباره برپا شد. نماز جمعه در این مسجد اقامه می شود.
مسجد قل شریف در زمان ساختش به عنوان یکی از بزرگ ترین مساجد روسیه شناخته می شد و ابتدا برای آموزش و گسترش علوم دینی بود اما اکنون در 2 طبقه مجزا که یکی مخصوص نیایش و دیگری موزه اسلامی است در خدمت مردم است.
این مسجد به افتخار آخرین امام جماعت خود «سید قلشریف» به این اسم نامگذاری شد. در متون تاریخی آمده است که قل شریف یک رهبر دینی برجسته و فردی فیلسوف، متفکر و همچنین از اربابان یکی از مناطق تاتارستان بود. قل شریف در بین تاتارها شخص مهم و مورد قبولی بود تا جایی که به وی لقب "امیر" داده بودند و در جریان تسخیر کازان در سال 1552 م توسط روسها کشته شد.
─═इई🍃🌸🍃ईइ═─
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#جنگ_شناختی_سواد_رسانه
#کانال_نشان_از_بی_نشانها
@CleanRomance
15.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نفوذ فرهنگی در #آذربایجان
پاسخ اتباع باکو به این سؤال که «دشمن ما چه کشورهایی هستند»؟
ارمنستان، روسیه، ایران و فرانسه در فهرست سیاه؛ اتباع علیاف و تلقی آنها از دشمن!
اینها همه نتایج کار میدانی دشمن در جمهوری آذربایجان بوده که با جعل تاریخ، فرهنگ و هویت اصلی مردم، آنها را طبق آمال شیطانی خود تربیت میکنند.
جمهوری آذربایجان یکی از چهار کشور دنیا با اکثریت جمعیت شیعه می باشد.
خطر نفوذ فرهنگی به مراتب بیشتر از جنگ اتمی است و باید به لزوم کار فرهنگی در #روسیه و قفقاز توجه بیشتری نمود.
─═इई🍃🌸🍃ईइ═─
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#جنگ_شناختی_سواد_رسانه
#کانال_نشان_از_بی_نشانها
@CleanRomance
وهابیت در #روسیه ۲
دادن بورس و کمک هزینه تحصیلی به جوانان بیبضاعت مناطق جنوبی روسیه و نیز فرستادن این جوانان به اماکن مقدسه مکه و مدینه برای انجام مراسم حج، از جمله مواردی است که سبب گرایش آنان به فرقه وهابیت گردیده است.
احمد عبدالله اف مفتی داغستان ضمن تأکید بر تهدید وهابیت در قفقاز، وهابیها را متهم میکند که از وضع بد اقتصادی مردم داغستان سوءاستفاده کرده و جوانان را مسلح ساخته و کمکهای مالی در اختیار آنها قرار میدهند. وی برخی از مقامات دولتی را نیز به همکاری با وهابیها متهم میکند.
به اعتقاد مردم این مناطق، آئین وهابیگری از سوی اسرائیلیها و یهودیان برای ایجاد تفرقه در بین مسلمانان هدایت و رهبری میشود.
جوانان افتاده در دام وهابیها معمولاً ریشهای بسیار بلندی گذاشته و لباسهای بلندتر عربی را میپوشند و دارای افکار بسیار ارتجاعی و متعصبانه هستند. آنها با این اقدامات و نماز خواندن بسیار متعصبانه تر نه تنها مورد نفرت مسلمانان داغستان بلکه مورد انزجار تمامی مسلمانان روسیه هستند. روستاهای کره ماخی و چبان ماخی از جمله روستاهایی هستند که وهابیون فعالیت زیادی در آنجا نمودهاند و اکثر آنان به آئین وهابیت گرویدهاند.
وهابیون اگرچه در بعضی از جمهوریها مانند چچن و داغستان نفوذ زیادی نمودهاند، ولی بنا به عللی مانند برخوردهای نامناسب با مفتیها و روحانیون، حنفی بودن مسلمانان و گرایش به آیینهای تصوف و ... نفوذ آنها متوقف شده است.
─═इई🍃🌸🍃ईइ═─
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#جنگ_شناختی_سواد_رسانه
#کانال_نشان_از_بی_نشانها
@CleanRomance
شیعیان #روسیه
به منظور آشنایی با امام زمان علیه السلام و عقائد و احکام شیعه، اردوی تفریحی و کلاس های آموزشی برای کودکان و نوجوانان شیعه در مرکز اسلامی شهر مسکو در طول سه روز گذشته برگزار شد.
ضرورت برگزاری چنین اردوهایی در سراسر روسیه وجود دارد. هم چنین نیاز مبرمی به اقلام فرهنگی برای کودکان و نوجوانان شیعه وجود دارد.
#امام_زمان
─═इई🍃🌸🍃ईइ═─
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#جنگ_شناختی_سواد_رسانه
#کانال_نشان_از_بی_نشانها
@CleanRomance
تعامل فرهنگی با #روسیه
سَماوَر ( Самовар)
واژه سماور از زبان روسی آمده و در آن زبان به معنای «خودجوش» است. نخستین بار نیز سماور از روسیه به ایران آورده شد.
اولین سماورسازان ثبت شده در تاریخ، برادران روسی لیسیسین، ایوان فئودوروویچ و نظر فیودورویچ بودند. آنها از کودکی در کارخانه برنج پدرشان فئودور ایوانوویچ لیسیسین به فلزکاری مشغول بودند. در سال 1778 آنها یک سماور ساختند و در همان سال نظر لیسیسین اولین کارخانه سماورسازی را در روسیه به ثبت رساند. شاید آنها مخترع سماور نبودند، اما اولین سماور سازان مستند بودند.
اولین سماور ساخت روسیه در شهر تولا (Tula) ساخته شد، بعدها این شهر (عکس بالا) به عنوان مرکز تولید سماور روسیه مشهور گردید و تا تاریخ ۱۹۰۰ م چهل کارخانه سماورسازی در آن فعالیت داشت.
در مغازه های عتیقه فروش مسکو می توان سماورهای ساخته شده تبریز و شیراز را دید.